World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja arms build bcben jelenlegi allas szerint 1 fos es ezt meg tetoztek azzal hogy atraktak TMet defre. Ha maradt volna armson akkor ki lehetne hozni jokis 40/21es buildet bloodfrenzy/mortal + death wish , vagy 31/30 mortal + death wish/flurry + impr execute vagy intercept kis varialassal.

[HUN]Crassus
"Tudom-tudom ott a bloodrage vagy fury warri eseteben a berserk ami ugye ad rage-t,de hiaba ad ha rogton el is veszted egy stance valtaskor a kapottakat." ide meg azt beszurnam,hogy egyetlen atlagos csata alatt minimum 3x,de lehet akar meg tobbszor is stance-t kell valltani,hogy mindig a legjobb skilljeidet tudjad hasznalni.....es ilyenkor bizony az eletedet jelentheti ha attudsz menekiteni nehany rage-t....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
mivel latom laikus vagy warrior teren bemutatok egy csatat TM nelkul
legyen mondjuk mage+warri
legyen jo napja warrior dumynknak es kezdhessen egy chargeal szoval rachargeol a magera aki tetelezzuk fel kicsit gyengebb reflexel rendelkezik mint az atlag es meg ratud verni a warrior egy harmstringet miutan ez megtortent a mage frostnovazik majd odebbkocog es elkezdi gyurni a frostboltjat ding beut a spell csori warrior kijon a frost novabol es gyok kettovel elkezdi szanalmas kiserletet arra,hogy kozelharci tavaolsagba keruljon a mageval,de mint tudjuk csodak nincsenek es az eletben nem fogja elerni a maget.Mivel ugye nincs TM es hiaba valt at battle stancebol berserkbe/ugrik az osszes rage/,hogy minimalas eselyei legyenek az interceptel/10rage/sosem fogja elerni....
ugyanez tortenik hunter ws warriornal is a scatter FD frost trap utan csak ismetelten a szanalmas kozeleris kiserletre lesz lehetosege a warriorunknak,de itt sem fog a budos eletben egyszer sem melee range-be erni.
Rugo+warrior
nincs disarm,nincs owerpower mivel rage-e sem lesz amint stance-et valt viszont ha nem valt stance-et egy warrior rugoval szmben akkor akar le is ulhet es varhatja a halalt mivel burst dmg kell rahedli,de ez is csak akkor van ha van stancevaltas is kombat kozben.
a shadow priest vagy mostmar akar a holy priestel szemben is eselytelen mivel meg annyi rage-e sem lesz pappal szemben egy warriornak mint eddig volt hiszen a pajzsot utogetve nincs rage termelodes.Egyetlen CD-n levo berserker rage es a fear utan csak integethetsz egy papnak aki klacagva nezi vegig a halalodat es elotted rohangszva fog a padlon fekudni mialatt leesznek a dotjai vagy szarra heggeszt a mind flay-el.
Tudom-tudom ott a bloodrage vagy fury warri eseteben a berserk ami ugye ad rage-t,de hiaba ad ha rogton el is veszted egy stance valtaskor a kapottakat.
Felsorolhatnam az osszes klasszt,hogy mennyire fogjak agyonszopatni a warriorokat ezekutan,de azthiszem felesleges,mert csak "sirok" azon,hogy a warriorokat olyan szinten ignoralja a blizzard,hogy az mar tenyleg elgondolkoztato.
persze ott a lehetoseg es kilehet talentelni,de mondom 5 pont egy olyan agra amit igazan nem is hasznalsz nagy szemetseg.

[HUN]Crassus
latom lovesed nincs a harcoshoz igy nem is erted igazan a TM iszonyatos nerf az osszes warriornak mind a DD-k nek es mind a tankoknak....
Amugy ha a te eszmefuttatasodat tovabb viszem akkor mi keresnivaloja van egy resto druidnak vagy egy healer samannak a battlegroundokon??Ne is haragudj,de hulyeseg amit irtal egy tank is ugyanugy pvp-het csak eppen mas a szerepkore egy AB-ben WSG-ben vagy AV-ben....
A Tm defensive agra tetele totalis hulyeseg akkor mivel egy DD warri minek rakjon 5 talentpontot,de minimum 2-ot/10 rage ert/egy szamara egyaltalan nem hasznalt talentfara akkor?megjegyzem az 5 szinte kotelezo...
Tudod egy jo warrior KOTELEZOEN mind a harom stance-et hasznalja egy kombatban es ha ezeket valtogatod,mert valtogatnod kell es kozben nem tudsz nemi rage-t tartalekolni/TM/akkor olyan szinten gyalaznak le ,hogy az valami elkepeszto....amig meg lehet rollolj egy warriort es jatsz TM nelkul es oszd meg velunk a tapasztalatodat,de sztem holnapra nehany warrior tarsam megfogja erositeni,hogy TM nelkul egy warrior az EZ modnal is EZ-bb!

