World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
legyen mondjuk mage+warri
legyen jo napja warrior dumynknak es kezdhessen egy chargeal szoval rachargeol a magera aki tetelezzuk fel kicsit gyengebb reflexel rendelkezik mint az atlag es meg ratud verni a warrior egy harmstringet miutan ez megtortent a mage frostnovazik majd odebbkocog es elkezdi gyurni a frostboltjat ding beut a spell csori warrior kijon a frost novabol es gyok kettovel elkezdi szanalmas kiserletet arra,hogy kozelharci tavaolsagba keruljon a mageval,de mint tudjuk csodak nincsenek es az eletben nem fogja elerni a maget.Mivel ugye nincs TM es hiaba valt at battle stancebol berserkbe/ugrik az osszes rage/,hogy minimalas eselyei legyenek az interceptel/10rage/sosem fogja elerni....
ugyanez tortenik hunter ws warriornal is a scatter FD frost trap utan csak ismetelten a szanalmas kozeleris kiserletre lesz lehetosege a warriorunknak,de itt sem fog a budos eletben egyszer sem melee range-be erni.
Rugo+warrior
nincs disarm,nincs owerpower mivel rage-e sem lesz amint stance-et valt viszont ha nem valt stance-et egy warrior rugoval szmben akkor akar le is ulhet es varhatja a halalt mivel burst dmg kell rahedli,de ez is csak akkor van ha van stancevaltas is kombat kozben.
a shadow priest vagy mostmar akar a holy priestel szemben is eselytelen mivel meg annyi rage-e sem lesz pappal szemben egy warriornak mint eddig volt hiszen a pajzsot utogetve nincs rage termelodes.Egyetlen CD-n levo berserker rage es a fear utan csak integethetsz egy papnak aki klacagva nezi vegig a halalodat es elotted rohangszva fog a padlon fekudni mialatt leesznek a dotjai vagy szarra heggeszt a mind flay-el.
Tudom-tudom ott a bloodrage vagy fury warri eseteben a berserk ami ugye ad rage-t,de hiaba ad ha rogton el is veszted egy stance valtaskor a kapottakat.
Felsorolhatnam az osszes klasszt,hogy mennyire fogjak agyonszopatni a warriorokat ezekutan,de azthiszem felesleges,mert csak "sirok" azon,hogy a warriorokat olyan szinten ignoralja a blizzard,hogy az mar tenyleg elgondolkoztato.
persze ott a lehetoseg es kilehet talentelni,de mondom 5 pont egy olyan agra amit igazan nem is hasznalsz nagy szemetseg.
Amugy ha a te eszmefuttatasodat tovabb viszem akkor mi keresnivaloja van egy resto druidnak vagy egy healer samannak a battlegroundokon??Ne is haragudj,de hulyeseg amit irtal egy tank is ugyanugy pvp-het csak eppen mas a szerepkore egy AB-ben WSG-ben vagy AV-ben....
A Tm defensive agra tetele totalis hulyeseg akkor mivel egy DD warri minek rakjon 5 talentpontot,de minimum 2-ot/10 rage ert/egy szamara egyaltalan nem hasznalt talentfara akkor?megjegyzem az 5 szinte kotelezo...
Tudod egy jo warrior KOTELEZOEN mind a harom stance-et hasznalja egy kombatban es ha ezeket valtogatod,mert valtogatnod kell es kozben nem tudsz nemi rage-t tartalekolni/TM/akkor olyan szinten gyalaznak le ,hogy az valami elkepeszto....amig meg lehet rollolj egy warriort es jatsz TM nelkul es oszd meg velunk a tapasztalatodat,de sztem holnapra nehany warrior tarsam megfogja erositeni,hogy TM nelkul egy warrior az EZ modnal is EZ-bb!
