World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s0n1c
kari transfernek mennyi a leadtimeja ált. tudja valaki?
Trutyi fan vagyok, szal ha õ mondja az szentirás. Zumi megy a sülyesztõbe.

u.i.: óvakodj a bokroktól amibõl kilóg egy Trutyi. (különös tekintettel WSG berserk buffos kisház melletti bokrok)
Hát megmosolyogtattál ezzel a mondattal.:
"Zumi warriorunk "kismágus" altja kék/zöld cuccokba szétgyalázta a full epic hordát BS-en"
Én csak azt láttam tõle ha f2f van akkor inkább elfut vagy ha nem 100% hogy meg tud ölni akkor is elfut. Igen azt megmutatta, hogy kell túlélni de azt nem hogy kell epic játékost megölni egymagában, de 3-4en amikor voltak mindig megmutatta hogy kell epic játékost megölni ez biztos.😊
WSGbe még én is inkább elfutok a kis házba ha nincs elég manám, mert viz az ugye sosincs, de ABben inkább megöletem magam, mert az gyorsabb.
Kiváncsiság képpen mivel te nem láttad mit csinál BGkben ezt te találtad ki vagy õ mondta neked ezt?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Egy közepesen játszani tudó egyén tier2 be szerintem lealáz egy mondjuk pvp rank 10 es kék cuccos egyént, játszon az akármilyen jól , persze nagyon függ attól hogy ki milyen kasztú.
Általában duelbe mage ellen nincs esélye a warrinak(nem éri el a maget), a magenek viszont nincs esélye egy priest ellen (könnyedén outhealelu a dmg t) , ha nem szamitunk mondjuk olyan szerencse faktort hogy extrem sok a crit

picket
Mi a baj? Ki fogom adni könyvben, keménykötésüben, 500 oldalon kifejtve bõvebben, hogy az összes gyökér megértse... ha jól fejbevágják vele <#idiota>

&#3237;_&#3237;

TVelvet
ÁÁÁÁ 😄DD

picket... uu
Botond
Kénytelen leszek egy "Botond megmondja a frankót" összefoglaló kötetet kiadni,amiben egységbe szerkesztem elméleteim,mert látom mindenki tévesen értelmezi az információt amit itt csepegtetek nektek az idõk folyamán. <#wilting>
Hagyjátok már, Botond 1 hónapja még full anti PVP párti volt 😊 most meg BG-n XP-zik. Ezzel nincs is semmi gond ha nem kampányol ennyire az éppen aktuális felfogása mellett. Én mindkét ágon maximálisan megtaláltam a játékélményt, de tény hogy amig a GM-et seggeltem ki, lenéztem az insta patkányokat 😊 most meg überpatkány lettem.
picket
Akkor a Picket féle resurrection sickness elmélet hullakempelõknek:

Kaszt A-ba tartozó egyén támadja kaszt B-be tartozót. Egyiküknek skillje s1, gearje g1, másikuké s2, g2.
Akkor nyer A kasztba tartozó, ha

A(s1+g1) > B(s2+g2)

Itt egyik érték sem 0. Ha A=B, akkor már csak a skill és a gear számít. Ha még g1=g2 is, akkor csak a skill. Egyéb esetben lehet vitázni azon, hogy melyik számít jobban, de bármelyikrõl kihirdetni, hogy nulla, nincs, zérus eleve hülyeség, és teljesen értelmetlen veszekedés.

<#idiota>

(Annál amit cirkuszoltok csak egy rosszabb van: akik progress barrá degradálják a fórumot, és azzal spammelik tele, hogy hány százaléknál van a letöltésük, meg a telepítésük, ami kb még a szomszéd Pistabácsit is csak "mérsékelten" érdekli. Világosan fejeztem ki magamat, vagy megveresselek a Crassus-al? <#ticking>)

&#3237;_&#3237;

Botond
Na látod ez már tényleg a valóságtól elrugaszkodott gondolat! Megcsináltad! <#idiota>
<#kocsog> vagy 😄

Botond
Ez a te bajod. Görcsösen ragaszkodsz a tényekhez. Szárnyaljon már kicsit a fantáziád! <#wilting>
Namost erre mit lehetne irni? Olvasd el meg egyszer plx. (Az egyik Warriorunk ALT karakterérõl beszéltem, és nem arról hogy egy warriort vert le).

