World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Mint 26 / 25 -ös pap, azt mondom, hogy függ a gear-edtõl és a játékstílusodtól. Ezer és egy vitát olvastam, illetve vettem részt benne, hogy a papnál a heal-up vagy a mana számít jobban. Sehol sem volt egyetértés e kérdésben.

Nekem az a tapasztalatom, hogy a több mana bizonyos esetekben sokkal hasznosabb, fõleg ha több mage vagy rugó is van a csapatban, akire vészhelyzetben bubit kell rakni. A pajzsra ugye semmiféle hatással nincs a healup, ráadásul castereknél üdvös az, hogy amíg fent van, ütéssel nem fogják megakasztani a varázslatot, tehát többet ér, mint egy Flash Heal.

Ami a PvP helyzeteket illeti, a Power Infusion nem rossz, de lássuk be, hogy PvP-ben a Holy papoknak talán a rugók(1 vs. 1-ben) meg a protos warriorok ellen van esélye. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Marcell
Szerintetek melyik a jobb pap talentezes?
A disc 31 / holy 20 VAGY
disc 21 / holy 30?

Megeri a Power Infusion azt a plusz 10 talentet? (Mert a +10% manat ado Menthal Strengh nem rossz, de nem sok ertelmet latom, osszehasonlitva az erosebb healing-elessel.)
Ellenben a 30 holy-nal a Spiritual Guidance es a Spiritual Healing eleg erosen javitja a gyogyitasokat.

(Es bar nem lenyeges, de) ha netan 1v1 megtamad egy hordas, akkor a 31 disc-el talan meg minimalis esely is van a gyozelemre, egy-ket power infusion-os holy fire-rel??

Kivancsi vagyok a velemenyetekre, foleg, akik esetleg mindketto variaciot kiprobaltak mar...

[NST]Cifu
Mert a palák mindig is kivéltelezett helyzetben voltak és vannak, a megtestesült tökéletesség minden téren. <#idiota>

[NST]Cifu
Lord Valthalak is 10-es instában van. 😉

De megint értelmezésbeli különbség van. Nem azt kell nézni, hogy egy druida képes az 5-ös instákban tankolni, hanem azt, hogy nem tud úgy tankolni, mint egy protos warrior.

BEAST
pedig a pala talentek ugy tokeletesek ahogy most ott allnak ... es nem csak defenziv iranyba mozdult el az egesz 😄 annyi talent tetszik azt se tudom melyikeket valasszam majd 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mighty
Ki nem? 😛

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

The Garrett
Tudnatok segiteni hol lehet a legtöbb fadeleafet szedni?

STv be probalkozom, de valahogy nem az igazi.

(ugyanitt BS alli oldalon felvasarolnek minden fadeleafet ami csak van)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Fenrir
"Aham... Szóval haladjunk sorba." 😊

Nem azt mondtam, hogy egy Hakkar szintû bosst is letankol, de egy olyan bosst ami 5-10 fõs instában van azt egy jobb feral druida tankolja olyan jól mint egy warrior.

Mit tud még amúgy csinálni ezen kivûl egy pro mágus? Ugyanezt csak nagyobbat sebez 😊

A halál csupán a kezdet...

[NST]Cifu
Aham... Szóval haladjunk sorba. Elõször is egy feral druida sose lesz olyan jó tank, mint egy protos warrior. Láttam tankolni Hangát, nem rossz, hiszen egy DD warriornál azért jobban csinálja, de azért rendesen lefordult róla is a mob.

A többihez annyit, hogy te most csak duelt nézel. Nem attól lesz egy elemental sámán jobb egy mágusnál, mert téged be tud verni, míg egy kevésbé tapasztalt maget meg le tudsz nyomni. Nem ez a mérce...

Fenrir
Feral druida rossz tank? Ebben azért kételkednék 😊 Duelezz 1x Morq-kal, én még nem tudtam õt megverni mert egy nagyon jó elemental sámán, nagyon állatokat sebez. Mágussal könnyebb dolgom volt eddig mert 10-bõl 10 mágus ugyanazt a kombinációt nyomja végig: frost nova, blink, poly/spell. Utána már csak ezt a sorrendet kell követnie, ez pedig beüthetõ egy tapasztaltabb warriornak.

[NST]Cifu
Egy feral druida sose fog úgy tankolni mint egy harcos, egy elemental sámán sose fog olyanokat sebezni mágiával mint egy mágus. Ezt kéne már belátni. Minden kasztnak megvan az erõssége és a gyengesége, és minden talentnek is.

Az pedig, hogy "senkinek sem kötelezõ" kb. olyan, mint az, hogy egy pap Shadowpriestként mindenhol csak nyûg, azzal a felkiáltással, hogy a pap az gyógyítson és ne harcoljon. (Apropó, ugye a Pap BC talentek még nem kerültek a napvilágra.)

Nem azt vitatom, hogy a TM prot ágra való pakolása nem szivatás a fury v. arms warriknak, csak azt modnom, hogy nem egy világvége...
Úgy döntöttek a blizznél, hogy a harcos talenteket elmozdítják ebbe az irányba. Meglátjuk mi sül ki belõle.

Fenrir
Mert TM nem kell annyi protos wariorrnak mint dd/pvp-nek.

[NST]Cifu
A mi MT-nk tökéletesen elvan nélküle... 😄DD

Fenrir
Már miért elsõ feladata a tankolás? Akkor minek van más talentfánk is? Miért tud a pap shadow-ban lenni? Miért tud a druida maciban lenni? Miért tud a sámán elemental build lenni? Baromság ez a sztereotipia, a warrior a legjobb tankolásra de egyáltalán nem kötelezõ senkinek sem annak lennie, engem pl egyáltalán nem vonz.

Én fury warrior vagyok és egyetértek hogy ez egy hatalmas szopatás lesz a TM def ágára tétele.

Sound
questitem, stratholmba meg kell ölni egy démont, ez a kard ahoz segít, ahogy látod timer van rajta, szóval szépen eltünk a fight után :<

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

[NST]Cifu
latom lovesed nincs a harcoshoz igy nem is erted igazan a TM iszonyatos nerf az osszes warriornak mind a DD-k nek es mind a tankoknak....

Ilyesmit inkább ne irogass látatlanban, pláne ilyen hangnemben...

Fidelcastor leírta a lényeget, a BC talentek arra törekednek, hogy jobban kidomborítsák a kasztok közötti különbségeket. Emiatt megy el kicsit a pala defenzív irányba, a sámán meg offenzív irányba, például.

A Harcos kaszt elsõ számú feladata a tankolás, az új talentfa pedig ebbe az irányba mozdult el. A mi harcosaink is megnézték a talentfát, majd annyiban maradtak, hogy meglátják élõben, és akkor majd véleményt alkotnak róla, mert pusztán a talentfából még nehéz megmondani, hogy fog viselkedni egy-egy talentösszeállítás a játékban.

Az pedig már ezer éve így megy, hogy mindig sírnak a talentek miatt. A papok legutóbbi revampnál amiatt, mert a Spiritual Healing a Holy ág végére került. Én is sírhatnék, hogy miért kell a Discipline ágon olyan talentekre tennem, amelyeknek semmi haszna, de hiába, mert csak így tudom elérni a számomra hasznos talenteket. Szóval ezzel az erõvel sírhat a többi kaszt is a saját ügyes-bajos dolgai miatt.

Megértem a problémádat, ne érts félre, de az a világvége hangnem, ahogy vélekedsz az egész BC talentfáról egy kicsit erõsnek tûnik nekem...

