World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
ಥ_ಥ
egyedül az SL warlock veszi fel vele a versenyt szerintem, meg talán õ az egyetlen aki felhunter-rel meg tud szorongatni keményen egy shadowpriest-et (bár aztán itt is lehet millió módosító faktor, de ettõl még easymode az sdpriest).
minden más kasztot simán elrak reggelire, pláne ha ud shadowpriest (dupla dot, ebbõl egyik heal-eli).
lvl 40-ig a papomat is stv-ben örömmel gankelték szarrá-fossá a nála 3-6-7 szinttel nagyobb rugók.
lvl 40-tõl megfordúlt a sorrend (ha emlékeim nem csalnak lvl 40-tõl egyszer sem próbált meg senki sehol sem kinyúvasztani).
még anno, mikor elkedtem wow-ozni (2005 febr.), mondta Kryn, hogy ha táp kasztot akarok pvp-re, akkor inditsak papot.
kinevettem magamban, mikor mondta, de igaza volt...
a.; CS BS (600 ha crit), KS BS (még 600) (kb 500 white dmg), scream, plague, swp, mindblast (scream vége),(itt belefér 1 shield) mindflay... rugó meghalt, te visszagyógyultál 600-at az 1800 sebbõl, manád 70%on, hp-s 85%on
ez akkor ha minden MINDEN ütése crit a rugónak
b.; AM (800-1000) BS (600) evis (900), scream plague etc etc. itt 2500-at kaphatsz, ami ledob kb 50%-ra igy 70/ hp,d marad csak a végén
szintén optimális critekkel.
lécci mondd el hol az OP rugó. teach me master !
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
nekem mondjuk még mindig a touch of chaos-ra fáj a fogam, bár asszem ez az átkom is...
valami rejtélyes erõ folytán soha nem birok hozzájutni...
mondjuk anno hülye voltam, mert eldkp-zhattam volna csózünvan elõl - régi szép hunstars-os idõk 😊 -, csak aztán mégse tettem meg én marha...
utána pár nappal meg beszüneteltettem a wow-ot...
szóval nekem megmaradt az AV-s kék wand. igaz nem nagy szám, de legalább nem zõd 😛
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
"iszonyat jól tolom" - szép vagyok, okos, egyszerûen tökéletes! Na meg végtelenül szerény <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Belédtol mondjuk kezdésnek 1300+ damgaget,gouge meg hasonló finomságok mellett ha már kezdenél észheztérni;vanish majd megint kapsz egy adagot,lefexel csicsikálni aztán mész anyucihoz sirdogálni aki megsajnál és csinál neked egy lekvároskenyeret.
Tegnap például egy tier3-s hunter tett taccsra(hunternek még nem sikerült eddig f2f)iszonyat jól nyomta...a végén kaptam egy 1800+ critical fejlövést 😊
Annyira megkarcoltam,hogy kb 40% hp-ja maradt de tényleg jól nyomta...
Shadow papként olyan 1400+ critical az átlagom,4500 a hp-m stamina buffal ha kapok mondjuk egy droodtól +buffot akkor 5000+ és iszonyat jól tolom igy természetesen én is op vagyok 😊
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
irónikus, hogy ezt egy olyan mage mondja, aki idejének 99%-ában ai script-eket öl 39 másik emberrel együtt 😊
amúgy meg nem azt mondtam hogy gyenge, ne forgasd ki a szavaim, hanem azt mondtam, hogy glass cannon, mert a dps-e az tuti, csak általában azelött megfexik, mielött kitolhatná magából. ugyanis közkedvelt célpont bg-kben, ha nem azért mert easy kill, akkor azért, mert ki kell iktatni még azelött, mielött nagyobb bajt csinálhatna. szóval igy is úgyis elsõ-másodlagos célpont kapásból a healer-ek után.
egyebkent esetleg kerj a fullepices magednek 1stamina bufit egy priestm8tol es akkor neked is 4k lesz."
olvasd el kicsit jobban plz, hogy mit irtam. nem azt irtam, hogy a healbot gear-es papnak van több, te nub, ott nincs sok hp, mert stam helyett spirit és manaregen van a cuccon.