De amugy már ha itt tartunk, mi az már hogy egy kék zöld mage legyaláz egy full T2 warriort? 😄 😄 😄

Se BWL nem megy, se t2-t nem gyûjtök, sõt olyat se láttam még, hogy vmit is resistelnék, tényleg nem csak a mesékben van ilyen?<#circling>

TSW: Tunderke

Botond
Mert szar T2d van. :-P
Õ Zumee?Kék-zöld cucc?3 lövésnél többig még nem nagyon bírtam😊

TSW: Tunderke

Botond
Szövegértés odaver. Honnan vetted,hogy lvl5ös?<#idiota>
Davidus
<#idiota>

V9ykn8_TZL0

Ja és maggel megalázott egy warriort? Én még sose láttam ilyet. Remek ez a fórum, van kb 5 ember amit mondanak az van még ha hülyeség akkor is.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

vegigolvastam az egeszet.

Ha nevetséges akkor nevess. Csak volt egy kis felhörülés és vita pár oldallal visszább. De mindegy is.

Botond
Nem szép dolog konkrétumokkal lealázni az elméleteit. >.<
Hagyd mar, itt 10 commentbe többet rinyáltál mint Wildor 1 hónap alatt. Nevetséges amit lemûvelsz. Csak hogy kapj egy példát: Zumi warriorunk "kismágus" altja kék/zöld cuccokba szétgyalázta a full epic hordát BS-en, most Marshal fullepic lett már õ is. Ennyit a gear>>>>>skill teoriáról. Azt meg aztan hiába magyarázod hogy igy T2 ugy T2. Dolgozz meg a gearedért, ha el akarsz valamit érni a játékba. Ha casualkodsz akkor toljad a kis questeket, meg allj be 40-eseket olni stranglethornba, azokat begyalulod es meglesz a siker. Ha meg cuccot akarsz es nincs klanod akkor szepen grindeld ki a Rank 14-et. Akik T2/T3-ba rohangalnak azok napi 20-30g-t elbasznak javitasra + tucat potit kortyolgatnak, nagyrészt megdolgoztak erte (de legalabbis bemakoltak magukat egy ilyen klanba, es meg fognak dolgozni erte, csak elolegbe kaptak).

Amit itt lemuvelsz az nevetseges.

Botond
Ilyet sehol nem mondtam.
Davidus
én az open betara. rendes server nélkül ez egy darab szar😛

V9ykn8_TZL0

TVelvet
nemrakok 😄 vacak mind... várok normális emura
Nem is kell ellensúlyozni hiszen semmi különbség nincs a rank 10 pvp set és a tier2-3 közt mint ahogy azt Botond megfogalmazta volt.

TVelvet
mingyart rakok be par képet😊
Botond
PvPben geart nem lehet ellensúlyozni skillel,tegnap mondták,mé nem figyelsz?<#idiota>
QuippeR
hehehe <#idiota>

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Davidus
na eddig tartott. le is töröltem😛

V9ykn8_TZL0

Picket sajnos teljesen igazad van, még tankabb tank lesz a warrior. Az a gond hogy én fõleg PVP-ben gondolkodom. A protos rész valóban szépen erõsödik ezért nem is tértem ki rá. De a warriort már hosszú ideje folyamatosan gyengitik, eleinte még jogos is volt, de mostanra jelentõsen túllõttek a célon. Talán a rugó az aki ellen jó esélyel tud indulni a warrior, azon kivül minden más kasztnak könnyû préda, ezt csak brutális felszereléssel, és elég jó skillel lehet csak úgy ahogy ellensúlyozni. Gondoltam a kiegben kicsit visszakap valamit a régi fényébõl, de látszik hogy nem igazán akartak vele sokat variálni, jó igy ahogy van. Lehet akármilyen über tank azért senki nem fog sirni (kivéve Fana) de ha PVP be egy kicsit erõre kapna máris lincselnék õket...
Davidus
ok megtaláltam😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
sandboxhoz linket tud valaki?😊

V9ykn8_TZL0

Lazarus
Nem, az egyik szappanbuborékokat pöfékel, a másik trombitál és színes papírfecniket szór az ellenfélre. Ha összegyûjtjük a 2 epic puskát akkor egyesíthetjük õket egy legendary pecabottá, amivel a partitagjainkat 60 yardal elõrébbdobhatjuk, repölés közben minden buff értéke megduplázódik rajtuk, ha földetérnek a legközelebbi temetõben éledhetnek újra (Blink, slowfall, bubi, hs nem segít azt már kijavították)
picket
Megnéztem õket, és a talentek tényleg nem hatottak meg túlzottan, de az új képességek (illetve a régiek feljavítása)...