Sziasztok!
Azt hogy lehet megoldani,hogy az internet explorerben megadott proxyt a WoW is használja a net eléréséhez ? Mert a netet csak azon a bizonyos Proxyn keresztûl lehet elérni... Ha játékon belûl nem lehet beállítani,esetleg van valami program ami ezt megcsinálja ? Vagy esetleg Win alatt kell ezt beállítani ?

Lynx_TWL
bazeg Crassus...
hülyeséget mondott te meg miniregényekben bizonyítani akarod neki:o
hülye is tudja, hogy TM az need

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Botond
Ja,ha te láttad videón az mindjárt más.
ezmi? :S

Sound

Sound

felszerelés függö mint a rugo de a druid set töbsége mintha nem macska formára lenne szabva szal.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Magh
Ez gondolom valami vicc akar lenni. Épp mostanság néztem meg pár jó(nak tartott) feral ill. balance videót, majdnem elsírtam magam. Hogy összefoglaljam, nem formálta át az eddigi képemet róluk. Nem véletlenül lesz mindbõl premade csapatban FC. Feral DPS egy vicc, mindíg megmosolygom a hátulról támadó cicákat. Rugóhoz viszonyítva egyszerûen szánalmas. Balance alapvetõen melee ellen elmegy, de a damage kevés egy gyors killhez, hamar OOM, nulla burst damage. BG-n meg nincs idõ az ilyen videókat kitöltõ többperces bash-heal, travelform-heal fightokra.

Botond
Macskában túl dpseled a rogueokat,maciban úgy tankolsz mint egy warrior,és caster formban elég jó healer,ez így ebben a formában vicc.
Magh
Miféle druid DPS :S

mágusom van szerintem egész jo felszerelésben ( http://ctprofiles.net/3588083 ez a köv rank osztásnáál lesz szal most olyan 430 frost dmgm van csak =/)és bizony ha nem lenne aoe, gondban lennék a rugokhoz és dps warriorokhoz képest, rerololok egy warriort ez van már lvl 13 mas 😄
tm kell de miota van wow van a talent ,ez van
olyan mint az ado meg kell fizetni (pvpnek ára van)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Botond
Hát pap+druid dpsre is ráférne egy emberes nerf az biztos.
Ott érted félre a dolgot, hogy ettõl még a dps megmarad a warriornak. Mivel a pve dps hez nem nagyon kell a stance váltás. Arról kár vitatkozni, hogy szükség van e warrior dpsre vagy sem.
A pvp-t nerfelik számunkra ezzel. Azaz nem nerfelik csak szinte kényszerítenek, hogy egy "felesleges" talent ágra tegyél pár pontot és így nem érsz el sokkal hazsnosabbakat a a másik ágakon.
Ennek ellenére addig kár sírni amíg nem lép életbe a dolog. Aztán kicsit próbálgatni, hogy is a legjobb. Majd elválik.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

akkor irogass te is oda, itt nem segítesz az ügynek.

The Garrett
hat a hunterekre ra is fer, mert eleg sovany amit raid / bossokon produkalnak.
A kiegbe meg gondolom priest / druid lesz a 2 fõ healer class ( hallhattuk hogy a palának inkább offtank a shamannak dmg/ dmgbuffer szerepet szánnak), így ezekre kell a legtobb idot forditani.

Sephi
Alitolag a Druid , Hunta es Prizt-ek alnak a legnagyobb atalakitasban jelenleg 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Átfuttottam amít írtál és csak annyit tennék hozzá, hogy más classok szerint meg az nincs rendben, hogy a legjobb tank és az 1ik legjobb dps legyen a warrior. Ezért kár is sírni mert akkor az összes druida,paladin,shaman,pap sírhatna, hogy õ miért nem a legjobb gyógyító,dps vagy tank... A warrior dpsnek a dps classoknak kitalált rugo,mage,hunter mögött kellene lennie minden szituációban és a hybrid classok dps-vel kellene hogy egyenlõ legyen. Minden jel arra utal, hogy kiegben ez a sorrend helyre is billen és ez nem is baj, mert 25 ember közé nem hinném, hogy warriorból kellene állnia a dps és a tankosztagnak is.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

The Garrett
hat biztos nem ellenunk voltatok 😄😄D:

csak annyit fûznék hozzá, hogy mondták hogy tényleg elbaszták warrikat mert nem azt akarták hogy a legjobb tank meg egy igen durva dps is legyen egyben. ez másképp lesz expansionban

[HUN]Crassus
igazad van goto sleep.......