de amúgy eccerûen lehet több hp-t kihozni neki int + stam + spell dmg & heal cuccokból + stam buff, ami ingyér van a papnak (de csinálok screenshot-ot is, ha túl hihetetlennek hangzik). van sok hp, de cserébe spiritregen az gyakorlatilag nulla. de bg-hez nem is kell az.
buffot meg felesleges kérni, mert bg-kben még arra sincs idõ sokszor, hogy az intbuff-ot felpakolja az ember, nemhogy még stam buffért puncsoljon egy papnak.
viszont tegnap örömünnep volt!
2005. októbere óta elsõ ízben sikerült a mage-emmel AV-t nyernem (exalted már õsidõk óta megvan)! jó ez az xBG dolog, eddig el sem birtam volna képzelni a jó kis pure Bloodscalp-os közegben, hogy az alli képes alig 20-25 perc leforgása alatt AV-t nyerni -.-
szóval lett fasza kis frost dmg-es wand-om...ennek örömére át is specceltem egy kicsit fire-re, tesztelni a combustion-t 😄
olyan marha nehez lenovani valakit hogy ne usson meg :/
vagy nem nem eri el a nova :S
May the force serve you well!
Draenei mount video: http://video.google.com/videoplay?docid=783042320037783368&sourceid=zeitgeist
Egyébként minden kari lehet op csak jól kéne játszani vele és kihasználni az elõnyeit(persze egy fasza armor szett sem árt).
Az is igaz,hogy hiába van tier3-s szetted ha 666-n jönnek ellened max tovább tart amig kivégeznek.Ezt lehet látástól mikulásig vitatni...szituáció,helyzetfüggõ,stb dolgok ezek.
Én például a sámánt tartom a legjobban játszahtó kasztnak és opnak mégis epic szetteset is küldtem már az örök vadászmezõkre mert akkora láma volt pvp-ben mint a...öööö...mint a csokimikulás..szal hvjatok csak...özvegycsinálónak 😛
me ha nincs tökmindegy ha letöltöd ha nem csak nézheted az exe-t és a login képernyõt 😉
LAMBORGHINI THE BEST CAR
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
lvl 60 ud priest----Bloodscalp lvl 60 human paladin arathor lvl 60 warlock @ Balnazzar
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni! <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Viszont Boti beírta, hogy hunterem van, ami igaz is, és egész eddig ezen csámcsogtam, hogy kapom a silence-et, meg hasonlók. Neki is ott van egy >.< - ami szerintem megint csak nem azt jelenti, hogy milyen komolyan leszidott téged, de te beleástad magadat, és nekiugrottál.
Azán még ragozhatjuk akármeddig, talpnyaló kutyáig, meg bs színvonalig, de Te kezdtél el sárral dobálózni, mint ideges vak ember, akinek megcsípték a pofiját, és nem tudja honnan... Felesleges, szerintem a hozzászólásaimból ki lehet hámozni, hogy melyik része komoly, melyik része nem, és senkit nem nevezek talpnyalónak, szánalmasnak, bármi hasonlónak.
Viszont ha valaki így felhúzza magát néhány poénon, akkor azon jó röhögök <#nyes>#nyes>
ui: a mage akkor is overpowered, ami nem azt jelenti, hogy mindenki másnak meg kell tanulnia játszani, hanem azt, hogy 4 gombot nyomogatva is elintéz szinte mindenkit, így aztán nem nehéz vele l2p-zni, kábé olyan, mint harckocsi mögül dobálni a követ egy kerítéssel elzárt, sántákból és süketekbõl álló tömegre (most majd õk fognak flémelni, de nem baj <#idiota>#idiota>) 😛
De tényleg (És ha valaki ezt írja, akkor az nem poén. Vili?)
ಥ_ಥ
lvl 60 ud priest----Bloodscalp lvl 60 human paladin arathor lvl 60 warlock @ Balnazzar
a tévhitekkel ellentétben karazhan nem egy õsi indián temetõre épült...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero