World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
A halál csupán a kezdet...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
700*0.1(damagegear 10%-a) *1.1(firepower) *1.1(coe) *1.15(imp scorch)= 97.45 damageboost de CSAK a fireballra es mindez tier8 as talentkent. firepower tobbet er, pedig az csak tier 6os talent. igaz a ketto egyutt meg midnig jobb mitn a semmi, de szerintem tier8 nak (ha azt nezzuk hogy elvileg egyre jobb talenteknek kene lennie ahogy mesz felfele(vagy lefele kinek hogy tetszik) a treen) ez eleg keveske. persze meg fent all a valtozas lehetosege😊
de azzal egyetertek hogy fire tree tenyleg szuperjo dps lesz raidre tovabbra is. de nem feltetlen lesz erdemes moltenfurynal lejjebb menni. (bar nekem mar most is 38 pont fireben van😄)
szal még 1-et ki kéne sajtolni gyorsan 😄
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
๏̯͡๏﴿
szoval szerintem kozel sem a legjobb a mage fire uj talentek az eddig napfenyre kerultek kozul, legalabbis az en, mint egy raidelo mage szemeben. de a molten fury az nagyon uber josag lesz. jah es nem kell mondanom hogy burnign soult meg nerfeltek 30% threat reductiontrol 10% ra.
szerinem a a mage uj talentek az arcane treeben sikerultek a legjobban osszesegeben, de felek ettol meg nem lesz az arcane erosebb pve ben sem es pvpben sem a firenel, de tuti kiprobalok majd egy 50arcane 11 firet vagy valami hasonlo mely arcane buildet raidre😊
szerintem amugy a warlock uj talentek lettek a legjobbak foleg affli treeben, es ele shaman is eleg nagy buntetes lesz😊
๏̯͡๏﴿
sztem szépek 😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
hat akkor te még csak ilyen " egyszeru " warriorrokkal találkozhattál 😄😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
tessek ha pvpznem kene warriorral 70 en akkro valami ilyesmit csinalnek😊 3 pont az amit nem rakhatok armsra illetve furyra, imo ez nem olyan nagy gond mitn aminek mondjatok ezt hogy tm atkerult protra. vesztesz 15% speedet crit utan flurry miatt.
semmi uj dolgot? deathwish mortalstrikel ? az nem uj?😊 30 sec fear immunity, mikozben lokod a mortalt es meg van egy kis flurry is hozza😊 soot 20 seces (15 pvp armorban) intercept, ne mond mar hogy ez nem lesz nagyonkiralysagos magek ellen mortalstrikeal.
ugye warrior nagyonnagyon gear fuggo, ezert ti majd az uj weapon es dps plate/mail cuccoktol fogtok fejlodni piszkosul es nem a talentektol, ahogy pl mas classok pl mage/warlock. (termeszetesen ezzel nem azt mondtam hogy warriornak nem szamit a talentezes) raadasul ott lesz nektek a spell reflect is😊 charge mage, mage benovaz, azonnal valtasz pajzsra es def stancere(ahogy ezt mar most is teszed mivel az -10% damage ami ellen amugysem tudnal mit tenni, kiveve trinket) nyomsz bloodrage es varod maget castoljon, polyt vagy boltot, es szepen ucso pillanatban spellreflect😊 mage mit tud csinalni ez ellen? megszakitja spellt es megvarja lejarjon neked a reflect, ami kozben a nova is lejar es mar mehet is az stance/fegyo valtas es intercept..stb.. szeritnem warrironak sokkal konnyebb dolga lesz mage ellen bc ben. csak meg tobb skillt kell majd bevetni de bovulni fog az arzenal is.
Ha most végeznék egy közvéleménykutatást,hogy 1v1 ben melyik a legegyszerûbb ellenfél sztem toronymagasan minden klassz/nem warriorok/rávágnák,hogy velünk a legegyszerûbb elbánni.....
és BC-vel kb semmilyen új dolgot nemtudunk majd felmutatni pvp-ben, sõt.......
ez gáz sajna😞
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
ennyi erõvel ne legyen shadow pap mert mi az hogy egy pap nem healel hanem dmg-t oszt.(ráadásul nem kicsit) szóval akkor mostamtól minden pap csak healelhet!
Elismerem über a warrior dmg, ha van cucca, de ez igaz az összes tbbi kasztra is...
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
birni, mert stance váltás tényleg nagyon fontos, igen van 60as warrim^^
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
๏̯͡๏﴿
lehet 10000 warrior felhabrodik hogy omg mostmar nem o lesz a legdurvabb dmg amellett hogy bármit le tud tankolni, másik 10000000000000x ember meg azon van felháborodva jelenleg, hogy a warrior a legdurvabb dmg és emellett ugyanugy tud tankolni.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Röviden a válasz: sehogy
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
mondtam már korábban egy jó warriornak folyamatosan stanceket kell váltogatnia és idáig lehetett tervezni és rögtön reagálni pl. egy dodge-ra most majd csak állni fog bambán a warrior miután a charge után elblinkel tõle egy mage......idáig is szarrákájtolt szinte bármelyik ranged klassz...namostaztán még fikarcnyi esély sem lesz....
"Nem azt vitatom, hogy a TM prot ágra való pakolása nem szivatás a fury v. arms warriknak, csak azt modnom, hogy nem egy világvége..." hát igenis a világvége!! nincs warriorod nincs tapasztalatod fogalmad sincs,hogy ez mekkora nerf!!! ,de ha nekem nem hiszel miért nem hiszel annak amit korábban ítam,hogy több tízezer warriorral játszó player azonnal iszonyatos felhördüléssel válaszolt a TM prot ágra rakásával.....
És igen a TAnknak van a legkevésbbé szüksége a TM-re!! Az ,hogy odakerült csak szivatás egyértelmû szivatás....
Milyen lenne ha a holy papnak shadow ágra kéne pakolni 5 pontot,hogy tudja a nagy healt? vagy druidának feralra,hogy legyen mondjuk dot healje?
ez egy ALAP dolog ami nélkül félember egy warrior!! Még a tank is használja bizonyos bossoknál és ha farmolni vagy kikapcsolódásként pvp-ni megy akkor pedig létkérdés.......
Eddig ezt volt:
Increases the time required for your Rage to decay while out of combat by 30%.
BC:
Generates 1 rage per 3 seconds.