World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kriger
Hát ja, ezek már tényleg csak finomságok. De a balancos változat nem csak PvPre jó ám, farmolni, tankolni is jobban lehet vele szvsz. <#bee1> Viszont te jobb szkrínsotot csinálsz majd a legnagyobb critedrõl <#vigyor1>
Abban viszont igazad van, hogy 60->48, meg, hogy ez apró részlet. <#worship>

A combustion most sokkal inkabb pve talent mint pvp. Nagyon jo az ignite chain beinditasara. PvP re is hasznalhato, ha okosan tartalekolod, de Pom persze jobb pvpre.
A Master of Elements-nel kicsit el vagy tevedve. Amint egyre jobb a geared egyre tobbet szamit. Tobb crit=tobb mana vissza, raadasul ha nincs arcane mind-od akkor igen nehezen van 7000k folott a manad jo gearben (self buffed). PvPben ha sokaig elsz akkor igen fontos a MoC (jo gearnel), hogy ne kelljen allandoan ulnod, PvEben meg egyszeruen must have egy fire build eseten.

tegla
Köszi az infót.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Fenrir
Magas rank fölött már standing és nem honor függõ. Ha többen csináltak elõtted akár csak 1 honorral is többet mint múlt héten akkor kevesebbett fogsz kapni.

A halál csupán a kezdet...

picket
Nem a pontodtól függ, hanem a többikehez képest megszerzett pontjaidtól.
Kijött az xBG, mindenki vadul pvp-zett, és átlagosan több honort gyûjtött a nép. Te viszont nem gyûjtöttél annyival többet, mint a nagy átlag. (500 darab Pistike sosem pvp-zett, most megnézte, és az õ megszerzett honoruk is beszámít). IJ.

&#3237;_&#3237;

BEAST
azota csoppet tobb bg van es megtobb honor / fo =D ... a 30+os ratyi karimmal majdnem 60k honort szedtem ossze az uj bg rendszer ota

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

tegla
Változott a honor-pont számitás vagy vmi ezzel a peccsel?
Mert több pontot szereztem mint a múlt héten mégis csökkent a rankom "állása":rank9-n 79%-on álltam múlt héten most meg rank9 70%-on.
Ezt nem értem,eddig nem volt gond...

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

zero the hero
naja, de úgysem tudsz elintézni valakit 2 lövésbõl, hacsak nincsennek meg az ûber dmg cucok(talisman of ephemeral power meg hasonlók) és a counterspellt szentem csata elején nem éri meg ellõni 😊

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

a counterspell effektje (megszakít és letiltja a megszakított mágiaiskolát 10 secre) és a silence effekt (4 secig nincs varázslás) együtt érvényesül. nyilván, CS-t akkor van értelme használni, ha már varázsol az ellenfél, a silencet meg akkor is rá lehet tenni, mikor nem varázsol, de készül rá 😊 egy talent nem gyengíti a skillt, amire felveszed!

Botond
Ízlések és pofonok. :-) Én sokallom a 11pontot 10% sebzésre és egy esetleges ingyen ütésre. Perzse,ha pure pvpre mennék meggondolnám,de kisebb instákban is vitézkedni kell majd. A backstabnek megfelelõ shred letalentezése meg 60rõl 48ra viszi le az energy szükségletet,de ez apró részlet. :-)
zero the hero
najó akkor vesézzük a te talentjeid is<#crazya>

a silence szép dolog, csak mivel a counter spellre alapszik így szentem jobban megéri úgy hagyni ahogy van mert az 10 másodperc, ha meg ki van rakva a talent akkor csak 4, így pl ha valami healer ellen nyomod, akkor szépen ki tod használni h 10 másodpercig ne gyógyítson, ami nagy elõny.

arcane resillience, aza 200 armor megér 1 talentet? eleinte gondoltam rá én is amikor bejött peccsel, de aztán letettem róla mer van ami jobb

szentem az impact is egy nagyon fincsi talent, ha már tûz én sosem hagyom ki

a combustion pedig régen sem volt valami nagy cucc (azzal h 1et tuti critbe nyomsz) és most sem ér sokkal többet, habár javítottak rajta 1 kicsit(inkább pom)

elismerem a 6% +hit az tényleg nagyon sokat ér majd megpróbálom beledolgozni valahogy az enyémbe, a master of elements pedig 60as szinten epicekben már nem számít sokat amikor kb 7-8 ezer manával rohangász.
De mondjuk elõtte sincs sokkal kevesebb manád, szal én ezt is passzoltam.

