World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha beleszámítana a hozzáadott 360% -ba, akkor nem lenne kihangsúlyozva, hogy "from items", hanem vagy simán nem írnának semmit, vagy "total" lenne

zeki
Sziasztok!
Egy kis segítségeteket kérném,hogy van egy 36-os Unded Mage karim és hogy hogy tudnám a legjobban be állítani a Talenteket. Köszi <#help>

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Tudtok nekem linkelni egy olyasfajta rugó tálentet, ami szintezéshez, és instázáshoz jó avagy tökéletes 😊

megoldódott, bibi volt

Lazarus
Szépkis gyûjtemény ^^
http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Arathoron altozgatom és azt veszem észre egyik pillanatról a másikra, hogy mindenkit kidobott, majd engem is. De nem disconnect volt, hanem mintha logoutoltam volna. Most pedig vissza akarok menni és mikor betölt a csík, kidob a karakterek közé.

?!

Aquli
Sziasztok!
Régebben wowoztam, és most szeretném újrakezdeni. A wowom 1.10.2 verziójú. Nincs olyan oldal/ftp, ahonnan letölthetném az azóta megjelent foltozgató patcheket? Sajnos most nem tudom letölteni a fél gigát, amiben az egész 1.12 benne van. Plz help!

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

rank1

Garf
Azt a feralos buffot 3 betuvel tudnam jellemezni: "LOL" 😄 vagy "OMG" xD

http://www.flickr.com/photos/bubue/

Zeccc
Zeccc
"A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!"

<#mf2>

Botond
Omen of clarity jól hangzik nagyon,de 11pont meg végképp sehogy nem jön ki nekem arra az ágra. :-(
Botond
Nekem ez lesz.

Nem komplikálom agyon. 90%ban macskában mozgok fõleg mert úgy rogue skilljeim vannak,és azt ismerem is valamennyire, a másik meg a human track ami nagyon gonosz. Thick hide sokat ér maciban,mert ott ugye +360% armor vagy mi a szösz van és úgy már +10% elég sok,bár én is gondolkozok ezen,hogy ezt kihagyjam avagy sem,majd 60on még lesz respec,és akkor megkavarom. Feral agression viszont must have. +15% sebzés evis jellegû finishing movera. Már most nagyobb eviseket tolok,mint a velem egyszintû roguejaink. Mivel macskázok nagyon kell. Furor jó poén,de lényegiben csak feral chargehoz kell arra meg van vmi skill maciban,amivel feszívom magam,hogy legyen kis rage és úgy charge,nem látom olyan nagy durranásnak,míg bugos volt meg is szoktam,hogy nincs. Resto ágról a buff erõsítõ ami kell nagyon,az hasznos mindenkinek meg minden. Ha thick hideot kidobom végül,akkor repül vele primal fury is,mert akkor macizás nem lesz,megy feral charge is (sok a warrior a guildben),akkor megnézem ezt esetleg. 5-10fõs instákba fogunk járni ahol 90%ban healelni fogok,és mellette BGzés.

Balance ágon rootolós hülyeség nem kell,bemész maciba és helló. :-D Instában meg szídod a tankot,ha béna fizeti a repairt. ^.^ a tier2n lévõ sebzés növelõ már elgondolkoztató,de 10pontot oda sajnálok ezért.
Persze kesobb mar taposodott kicsit a gear amikor meglett ilyen tuf/lobotomizer meg egyeb exalted repus cuccok innen onnan bgkbol de az elejen nem nagyon volt ilyen.

picket
stfu or i'll pwn u! <#nevetes1>

&#3237;_&#3237;

Lazarus
Nálam nemmegy a sandbox user: tcb, pass: tcb. Nem fogadja el.

World Of WarCraft TBC-Alpha EU & US supported Sandbox
ReLeaSe DaTe - X/8/2006
Tybe: BETA
Size: 323 KB
Gondolom ezt te se hiszd el hogy mind a 10en kék/zöldben voltatok.😊
Allakhazamra 1 páran feltöltötték a profiljukat és sajnos én ezt meg is találtam és valahogy nem ezt mutatta, hogy mind a 10en kék/zöldben vagytok...

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Kriger
Errõl a feralos droid talentosztásról mondana valaki némi bölcsességet?
Boti? <#phone>

http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/druid/talents.html?01400500100000005052021313222151050000000000000

A natural shapeshifter és a thick hide kimaradt. Elõbbit nem tartom nagy eresztésnek, mert bõven elég manám van, a második használhatósága is kérdéses, mert ugye a leather armorokhoz hozzáadott +10 % nem sok vizet zavar, ahogy látom...

