World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u.i.: óvakodj a bokroktól amibõl kilóg egy Trutyi. (különös tekintettel WSG berserk buffos kisház melletti bokrok)
"Zumi warriorunk "kismágus" altja kék/zöld cuccokba szétgyalázta a full epic hordát BS-en"
Én csak azt láttam tõle ha f2f van akkor inkább elfut vagy ha nem 100% hogy meg tud ölni akkor is elfut. Igen azt megmutatta, hogy kell túlélni de azt nem hogy kell epic játékost megölni egymagában, de 3-4en amikor voltak mindig megmutatta hogy kell epic játékost megölni ez biztos.😊
WSGbe még én is inkább elfutok a kis házba ha nincs elég manám, mert viz az ugye sosincs, de ABben inkább megöletem magam, mert az gyorsabb.
Kiváncsiság képpen mivel te nem láttad mit csinál BGkben ezt te találtad ki vagy õ mondta neked ezt?
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Általában duelbe mage ellen nincs esélye a warrinak(nem éri el a maget), a magenek viszont nincs esélye egy priest ellen (könnyedén outhealelu a dmg t) , ha nem szamitunk mondjuk olyan szerencse faktort hogy extrem sok a crit
ಥ_ಥ
Kaszt A-ba tartozó egyén támadja kaszt B-be tartozót. Egyiküknek skillje s1, gearje g1, másikuké s2, g2.
Akkor nyer A kasztba tartozó, ha
A(s1+g1) > B(s2+g2)
Itt egyik érték sem 0. Ha A=B, akkor már csak a skill és a gear számít. Ha még g1=g2 is, akkor csak a skill. Egyéb esetben lehet vitázni azon, hogy melyik számít jobban, de bármelyikrõl kihirdetni, hogy nulla, nincs, zérus eleve hülyeség, és teljesen értelmetlen veszekedés.
<#idiota>#idiota>
(Annál amit cirkuszoltok csak egy rosszabb van: akik progress barrá degradálják a fórumot, és azzal spammelik tele, hogy hány százaléknál van a letöltésük, meg a telepítésük, ami kb még a szomszéd Pistabácsit is csak "mérsékelten" érdekli. Világosan fejeztem ki magamat, vagy megveresselek a Crassus-al? <#ticking>#ticking>)
ಥ_ಥ
De amugy már ha itt tartunk, mi az már hogy egy kék zöld mage legyaláz egy full T2 warriort? 😄 😄 😄
TSW: Tunderke
TSW: Tunderke
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
Amit itt lemuvelsz az nevetseges.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Biztos noob vagyok, de tankolásra ideálisnak tûnnek. Commanding Shout ad egy rakás HP-t. Utána oda mész Shield Bash, Heroic Srike, aztán szedje le valaki rólad a mobot. Ha mégis leszedné, akkor kiválasztod a target's target-el a jómadarat, és Intervene. Kis skillel jó tankokbõl ûber tank lesz. És akkor még nem említettem, hogy spell visszaverése mennyire táp lehet pvp-ben.
Na ha valakinek ez nem elég, akkor semmi sem <#ticking>#ticking>
Persze gondolom a Windwalkot hiányolod (de azt a hunterek kapják) <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
Ha erõsíteni akkor egyszerre 2 puskával tüzelhetünk 😊
Mivel sok a whine, hogy a hunter meg tud ölni bárkit is pvp-ben, és ez egyáltalán nem "working as intended", mert nem lehet nyugodtan ownolni AV-t, mert a hunterek szemét módon visszalõnek, ezért:
-a hunterek új talenteket kapnak a kiegészítõben, amelyek ténylegesen meg fognak felelni annak, amit a Blizz eredetileg is szeretett volna a hunterrel kezdeni (lásd cikkekben kamu duma a paláról meg a sámánról <#idiota>#idiota>)
-elveszik a huntertõl az auto-shotot, és kap helyette auto <3 shotot, ami nem sebez ugyan, de növeli a célpont boldogság mutatóját, ami szintén a kiegészítõvel kerül a játékba, és csak annyit befolyásol, hogy mosolyog-e a karakter
-aimed shot helyett love shot: egyszerre két célpontra hat, akik ettõl szerelmesek lesznek egymásba, és szívecskék röpködnek a fejük felett (más hatása nincs). A korábbi rinya miatt a célpontok neme nem számít, egyszerûen csak két 10 yardon belül álló karakter
-kiveszik a csapdákat, mert imba
-a hunterek a kiegészítõ után csak közelharcban tudnak majd sebezni, de a balance miatt csükkentik az ilyen típusú sebzésüket
-flare ezután nem fedi fel majd a láthatatlanul sunnyogó karaktereket, de kap szép rózsaszín robbanást, és csökkentik a cooldownt
-minden hunter karakter modellje kicsi lila és rózsaszín macira változik szívecskével a hasán
-kiveszik a francba a huntert, mert túl sok fejtörést jelent, kukába az egésszel, mindig utóljára kell még kitalálni valamit, amikor már mindennel készen vannak, és mehetnének kávézni, de helyette azt kell hallgatniuk, hogy "és a hunter?"
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Basszameg milyen durva lesz már minden retard bloodelfet fog csinalni, 100-as csoportokban lehet majd találni a vérpista egyedeket BE kezdõn. 😞 😞 😞 😞
Valamicskével erõsebb lesz mint most, de nem annyival mint a többi kaszt.
Már csak a hunterben reménykedem, amúgy elgondolkozós lesz akarok e kiegészitõt.
Nem értem miért nem lehet ötletes, ha nem is brutális skilleket talenteket berakni. Olyanokat pl mint a kamu talenteknél. Az hogy erre is dobnak pár százalékot, arra is pár crittet, csak szarpofozgatás, 0 új élményt jelent.
Mage vizelementálja pl marhajó poén, ha erõs lesz ha nem, ilyenekre gondoltam minden kasztnál.
(és a hozzá kapott 10napos trialnál?)
\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
töltõ képernyõ az van sok sok új...
pl.:
Kép (54.8 K😎