World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
Kurv@jó guildem van <#mf1>

Majordomó levél sorrendet úgy döntöttük el, hogy kreáltunk egy lvl1es Nightelf karit és AQ40 bejáratához kellett eljutni minél hamarabb ^^
Beérkezési sorrend alapján fogjuk lootolni

Csak az a baj ezzel a highend játékkal, hogyha nincs raid -> nincs mit csinálni. altozás meg nem köt le
Kriger
Hátha...úgyis kevés az üzenet máma.

- óvoda, de ott még elfajulhat tettlegességig

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Count Adyn
Be akart szólni, de eléggé nem sikerült😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

picket
zárt <#nezze>

&#3237;_&#3237;

Botond
<#wilting>

Valaki fordítsa mit mond!<#idiota>
Pari
A "flémeljetek"-et, mint magyar szó,melyik osztályban tanítják?

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

picket
Azt ugye tudod, hogy kb. 450 agility alatt ranged weapon specialization + trueshot aura >> lightning reflexes ?!

<#nezze>

&#3237;_&#3237;

Hunter talentre visszatérve, saját izlés szerint MM kirakva scatter shot +multishot -ig, többi survival fõleg savage strikes, surefooted, deterrence,
survivalist, counterattack, killer instinct, és kettõ jut a lighting reflexes-re.
A gyakorlat azt mutatja ezzel minden kaszt ellen elég jó esélyel indulsz.
a BM ágat akkor javaslom ha még nagyon gyenge a felszerelésed, vagy nem érted még el a lvl 60-at. Kis okosság, ha caster ellen harcolsz, az FD ugyanúgy megszakitja a castot mintha scatter shotot lõnél, úgyhogy ha felváltva használod, 15 másodopercenként tudsz spellt szakitani.
picket
Emberek! Végezzétek már el az általános iskola elsõ és második osztáLYát mielött megpróbálkoztok a fórum "mehet" gombjának vad klikkelgetésével, mert a hátamon feláll a szõr az "ien hüje kiggyerekektol"! Jó' van?! <#duhos2>

(Tényleg, hibázni lehet, de aki a jönt ly-al írja, az magát minõsíti. Bárkivel elõfordulhat, hogy néha hibázik, de 2-3-an halomozzák az ilyeneket, és jó lenne, ha megtanulnának írni!)

Amúgy meg valaki felhozta, hogy mennyire számítanak a talentek, szóval lehetõleg flémeljetek, mert elveszti a topik az imázsát <#idiota>

&#3237;_&#3237;

magtheridonon mar most is ez megy😉 pug mc meg pug ony.

Sound
😄

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Hello mindenki... segítséget szeretnék... szügségem volna egy addons pack-re a wowhoz amiben az AFG itemeket is használhatom... itt egy msn: [email protected] akinek megvan az küldje át lécci... Ezer köszi
na nihilum leverte sapphiront eu first, horde world first😊

kar 3 napig jatszhatatlan volt a realm, mai napig.

http://www.nihilum.co.uk/news/

Ferro
<#eplus2><#eplus2>

Garr-hoz kellhet 1 lock is de nem tuti 😄

Lazarus
utóbbi
<4. LookingForGroup - Ironforge> Palahun: LF1M Healer MC Last spot!
Nekem az lenne a kérdésem,hogy ha kilyön a BC és level 70-es szint meglesz,akkor MC ill. BWL nehezedik a szinthez vagy minden marad a régiben!?Tehát könnyebbek lesznek ezek az insták egy 70es karinak 😊

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

A patkányokat igen. Azokat meg is lehet ölni. A mind visiont nem próbáltam rajtuk, annyira perverz nem vagyok 😄

Those who wish to follow me I welcome with my hands

Lazarus
btw ABn lévõ crittereket nem lehet targetelni
"Én ebbe nem látok semmi különöset ugyanis MC közben semmit se tudsz csinálni valamit 1 helyhez vagy kötve, kb 30 yard-ra tudod elvinni az MCzet humanoidot. kb ugyan olyan képesség mint a magenek a láthatatlanság valamint MC-t lehet dispellezni."

Szerintem azért ez nem teljesen igaz. Pl a warri nem tud ütögetni, charge-olni amíg MC-zem a paláját. Meg azért ha kb 30 yardra tudom elvinni az ellent, akkor kb 60 yardon belül bárhol lehetek, az új érkezõk nem tudják, hogy hol vagyok.
Mondjuk tényleg nem egy über talent, de azért vannak lehetõségek. Pl beállok a zászló mellé, mind vision az egyik patkányra (AB-n), vagy esetleg friendly playerre, akkor kvázi shadowmeld. 😊
Bár 3 talent pontot (33%,66%,100%ból gondolom) nem ér szerintem.
Ja és lehet hogy fake az egész. 😊

Those who wish to follow me I welcome with my hands

QuippeR
*talent helyett a talentezést természetesen, hacsak az ember nem Blizzard alkalmazott

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

QuippeR
hmm, hát azért a talent nem lényegtelen. inkább úgy mondanám, hogy a talentet a játékstílusodhoz igazítva lehet jó eredményeket elérni.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

A burning crusade nem jelent még meg. Ha mégis, akkor az még csak az elõzõ elõtti tesztverzió. Ha nem megy a telepítés, akkor szerintem ne erõltesd, mert nem biztos hogy akarnál szenvedni egy félkész program gyötrelmeivel... várd meg inkább amíg kijön a végleges.