nekem speciel van S priestem 312 shadow damage-el es 225 heal-el.Igaz ezzel javareszt pvp zem (megjegyzem ha a te peldadat veszem alapul miszerint 5 fos instaba nincsen helye akkor ezen hitedbe is megkell,hogy cafoljalak,mert a 36 shadow talentemmel 15 disciplinaval vigan elhealelek barmilyen 5 fos instance-ban ja es high end instanceokban is MUST 1 shadow priest!!),de ha nagyon megszorulok/ami igencsak ritkan fordul elo,mert s priestkent a 2vs1 is EZ mode ,szal ha megszorulok nyomok egy gyors shadow form cancelt es felgyogyitom magam es bujok is vissza/
A healer pappal kapcsolatban is erosen tevedsz,mert egy healer papnak nem a DD osztas a feladata es nem is arra kell jatszania BG-k ben.Minden klassznak megvan a maga feladata es az erossege vagy eppen a gyengeje ,de hidd el a TM athelyezese prot agra es ezzel 5 talentpont elvetele a warriotoktol totalis nerf....

[NST]Cifu
Ezen nincs mit tekerni. A DD warrior ne tankoljon, a Tank pedig ne akarjon PvP-zni - ezt a mi MT-nk mondta. 😊
Én mint pap ugyanezt tudom elmondani a talentek alapján. A Shadowpriest egy átlagos 5. fõs csapatban (ahol egy healer van) a shadowtalentjeit a hajára kenheti, mert a Silence-en kívûl a többinek nincs haszna. PvP-ben viszont egy heal-re kitalentelt pap nem tehet mást, mint megpróbál a társai mögött elbújni, és gyógyítani õket. Ha nincs társ a közelben, akkor meg kis túlzással levetkõzhet, és /beg. Najó, egy velem egy szintem mozgó rugóval még elbírok, de ennyi.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[HUN]Crassus
Warrior tarsaim ti mit szoltok a Tactical mastery defense agra valo athelyezeserol? Aki nem tank annak ez a kis "mokas" mozzanat a blizz reszerol az elmult idok legnagyobb szopatasa amit a warrioroknak el kell ismet viselnie....kb TM nelkul PvP-ben halalra vagyunk itelve aki jatszott/jatszik warriorral tudja mirol beszelek.

Sound
meg is néztem, kár hogy félúton csávó meghal, onnantól csak masszív pörgetés 😄

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

[HUN]Crassus
Felhivas: Ab-zo kollegaknak! Kivancsi vagyok ra,hogy egy atlagos AB meccsen 18-20 perc/ha ket hasonlo kepessegu csapat talakozik/ szal egy atlagos AB meccsen a DD osztalyok mennyi dmg-t osztanak ki.Tudom sokminden befolyasolja ,de ugy amikor kemenyen odateszitek magatokat es igazan kiveszitek a reszeteket a harcbol akkor atlagban mennyi jon ossze?
1-2 menetet merjetek le es osszatok meg velem pls.

BEAST
a hangja is az meg a szovege is ... ugy ahogy van tiszta homi 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
jaj be csávónak hogy mozog a füle tiszta buzi:d

๏̯͡๏﴿

[HUN]Crassus
Crasus sajnos melózik.....pedig a csilli villa vadiuj "vajkésemet"(végre valahára kiesett a várva várt Ashkandim😛) megetettem volna én is😊

[HUN]Crassus
Meselj mi volt??Itt szopok a meloban ti meg BS premadekkel harcolgattok nelkulem??? áááááá kész vagyok!!!! én is én is akarok!😊

[negativ] Cirek
most jön az, hogy nem az eredmény számított, csak Crassusnak kellett meghalnia <#vigyor1><#banplz>

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Friczy
Köszönjük Bloodscalp Ally Premade!!

Nemrossz-nemrossz.. <#beka2><#lama><#beka2>
mondjuk a pickup-nál mindenképpen izgalmasabb 😊

keep walking... www.artum-inferniti.net

sehogy sem lehet megváltoztatni, legfeljebb postán a blizznek küldött halotti bizonyítvány másolatával.

Iwant2Belive
Valaki nem tudja esetleg, hogy lehetne kijátszani a 2 account közötti karaktertransfert? Ha jól olvastam az egyedüli restrikció, hogy ugyanaz legyen a tulaj, aminek a feltétele, hogy a "Last name" egyezzen. Namost elvileg ezt alap felállásban nem lehet megváltoztatni, vagy mégis? ... 5let?

