World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kiegben garrotte 3 sec silencet rak az illetore default.

sajat formamat?
tehat ismerjuk egymast valahonnan?

es kurvara nem ertelek mit szivozol, en csak a te hozzaszolasodra helyeseltem hogy a magegel semmi gond nincs, mert egyaltalan nem gyenge, mint ahogy azt a wildor-mage felek allitjak. erre meg engem baszogatsz.

BEAST
nemtom , miert? kulonosebben nem neztem bele mi is lesz kiegben csak atfutottam a talenteket 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

huh... bejártam karazhant... eszméletlen jól meg lett csinálva. egyszerüen gyönyörü és ÓRIÁSI (nagyobb mint aq40). le a kalappal a designerek elött

BEAST
mar csak azt kene beepiteni a wowba hogy egymast is uthessuk utana a warriort is levagom 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ez mindig benne van a pakliban, de meg midnig jobban jartal, mint ha hagyod a warriort chargolni.

Mighty
Kiegben a rugók nem inkább garrottal fognak kezdeni a silence miatt?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

BEAST
jah ez igy menne duelben , de a valosagban mar kozel jar a rugo ambusha a tarkodhoz xD

Mighty
Jajjj bazmeg.

Egyértelmû, hogy heal közben kell elnyomni. És utána mit csinálok? Én, mint frost mage próbálok a lehetõ legrövidebb idõ alatt beletolni rohadt nagy sebzést. FN, hogy az FB és az utána kiröppenõ CoC critlejen. Ha makker vagyok, akkor megfekszik, ha nem, akkor meg én halok meg.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

picket
Tipikusan 0 érv. Hozod a saját formádat <#idiota>

( a háttérbe Bloodscalp topos pompomlányokat kell képzelni <#idiota> )

&#3237;_&#3237;

onnantol meg mehet a blink es nincs tobb lehetosege utolerni a warriornak = warrior dead.

es orulhetsz mert kiegben kapunk meg egy instat ami meg disoriental is, aka aoe scatter shot 20 masodpercenkent😉

picket
El kell használnia az interceptet!!! <#wilting>

&#3237;_&#3237;

Botond
release spirit <#idiota>
BEAST
ronda.

picket
2222
534
1235
342
u r dead
l2p noob
(mind instant volt - balance...)

&#3237;_&#3237;

BEAST
ok nem tudtam mivel nem melyedtem el a temaban , de azert poenkodni meg ugye szabad?

szalámi

Count Adyn
A síron belül jobb kussba lenni 😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

TDC Geronimo
Silencet szoktam warra tolni és nem hülyeségbõl. Mivel charge radiusa kisebb mint counteré és azzal combatba kerül. Szal nem hülyeség ám! <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Botond
Get a brain!

😊

de tényleg
meghozza a pick.

Botond
Ez micsoda comeback volt. Te vagy az ász!<#worship>
es kepzeld tenyleg nem tudnak.

hozzatok itt is a bloodscalp szinvonalat erosen.

Zeccc

Botond
Talpnyaló kutya meg rofl. De legalább más igét is ismersz a síron kívül. ^.^
nem egy realmen vagyunk asszem, tehat nem silencelhettelek, ezen kivul nincs improved coutnerspellem tehat ha akarnalak sem tudnalak, tovabba warriorra a counterspell bevett szokas a harc elejen ha tavolsagbol kezdtek, mivel a counterspell 30 yardra hat es combatba teszi a warriort ezaltal nem tud radchargolni.

Botond
Tényeket ferdítesz már. Vagy alapvetõ nyelvtani szabályokkal nem vagy tisztában. Lehet ezt akartad mondani,de nem ezt mondtad. És elsõ a fõnök,aztán a flém.
eleg sokaig gondolkoztal ezen...

amugy csak a te es a tobbi fogyatekos baratod kedveeert elmagyarazom:

picket irt egy 2 soros ironiaval teli szosszenetet, mellyel probalta erzekeltetni, hogy szerinte a mage egy overpowered class! erre probalva viccesnek lenni helyeseltem azzal a felkialtassal hogy igen a mage-gel semmi gond sincs es aki nem igy gondolja az l2play.

