World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
A halál csupán a kezdet...
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
(termeszetesen tudnek olyat is mutatni ahol hatul vagyok a listaban 😄 pl ally pug vs nihilum premade, meg 1.12 elottrol😄)
jah es :
>.< <#idiota>#idiota>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Sok rugoval találkoztam már de nem emlékszem ilyen nagy sebzésre 1iktõl se
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
2 zöld/kék játkos simán kicsinál ha tudják elõre miket csinálhatsz és tudják hogyan gátoljanak ebben, röviden ésszel játszanak..
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Bármikor kenterbe verek trinketek egy shadowpapot, nem nagyzásképp mondva, nemtudom lehet neked kissebségi komplekszusod van😊
persze mindig vannak kivételek, trinket elég fontos tud lenni, mivel scream alatt megtud baxni egy jo dmg dones shadow priest... Rugonak meg mák is kell, ugyanis ha nem critel baxhatod...
Komolyan mate mivan nem jött meg a havid?
Menjél legózni anyukáddal hátha lenyugszol aztán egyél egy bundáskenyeret meg igyál fincsi teácskát hozzá.
A tahóságodat meg nyomd el vhogy...
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
attól hogy vki béna fasz mert kinyirja egy olyan class amit 95%ban vernie kéne, még nem lesz a másik class overpowered. l2p plx
>.<
anti hero
Olvasd el újra ha nem érted amit irtam,vannak ott olyan szavak,hogy "lehet" meg hasonlók.
Mage LEHET OP meg Hurkagyurka is meg szekrényajtó is lehet ha akar.A gyökérivadék IS LEHET OP,ha jól játszik de Te nem vagy az ezek szerint mert azt le tudod irni,hogy hal meg egy láma rugó...
Saját tapasztaltból irtam a rugót is mert attól feküdtem már meg nem egyszer;úgy,hogy mire kijöttem volna a bénultságból már a release gomb várt rám csak.Ez az én gyengeségem biztosan...
Már habzik a szád,látom szóval várom a következõ humorforrásomat mára plz.
IMÁDOM az SG fórumot! 😛
Ha pvp-zel akkor a pvp trinketet rakod fel és ez nem "faszság" csak Te nem igen pvpzel valószinûleg igy ezek kimaradnak nálad és ha akarsz simán találsz f2f küzdelmet is nem csak a zerg megy npc ellen LOL
>.< , <#idiota>#idiota>
En legalabb megtehetem azt hogy elvezem naxxramast es neha lemegyek pvpzni, ellenben azokkal, akik keptelenek voltak egy guildet talalni es ott letelepedni, es kitartani akkro is amikor wipe runok voltak. ezeknek csak a pvp meg pug szarsagok maradtak.
na most atmegyek crassusba enis es megmutatom hogy tenyleg semmi gond nincs a mage-el pvpben, hisz ha en aki egy script olo pvpnoob mage (mint ahogy mondtad 99% idomet instaban tolom) kepes vagyok PVE speccel ilyen eredmenyt elerni, akkro egy rank14 re palyazo pvpkocka mage sejtheted mire lehet kepes, foleg ha ert is a classjahoz nem ugy mint a "wildor"-fele lamalajosok.
(tudom ez nemjelent semmit, ez nem eleg bizonyitek arra, hogy egy magamfajta begyoposodott pve mage bebizonyitsa hogy a magel tenyleg semmi baj nincs😛)
pedig van helyette lila is, de mégis többre tudom becsülni azt kék szutykot, mint a lilát.
baromi sokmindent eldönthet ez az 1 trinket, jó az, ha ott figyel mindig a karakteren - instába mondjuk tökmindegy, ott mehet a csere.
gg😄
๏̯͡๏﴿
plz kimélj meg a faszságoktól, nem duelrõl van szó hanem pvp-rõl
sztem nem az a +500 dmg számit hanem az hogy igyis ugyis összepakol a mindflay és a dotok miatt. mire trinkettel kijössz fearbõl rajtad vannak a dotok, max a MB kimarad a listából, de ugyanugy elfexel a fosba.
TOVÁBBRA SEM LÁTOM HOGY MITÕL OVERPOWER A RUGÓ, vki lécci magyarázza el még ma. Thx elõre is
T1 cuccos shadowpriest full healer gear-ben - mert a T1-en biza csak +healing van - azért kötve hiszem, hogy kinyúvaszt egy T2-es rugót (fõleg ha azon van pvp trinket, ha meg emellé még ud is akkor pláne).
de persze itt is megvan az, hogy nem tudod mit fog reagálni a másik, lehet, hogy mégis összejön, ki tudja?
(nem olyan ez, mint amikor bemondja neked a ctbossmod addon, hogy 10 mp múlva xy boss lángcsóvát fúj, aztán addig be tudsz sunnyogni fedezékbe - igaz shai? 😊)
A., AV, ahol rush taktika miatt nem hal meg, mert gyakorlatilag csak NPCket kell lõni
B., AB, ahol van regen buff, illetve a temetök közel vannak igy érdemesebb meghalni mint manázni
C., WSG, szintén regen buff, c1: ha védekezik hamar visszafut temcsibõl, c2: ha támad akkor 3 mage lenukolja akit kell és nem halnak meg, és mire köv flag jön maxon van mana.
kérem tippeljen !
ha mégis: ambush (900 absorbed) 500 (jó esetben bemegy), chill, nova blink poly. game over.
manázni is ésszel kell, ember. ez kb olyan hogy defenz stanceben lesappolnak ha nub vagy.