World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem kap a draenei pally szent elefánt mountot 😞
mert hát ezek az új talentek
szóval
hm
szóval
hm
mármint a bubi miatt, vagy felmerült valami új dolog is?
mi az owned?
adva van egy priestet, kurvajól gearelt, általába aktív. Az van gmotdbe, hogy Patchwerk today, bring F L A S K S. Megöltük cthunt, a priets signolt raidre, mégse jött. Most mi van? Haver halkan szól, azt altjával játszik. nyomtunk egy /who-t
XYZ human rogue <másik guild> Ahn'Kiráj
hoppá, mainjével nem jön raidelni, altjával meg másik guildbe raidel? hm...
kapott gmünktõl whipsert, fellogol mainjével, /gquit
Visszalogol rugójával, játszik tovább. Whisperelünk a <másikguild> GM-jének, és kb 20 sec után a rugóját is kibasszák.
owned? lelkiismereti kérdés, mi vagyunk a gecik, vagy beszopatta magát? 😊))
adva van egy priestet, kurvajól gearelt, általába aktív. Az van gmotdbe, hogy Patchwerk today, bring F L A S K S. Megöltük cthunt, a priets signolt raidre, mégse jött. Most mi van? Haver halkan szól, azt altjával játszik. nyomtunk egy /who-t
XYZ human rogue <másik guild> Ahn'Kiráj
hoppá, mainjével nem jön raidelni, altjával meg másik guildbe raidel? hm...
kapott gmünktõl whipsert, fellogol mainjével, /gquit
Visszalogol rugójával, játszik tovább. Whisperelünk a <másikguild> GM-jének, és kb 20 sec után a rugóját is kibasszák.
owned? lelkiismereti kérdés, mi vagyunk a gecik, vagy beszopatta magát? 😊))
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
ha benne lenne már tudnánk.
amire az van irva hogy: cooming soon . holnapra már sztem páran tudni fogják :p 😄 mondjuk remélem én már 02kor max.. 😄
Hát elég kamu hogy a Blood Elf-bõl nincs Warrior. Nem mintha hiányolnám, de van minden Race-ben mert egy elég alap kaszt és puff a Blood elfben nincs.. 
A bloodelf modellek nekem is nagyon tetszenek 😊 A hajuk szuperül meg van csinálva. Csak az nem tudom eldönteni hogy csávót vagy csajt indítsak-e x_X
Kijött igaziba is az új talent halmaz... vótmá? nincs most netem munkahelyen
a draenei muffok is nagyon jól néznek ki szvsz...
eltekintve attól az idióta faroktól a hátsó tájékon...
de a frizurákat nagyon eltalálták hozzájuk 😊
draenei faszi az gagyi.
blood elf faszi nagyon király. elsõ pillantásra, mondtam is miaf*sz ez? final fantasy vagymi? sérók tutijók, fõleg az a tarajos jön be nagyon.
viszont a pálmát tényleg a blood elf ribanc viszi el. már maga ez a beállás botrányos 😊 blood elf nõci shadowpriest lesz a tuti 😊
ahogy elnéztem a videot, a hordában gyorsan ki fognak halni a tauren-ek, meg az orkok...meg szerintem az ud-k is, a blood elf aratni fog keményen.
eltekintve attól az idióta faroktól a hátsó tájékon...
de a frizurákat nagyon eltalálták hozzájuk 😊
draenei faszi az gagyi.
blood elf faszi nagyon király. elsõ pillantásra, mondtam is miaf*sz ez? final fantasy vagymi? sérók tutijók, fõleg az a tarajos jön be nagyon.
viszont a pálmát tényleg a blood elf ribanc viszi el. már maga ez a beállás botrányos 😊 blood elf nõci shadowpriest lesz a tuti 😊
ahogy elnéztem a videot, a hordában gyorsan ki fognak halni a tauren-ek, meg az orkok...meg szerintem az ud-k is, a blood elf aratni fog keményen.
emmá' õsrégi 😊
valaki nemtudja hogy a burning cursade-ot ugyrakja fel mint a wowtest patchet vagy az eredetit irja felül? 😄 magyarán kellenek e az eredeti fájlok vagy azt nem bántja? 😄
mármint az EMUPEDIA nemjó.. a blizzes gondolom jó.. sztem ugyanaz mint az emupedia.. csak az emupedia US.. :\ legalábbis remélem max ennyi a különbség.
