World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tehat ismerjuk egymast valahonnan?
es kurvara nem ertelek mit szivozol, en csak a te hozzaszolasodra helyeseltem hogy a magegel semmi gond nincs, mert egyaltalan nem gyenge, mint ahogy azt a wildor-mage felek allitjak. erre meg engem baszogatsz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Egyértelmû, hogy heal közben kell elnyomni. És utána mit csinálok? Én, mint frost mage próbálok a lehetõ legrövidebb idõ alatt beletolni rohadt nagy sebzést. FN, hogy az FB és az utána kiröppenõ CoC critlejen. Ha makker vagyok, akkor megfekszik, ha nem, akkor meg én halok meg.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
( a háttérbe Bloodscalp topos pompomlányokat kell képzelni <#idiota>#idiota> )
ಥ_ಥ
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
amugy csak a te es a tobbi fogyatekos baratod kedveeert elmagyarazom:
picket irt egy 2 soros ironiaval teli szosszenetet, mellyel probalta erzekeltetni, hogy szerinte a mage egy overpowered class! erre probalva viccesnek lenni helyeseltem azzal a felkialtassal hogy igen a mage-gel semmi gond sincs es aki nem igy gondolja az l2play.
ezek utan te felreertetted es most probalsz mentegetozni eleg gyengen, melyre hon szereto talpnyalo kutyad repesve orul.
;(
anti hero
egyebkent esetleg kerj a fullepices magednek 1stamina bufit egy priestm8tol es akkor neked is 4k lesz.
nub ;(
anti hero
(Warriorokra is szoktad nyomni ijesztegetés képen? )<#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
anti hero
l2understand
😊
de tenyleg
Nerf (all-mage) !! <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ

ezzel akkor kb. ki is végezte magát. egy csata az esetek 99%-ában nem tart 30 sec-ig, igy ha healer kaszt ellen frost nova miatt nyomja el a counterspell-t, akkor a priest akár le is ülhet kávézni, mert a mage meg is szakadhat, akkor is szénné fogja heal-elni magát a pap. közben a dot-jai meg szépen lezabálják a mage-et. 4 mp alatt, meg nemigen fog akkora dps-t kitolni magából még egy mage sem a global cooldown-on miatt, amivel kinyirhatna egy healert (pláne mióta nincs AP+trinketpowa').
counterspellt healer ellen akkor kell ellõni, mikor gyógyítani akarja magát.
egyéb esetben olyan, mintha nem is csináltál volna semmit, röhögve túléli azt a nyomorék 4 mp-et.
(s most nem a healbot gear-es papokra gondoltam itt elsõsorban - pláne mivel alapjáraton is 6-700-zal több hp-val futkároznak, mint egy átlag mage, ha nem többel - összehasonlításképp a majdnem teljesen fullepic mage-emnek van 3300 hp-ja, a kék-zöldben rohangáló papomnak meg 4030 - köszönhetõen a stam buffnak.)
szájkarate off 😊
anti hero
ಥ_ಥ
mas tema: BC-s uj abilitykrol irta vala Tseric:
"Guys, we're going over a lot of these abilities for many classes in a meeting on Thursday. Cool your jets."
(Komolyan megmagyarázhatná az a noob, aki folyamatosan silence-el bg-ken, hogy a mail nem karcsusít, ezért tehénnek néz, vagy tényleg azt hiszi, hogy bármit is megszakítana vele? - az urban legendekkel kíméljetek, hogy nem lehet csapdát rakni, meg arcane shotot lõni <#nevetes2>#nevetes2>)
ಥ_ಥ
lol
anti hero