World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3-4healer lolz

anti hero

Fenrir
Olyan aranyos vagy ezekkel a laikus hozzászólásaiddal. Menj és húzd le magad a vécén.

A halál csupán a kezdet...

Lynx_TWL
mutilate talent FTW!

๏̯͡๏﴿

[NST]Cifu
Te is mellényúltál. Én csak azt mondtam, hogy a druida nem tankol úgy mint egy protos warrior.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

80-100 igen az kijon ugy hogy top gear+firepower+curse of elements + imp scorch debuff

700*0.1(damagegear 10%-a) *1.1(firepower) *1.1(coe) *1.15(imp scorch)= 97.45 damageboost de CSAK a fireballra es mindez tier8 as talentkent. firepower tobbet er, pedig az csak tier 6os talent. igaz a ketto egyutt meg midnig jobb mitn a semmi, de szerintem tier8 nak (ha azt nezzuk hogy elvileg egyre jobb talenteknek kene lennie ahogy mesz felfele(vagy lefele kinek hogy tetszik) a treen) ez eleg keveske. persze meg fent all a valtozas lehetosege😊

de azzal egyetertek hogy fire tree tenyleg szuperjo dps lesz raidre tovabbra is. de nem feltetlen lesz erdemes moltenfurynal lejjebb menni. (bar nekem mar most is 38 pont fireben van😄)

ebbõl "csak" 3 a saját termés, Raklap az Infection-el szedte össze anno 😊
szal még 1-et ki kéne sajtolni gyorsan 😄
Magh
Nem azt mondtam, hogy a legerõsebb. Vannak sokkal tápabbak. Viszont ez a legötletesebb. Idomul a fire lényegéhez: jobb damage több manáért, szar túlélõképesség. Molten Fury kegyetlen erõs raidre, de pvpben is kifejezetten erõs. Emp. Fireball egy jó 80-100 extra damage, nem mondanám épp szarnak. Blazing Speed megoldja az eddigi nevetséges helyzetet, miszerint kapunk egy cripplinget/HS-et és ki vagyunk szolgáltatva, de a 10% miatt nem is lett túl erõs. Playing with Fire nagyon jó PvE talent. DB no comment, talán túlságosan is jó.

Mighty
Miert, ez nem igaz egy protos warriorra? A mi MT-nk is neha megy pvp-zni. Folyamatosan def stanceben van es kergeti oruletbe a hordat, ha kell elnyomja shield wallt, last stand-et. Termeszetesen vagy 3-4 healer lohol mogotte.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Lynx_TWL
hehe, thunderan már odaadja elõre a fegyóját nehogy elpicsázzátok mégegyszer😄

๏̯͡๏﴿

hat mage firen ami jo az a molten fury (ez csak raidre jo, de arra nagyon), blazing speed: az jopofa lesz elsosorban pvpre, de meg talan pve ben is(de 10% eleg kicsi esely😊 ) playing with fire: = crap, burnout: kerdeses a dazes cucc miatt , solozashoz tuti szar. empowered fireball: kibebaszott fos tier8-nak, dragon`s breath: ez egy nagyon eros pvp talent a disorient miatt ami gyak egy 20 secen levo interupt, meg majd jol johet raidben aoezeskor.

szoval szerintem kozel sem a legjobb a mage fire uj talentek az eddig napfenyre kerultek kozul, legalabbis az en, mint egy raidelo mage szemeben. de a molten fury az nagyon uber josag lesz. jah es nem kell mondanom hogy burnign soult meg nerfeltek 30% threat reductiontrol 10% ra.
szerinem a a mage uj talentek az arcane treeben sikerultek a legjobban osszesegeben, de felek ettol meg nem lesz az arcane erosebb pve ben sem es pvpben sem a firenel, de tuti kiprobalok majd egy 50arcane 11 firet vagy valami hasonlo mely arcane buildet raidre😊

szerintem amugy a warlock uj talentek lettek a legjobbak foleg affli treeben, es ele shaman is eleg nagy buntetes lesz😊

Lynx_TWL
crassus én nem értelek bazd, 2 éven keresztül toltad a képeket, hogy mekkora isten daráló warrior vagy, most meg megy a sírás 5 pont miatt ami kb anynira biztos mint ahogy botond ért a játékhoz (semennyire)

๏̯͡๏﴿

Magh
AZ biztos, hogy a fire ágat nagyon jól kipofozták, remélem marad ahogy van. Sokkal többet lehet majd variálni, fõleg wari ellen, ahol eddig kb a nován múlott minden. Szerintem az eddig napvilágra került új talentek közül a mage-fire a legsikerültebb.

nah, készült egy gyenge csoportkép a tankjainkról
sztem szépek 😊
jah ize az a berserker rage, ami immune disorient.