Biztos noob vagyok, de tankolásra ideálisnak tûnnek. Commanding Shout ad egy rakás HP-t. Utána oda mész Shield Bash, Heroic Srike, aztán szedje le valaki rólad a mobot. Ha mégis leszedné, akkor kiválasztod a target's target-el a jómadarat, és Intervene. Kis skillel jó tankokbõl ûber tank lesz. És akkor még nem említettem, hogy spell visszaverése mennyire táp lehet pvp-ben.

Na ha valakinek ez nem elég, akkor semmi sem <#ticking>
Persze gondolom a Windwalkot hiányolod (de azt a hunterek kapják) <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
"Ha erõsíteni akkor egyszerre 2 puskával tüzelhetünk 😊" - két puskából szívecskés lövedékeket? 😄

&#3237;_&#3237;

Lazarus
Ha nerfelni akarják megengedik hogy 2 petje legyen ami PvEben max annyit ér hogy minusz DKPt gyûjtsünk

Ha erõsíteni akkor egyszerre 2 puskával tüzelhetünk 😊
picket
"Már csak a hunterben reménykedem, amúgy elgondolkozós lesz akarok e kiegészitõt." - meg még ötletes is legyen?

Mivel sok a whine, hogy a hunter meg tud ölni bárkit is pvp-ben, és ez egyáltalán nem "working as intended", mert nem lehet nyugodtan ownolni AV-t, mert a hunterek szemét módon visszalõnek, ezért:
-a hunterek új talenteket kapnak a kiegészítõben, amelyek ténylegesen meg fognak felelni annak, amit a Blizz eredetileg is szeretett volna a hunterrel kezdeni (lásd cikkekben kamu duma a paláról meg a sámánról <#idiota>)
-elveszik a huntertõl az auto-shotot, és kap helyette auto <3 shotot, ami nem sebez ugyan, de növeli a célpont boldogság mutatóját, ami szintén a kiegészítõvel kerül a játékba, és csak annyit befolyásol, hogy mosolyog-e a karakter
-aimed shot helyett love shot: egyszerre két célpontra hat, akik ettõl szerelmesek lesznek egymásba, és szívecskék röpködnek a fejük felett (más hatása nincs). A korábbi rinya miatt a célpontok neme nem számít, egyszerûen csak két 10 yardon belül álló karakter
-kiveszik a csapdákat, mert imba
-a hunterek a kiegészítõ után csak közelharcban tudnak majd sebezni, de a balance miatt csükkentik az ilyen típusú sebzésüket
-flare ezután nem fedi fel majd a láthatatlanul sunnyogó karaktereket, de kap szép rózsaszín robbanást, és csökkentik a cooldownt
-minden hunter karakter modellje kicsi lila és rózsaszín macira változik szívecskével a hasán
-kiveszik a francba a huntert, mert túl sok fejtörést jelent, kukába az egésszel, mindig utóljára kell még kitalálni valamit, amikor már mindennel készen vannak, és mehetnének kávézni, de helyette azt kell hallgatniuk, hogy "és a hunter?"

<#idiota><#idiota><#idiota>

&#3237;_&#3237;

Ki van már hirezve hivatalos warcraft oldalakra. Meg lehet nézni a kasztok skilljeit uj spelljeit. www.worldofwarcraft.com 😄 Csak batran.

