World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zeccc
nekem 25% ÁÁÁ 😄

TVelvet
Szent Olifánt 😊 inkább.. Nosizé.. 75% on jár a letöltés, meglássuk milesz ebbõl a BC testbõl😊
nem kap a draenei pally szent elefánt mountot 😞

mert hát ezek az új talentek
szóval
hm

TVelvet
Fuj fuj szemét ember vagy.😊
Lazarus
Mindannyian azok vagytok btw
mármint a bubi miatt, vagy felmerült valami új dolog is?

TVelvet
nahjo, én addig amíg kinem jön a kieg, hanyagolom a wowot. 😊
Sound
mi az owned?

adva van egy priestet, kurvajól gearelt, általába aktív. Az van gmotdbe, hogy Patchwerk today, bring F L A S K S. Megöltük cthunt, a priets signolt raidre, mégse jött. Most mi van? Haver halkan szól, azt altjával játszik. nyomtunk egy /who-t

XYZ human rogue <másik guild> Ahn'Kiráj

hoppá, mainjével nem jön raidelni, altjával meg másik guildbe raidel? hm...

kapott gmünktõl whipsert, fellogol mainjével, /gquit

Visszalogol rugójával, játszik tovább. Whisperelünk a <másikguild> GM-jének, és kb 20 sec után a rugóját is kibasszák.

owned? lelkiismereti kérdés, mi vagyunk a gecik, vagy beszopatta magát? 😊))

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

ha benne lenne már tudnánk.

TDC Geronimo
Nerf paladins!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Zeccc
amire az van irva hogy: cooming soon . holnapra már sztem páran tudni fogják :p 😄 mondjuk remélem én már 02kor max.. 😄

TVelvet
hát a combat át uccso talentje elég L O L...
Lazarus
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ SÁMÁN DUAL WIELD!!!!!!
Chrystopher
Hát elég kamu hogy a Blood Elf-bõl nincs Warrior. Nem mintha hiányolnám, de van minden Race-ben mert egy elég alap kaszt és puff a Blood elfben nincs..

Lazarus
A bloodelf modellek nekem is nagyon tetszenek 😊 A hajuk szuperül meg van csinálva. Csak az nem tudom eldönteni hogy csávót vagy csajt indítsak-e x_X
Kijött igaziba is az új talent halmaz... vótmá? nincs most netem munkahelyen

a draenei muffok is nagyon jól néznek ki szvsz...
eltekintve attól az idióta faroktól a hátsó tájékon...
de a frizurákat nagyon eltalálták hozzájuk 😊

draenei faszi az gagyi.

blood elf faszi nagyon király. elsõ pillantásra, mondtam is miaf*sz ez? final fantasy vagymi? sérók tutijók, fõleg az a tarajos jön be nagyon.

viszont a pálmát tényleg a blood elf ribanc viszi el. már maga ez a beállás botrányos 😊 blood elf nõci shadowpriest lesz a tuti 😊

ahogy elnéztem a videot, a hordában gyorsan ki fognak halni a tauren-ek, meg az orkok...meg szerintem az ud-k is, a blood elf aratni fog keményen.

emmá' õsrégi 😊

Zeccc
valaki nemtudja hogy a burning cursade-ot ugyrakja fel mint a wowtest patchet vagy az eredetit irja felül? 😄 magyarán kellenek e az eredeti fájlok vagy azt nem bántja? 😄

Zeccc
de biztos jó mert még 1.12 el is müködik a szerverprogi 😊

magus
nekem nagyon tetszenek az uj fajok, tuti inditok egy bloodelf maget

Zeccc
mármint az EMUPEDIA nemjó.. a blizzes gondolom jó.. sztem ugyanaz mint az emupedia.. csak az emupedia US.. :\ legalábbis remélem max ennyi a különbség.

