World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
mit csinálsz te, ha overagrozol fire-el? TUDJUK, MEGHALSZ!
😄
Egyetlen idol van, ami +moonfire sebzést ad, az sem mûködik rendesen..
miahzogy nicsni aggro control? -30% threat talentbol es ha nagyon kell aggrora figyelni akkor 3/8 netherwind es scorcholgatas (nw bonus azt csinalja hogy -100 threat pont minden spellbol amit losz es ezt mar bos+burning soul utan szamolja vagyis scorchal gyak alig csinalsz aggrot) persze ezzel dps is csokken😊 de nekem mint alliance mage nem igazan van gondom aggroval, pedig osztom szepen a damaget. hordas mageknek egyelore meg nehezebb mivelnincs BoS, de mar nem sokaig😉
igazabol bc ben lesz erdekes az aggro kerdes pl egyilyen esetnel:
boss 19% hpn, fire uj talent hogy wounded(<20% hp) targetbe +30% damage + elemental shaman 41 pontos totemje (+10% spellcrit)+ az uj spelldamage totem+ heroism (csokkentet cast time) + retri paladin debuffja (+2% crit) + moonkin aura😄 + esetleg mind quickening gem ha stackel a herosimmal, amit ketlek😄 szal ezzel a komboval bossok/mobok 20% hp alatt gyak megszunnek letezni;D
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
aztán lehet, hogy a hiba az én készülékemben van, tegnap volt egy rédekes crashem :G
anti hero
- jelenleg lvl41 a karim meg egyelõre nem választottam fegyver specializációt - szívem szerint dagger kellene de állítólag az nem az igazi - 2 sword a legütõsebb -, mivel idõ hiányában nem járok instába (rugóval amúgy is necces) így AH-ból egyelõre egy dagger-mace párosításra futotta
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
Mielõtt megkérdeztem rá is kerestem, de a linkek nagy része nem jön be.
Milenne ha valaki linkelne egy szintezéshez, instázáshoz jó rugó talentet thx.
aszonta a kolléganõmnek hogy vegyek tõle wowgoldot, mert az jó
meghagyta a számát is
<#idiota>#idiota>
hacsak át nem rohan az improved cs hatása alatt a támadó karin, vagy nem rohangál körülötte folyamatosan meggátolva ezzel gyakorlatilag a varázslást. fear-elni meg ráér utána is, miután lement az impr. cs hatása...az a baj vele, hogy az a 4 mp nem sokmindenre elég. ráadásúl egy smart priest elöször shield-eli magát, utána renew, s azután kezd csak heal-elni, igy túl nagy gáz nem lesz ilyen esetben sem. vagy beáll valami tereptárgy mögé, stb.
a mage-gel csak annyi a bajom, hogy igazi glass cannon lett, csak ez a cannon még mindig túl törékeny.
(vagy csak a priesttel való 2 hónap game után hiányzott túlságosan is a flash heal a shield és a renew gomb? <#idiota>#idiota>)
keep walking... www.artum-inferniti.net
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
anti hero
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Alul van egy fa**a kis keresõ. Nyugodtab használhatod. Senki nem fog érte bántani. 😊
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
Bloodscalpon lévõ fél epikes magemet elcserélném palára.
Akit érdekelne írjon ide: [email protected]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”