ezek utan te felreertetted es most probalsz mentegetozni eleg gyengen, melyre hon szereto talpnyalo kutyad repesve orul.

warira alap a cs te nub
;(

anti hero

vajon mitol lenne egy 'healbot' (ez a retardalt kifejezes vajon mit jelenthet, azt hgoy gyogyitanak vagy mit :o ) papoknak 6-700zal tobb hpjuk ?

egyebkent esetleg kerj a fullepices magednek 1stamina bufit egy priestm8tol es akkor neked is 4k lesz.

nub ;(

anti hero

BEAST
most miert , tok logikus lenne hogy silence hatasa alatt nem tud uvoltozni(shout) 😄DD

picket
Miért? Te silence-eltél? <#ravasz1>

(Warriorokra is szoktad nyomni ijesztegetés képen? )<#idiota>

&#3237;_&#3237;

lol

anti hero

l2l

Botond
Hááát, ez gyenge volt. Válasz picketnek és felszólító mód és magadban beszélsz. Na ez vagy nagyon súlyos elmezavar,vagy csak próbálod kimagyarázni magad,de nagyon gyenge próbálkozás.
sajat magemrol beszeltem.

l2understand

Botond
Huntere van. >.< l2read.

de tényleg
mage is fine l2play !

😊

de tenyleg

picket
Szegény mage-ek! Senkit nem tudnak lenyomni <#wilting>

Nerf (all-mage) !! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
Az lehet, de más varázslat ebben az esetben kifejezõbb lett volna 😊

&#3237;_&#3237;

"ICS után kezdene gondolom FN-nel."

ezzel akkor kb. ki is végezte magát. egy csata az esetek 99%-ában nem tart 30 sec-ig, igy ha healer kaszt ellen frost nova miatt nyomja el a counterspell-t, akkor a priest akár le is ülhet kávézni, mert a mage meg is szakadhat, akkor is szénné fogja heal-elni magát a pap. közben a dot-jai meg szépen lezabálják a mage-et. 4 mp alatt, meg nemigen fog akkora dps-t kitolni magából még egy mage sem a global cooldown-on miatt, amivel kinyirhatna egy healert (pláne mióta nincs AP+trinketpowa').
counterspellt healer ellen akkor kell ellõni, mikor gyógyítani akarja magát.
egyéb esetben olyan, mintha nem is csináltál volna semmit, röhögve túléli azt a nyomorék 4 mp-et.
(s most nem a healbot gear-es papokra gondoltam itt elsõsorban - pláne mivel alapjáraton is 6-700-zal több hp-val futkároznak, mint egy átlag mage, ha nem többel - összehasonlításképp a majdnem teljesen fullepic mage-emnek van 3300 hp-ja, a kék-zöldben rohangáló papomnak meg 4030 - köszönhetõen a stam buffnak.)

szájkarate off 😊

vki nem szeret teged ;<

anti hero

picket
Nem néztem kitõl, de volt, hogy folyamatosan rakta. Biztos csak tesztelte a 16 debuff slotot <#idiota>

&#3237;_&#3237;

neha van hogy felre nyom az ember vagy azthiszi targetet valtott egy papra stb... ha konstans kapod egy adott valakitol akkor az a valaki nem ismeri igazan a classjat😄

mas tema: BC-s uj abilitykrol irta vala Tseric:

"Guys, we're going over a lot of these abilities for many classes in a meeting on Thursday. Cool your jets."

TDC Geronimo
!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

picket
Én silence után melyik ágat nem tudom használni, mert noob vagyok hozzá? <#idiota>

(Komolyan megmagyarázhatná az a noob, aki folyamatosan silence-el bg-ken, hogy a mail nem karcsusít, ezért tehénnek néz, vagy tényleg azt hiszi, hogy bármit is megszakítana vele? - az urban legendekkel kíméljetek, hogy nem lehet csapdát rakni, meg arcane shotot lõni <#nevetes2>)

&#3237;_&#3237;

ja javitsad <Amúri Partizán> -ra
lol

anti hero