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

Viszont megjelent a wow naptár, lehet kapni az amazonon is, azt csak ajánlani tudom. Minden évben rendelek fantasy falinaptárat az amazonról, és nagyon gyorsan, és olcsón jön el...

egyébként nem az a fõ cink a rendeléssel, hogy nincs rajta a listán hungary, hanem az hogy nincs rajta ausztria meg németország se
na arra azért már bajosabb mondani, hogy költözz európába... zimbabwe az van viszont.

Én rendeltem egy ismerõshöz írországba, de nem éri meg, mert,

- marha nagy a szállítási költség
- még írországból is kell hozni valahogy
- ráadásul kibasznak még rá annyi vámot hogy a hajam égnek állt tõle (többet mint maga a póló)

Mindenesetre én rendeltem M-eset is és L-eset is, az M-es kicsi nekem, szóval megdumálhatjuk hogyha neked jó... Értelemszerûen nem volt rajtam egyszer se, és még csak egy hónapos...

hát mivel a kill kedden este volt, és nem volt semmi frost res gearünk, így maradt annyiban. majd most 4hmen után =)

Meglessük:-) btw Sapphiron-nal hogy álltok?
na, csak hogy itt is hirdessük ^^
4 Horsemen kill movie
csak annyit füznék hozzá, hogy ez a movie nem lett e legjobb mivel filmes emberünk sajnos nemrég abbahagyta wowot :s (azért az introt még megcsinálta 😊)
de azért a szokásos hülye br beszólások benne vannak :p
Enjoy

Joe004
fúj pala degáz a kis homi.......

3TOMI3
GZ GERO ! /bow ^^

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

TDC Geronimo
degáz vagy 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Zeccc
GRAT!!!! 😄

mindenki gratuláljon a láma geronimonak h 60as lett a palája!

TDC Geronimo
vááá dúrva 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
b+ bloodelf pasi enyhen meleg 😄😄😄 de a dreaenei frocsogesek eleg jok 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

http://www.youtube.com/watch?v=GAfpxaaE6A0

uj fajok /flirt es /silly hangjai. kurvajok😄

The Garrett
költözz európába

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Zeccc
hogy nem rendelsz

zeki
Sziasztok!
Akartam rendelni a Blizzard oldalárol pólot de nem tudok mert nincs Magyarország a listában mi a megoldás ???

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

de biza😄

tegla
Ez a minimum gépigénye a WoW-nak:

Windows® System 2000/XP OS:
Intel Pentium® III 800 MHz or AMD Athlon 800 MHz
512 MB or more of RAM
32 MB 3D graphics card with Hardware Transform and Lighting, such as NVIDIA® GeForce™ 2 class card or above
DirectX® 9.0c (included) and latest video drivers
6.0 GB available HD space
4x CD-ROM drive
A 56k or better Internet connection

Ez az ajánlott gépigénye a WoW-nak:

Windows® System 2000/XP OS:
Intel Pentium® IV 1.5 GHz or AMD XP 1500+ MHz
1024 MB RAM
64 MB 3D graphics card with Hardware Transform and Lighting, such as NVIDIA® GeForce™ FX 5700 class card or above
Broadband Internet connection
Two-button scroll-wheel mouse

Elméletileg ez marad a BC-nél is mikor megjelenik.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Hali
Ez mennyit érne meg nektek: Formula: Enchant Weapon - Superior Striking ?
Zeccc
google nemlétezik... ugye?

RatBaG
na ne mond... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

tard

És a wow - nak mi a gépigénye?
, ha és ugye a the burning crusade a legujabb rész?
üdv : alexa
UGYANAZ MINT A WOWNAK.

hello mindnki
ki tudja , hogy a world of warcraft : the burning crusade - nek mien a gépigénye?
nekem megfelel , ha csak leírjáttok , vagy címet adtok , ahol mgtudom nézni köszi szépen
üdv : alexa
Botond
Szabadnap,meglátogattam nagymamám.
ne viccelj, Botond a fõnök

Count Adyn
Na mivan botondot ellenõrzi a fõnök vagy mieza nagy csend?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

csak nem Ekkére gondolsz?😊

Szerintem meg aranyos ez a brekeke<#vigyor>
Amúgy RatBaG: jobbklikk->kép megjelenítése->F5 és nosza meg is jelenik a pikcsör.

PiszkosFred
Ha nem volt ezerszer leírva a béka likvidálása, akkor egyszer sem...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

capaszabi
KÉP