World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majordomó levél sorrendet úgy döntöttük el, hogy kreáltunk egy lvl1es Nightelf karit és AQ40 bejáratához kellett eljutni minél hamarabb ^^
Beérkezési sorrend alapján fogjuk lootolni
Csak az a baj ezzel a highend játékkal, hogyha nincs raid -> nincs mit csinálni. altozás meg nem köt le
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
<#nezze>#nezze>
ಥ_ಥ
survivalist, counterattack, killer instinct, és kettõ jut a lighting reflexes-re.
A gyakorlat azt mutatja ezzel minden kaszt ellen elég jó esélyel indulsz.
a BM ágat akkor javaslom ha még nagyon gyenge a felszerelésed, vagy nem érted még el a lvl 60-at. Kis okosság, ha caster ellen harcolsz, az FD ugyanúgy megszakitja a castot mintha scatter shotot lõnél, úgyhogy ha felváltva használod, 15 másodopercenként tudsz spellt szakitani.
(Tényleg, hibázni lehet, de aki a jönt ly-al írja, az magát minõsíti. Bárkivel elõfordulhat, hogy néha hibázik, de 2-3-an halomozzák az ilyeneket, és jó lenne, ha megtanulnának írni!)
Amúgy meg valaki felhozta, hogy mennyire számítanak a talentek, szóval lehetõleg flémeljetek, mert elveszti a topik az imázsát <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
kar 3 napig jatszhatatlan volt a realm, mai napig.
http://www.nihilum.co.uk/news/
<4. LookingForGroup - Ironforge>4. LookingForGroup - Ironforge> Palahun: LF1M Healer MC Last spot!
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
Those who wish to follow me I welcome with my hands
Szerintem azért ez nem teljesen igaz. Pl a warri nem tud ütögetni, charge-olni amíg MC-zem a paláját. Meg azért ha kb 30 yardra tudom elvinni az ellent, akkor kb 60 yardon belül bárhol lehetek, az új érkezõk nem tudják, hogy hol vagyok.
Mondjuk tényleg nem egy über talent, de azért vannak lehetõségek. Pl beállok a zászló mellé, mind vision az egyik patkányra (AB-n), vagy esetleg friendly playerre, akkor kvázi shadowmeld. 😊
Bár 3 talent pontot (33%,66%,100%ból gondolom) nem ér szerintem.
Ja és lehet hogy fake az egész. 😊
Those who wish to follow me I welcome with my hands
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
2. érdemes megismerkedni több kaszttal is, és azt kiválasztani, amelyik a legjobban illik hozzád. Nem érdemes olyannal játszani ami nem tetszik, csak azért mert az a legjobb valamiben.
3. a paladin support kaszt, nem egy pvp huszár, pvp-ben is csak support-ra jó. Én nem építenék arra hogy majdcsak lesz valami tuti pvp csapat amibe beférek, inkább huntert vagy rogue-ot indítanék pvp-re
4. a talent majdnem lényegtelen 60. szintig. Ismerd meg a kaszt képességeit, lehetõségeit, tulajdonságait, és amikor már a végén vagy, kigondolhatod a jó talent-kiosztást. Az, hogy tudod-e használni az adott karaktert, legalább tízszer többet számít, mint hogy mi a talentje. Fõleg pvp-ben. A talent csak finomhangolás.
Lenne egy olyan problémám, hogy nem tudom feltelepíteni a WoW: Burning Crusadet, mert mindig valami patch vagy milyen hibát ír ki. Aki tud, légyszi segitsen, az msnem: [email protected] ugyanez az email is😄
Elõreis köszönöm: Belchir
Vagy valamilyen beast masterys. Ez PvEre is jó
Survival ágon a 4. sorban nehéz eldönteni melyik legyen mert pvpre mindegyik hasznos. Ja és a scatter-wyvern szabadon variálható, amelyik szimpatikusabb ^^
Nah, hosszú gondolkodás után úgy döntöttem hogy megveszem a WoW-ot.Mivel eddig elég keveset játszottam,(és azt is tört szerveren)így elég tudatlan vagyok a wow világában, ezért kéne nekem pár tanács.Elõször is ha ebben a hónapban megveszem, és majd karácsony körül meg akarom venni a kieget, a karakterem ugye nem fog elveszni??Másodjára pedig milyen karaktert érdemes kezdeni?PvP-be akarok fõleg nyomulni, meg bg-zni sokat, jó erre a pala?Meg milyen talentekre gyúrjak??Vagy ha esetleg tudtok valami MAGYAR nyelvû oldalt ahol az ilyen alap dolgokat leírják akkor adhattok linket is...elõre is thx a válszokat!!!
V9ykn8_TZL0
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Possession
Requires 2 points in Improved Mind Control
Requires 35 points in Shadow Talents
Gives you a 33/66/100% chance to become invisible while you are channeling your Mind Control and Mind Vision spells.
hát persze!
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Aztán kitudja, ha eccer goldot akarok árulni/1$ -ért még jól jöhet 😄
Kaz.