World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abban viszont igazad van, hogy 60->48, meg, hogy ez apró részlet. <#worship>#worship>
A Master of Elements-nel kicsit el vagy tevedve. Amint egyre jobb a geared egyre tobbet szamit. Tobb crit=tobb mana vissza, raadasul ha nincs arcane mind-od akkor igen nehezen van 7000k folott a manad jo gearben (self buffed). PvPben ha sokaig elsz akkor igen fontos a MoC (jo gearnel), hogy ne kelljen allandoan ulnod, PvEben meg egyszeruen must have egy fire build eseten.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
A halál csupán a kezdet...
Kijött az xBG, mindenki vadul pvp-zett, és átlagosan több honort gyûjtött a nép. Te viszont nem gyûjtöttél annyival többet, mint a nagy átlag. (500 darab Pistike sosem pvp-zett, most megnézte, és az õ megszerzett honoruk is beszámít). IJ.
ಥ_ಥ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mert több pontot szereztem mint a múlt héten mégis csökkent a rankom "állása":rank9-n 79%-on álltam múlt héten most meg rank9 70%-on.
Ezt nem értem,eddig nem volt gond...
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
a silence szép dolog, csak mivel a counter spellre alapszik így szentem jobban megéri úgy hagyni ahogy van mert az 10 másodperc, ha meg ki van rakva a talent akkor csak 4, így pl ha valami healer ellen nyomod, akkor szépen ki tod használni h 10 másodpercig ne gyógyítson, ami nagy elõny.
arcane resillience, aza 200 armor megér 1 talentet? eleinte gondoltam rá én is amikor bejött peccsel, de aztán letettem róla mer van ami jobb
szentem az impact is egy nagyon fincsi talent, ha már tûz én sosem hagyom ki
a combustion pedig régen sem volt valami nagy cucc (azzal h 1et tuti critbe nyomsz) és most sem ér sokkal többet, habár javítottak rajta 1 kicsit(inkább pom)
elismerem a 6% +hit az tényleg nagyon sokat ér majd megpróbálom beledolgozni valahogy az enyémbe, a master of elements pedig 60as szinten epicekben már nem számít sokat amikor kb 7-8 ezer manával rohangász.
De mondjuk elõtte sincs sokkal kevesebb manád, szal én ezt is passzoltam.
oh, és igen ez valóban így van, a pom mágusnak nem kell nagy skill, h tudjon ölni 3 percenként, de ha van skillje akkor nagyon jó kis csaták alakulnak ki ^^
várom válaszod<#bee1>#bee1><#wave>#wave>
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
A balance ágon a +10% sebzés, az omen viszont nagyon tuti, ha dps-t akarsz csinálni. Ez nem csak a macsekod egyik befejezõ mozgására ad +15-öt, hanem mindenre 10-et. Szerinted melyik a jobb? Javaslom próbáld ki 60-ig, mindenképp, mielõtt a végleges talentezést kialakítanád.
Tauntot viszont nem látom melyik skill erõsítené még a feral instincten kívül...<#lama>#lama>
A macsek alap skilljeinél is az agressionra meg az imp. shredre gondolsz? Elõzõrõl már írtam, utóbbinál meg, hogy 64 vagy 52 pont az már majdnem mindegy.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Tudom: "A tört verzióról ne itt keress infót! Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!"
<#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/druid/talents.html?01400500100000005012521303222151500000000000000
Így mondjuk a feral instinctre nem volt elég pont, de majd ha netán tankolni kell folyamatosan leordítom az illetõ fejét, annak úgyis rövid a cd-je és a maci olyan édesen morog...<#kuss>#kuss>
Ha jól látom a thick hide a peccsben már 2 pontos lesz, azzal meg is oldódik a probléma.
Tény, hogy nem bonyolítottad 😊
A Furor használhatóságán én is gondolkoztam már, valszeg tényleg motw lesz belõle, ne rinyáljanak az instákban, hogy nem tudok buffolni 😊
Én a feral agression viszont nem tartom elég jónak, akkor már inkább a haszontalan gyökér balance ágról, majd a +10% sebzés és az ómen. Szerintem ez a 2 a mászthev macsekban és maceeban is.
szerintem pom nem ér anyit föleg miota nem tudsz solozni bgken.
avn a combusionnal szépen lehet haladni =) ab wsg meg skill függö tudd hol a helyed speciel nekem a helyem a warorrok mögött van joval szal mig nem a healerek lövése a feladat addig szép komotosan eregethetem a critikálokat egy fireball egy tab ha nem is crit már ugy se lenne idöm 2. at castolni arra a csokára szal mehet a köv ^.^
frost meg hát szép és jo életben tudsz maradni 10secig szal megnézheted hogy halnak el haverjaid aztán meg te =) (persze lehet azzal is brutálkodni de én fire párti vagyok)
#84934 fire hát kira meg minden DE a 3 talent a elemenal precizionon nagyon kell
az a 6% hit sok nagyon! viszont ha van pomod a firepowerböl kell elvenned ami 6% ami elég fájdalmas
frost hát biztos nem lenne az elsö 3 ban top dmgben ezzel a talentággal az hogy az ago csökentön csak 1 van uhh hát mig magisterben jár megteszi
a talentemmel outdoor pvp szar nincs pánik gomb! szal ált az van hogy 1x 2x leölnek akkor berágok jol elbujok és 41 yardrol szétlövök mindenkit =)
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
keep walking... www.artum-inferniti.net
/wtb vip
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
(alatamaszthatom zumi minden szavát.)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
juhéj
és gyüjts sok akár zöl fire spell dmgs cuccokat esetleg spell
itt az amit én használok :
http://www.wowhead.com/?talent=of0v0obZxgRzbcut0h
én ezzel tolom pvpt is és imádom
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Lera,Dynn,Zulgron
WoW-->lvl 45 druid @ Trollbane in \"Legend\"