World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TVelvet
<#nevetes1><#nevetes1>lol 😄 beteges
Csak lvl 20 után tudsz majd szaltozni ugyhogy még gyurnod kell rá...

Saccard
Ok, de elöbb válaszolj rá😄.

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

tegla
Istencsászár vagy!Még ilyen kérdést plZ!<#integet2>

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Saccard
Hali! Csak azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudok szaltózni, illetve máshogyan ugrálni(elvileg level8 után lehet...)?<#help>

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

votmá ?<#idiota>
Némelyik bossnál megteszi a Limited i... potion.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

nekem normálisan megy :p

discord frame modifier

blinkelek az mt hez es feltolom manashieldet es remenykedem hogy tauntot nem resisteli. 10 bol legalabb 8 szor mukodik😛

Sound
jah, amiért felnéztem ide, tud valaki valami addont, ami kb. olyan mint Moveanything, mivel MA 1.12 óta meghalt, és nem mûködik, legalábbis normálisan.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Sound
mit csinál frost mage, ha overagroz? TUDJUK ...
mit csinálsz te, ha overagrozol fire-el? TUDJUK, MEGHALSZ!

😄

Oldern the 1st
Lol, Blizzard gyûlöli a Balance druidákat, hihetetlen 😄

Egyetlen idol van, ami +moonfire sebzést ad, az sem mûködik rendesen..

jah enis fire vagyok eleg melyen😊

miahzogy nicsni aggro control? -30% threat talentbol es ha nagyon kell aggrora figyelni akkor 3/8 netherwind es scorcholgatas (nw bonus azt csinalja hogy -100 threat pont minden spellbol amit losz es ezt mar bos+burning soul utan szamolja vagyis scorchal gyak alig csinalsz aggrot) persze ezzel dps is csokken😊 de nekem mint alliance mage nem igazan van gondom aggroval, pedig osztom szepen a damaget. hordas mageknek egyelore meg nehezebb mivelnincs BoS, de mar nem sokaig😉

igazabol bc ben lesz erdekes az aggro kerdes pl egyilyen esetnel:

boss 19% hpn, fire uj talent hogy wounded(<20% hp) targetbe +30% damage + elemental shaman 41 pontos totemje (+10% spellcrit)+ az uj spelldamage totem+ heroism (csokkentet cast time) + retri paladin debuffja (+2% crit) + moonkin aura😄 + esetleg mind quickening gem ha stackel a herosimmal, amit ketlek😄 szal ezzel a komboval bossok/mobok 20% hp alatt gyak megszunnek letezni;D

Fenrir
Már nem kell erõlködnöd, segitettem neki.

A halál csupán a kezdet...

Sound
ígyis mindenki firemage, legalábbis nálunk. Igaz agrocontrol nulla, de legalább van dpsük. 3k+ ignite tick ftw!

bc ben fire mage nagy kiralysag lesz raiddps re😊 jah es take😄

Lynx_TWL
rugó melyben paladin szív dobog, ez tarthatatataltan++%%//!

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

BEAST
szegeny szegeny magek , ez tarthatatlan!4!!44! 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Magh
BC talenteken is látható, hogy blizz tisztában van a mage túlzott sérülékenységével. Most, hogy még egy main healer is képes komoly damaget osztani, ez tarthatatlan. Ezért Arcane és Frost treen is van passzív bekapott damagecsökkentés, Fire ágon pedig lassítást leszedõ talent, ami szerintem remek ötlet.

ööö mára gondoltam de majd este megnézem, reggel mintha vmi baja lett volna
aztán lehet, hogy a hiba az én készülékemben van, tegnap volt egy rédekes crashem :G

anti hero

- én hasonló töketlenkedés után wow fórumon nézelõdtem, hogy nagyon ne lõjek mellé az egyik alapján próbáltam megcsinálni a talent-eket
- jelenleg lvl41 a karim meg egyelõre nem választottam fegyver specializációt - szívem szerint dagger kellene de állítólag az nem az igazi - 2 sword a legütõsebb -, mivel idõ hiányában nem járok instába (rugóval amúgy is necces) így AH-ból egyelõre egy dagger-mace párosításra futotta

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

én frost mage létemre alapból frost novával kezdenék (+50% crit ftw 😛 ) aztán onnantól nem nagyon lehet rohangálni<#idiota> (mondjuk ez már inkább szájkarate, csak az imp cs elõnyeit próbáltam szemléltetni<#beka3> )

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Igen, gondoltam, hogy tõled csak ennyi telik.

Mielõtt megkérdeztem rá is kerestem, de a linkek nagy része nem jön be.
Milenne ha valaki linkelne egy szintezéshez, instázáshoz jó rugó talentet thx.