Basszameg milyen durva lesz már minden retard bloodelfet fog csinalni, 100-as csoportokban lehet majd találni a vérpista egyedeket BE kezdõn. 😞 😞 😞 😞

Lazarus
Regelj a 10 napossal (Bármilyen kamu szám jó), ha lejárt upgradeld a teljessel így kapsz 40 nap játékidõt 😊
Hát volt itt ugye linkelve pár napja egy talentfa, ami most kiderült hogy kamu volt, legalábbis a warrioré. Talán ha nem látom elõtte, lehet annyira nem hisztiznék, de már úgy beleéltem magam, elhittem hogy végre újra lehet darálni a warriorral... Ezek után amit olvasok a hivatalos oldalon, egy moslék.
Valamicskével erõsebb lesz mint most, de nem annyival mint a többi kaszt.
Már csak a hunterben reménykedem, amúgy elgondolkozós lesz akarok e kiegészitõt.
Nem értem miért nem lehet ötletes, ha nem is brutális skilleket talenteket berakni. Olyanokat pl mint a kamu talenteknél. Az hogy erre is dobnak pár százalékot, arra is pár crittet, csak szarpofozgatás, 0 új élményt jelent.
Mage vizelementálja pl marhajó poén, ha erõs lesz ha nem, ilyenekre gondoltam minden kasztnál.
kabalthenbk
sziasztok! original WoW telepítéskor bankkártyaszámként bármit meg lehet adni, vagy esetleg ellenörzik és szerválnom kell egy rendeset?
(és a hozzá kapott 10napos trialnál?)

\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"

AnarchoiD
ember nezd meg ujra azokat a talentokat .. vak vagy ? 😊 hogy nem kiemelkedoen jok ???? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

BEAST
amiket neztem egyik kasztnak sem lettek brutalis talentjei , legalabbis nem olyan kiemelkedoen jok hogy most azert 41 pontot tegyek valamelyikre ... rugonal pl a +10 talent pont boven jo lesz hogy az eddigi talentek kozott elosszam es jobb is lesz igy , nem kell valasztani assa meg sub talentek kozott

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
korai még kivesézni ezeket

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

magus
ha nem jart volna le a wowom tuti toroltem volna a rugomat, nekem abszolut nem tetszenek egy ket kivetellel az uj rugo cuccok ahhoz kepest a tobbi kaszt miket kapott. hat ez van, lehet uj karaktert felhuzni, csak most hogy jon a bc az uj fajokat akarom kiprobalni, de 10 rugom megint nem lesz, ugyhogy szopo...:/

Na látszik késõ van😊 nem felhunter az uj pet hanem vmi más csak nem tudom megnézni szokás szerinte megint nem jön be a wow oldala...

Érdekes hogy most nem annyira téma itt a forumon az uj talentek és spellek, pedig szerintem nagyon izgalmasak. Elsõ ránézésre a mage utolsó talentek sikerültek a legérdekesebbre itt biztos nehéz lessz választani hogy ki mirre talenteljen, a rugó combat uccsó talent vmi hihetetlen rossz ez ellen biztos rugó lázadás lessz...Én mostanába a palámmal játszom elégedett vagyok az uj talentekkel spelekkel, nagyon erõs lett a holy és a prot ág is szerintem, mintha a ret nem sikerült volna olyan jóra(mind1 valszeg pala sose lessz DD szóval mind1, a druidánál se jott be igazán az a +2% crit dolog ugyanugy healernek viszik oket(sot lehet rosszul ertelmeztem a talentet es csak a pala kap +2% crit eselyt de akkor ez nagyon gyenge dolog lenne)), a blood elf palák talán jobb faji speckót( a forumokon is ezt temazzak , bar ez sok mindentol függ melyik seal mennyit kap a +dmg es cuccokbol stb.) kapnak mint az allys palák de ezen mondjuk nem lepõdtem meg, a BE nagy kedvenc a blizznél meg ugy általába a horda ...Pár pillantást vetettem csak többire is nekem nem tünt tul erdekfeszítõnek a shaman talent fa (szerintem alapból az egyik leguncsibb talent fájuk nekik van) a DW shaman-nak se tudom van e ertelme,a Locknal en izgalmasabbnak talaltam volna ha nem vmi ujabb sebzõ átkot kap, nem tudom mennyire "életszerû" ez a dispelles dolog pvp re tuti irnak vmi addont hogy mit tudomen skipellje a dispellt ha ez rajta van,felhunter pet nem tudom milyen lessz de azért durva hogy csak annak lehet aki erre talentel, shadowfury megint sebzõ dolog , kicsit hiányolom az öteltességet mi lenne ha vmi teljesen mas átkot vagy varászlatot kapna nem vmi sebzõt?

Zeccc
jah hogy login képernyõ.. mondom hogy már késõvan 😄
töltõ képernyõ az van sok sok új...
pl.:

Kép (54.8 K😎