nekem speciel van S priestem 312 shadow damage-el es 225 heal-el.Igaz ezzel javareszt pvp zem (megjegyzem ha a te peldadat veszem alapul miszerint 5 fos instaba nincsen helye akkor ezen hitedbe is megkell,hogy cafoljalak,mert a 36 shadow talentemmel 15 disciplinaval vigan elhealelek barmilyen 5 fos instance-ban ja es high end instanceokban is MUST 1 shadow priest!!),de ha nagyon megszorulok/ami igencsak ritkan fordul elo,mert s priestkent a 2vs1 is EZ mode ,szal ha megszorulok nyomok egy gyors shadow form cancelt es felgyogyitom magam es bujok is vissza/
A healer pappal kapcsolatban is erosen tevedsz,mert egy healer papnak nem a DD osztas a feladata es nem is arra kell jatszania BG-k ben.Minden klassznak megvan a maga feladata es az erossege vagy eppen a gyengeje ,de hidd el a TM athelyezese prot agra es ezzel 5 talentpont elvetele a warriotoktol totalis nerf....
Én mint pap ugyanezt tudom elmondani a talentek alapján. A Shadowpriest egy átlagos 5. fõs csapatban (ahol egy healer van) a shadowtalentjeit a hajára kenheti, mert a Silence-en kívûl a többinek nincs haszna. PvP-ben viszont egy heal-re kitalentelt pap nem tehet mást, mint megpróbál a társai mögött elbújni, és gyógyítani õket. Ha nincs társ a közelben, akkor meg kis túlzással levetkõzhet, és /beg. Najó, egy velem egy szintem mozgó rugóval még elbírok, de ennyi.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
1-2 menetet merjetek le es osszatok meg velem pls.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
Nemrossz-nemrossz.. <#beka2>#beka2><#lama>#lama><#beka2>#beka2>
mondjuk a pickup-nál mindenképpen izgalmasabb 😊
keep walking... www.artum-inferniti.net
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
na arra azért már bajosabb mondani, hogy költözz európába... zimbabwe az van viszont.
- marha nagy a szállítási költség
- még írországból is kell hozni valahogy
- ráadásul kibasznak még rá annyi vámot hogy a hajam égnek állt tõle (többet mint maga a póló)
Mindenesetre én rendeltem M-eset is és L-eset is, az M-es kicsi nekem, szóval megdumálhatjuk hogyha neked jó... Értelemszerûen nem volt rajtam egyszer se, és még csak egy hónapos...
4 Horsemen kill movie
csak annyit füznék hozzá, hogy ez a movie nem lett e legjobb mivel filmes emberünk sajnos nemrég abbahagyta wowot :s (azért az introt még megcsinálta 😊)
de azért a szokásos hülye br beszólások benne vannak :p
Enjoy
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Akartam rendelni a Blizzard oldalárol pólot de nem tudok mert nincs Magyarország a listában mi a megoldás ???
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
Windows® System 2000/XP OS:
Intel Pentium® III 800 MHz or AMD Athlon 800 MHz
512 MB or more of RAM
32 MB 3D graphics card with Hardware Transform and Lighting, such as NVIDIA® GeForce™ 2 class card or above
DirectX® 9.0c (included) and latest video drivers
6.0 GB available HD space
4x CD-ROM drive
A 56k or better Internet connection
Ez az ajánlott gépigénye a WoW-nak:
Windows® System 2000/XP OS:
Intel Pentium® IV 1.5 GHz or AMD XP 1500+ MHz
1024 MB RAM
64 MB 3D graphics card with Hardware Transform and Lighting, such as NVIDIA® GeForce™ FX 5700 class card or above
Broadband Internet connection
Two-button scroll-wheel mouse
Elméletileg ez marad a BC-nél is mikor megjelenik.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Ez mennyit érne meg nektek: Formula: Enchant Weapon - Superior Striking ?
, ha és ugye a the burning crusade a legujabb rész?
üdv : alexa
ki tudja , hogy a world of warcraft : the burning crusade - nek mien a gépigénye?
nekem megfelel , ha csak leírjáttok , vagy címet adtok , ahol mgtudom nézni köszi szépen
üdv : alexa
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amúgy RatBaG: jobbklikk->kép megjelenítése->F5 és nosza meg is jelenik a pikcsör.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”