Botond
Dolgozok b@szki :-D
Count Adyn
mennyé xpzni 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Botond
a jelzõs szerkezet nem ige :-P
te egy hõs vagy

Count Adyn
Sõt kreativabbak bõvithetik a "sirt,mint 1 fürdõskurva" szerkezetté is a kommunikáció történését.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Botond
Ez megmagyarázza a szûkös szókincsed. :-D
Engem meg elszomorit hogy jott 2 valasz a kommentemre 887 es 888 amibol 1 budos szot nem ertek. 😊

picket
Mit sírsz? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
Te is órákat akarsz venni nála? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Count Adyn
<#rinya>

Botond
Engem azért elszomorít,hogy az itteni fórumozók 95% egyetlen igét ismer amivel jelezheti, hogy kommunikatív érintkezés történt.
QuippeR
mennyi Crassus óradíja?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Random esett keltrol meg annyit hogy amikor lvl60 lettem mar aces highal toltuk a pvpt igen kekzold cuccokban a szokasos boe AHbol vagy drop ami x sta y int es ennyi. Ezekbena cuccokban vertuk minden horda teamet teljesen siman meg a 6 general meg 4 warlordos wsg csapat is 8 perc volt. Sullyesztos bloodpanther meg nekem sirt hogy miattunk nem lett meg neki vmi rank12 v 13 mert megallt 99%on holott csak a random szar horda ellen mentek be es kiafkaztak minden ellen. Acesel meg zold cuccba vertunk minden hordas teamet 1x nem afkoltunk ki soha. 😊

Igen volt olyan hogy elmenekultem f2fben de volt olyan is hogy megvertelek fire magel sok esely van egy shadow priest ellen valoban. Felrakod a dotokat es onnantol van kb 20 mp hogy szetnukoljalad a papot vagy megesznek a dotok meg castolni se kell a papnak csak megall es megvarja mig letikkel. 2-3 crittel meg 1 jo counterspellel verheto de ha nincs crit akkor kb eselytelen es ilyenkor felveszem a nyulcipot ez teljesen alap, akinek van 1 kis esze az nem eroltet olyan harcot ahol eselytelen mert az ellenfel elnyomott 1 trinketet meg 2 dotot.

Chrystopher
Én kérek elnézést, de a Frost talentolásu mágusommal agyongyalázom a warriorokat, ha nincs segítségük. Egyedül a rugókat és a shamanokkal szo*ok.

capaszabi
haver 2 perc mulva uj szerveren nyomta. teljesen ez is attol függ hogy faszparaszt vagy jófej gm-hez kerül a cuccos

Ismerõs. Gondolom ez akar lenni a blizzard-féle fizetõs karakter transfer😄 Valaki másfél hetet várt majd tudomására hozták hogy hát most nem lehetséges vagy valami szarságot.
Hát nem tudom horda oldalon sokan vagyunk sztem úgy hogy gyûlöljük a palákat és gondolom õk is így vannak a sámlikkal. Most nem értelek. De mindegy legyek én minden lovag õsi ellensége😊
Nem hinném hogy tõlem bárki is rettegne mivel én is rengetegszer meghalok, van amikor saját hibámból vagy 1xrûen esélyem sincs. Amit én láttam az volt, hogy elkezde random csapatokkal ahol esett kell és ott rájött, hogy kék/zöld cuccban randommal 0 % az esélye. Utána meg szerzett magának 1 kobzos palát valami Jab,Jaq,Job(mind1 valami ilyesmi névvel)aki szépen leszedett róla mindent meg healt. Ezután meg építtet wsg casapatban volt majd épített AB-ben ahol fõleg hátulról tevékenykedett vagy support volt 2-3 emberhez.
Na most ilyet írni, hogy Zumi a kék/zöld "kismage altjával szétgyalázta full epic hordát. Nem is egyvalakit vagy pár személyt hanem így az egész hordát, hát igen van aki nagyban csinálja.😊
Gondolom akkor azt is tudod, hogy a másik 9 vagy 14 ember nem kék/zöldben volt ha ilyen jók az informátoraid...😊
Amugy mindenki azt hisz amit akar vagy az alapján amit más mondd teljesen mind1.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Amúgy dolgozom.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

Rinyálni? Mondja ezt minden lovagok õsellensége. Röhej.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

picket
Minek kérdezted meg, hogy mennyi, ha oda van írva? Azért mondtam, hogy egy óra, mert valaki itt a fórumban örült neki, hogy milyen jó, hogy egy óra alatt megcsinálták neki.

&#3237;_&#3237;

Lassan azt fogod mondani: Botond azt mondta hogy a rank 10es set übereli a t5-6-ot😄. Ez már nevetséges. Mi az felbomlott a Genesis hogy ide jársz rinyálni?
s0n1c
YOUR CHARACTER WILL NOT BE AVAILABLE FOR PLAY during the approval process, which will take several days to complete. The character will be available for play after the transfer has been finalized, or if the transfer is cancelled.

mert, nem tiszta, hogy akkor mi az 1 óra?
picket
Ha olvastad, hogy mennyi idõ alatt megy át, akkor miért kérdezed?
Amúgy meg azért, mert nem fizetsz nekem <#ravasz1>

&#3237;_&#3237;

Jópár forrásból ne aggodj.

Biztos azért csak azt láttad, mert amint meglátott Téged, vette is a nyulcipõt, hiszen azért neki is vannak korlátai, és Téged azért az egész alli retteg. 😉.

s0n1c
1 óra alatt át is megy a kari? fasza, akkor off site-on mér ír több napot? 😊
picket
1 óra (vagy 40 euro-val megvesztegethetõ vagyok <#idiota>)

&#3237;_&#3237;