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
és a legszemetebb dolog /bár lehet csak én nem találom meg😛/
Szal volt egy srác aki halál normálisan még a tavasz környékén összefoglalta és tutin megfogalmazva leírta a gondokat a warriorral kapcsolatban.Ezt a topikot több ezren írták alá /agreed és a "nézõszáma" hatszámjegyû volt....,de konkrét válasz helyett egyszerûen törölve lett!!! elgondolkodtató.....
volt egy srác akinek volt "lélekjelenléte" és kikopizta.Angolúl tudó érdeklõdõknek:

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=16061961&sid=1

[HUN]Crassus
Ó basszameg én meg ilyenkor melózom!😄 14 meccs zsinórban? szép!! no ,de ti kocsog premade vagytok!!Biztos csak pugokat zúztatok az epixxx gírben😄

Te meg ne hergeld itt magad meg a népet Crass, hanem húzzál aludni, este meg guildtali😛
Annyi volt, hogy tettünk pár kört AB-ben.
Nyertünk vagy 14 meccset zsinórban, átlag 5-10 perc között.
Mielõtt belémkötnétek, hogy minek fellengzõsködök itt(ami nincs szándékomban, magam ritkán pvp-zek már), leírnám, hogy a Core Fusion-osoknak nagy gratuláció, mivel velük egy nagyon szoros és élvezetes csatát sikerült összehozni (hozzáteszem õk voltak az egyetlen szervezet csapat).
Erre írta Friczy, amit írt.
[HUN]Crassus
ja és egy nagyon jófej gyerek No1 poén replyje az iméntihez:

"You just got Deathwish nerfed!" tudjátok mi a fun az egészben????,hogy bameg igaza lesz.......

TVelvet
reroll pve, and warlock
TVelvet

😊
[HUN]Crassus
megjegyzem az Arms ág is egy hulladék.....def ágon van 1-2 jófajta talent,de összeségében a többi klassz ÛBER képességeit megnézve a WOW bohócai leszünk BC-ben.......

[HUN]Crassus
ha azzal elvettem akkor mindenkinek ajánlom figyelmébe a várva várt BC-t amiben ilyen szánalmasan hanyagul kidolgozott és HASZNÁLHATATLAN!!/hmm oké nem használhatatlan,de level 70-re egy VICC!!!/talenteket kapunk.....ez a topik amit a srác írt egy vicc! úgyértem vicc az egész talentfa amit kapunk majd....

Sztem a nem warriorral játszó kollégák is megértik a lényeget....mikor elolvastam azthittem leesek a székrõl! MIFÉLE "fejlesztõ"nek nem nevezhetõ emberek ülnek ott a blizznél???

The New talents for BC just released a few days ago, and the 41 pts talent for the fury tree for warriors was a skill called Rampage

"Each attack increases the warrior's attack power by 20 (lvl 3). Stacks 10 times. lasts 30 sec. 3 mins cooldown."

This was actually a good talent for us fury wars, hey, who doesnt want a free crusader proc?
But after studying the talent myself, i've discovered a few pts the devs have not considered when releasing this skill.

It is a fact that not all fury warriors are Dual Wielding out there, some of those are actually using 2-handed weapon to Fury instead, because these warriors can get an advantage in skills like whirlwind, Slam, Heroic Strike etc.

So first, the devs did not consider about the possibility of 2-handers using the rampage ability.