Botond
Iparkodjál a 302esbe tiszta törülközõ kell. >.<
ezert tolod a bloodraget es nem lokod el a mortalra a raget tudva hogy ugyis novazni fog, azutan meg mar nalad van az elony hiaba novazott be. bar ez igazabol frost mage ellen nem biztos mukodne😄 iceblock+coldsnap. de fire magenek nem tenne jot😉 bar neki meg lesz dragon`s breathje😊 igaz te meg bloodrage kozben immune vagy disorientre😊 szal erdekes dolgok lesznek majd😊

[HUN]Crassus
jaja saját magammal az élen....én vagyok a legegyszerûbb mind között....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Magh
Pont ennek megakadályozására kerül 25 rage-be, ennyi nem sûrûn van egy charge+MS után. Nagyon meg lehetne vele szivatni fõleg a mage-eket, így inkább instant spellek ellen lesz jó.

The Garrett
1v1 be egyszeru ellenfel a warrior? 😄

hat akkor te még csak ilyen " egyszeru " warriorrokkal találkozhattál 😄😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

[HUN]Crassus
Taníts mester!

hm, guildünk 2 MT-jével (Blackmane, NMI) imádok AV-zni, vagy bármi egyéb BG-t tolni. valahogy nem fér az emberek fejébe, ha egy pici healt csorgatok a warriorba, a büdös életben nem fogják leverni, és közben kialakul az a kép, amit Gavor vázolt fel.
http://www.wowhead.com/?talent-bc=pVG0bAio0boZVVzmMxRMZh

tessek ha pvpznem kene warriorral 70 en akkro valami ilyesmit csinalnek😊 3 pont az amit nem rakhatok armsra illetve furyra, imo ez nem olyan nagy gond mitn aminek mondjatok ezt hogy tm atkerult protra. vesztesz 15% speedet crit utan flurry miatt.
semmi uj dolgot? deathwish mortalstrikel ? az nem uj?😊 30 sec fear immunity, mikozben lokod a mortalt es meg van egy kis flurry is hozza😊 soot 20 seces (15 pvp armorban) intercept, ne mond mar hogy ez nem lesz nagyonkiralysagos magek ellen mortalstrikeal.

ugye warrior nagyonnagyon gear fuggo, ezert ti majd az uj weapon es dps plate/mail cuccoktol fogtok fejlodni piszkosul es nem a talentektol, ahogy pl mas classok pl mage/warlock. (termeszetesen ezzel nem azt mondtam hogy warriornak nem szamit a talentezes) raadasul ott lesz nektek a spell reflect is😊 charge mage, mage benovaz, azonnal valtasz pajzsra es def stancere(ahogy ezt mar most is teszed mivel az -10% damage ami ellen amugysem tudnal mit tenni, kiveve trinket) nyomsz bloodrage es varod maget castoljon, polyt vagy boltot, es szepen ucso pillanatban spellreflect😊 mage mit tud csinalni ez ellen? megszakitja spellt es megvarja lejarjon neked a reflect, ami kozben a nova is lejar es mar mehet is az stance/fegyo valtas es intercept..stb.. szeritnem warrironak sokkal konnyebb dolga lesz mage ellen bc ben. csak meg tobb skillt kell majd bevetni de bovulni fog az arzenal is.

Magh
Meglepõdnél, ha tényleg elvégeznének egy ilyen kutatást. Egyébként nem csak 1v1 létezik, és rendes group pvp-ben/BGn vitán felül a warrior az egyik legjobb class. BC talenteket meg szépen át fogják gyúrni, pl wari új talentjei elég szarok, de említheném a mage frost és arcane ágát is.