oh, és igen ez valóban így van, a pom mágusnak nem kell nagy skill, h tudjon ölni 3 percenként, de ha van skillje akkor nagyon jó kis csaták alakulnak ki ^^

várom válaszod<#bee1><#wave>

Kriger
A gyökér használhatatlan, én is ezt írtam, errõl ne nyissunk vitát <#wow1>
A balance ágon a +10% sebzés, az omen viszont nagyon tuti, ha dps-t akarsz csinálni. Ez nem csak a macsekod egyik befejezõ mozgására ad +15-öt, hanem mindenre 10-et. Szerinted melyik a jobb? Javaslom próbáld ki 60-ig, mindenképp, mielõtt a végleges talentezést kialakítanád.

Tauntot viszont nem látom melyik skill erõsítené még a feral instincten kívül...<#lama>
A macsek alap skilljeinél is az agressionra meg az imp. shredre gondolsz? Elõzõrõl már írtam, utóbbinál meg, hogy 64 vagy 52 pont az már majdnem mindegy.

Botond
5fõs instába 2 warrior az bõven sok,az a 2 warrior amúgy is 3.
Aquli
Köszi szépen!

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Botond
Arra megy a kimaradt 4 pont >.<
Friczy
<#idiota>

keep walking... www.artum-inferniti.net

picket
De ebbõl legalább kiderül, hogy 160-as szinten már meglenne minden ami megéri!

Tudom: "A tört verzióról ne itt keress infót! Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!"

<#idiota>

&#3237;_&#3237;

s0n1c
<#nyes>
picket
Amúgy ideális talentelosztás <#idiota>

&#3237;_&#3237;

s0n1c
jah 4 pont hiányzik nem szóltam <#idiota>
Botond
hupsz ^.^
s0n1c
feral instinctre több kéne sztem, ha pvpzni akarsz, a reflection 3 pontját pl. átrakhatnád
Botond
akkor nagy betûvel írta volna be a logint is ;-) de nice try ;-)
picket
4 elosztatlan pont? <#fejvakaras>

&#3237;_&#3237;

BEAST
mind a 2 warrior hegyekben all =D , de sztem beprobalok egy rugo-tank buildet 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Legközelebb majd kapcsold ki a capslockot, muhaha
Botond
Gyökér az castolós ahogy nézem és 1 percenként újra kell castolni,hogy vki lerootolódjon rólad. Instában hasztalan 95%ban,mert most így hirtelen csak zg+zf ugrik be mint nyitott insta ahol van gyökerezés. PvPben,ha elkapnak sokan caster formban akkor bukó úgyis,ha meg csak 1 akkor maci azt jóvan. Maci formban tauntod 2 skill is erõsíti,ebbõl egyiket se talentezed ki,innentõl kezdve a tankolás is kétséges. Healelni se tudsz,mert ugye azon sincs kitalentelve semmi. Pvpzni is mértékkel jó a spec,hiszen igazi dpst macskában lehet csinálni,az azt erõsítõ alap dolgokat megint részben toltad csak ki. Viszont jó,hogy felvetetted a témát! Így átgondoltam mit is szeretnék a druiddal csinálni, és arra jutottam, hogy úgyis csak outdoor pvp+bg+5/10 fõs insta lesz,szóval ez a spec lesz nekem a nyerõ. Tankolás ki fog maradni,a guild összetétele ezt amúgy sem teheti lehetõve, hiszen hegyekben áll a warrior, healer meg alig. Max pvpben fogok néha maciba menekülni. :-D
Kriger
Na erre módosítottam a tervet:
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/druid/talents.html?01400500100000005012521303222151500000000000000

Így mondjuk a feral instinctre nem volt elég pont, de majd ha netán tankolni kell folyamatosan leordítom az illetõ fejét, annak úgyis rövid a cd-je és a maci olyan édesen morog...<#kuss>
Ha jól látom a thick hide a peccsben már 2 pontos lesz, azzal meg is oldódik a probléma.