Zeccc
nemjó.. ááh. tököltem vele 2,5 órát és 94 fájlból legalább 50 nem olvasható hibás... grr, hivatalos lapról meg iszonyulassan jön, nincs valahol egy link a rendes eredeti enGBre? :\

TVelvet
Én a blizzeset szedem, az jó? most akkor nemtom..
Zeccc
nemtudom, én leszedtem az EMUPEDIA-sat.. de az US verzió, a hivatalos lapról meg else indul a letöltés :\

TVelvet
Huhaaaaa..4 megnéztem a videot, ésssss ... kell nekem egy bloodelf szöke maca😊
Garf
mer nemmegy eussal?

http://www.flickr.com/photos/bubue/

Zeccc
eu wow-ot áttudok valahogy alakitani us-re? szóval hogy annak lássa a patch vagy valami ilyesmi? 😄

TVelvet
Az a kép ami a movie elejen van, kell nekem, nagyon bejõvõs... huuuh kelllnekem!!!
google-s link van még

TVelvet
Huuuuuhaaaaa😄DD

Davidus
😄DD

V9ykn8_TZL0

Vki tud mukodod linket a bloodelf/dranei kari krealo muvihoz? az elozo link broken

Garf
ezt a sandboxos bc-t valahogy nem lehet multivá tenni? haverom feljonne és ugy nyomni? ha vki tud vmi infot szoljon mán plixxx

Oldern the 1st
A kínai farmerek nem azért csinálják odakint, mert ott jobb. Hanem mert azt lehet egyedül csinálni, mindenféle gondtól mentesen.

Egyébként lehet hogy nem ott jön a legtöbb pénz és repu, DE mindkettõ jön, a "mindenbõl egy picit" filozófia elvén haladva...

repu: alapvetõen gázos dolog, egy förmedvény az egész rendszerben.
pénz: mobozással gyorsabban tudsz gold-ot keresni, de mindegy. ha nem hiszed, kérdezd meg akármelyik kínai farmert.

Garf
zsir. 😉

Ronaldo07
Az alant linkelt sandbox nfo-jábab ez áll: World Of WarCraft TBC-Alpha EU & US supported Sandbox

Szóval mégis mûxik sima eu verzióval is.

TVelvet
looool mostnézem
a sandboxal megy.😄
Garf
Akkor csak USel megy vagy hogyvan? Mert akkor nem töltöm tovább az enGB-t.?

TVelvet
WTF???? mükszik vagyezmosthogy?
Oldern the 1st
Hmm...olvasgattam itt ezeket a teljesen felesleges vitákat arról, hogy a PVP setek jobbak-e mint a tier3-s ha nem, mennyivel maradnak el.

Szerintem egyszerû a képlet: ha nem tudsz raidben BWL/ZG/AQ/NEXX runokat tolni, a Blizzard ajánlott egy másik lehetõséget, (igazából nem csak egyet, hanem többet is, de sarkítsunk egy picit) ami az hogy egyedül megszerzel magadnak egy viszonylag jó set-et. Ez pedig a PVE szetek valamelyike. Egyértelmû, hogy nem olyan jó mint akár a tier2 vagy természetesen a 3. Aki ezt megkérdõjelezi, az nem tud számolni...

De egy instance runnal nem csak az esett set item miatt éri meg menni...repu, arany - két olyan dolog, ami nem esik a PVE Bg-kben 😄 (kivéve persze a 3 frakció repuját, de az most mindegy 😊

Ronaldo07
Most olvastam,hogy csak US verzióval mûködik,de tessék itt lehet válogatni a clientek közt: Itt.

Zeccc
nemtudom.. de szerintem az emupediassal fog müködni csak.. :| de nem biztos.

Davidus
olol

V9ykn8_TZL0

Zeccc
hehe.. mire vége a lostnak leis ér 😛 hehehehe! örök hála annak aki beirta hogy létezik ien! 😄

Garf
azer adjal mar linket pls 😄

Ronaldo07