Botond
Sötétebb vagy,mint a sokéves átlag. Ha fogalmad nincs a játkról,akkor inkább menj,gyûjts vmi tapasztalatot,ne itt csinálj magadból bohócot!
[HUN]Crassus
nme mondtam,hogy nem lehet!
Ha most végeznék egy közvéleménykutatást,hogy 1v1 ben melyik a legegyszerûbb ellenfél sztem toronymagasan minden klassz/nem warriorok/rávágnák,hogy velünk a legegyszerûbb elbánni.....
és BC-vel kb semmilyen új dolgot nemtudunk majd felmutatni pvp-ben, sõt.......
ez gáz sajna😞

pvpzni ugyanugy fogtok tudni 31 arms 21 fury 3-5 prot maradek meg tetszolegesen eloszthato😄 az teny hogy jobban meglesz kotve a kezetek es gyak csak 5 uj pont lesz amit szetoszthattok, de azis teny hogy az uj tier 8-9 talentek nem eppen sikerultek a legjobbra warriornak, es talan ez nem is veletlen. de azis igaz hogy ez tenyleg eleg rosszul jott pvp warrioroknak, de azt butasag mondani hogy mostantol nem lehet majd pvpzni vele.

[HUN]Crassus
"Ha healelnek nem halok meg" az ilyen nagytudásu hozzászólók inkább kíméljenek pls a kommentjeikkel.......

Botond
Te is videón láttad,ugye?
nem keverem hidd el, van nekem is 60 as warriorom😊 probald ki talentelj ra anger managementre es meglatod (combatban vagy nem csinalsz semmit es szepen jon a rage) 😊 de meg kek post is volt rola hogy igen ez bug es vizsgaljak. kb mar 1.03 vagy 1.04 ota bent van.

[negativ] Cirek
*többi klasszra is 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[negativ] Cirek
ha warrinak csak a tankolás lenne a szerepe akkor nem lenne 3 talentág.
ennyi erõvel ne legyen shadow pap mert mi az hogy egy pap nem healel hanem dmg-t oszt.(ráadásul nem kicsit) szóval akkor mostamtól minden pap csak healelhet!
Elismerem über a warrior dmg, ha van cucca, de ez igaz az összes tbbi kasztra is...

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Fenrir
Szvsz protos warrior pvp-ben csak WSG-n zászlót vinni jó, a többi BG-n már sok esélye nincsen mert ott már inkább a zergelés a nyerõ 😊

Botond
Nézdmár,egy értelmes ember.
Botond
Onyxia az 5ös insta? Vagy MC?
Fenrir
Szerintem te az Unbridled Wrath-al kevered. Az ad 8% esélyt talentpontoként arra, hogy kapj 1 rage-et amikor sebzel közelharcban. Csak simán nem kapsz semmitõl sem rage-et.

Warriorom van.Protos.Nekem eddig is votl pontom armsban tactical masterin.Most majd nektek lesz protban. A protos warrimal nagyon élvezetesen tudtam pvpzni. 390defeneel 200FR 8500armorral ramugran 10ne.Ha healelnek nem halok meg.Addig a casterek szétkapják az enemit. A warriornak pvpben nem arrol kell szolnia hog minenkit megölsz te a nagy warrior. Keress más játéot ha isten akarsz lenni.

eddig is igy mukodott😄 bugos votl mar nagyon reg ota, combatban 1 raget adott tickenkent illetve 3 masodpercenkent. ugy latszik keptelenek voltak kijavitani a bugot igy szimplan atirtak a tooltipet😄 eleg lol. de probaljatok ki most, benyomod bloodrage es a szokasos 20 rage helyett 25 ragetek lesz a vegere, mivel bloodrage combatba rak😊

SMben 2 ágban is mindig 1-1 lelõhely. 1 óra alatt ugye 5x tudod resetelni, ha szerencséd van 5 reset alatt 20 db megvan. Gyors és mindig ott van senki se tudja leszedni elõled.😊)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Count Adyn
5 pontot kell rakni protra nem? marad még 5 plusz ba 70ig, nem? Ki lehet(kell)
birni, mert stance váltás tényleg nagyon fontos, igen van 60as warrim^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lynx_TWL
le van szarva a sok ember:o majd indítsanak olyan kasztot ami szerintük túltáp és kész