Zeccc
ITT.. lemész az oldal aljára beirod hogy "warrior talent" és hûhaa warrior talentek lesznek.. vagy eldöntöd miakarsz lenni és http://www.wowwiki.com/Warrior_builds

benn volt az elõbb az üzletben Lámalaci
aszonta a kolléganõmnek hogy vegyek tõle wowgoldot, mert az jó
meghagyta a számát is
<#idiota>

lol nem pvp-zel sokat, mi? 😄 general és warlord hordás rank, alliban commander meg marshal van

"Ugyanez imp csvel úgy néz ki, hogy megkapja a cs-t és 5 másodperc múlva halott"

hacsak át nem rohan az improved cs hatása alatt a támadó karin, vagy nem rohangál körülötte folyamatosan meggátolva ezzel gyakorlatilag a varázslást. fear-elni meg ráér utána is, miután lement az impr. cs hatása...az a baj vele, hogy az a 4 mp nem sokmindenre elég. ráadásúl egy smart priest elöször shield-eli magát, utána renew, s azután kezd csak heal-elni, igy túl nagy gáz nem lesz ilyen esetben sem. vagy beáll valami tereptárgy mögé, stb.
a mage-gel csak annyi a bajom, hogy igazi glass cannon lett, csak ez a cannon még mindig túl törékeny.
(vagy csak a priesttel való 2 hónap game után hiányzott túlságosan is a flash heal a shield és a renew gomb? <#idiota>)

Friczy
6 allys General és 4 hordás Warlord egy csapatban? Az ám a premade!!! 😊

keep walking... www.artum-inferniti.net

erre a story-ra emlékszem még én is 😊)

Tegnap este meg tutira jol ment.

Kriger
muszáJ...

Kriger
Hát nem is... de mi van, ha ezt a csúnya bocim nevében írtam <#wink>

FCH kari
Hát igen mást nem is vártam ,tipikus sg-s válasz4 de ha már irtál akkor miért nem azt hogy hol találom meg???

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Fenrir
Mihez? Pvp, tank?

A halál csupán a kezdet...

Zeccc
pedig muszály lesz..

ööö lehetseges, hogy tegnap ota sct(5) nemmukodik jol?

anti hero

FCH kari
hi,szeretném tapasztalt wari segitségét kérni talentezésben-hez.gondolom le rágott csont de nincs kedvem vissza olvasgatni! IvI60!

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Chrystopher
Szerintem volt már róla szó..

Alul van egy fa**a kis keresõ. Nyugodtab használhatod. Senki nem fog érte bántani. 😊

Tudtok nekem linkelni egy olyasfajta rugó tálentet, ami szintezéshez, és instázáshoz jó avagy tökéletes? 😊

1 éve van maged és még mindig nem tudod a counterspellt használni? az imp csnek nem az a lényege, hogy akkor lövöd el amikor az enemy nem castol semmit (kivéve, ha druida low hpn van és sejted, hogy nincs cd-n a nature's swiftnesse), hanem akkor amikor castol vmit. Egy példa sima cs-el: pap gyógyítja magát, te counterspellezed, elfearel aztán kezdõdhet elõrõl. Ugyanez imp csvel úgy néz ki, hogy megkapja a cs-t és 5 másodperc múlva halott.

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Botond
Akinek 60as palája van, az rossz ember nem lehet. :-D
lol belépek bs re és visszadobtiteket is?
Kriger
Csak aztán nehogy rossz ómen legyen, hogy megfogadod a tanácsom <#wink>

Hi all!

Bloodscalpon lévõ fél epikes magemet elcserélném palára.
Akit érdekelne írjon ide: [email protected]
Botond
60on kipróbálom a sajátom,aztán lehet majd váltok omenra is egyszer,mert azé felpiszkáltad a kiváncsiságom. ^.^
PiszkosFred
Akkor ezek szerint atsiklottam e informacio felett a peccsnotszban. De felek, hogy ha tenyleg meg is emelik az egyes rang11-13/14 szamat, meg mindig nehezebb lesz ezeket megszerezni addig, amig ujdonsagnak hat az xbg, es boldog-boldogtalan jatszik. Idovel lecseng majd ez, talan.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Elvileg többen kaphatják meg mostantól a magasabb rankokat (11+).

PiszkosFred
Azzal a mennyiseggel, amellyel par hete a serveren valaki mondjuk 5. volt az osszesitett listan, azzal most csak 30... Nincs varakozas, van jatek nonstop, de sajnos a fejlodes lassulhat, a novekvo szamu konkurencia miatt. Meg tobbet kell csinalni, mint eddig barmikor, foleg a vegjatekban.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”