Let's say 2Handed Weapon has about an average of 3.3 attack speed (Yes, the normalized attack speed, which the devs have calculated themselves)

For 10 swings,
3.3 sec X 10 = 33 sec

So hey, 2Handers actually (most of the time) wouldn't be able to gain the full Attack Power bonus for this ability.
This would call off 2Handed fury warriors from spending pts on this ability.

For my second concern, the Attack damage bonus is really a bad consideration for every fury warrior.

Let's first consider BloodThirst,

Let's Say a lvl 70 Warrior has 1000AP with Battle Shout ( Which is very low )

The Bonus Attack Dmg = 200/1000 = 0.2 = 20%

Good.

Now, if we get realistic, a lvl 70 warrior should at least have 1300 - 1600 with Battleshout

The new Bonus = 200/1300 - 200/1600 = 15.38% - 12.5%

For White Attacks, Consider a lvl 70 with a 50dps weapon with 1000 atp (with BShout)

Bonus = (200/14) / ((1000/14) + 50) = 11.76%

And the Bonus diminishes with a Weapon of a higher Dps or an increased Attackpower Base

We'll leave the calculation behind for a moment, lets look at the 21 Talent Skill Death Wish:

"20% increased attack dmg. immune to fear. 20% decrease in armor and Resistance. 30 sec. 3 min cooldown."

Neat for both 2Handers and Dual Wielders. 20% decrease to armor isnt a big deal as i really doubt tanks would pop this in the middle of a boss fight.

So its 20% resistance to trade off for 20% increased dmg and Immunity to Fear.

But wait, read the calculations above,

So you're saying that the BT bonus effect of this 41 talent skill could only be as good as a 21 talent skill provided that the lvl 70 warrior has only 1000 AP with BS??

Furthermore, the White dmg bonus for Rampage is nearly 10% lower than Death Wish. And They have the SAME COOLDOWN (and rampage costs more rage O.o ). This is actually quite surprising.

In Conclusion Deathwish >>>> Rampage.

What's good of a 41 talent skill when it is even worse than a lvl 21 talent Skill??
My guess was that the Devs intentionly did this to discourage Fury warriors from learning this skill, so to get 5/5 Sword or Axe Spec from the Arms Tree instead.

Im never active on the forums, but seeing such a gimp in the 41 Talent Skill, I have no choice but to give my feedback on it. I hope the devs may take this idea into consideration.

Blizz poster válasza:Thanks for the breakdown. I will be sure to bring this up with the devs. -há köszi!,de eddig mit csináltak??

Sáska
hát én most indítottam egy warriort, de ezzel jól elvetted a kedvem...😊

Davidus
a következõ peccsben javítják

V9ykn8_TZL0

[negativ] Cirek
vannak trükkök combat közbeni chargera(nem intercept), szóval Blizz úgy gondolta felesleges lenne stance-t váltani, azt úgyis defes warrik teszik csak 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[HUN]Crassus
Igazsag szerint folosleges is tornom magam,hogy megertessem azokkal akiknek nincs warriorjuk,hogy mennyire FONTOS a Tm akar tank,akar armsos vagy akar fury-s az illeto,de nyugodtan erdeklodjetek utanna akar csak egy mondat elejeig a warrior guildtarsaitoktol mielott CIFU-hoz hasonloan laikusan hozzaszolnatok....nem sertesnek akartam irni Cifu te se ertsd felre csak ugye a hozzaszolasom igy kezdodott: "warrior tarsaim" es tudom,hogy velemenye lehet barkinek csak eppen legyen naprakesz abban a temaban amihez hozzakivan szolni....

[HUN]Crassus
Miert van az,hogy egyetlen het alatt az egyik leglatogatottabb topik/12000+/ a wow europeon a TM-el kapcsoltaos valtoztatasrol irodott topik?US forum is tele van/szinten tobb tizezerrel/ a TM-es valtoztatasokkal kapcsolatos topikokkal.....