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

[HUN]Crassus
igazad van qrvajól van kitalálva.........bahhh

The Garrett
bc be a warrior vagy protra talentel es tankol, vagy nem csinal semmit. ez igy van jol 😊

lehet 10000 warrior felhabrodik hogy omg mostmar nem o lesz a legdurvabb dmg amellett hogy bármit le tud tankolni, másik 10000000000000x ember meg azon van felháborodva jelenleg, hogy a warrior a legdurvabb dmg és emellett ugyanugy tud tankolni.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Na akkor elõször ismerkedj meg a proxy fogalmával, aztán megérted hogy miért ne kérdezz ilyet legközelebb...
Röviden a válasz: sehogy

BEAST
ez hulyeseg hogy ezreknek nem tetszik , minden valtoztatas utan vanank emberek akiknek nem tetszik 😄 ... megszokod vagy csinalsz masik karaktert , raadasul meg nemis 100% hogy ilyen lesz ahogy a blizzardot ismerem ... mellesleg a pala tele van ilyen talentekkel , pl BC talentek kozul , ha holy paladin van akkor kell holy shock , command judgement es sok holy damage+ ... nah most szepen raktak egy halom talentet mindharom agra ami jo lenne holy palanak ... de ugye egyszerre csak egy agat tudsz kifejleszteni , a tobbi nelkul meg ratyi lesz

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[HUN]Crassus
3 másodpercenként 1 rage?? ugyan már egy átlagos pvp csata 10-15 sec ,de legyen mondjuk max 30 ez idõ alatt kapsz 10 rage-t ,de ha lett 8-ad azt ugye azonnal el is veszted ha teszemazt stance-t váltassz egy overpowerre.....
mondtam már korábban egy jó warriornak folyamatosan stanceket kell váltogatnia és idáig lehetett tervezni és rögtön reagálni pl. egy dodge-ra most majd csak állni fog bambán a warrior miután a charge után elblinkel tõle egy mage......idáig is szarrákájtolt szinte bármelyik ranged klassz...namostaztán még fikarcnyi esély sem lesz....

"Nem azt vitatom, hogy a TM prot ágra való pakolása nem szivatás a fury v. arms warriknak, csak azt modnom, hogy nem egy világvége..." hát igenis a világvége!! nincs warriorod nincs tapasztalatod fogalmad sincs,hogy ez mekkora nerf!!! ,de ha nekem nem hiszel miért nem hiszel annak amit korábban ítam,hogy több tízezer warriorral játszó player azonnal iszonyatos felhördüléssel válaszolt a TM prot ágra rakásával.....
És igen a TAnknak van a legkevésbbé szüksége a TM-re!! Az ,hogy odakerült csak szivatás egyértelmû szivatás....
Milyen lenne ha a holy papnak shadow ágra kéne pakolni 5 pontot,hogy tudja a nagy healt? vagy druidának feralra,hogy legyen mondjuk dot healje?
ez egy ALAP dolog ami nélkül félember egy warrior!! Még a tank is használja bizonyos bossoknál és ha farmolni vagy kikapcsolódásként pvp-ni megy akkor pedig létkérdés.......

[NST]Cifu
Szintén a ragnán vagyok, de arra készülj fel, hogy a World PvP-ben olykor kapsz majd pofonokat, különösen insták környékén vagy populárisabb helyeken (pl.: STV). Kellemes, amikor virággyüjtögetés közben a ZG-be tartó 20 fõs raid úgy ment keresztül rajtam, mint az úthenger. 😊

Lynx_TWL
nah ez most csatában fog mûködni csak?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

[NST]Cifu
Elnézést, tényleg elrontottam a linket, itt van a build.

Fenrir
Amúgy feltünt neked, hogy az Anger Management teljesen meg fog változni BC-ben?

Eddig ezt volt:

Increases the time required for your Rage to decay while out of combat by 30%.

BC:

Generates 1 rage per 3 seconds.

Marcell
Koszi a gyors valaszt! A linkedet elrontottad, pedig kivancsi lennek a 26/25-re is.

En ugy erzem 21/30-t valasztom.
A PvP-t csak kivancsisagbol kerdeztem 😊 Ragnaroson vagyok, de nem tervezek (csapat nelkul) PvP-zni.