1. nem fog elveszni
2. érdemes megismerkedni több kaszttal is, és azt kiválasztani, amelyik a legjobban illik hozzád. Nem érdemes olyannal játszani ami nem tetszik, csak azért mert az a legjobb valamiben.
3. a paladin support kaszt, nem egy pvp huszár, pvp-ben is csak support-ra jó. Én nem építenék arra hogy majdcsak lesz valami tuti pvp csapat amibe beférek, inkább huntert vagy rogue-ot indítanék pvp-re
4. a talent majdnem lényegtelen 60. szintig. Ismerd meg a kaszt képességeit, lehetõségeit, tulajdonságait, és amikor már a végén vagy, kigondolhatod a jó talent-kiosztást. Az, hogy tudod-e használni az adott karaktert, legalább tízszer többet számít, mint hogy mi a talentje. Fõleg pvp-ben. A talent csak finomhangolás.

Lazarus
hi. hol nézhetem meg a BC térképét?
Lazarus
wow.hu fõoldalára mindig ki van írva hova érdemes éppen menni
XenHai
gondban vagyok nem tom el donteni hogy mejik szeron toljam hol van a lgtobb magyar sac/kb???
Lazarus
Írd ide a CD kulcsod, a felhasználóneved, a jelszavad és megjavul!
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy nem tudom feltelepíteni a WoW: Burning Crusadet, mert mindig valami patch vagy milyen hibát ír ki. Aki tud, légyszi segitsen, az msnem: [email protected] ugyanez az email is😄
Elõreis köszönöm: Belchir
Lynx_TWL
scatter imo

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

szucsy89
hát jó, de azért ez az oldal nem válaszolja meg minden kérdésemet😄
Lazarus
Vagy ilyen

Vagy valamilyen beast masterys. Ez PvEre is jó

Survival ágon a 4. sorban nehéz eldönteni melyik legyen mert pvpre mindegyik hasznos. Ja és a scatter-wyvern szabadon variálható, amelyik szimpatikusabb ^^
www.worldofwarcaft.hu ?

szucsy89
Hali!

Nah, hosszú gondolkodás után úgy döntöttem hogy megveszem a WoW-ot.Mivel eddig elég keveset játszottam,(és azt is tört szerveren)így elég tudatlan vagyok a wow világában, ezért kéne nekem pár tanács.Elõször is ha ebben a hónapban megveszem, és majd karácsony körül meg akarom venni a kieget, a karakterem ugye nem fog elveszni??Másodjára pedig milyen karaktert érdemes kezdeni?PvP-be akarok fõleg nyomulni, meg bg-zni sokat, jó erre a pala?Meg milyen talentekre gyúrjak??Vagy ha esetleg tudtok valami MAGYAR nyelvû oldalt ahol az ilyen alap dolgokat leírják akkor adhattok linket is...elõre is thx a válszokat!!!
Davidus

V9ykn8_TZL0

Marksman 31 survive 20,vagy fordítva?😛 Vagy beast mastery is kellett volna?😄
Én ebbe nem látok semmi különöset ugyanis MC közben semmit se tudsz csinálni valamit 1 helyhez vagy kötve, kb 30 yard-ra tudod elvinni az MCzet humanoidot. kb ugyan olyan képesség mint a magenek a láthatatlanság valamint MC-t lehet dispellezni.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

TurboX
másold be a cd(k) tartalmát 1 mappába és install.
31/20

Sziasztok! Lehet, hogy az elõzõ 85000-ben volt már ilyen kérdés, de inkább felteszem újra. Egy PvP hunter, milyen talentet rak, ha jót akar?😊
Lazarus
XenHai
és mas honan le lehez szeddni a javitasokat mert blizzrol lasan jon es ha igen akor mien javitasok kelenek enus vagy gb vagy bg vagy mit tom en aszt tom hogy 1.12 nel jar a wow de hogy kell hoza valami az eloti is??
XenHai
figy mar 3X raaktam es csinaltam eszt
nekem is ez volt amikor elõször raktam föl, mozgasd az egeret telepítés közben és akkor nem fog lefagyni (tudom hülyén hangzik, de nekem mûködött)

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

XenHai
Üdv ma vasaroltam mega world of warcaftot es nem birom fel telepiteni amikor keri a 3 cd be rakom neki ok et nyomok es ki fagy a gepnem az alkalmazas az egesz gep le fagy az a kerdesem ijenkor mit lehet teni es hogy tort wow cd vel lehet e hejetesiteni a 3 cdet??????mert igen pipa vagyok hogy 18k el vertem es nem tok szart se kezdeni vele pls help!!!
Pari
Soz ha mar volt...

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Sound
Tier 8
Possession
Requires 2 points in Improved Mind Control
Requires 35 points in Shadow Talents
Gives you a 33/66/100% chance to become invisible while you are channeling your Mind Control and Mind Vision spells.

hát persze!

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Hát raidben úgysem fogom használni, de kis instákban kipróbálom, aztán meg a puding próbája az evés! Ha nem finom majd kiköpöm 😊

Aztán kitudja, ha eccer goldot akarok árulni/1$ -ért még jól jöhet 😄

Kaz.

Hatt
Akkor úgy mondom hogy CT-moddal oda teszed ahova jól esik😊
Kiszedheted onnan és a helyére teheted.

Elastic An-usZ Boys