World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
felejtsétek el, én ugy tudtam ien város nincs.. 😄 hülyevok már késõvan 😄 és még a linkse lett jó 😄
fleko:igen, burning cursade-os 😊
shala: az is 😊
egyéb csak úgy: Kalandozásom során nagyon érdekes eseményre tettem szert:
<a href=http://iaro.srv.hu/kep/TwistingNetherFTW.jpg>Kép (36.1 K😎</a>
Ugrottam egyet és ezt a várost vagy nem is tudom minek nevezzem irta ki 😄
shala: az is 😊
egyéb csak úgy: Kalandozásom során nagyon érdekes eseményre tettem szert:
<a href=http://iaro.srv.hu/kep/TwistingNetherFTW.jpg>Kép (36.1 K😎</a>
Ugrottam egyet és ezt a várost vagy nem is tudom minek nevezzem irta ki 😄
van új login képernyõ? 😊
Sziasztok!
Egy kis segítségeteket kérném,hogy van egy 36-os Unded Mage karim és hogy hogy tudnám a legjobban be állítani a Talenteket. Köszi
Egy kis segítségeteket kérném,hogy van egy 36-os Unded Mage karim és hogy hogy tudnám a legjobban be állítani a Talenteket. Köszi
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
van vkinek otlete uj ctra / ct bossmod es a bossmod visit hogy vmi ctbossmod timer gebasz van.
volt vkinek ilyen problemaja?
volt vkinek ilyen problemaja?
anti hero
Most következik az hogy betelt a Winchestered és nincs elég helyed a winyón és nemtudsz mit törõlni mert minden nagyon fontos 😄
figy nekem valami 40perc volt, kb.
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
'rendes emu' még a wowhoz sincs 😄
egyiket se, hagyd a felfedezés örömét meg a kész verzióig 😊 nub
๏̯͡๏﴿
a sandbox verzioban csak mászkálni lehet.. meglátogatni a városokat
már készül a rendes emu amiben bennelesznek a faji képességek,talentek, spellek és minden finomság.. de addig még aludnunk kell párat.. azis lehet, hogy mire az kész már mehetünk az eredetiért a boltba 😞
már készül a rendes emu amiben bennelesznek a faji képességek,talentek, spellek és minden finomság.. de addig még aludnunk kell párat.. azis lehet, hogy mire az kész már mehetünk az eredetiért a boltba 😞
srácok összezavartatok -.- most melyiket szedjem, melyik müködik ( béta ) ?
non potest pluere aeternum
Igazán turbózhatnának a régi karikon is, mert gusztustalanul jól néznek ki az újak😞
TSW: Tunderke
Akkor ha a számításaim helyesek kb 23 óra 58 perckor lesz kész a telepítés. brb éjfélkor. De azért írd be plz hogy megy vagy nem! 😊
az oké. de a szerver nemfogja tudni hogy van ien tárgy ezen a számon stb..
meg nem a kliensbe van, hogy itt egy mob meg ott egy mob..
szerintem megtudod csinálni a karit.. és tudsz vele menni.. 😄 még tranier ek se lesznek meg a talentokat se tudod megnézni.. bár .. most aztkivánom ne legyen igazam 😄
meg nem a kliensbe van, hogy itt egy mob meg ott egy mob..
szerintem megtudod csinálni a karit.. és tudsz vele menni.. 😄 még tranier ek se lesznek meg a talentokat se tudod megnézni.. bár .. most aztkivánom ne legyen igazam 😄
Biztos külön mappába teszi. Hülyeség is lenne ha egybe tenné. Ennyire azért méég a Blizzardos jóemberek se suták.. Talán..
semmi infot ne szivárogtass ide ki 😄 mert készitek egy blogot és ott jelenik majd meg minden 😄 lol
kikéne deriteni hogy külön mappába ugy mint a wowtest.. ugyrakja fel vagy felülirja.. mert akkor kell biztonsági mentés 😄
60asokat simán ganeklni😊 majd sír a szájuk, hogy szopnak tier3ban 😊
๏̯͡๏﴿
én 60on 70eseket fogok gankelni... milyen jólesz😊) mert ugyan a 10 szint és a gear miatt anyira nemfog ez latszani😊
69*
persze a másik oldalról meg mindegy mert wsg/ab 60-67-es lesz és ott fognak kapni eleget 😄
60-on még 48as player/mob is zöld, kapsz érte honort/xp-t, egyik spelles képen látszik hogy a 60-as szürke a 70-esnek, így nem fogják annyira gankelni azokat akik nem veszik meg azonnal a kieget.
tiszteletbeli buzi nevet ezennel megkaphatják a BE "férfiak"
๏̯͡๏﴿
Az viszont jó húzás, hogy a 60as playerek szürkék lesznek.