nemjó.. ááh. tököltem vele 2,5 órát és 94 fájlból legalább 50 nem olvasható hibás... grr, hivatalos lapról meg iszonyulassan jön, nincs valahol egy link a rendes eredeti enGBre? :\
nemtudom, én leszedtem az EMUPEDIA-sat.. de az US verzió, a hivatalos lapról meg else indul a letöltés :\
eu wow-ot áttudok valahogy alakitani us-re? szóval hogy annak lássa a patch vagy valami ilyesmi? 😄
Vki tud mukodod linket a bloodelf/dranei kari krealo muvihoz? az elozo link broken
ezt a sandboxos bc-t valahogy nem lehet multivá tenni? haverom feljonne és ugy nyomni? ha vki tud vmi infot szoljon mán plixxx
http://www.flickr.com/photos/bubue/
A kínai farmerek nem azért csinálják odakint, mert ott jobb. Hanem mert azt lehet egyedül csinálni, mindenféle gondtól mentesen.
Egyébként lehet hogy nem ott jön a legtöbb pénz és repu, DE mindkettõ jön, a "mindenbõl egy picit" filozófia elvén haladva...
Egyébként lehet hogy nem ott jön a legtöbb pénz és repu, DE mindkettõ jön, a "mindenbõl egy picit" filozófia elvén haladva...
repu: alapvetõen gázos dolog, egy förmedvény az egész rendszerben.
pénz: mobozással gyorsabban tudsz gold-ot keresni, de mindegy. ha nem hiszed, kérdezd meg akármelyik kínai farmert.
pénz: mobozással gyorsabban tudsz gold-ot keresni, de mindegy. ha nem hiszed, kérdezd meg akármelyik kínai farmert.
Az alant linkelt sandbox nfo-jábab ez áll: World Of WarCraft TBC-Alpha EU & US supported Sandbox
Szóval mégis mûxik sima eu verzióval is.
Szóval mégis mûxik sima eu verzióval is.
Akkor csak USel megy vagy hogyvan? Mert akkor nem töltöm tovább az enGB-t.?
http://www.flickr.com/photos/bubue/
Hmm...olvasgattam itt ezeket a teljesen felesleges vitákat arról, hogy a PVP setek jobbak-e mint a tier3-s ha nem, mennyivel maradnak el.
Szerintem egyszerû a képlet: ha nem tudsz raidben BWL/ZG/AQ/NEXX runokat tolni, a Blizzard ajánlott egy másik lehetõséget, (igazából nem csak egyet, hanem többet is, de sarkítsunk egy picit) ami az hogy egyedül megszerzel magadnak egy viszonylag jó set-et. Ez pedig a PVE szetek valamelyike. Egyértelmû, hogy nem olyan jó mint akár a tier2 vagy természetesen a 3. Aki ezt megkérdõjelezi, az nem tud számolni...
De egy instance runnal nem csak az esett set item miatt éri meg menni...repu, arany - két olyan dolog, ami nem esik a PVE Bg-kben 😄 (kivéve persze a 3 frakció repuját, de az most mindegy 😊
Szerintem egyszerû a képlet: ha nem tudsz raidben BWL/ZG/AQ/NEXX runokat tolni, a Blizzard ajánlott egy másik lehetõséget, (igazából nem csak egyet, hanem többet is, de sarkítsunk egy picit) ami az hogy egyedül megszerzel magadnak egy viszonylag jó set-et. Ez pedig a PVE szetek valamelyike. Egyértelmû, hogy nem olyan jó mint akár a tier2 vagy természetesen a 3. Aki ezt megkérdõjelezi, az nem tud számolni...
De egy instance runnal nem csak az esett set item miatt éri meg menni...repu, arany - két olyan dolog, ami nem esik a PVE Bg-kben 😄 (kivéve persze a 3 frakció repuját, de az most mindegy 😊
Most olvastam,hogy csak US verzióval mûködik,de tessék itt lehet válogatni a clientek közt: Itt.