Kriger

Tény, hogy nem bonyolítottad 😊
A Furor használhatóságán én is gondolkoztam már, valszeg tényleg motw lesz belõle, ne rinyáljanak az instákban, hogy nem tudok buffolni 😊

Én a feral agression viszont nem tartom elég jónak, akkor már inkább a haszontalan gyökér balance ágról, majd a +10% sebzés és az ómen. Szerintem ez a 2 a mászthev macsekban és maceeban is.

Botond
Hm. Aszondta nem jó a passwordom,megadtam secret kérdést és kaptam új passwordot,az már jó lett,de kicsit aggódok szétlopták e a karijaim cuccát. >.<
jaja pom mágus az ilyen talentre szokták mondani hogy megy skill nélkül is ha jol emléxem 😉

szerintem pom nem ér anyit föleg miota nem tudsz solozni bgken.
avn a combusionnal szépen lehet haladni =) ab wsg meg skill függö tudd hol a helyed speciel nekem a helyem a warorrok mögött van joval szal mig nem a healerek lövése a feladat addig szép komotosan eregethetem a critikálokat egy fireball egy tab ha nem is crit már ugy se lenne idöm 2. at castolni arra a csokára szal mehet a köv ^.^

frost meg hát szép és jo életben tudsz maradni 10secig szal megnézheted hogy halnak el haverjaid aztán meg te =) (persze lehet azzal is brutálkodni de én fire párti vagyok)

#84934 fire hát kira meg minden DE a 3 talent a elemenal precizionon nagyon kell
az a 6% hit sok nagyon! viszont ha van pomod a firepowerböl kell elvenned ami 6% ami elég fájdalmas

frost hát biztos nem lenne az elsö 3 ban top dmgben ezzel a talentággal az hogy az ago csökentön csak 1 van uhh hát mig magisterben jár megteszi

a talentemmel outdoor pvp szar nincs pánik gomb! szal ált az van hogy 1x 2x leölnek akkor berágok jol elbujok és 41 yardrol szétlövök mindenkit =)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Botond
Fordítva. Van x armorod arra jön rá a 10% és arra a +360%.
zeki
Köszi

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Friczy
Hiába megy túl az Authon, nem jönnek le a szerverek sem. Ma alvás-nap 😊

keep walking... www.artum-inferniti.net

zero the hero
ha már fire dmg akkor én inkább ezt javaslom, ha pedig jég akkor nekem ez a szimpi, az elementál buildek nekem nem tetszenek, de játék stílustól függ a dolg (kb 1 éve van magem)

PiszkosFred
addig = akkor*

/wtb vip

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Jon a karbantartas hamarosan, addig talan megheggesztik a dolgokat.

hát nagyon úgy tûnik

PiszkosFred
Hat akkor ez mara ennyi volt..

Marcell
Nekem is authenticating-nel all...

The Garrett
istenem a regi szep idok 😊))

(alatamaszthatom zumi minden szavát.)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

engem simán kidobott Arathor, és most authenticate... 10-15 perce... de nem búsulok, mert tudom hogy ha azonosítana, még várna rám a 200-as sor
juhéj

én azt mondom fire fire fireeeeeeeeeeeeee 😊
és gyüjts sok akár zöl fire spell dmgs cuccokat esetleg spell
itt az amit én használok :
http://www.wowhead.com/?talent=of0v0obZxgRzbcut0h

én ezzel tolom pvpt is és imádom

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Marcell
En nem tudom menedzselni az ákkántomat! Szarakodik a Blizzard. Raadasul nem is enged be a Ragnaros! 😞 😞 <#boxer><#falbav><#ejnye1>

s0n1c
<#eljen>
Count Adyn
Brutálisan kb😄 Minden cuccom,gépem etc már bent van albiban énmeg itthon rohadok a héten még😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

De nagyon unatkozol 😛

Lera,Dynn,Zulgron

Count Adyn
enyém jó😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nah mindenkinek elszállt a szervere vagy csak az enyém????

WoW-->lvl 45 druid @ Trollbane in \"Legend\"

Lynx_TWL
tekerd a kis fekete kart 12 fokkal balra alapállástól számítva, a kék meg piros gombot nyomd be. én ezeket a beállításokat használom és jól mûködnek 😮

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;