World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis segítségeteket kérném,hogy van egy 36-os Unded Mage karim és hogy hogy tudnám a legjobban be állítani a Talenteket. Köszi <#help>#help>
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
?!
Régebben wowoztam, és most szeretném újrakezdeni. A wowom 1.10.2 verziójú. Nincs olyan oldal/ftp, ahonnan letölthetném az azóta megjelent foltozgató patcheket? Sajnos most nem tudom letölteni a fél gigát, amiben az egész 1.12 benne van. Plz help!
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
http://www.flickr.com/photos/bubue/
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!"
<#mf2>#mf2>
Nem komplikálom agyon. 90%ban macskában mozgok fõleg mert úgy rogue skilljeim vannak,és azt ismerem is valamennyire, a másik meg a human track ami nagyon gonosz. Thick hide sokat ér maciban,mert ott ugye +360% armor vagy mi a szösz van és úgy már +10% elég sok,bár én is gondolkozok ezen,hogy ezt kihagyjam avagy sem,majd 60on még lesz respec,és akkor megkavarom. Feral agression viszont must have. +15% sebzés evis jellegû finishing movera. Már most nagyobb eviseket tolok,mint a velem egyszintû roguejaink. Mivel macskázok nagyon kell. Furor jó poén,de lényegiben csak feral chargehoz kell arra meg van vmi skill maciban,amivel feszívom magam,hogy legyen kis rage és úgy charge,nem látom olyan nagy durranásnak,míg bugos volt meg is szoktam,hogy nincs. Resto ágról a buff erõsítõ ami kell nagyon,az hasznos mindenkinek meg minden. Ha thick hideot kidobom végül,akkor repül vele primal fury is,mert akkor macizás nem lesz,megy feral charge is (sok a warrior a guildben),akkor megnézem ezt esetleg. 5-10fõs instákba fogunk járni ahol 90%ban healelni fogok,és mellette BGzés.
Balance ágon rootolós hülyeség nem kell,bemész maciba és helló. :-D Instában meg szídod a tankot,ha béna fizeti a repairt. ^.^ a tier2n lévõ sebzés növelõ már elgondolkoztató,de 10pontot oda sajnálok ezért.
World Of WarCraft TBC-Alpha EU & US supported Sandbox
ReLeaSe DaTe - X/8/2006
Tybe: BETA
Size: 323 KB
Allakhazamra 1 páran feltöltötték a profiljukat és sajnos én ezt meg is találtam és valahogy nem ezt mutatta, hogy mind a 10en kék/zöldben vagytok...
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Boti? <#phone>#phone>
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/druid/talents.html?01400500100000005052021313222151050000000000000
A natural shapeshifter és a thick hide kimaradt. Elõbbit nem tartom nagy eresztésnek, mert bõven elég manám van, a második használhatósága is kérdéses, mert ugye a leather armorokhoz hozzáadott +10 % nem sok vizet zavar, ahogy látom...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Na most ilyet írni, hogy Zumi a kék/zöld "kismage altjával szétgyalázta full epic hordát. Nem is egyvalakit vagy pár személyt hanem így az egész hordát, hát igen van aki nagyban csinálja.😊
Gondolom akkor azt is tudod, hogy a másik 9 vagy 14 ember nem kék/zöldben volt ha ilyen jók az informátoraid...😊
Amugy mindenki azt hisz amit akar vagy az alapján amit más mondd teljesen mind1.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
ಥ_ಥ
mert, nem tiszta, hogy akkor mi az 1 óra?
Amúgy meg azért, mert nem fizetsz nekem <#ravasz1>#ravasz1>
ಥ_ಥ
Biztos azért csak azt láttad, mert amint meglátott Téged, vette is a nyulcipõt, hiszen azért neki is vannak korlátai, és Téged azért az egész alli retteg. 😉.