World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megpróbáltam én is, azt mondja currently unavailable, try again later
szal lekapcsolták simán

próbáld másik e-mail címre kérni

én még mindig reménykedem abban, hogy valami noob változatot le lehet majd tölteni, és csak simán beblokkolják a kártyáról... aki meg nem akar kártyázni, az meg elslattyog, és megveszi... remélem hogy nem gondolják komolyan három-négy-ötmillió termék egyidejû legyártását/szállítását/értékesítését...

azért kérek itt mert a teaser.wow-europe.com oldalon már régóta (1 hete) nem adnak 😞

Ha van valakinek szabad trial kulcsa akkor küldjön már nekem egyet.

Köszi.

The Garrett
tudod... tört szerveren mindent lehet 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Count Adyn
hét idiótája cim büszke várományosát üdvözölhetjük<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

nem lehet megvenni te szerencsétlen

boccs a 2szer írásért szépíteni akartam....<#zavart1>

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

na és akkor leírnád kedves gecc illetve zecc hogy hogyan is lehet "megtanulni"???mondjuk úgy h. mnegveszed de mind1.....szal maradjunk annyiban h. te is noob vagy...

na és akkor leírnád kedves gecc illetve zecc hogy hogyan is lehet "megtanulni"???mondjuk úgy h. mnegveszed de mind1.....szal maradjunk annyiban h. anyád mélg mindig noob....veleeggyüt te is

Zeccc
gizdulás.. START

gizdulás.. END

Zeccc
hát csak megsugom hogy a druid azért druid hogy áttudjon változni.. és mindenféleképpen megkell/megtanulja az átváltozást.. 😄D
szóval maradjunk abban hogy noob vagy 😄DD

noob a kedves jó szüleid közül az a nõnemû.
/off

a mostani crit/hit fog megváltozni ilyenekre, mivel lvl70es cuccokkal simán kilehetne hozni 100 feletti criteket. valamivel vissza kellett ezt fogniuk, és erre vezették ezt be (de az hogy mennyi crit/hit rating for 1 critet/hitet érni az meg jókérdés 😄)

Lynx_TWL
hit rating? milyen nub csinál ilyen fékeket, még azt se tudja hogy kell írni😮ooo

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Zeccc
noob-e vagy? 😄DD ez fájt.. egy picit 😄

Davidus
<#idiota>

V9ykn8_TZL0

el kell menni a "jigh level class tainers" hez és a druida trainertõl meg kell venni elõször a bear form-ot aztán masjd másokat is lhet de sztem ne állattá vákltozz hanem inkáb vegyél tigrist sokkl gyorsabb

Sziasztok!

Mit kell csinálni a druidoknál, hogy át tudjanak változni medvévé vagy stb...
Érhetöen a küldetésnél mit kell csinálni?
[ 10.szint DDruid vok ]

meglájtuk =)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

a bg-s és honor cuccok közepes szintûek lesznek az arena pontokbõl vehetõkhöz képest, nem hinném hogy sokat kéne szenvedni értük.

Tyler Durden
Vágom, de most nem csak a fegyverekrõl van szó, gondolom a wsg-s upgradelt gatyát se tod megvenni repuból, hanem bg-z azt majd honorból megveszed, hát köszi, de akkor már inkább új instákból öltözködik az ember. Aki 1x hónapokig napi 20 órában honort farmolt, nem hiszem, hogy most állna neki még 1x ugyanazt a tortúrát végig csinálni..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Tyler Durden
Imho aki már egyszer elnyomta HWig a kariját az kurvára nem fog megint hónapokat bgben nyomorogni repu miatt, 100ból 1 talán. Amúgy egy szót se szólnék ha a meglévõ bg-s cuccokat nem upgradelnék, hanem új bg-k lennének 70es cuccokkal..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

tényleg valahol horda oldalon kell mágus?
http://ctprofiles.net/3588083 fr 210+ nr 150+

nekem ucso hetem wl hez és kiba örülök mert kiegig kipihenem sok pvpt és pve böl tápolodom azon gondolkodom kezdjek el farmolni hogy bc kijövetelekor legyen 5000gm vagy mi a rákot csináljak? raidek csak este vannak

nem muszáj ám most elkezdeni, de akkor rohangálj olyan cuccokban amikben akarsz addig

The Garrett
Egyebkent az a legnagyobb hülye aki msot áll neki GM / WH, hatalmas bg zésnek 2-3? honappal a kieg elott. MEg fog ragadni rank12-3 korul ( ha egyátalán odáig eljut), BC be pedig szepen nullázzák a honorját, mivel teljesen uj honor rendszer fog eletbe lepni.

HWL. vágod? fegyverek.

The Garrett
azok megveszik a mostani cuccokat, Exp ben pedig honorbol upgradelik oket.

The Garrett
mi az hogy szart sem er?
Nem elvezted a jatekot honapokig azokkal a cuccokal? nem elvezted a bg ket amig megszerezted a cuccokat? 😊 akkor már rég megérte nem?

QuippeR
és azokkal mi van, akik most kezdték el farmolni a reput, hogy legyen cuccuk? ne mondjál már hülyeségeket pls!

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Tyler Durden
Warlord armort upgradelték már bocsi, nem kellett újra eltolnod rank 13ig..

már bocs, de miért kellene csak úgy ingyen megkapnod a cuccokat? kihúztad repukat rendben. de nem azért hogy majd egyszer expansionban kapjál cuccokat, hanem a mostaniakért. ugyanez volt hwl cuccokkal, és ez így fair.

Tyler Durden
Ez elég erõteljes kibaszás azokkal, akik kinyomták exaltedre a repukat. Gondolom a sok arc aki eddig pvpzett örülni fog, hogy hosszú hónapok munkája kb szart se ér..

QuippeR
gondolom újra meg kell venni majd hetvenen, de szerintem ez eddig is így mûködött

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

igen, de nem repu lesz hanem honorból+BG markokból veheted majd meg.

Nem bizots, hogy jól értem a képeket, de azt jelentenék, hogy a BG repuhoz kötött tárgyakat lvl7-hez erõsítik?Én ezt logikusnak tartanám, de nem mertem reménykedni benne...

TSW: Tunderke

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

egyértelmü! hogy gáz lesz 😄

valaki tud valamit arról, hogy ha kijön Burning Crusade megint káosz lesz az érkezõ darabszám miatt mint anno, vagy letudnak gyártani annyit hogy ide is elegendõ érkezzen?

na már druidhoz sincs kedvem zászloval a hátán az 1. számu közellenség

s0n1c
csak a fegyver statjai számítanak
csinálok dd druidot 😄DD

jaja hát faxom kivan hogy a dd warrior van a mágusok segében dmg listán pedig mágusok azért aoznak rugok meg nem tom afkolnak?

tegnap este kicsit játszottam a lvl 14 es warrimal megnéztem wsgt
hüü mágus után nagyon szar igy 2 mágus pár hunter volt az enemy én meg charge hamstrink levágok 1 et mivel combat loholok a következöhöz a rugok össze visza ugrálnak meg forgonak, mért nem tudja megvárni egyhelybben mig leölöm? 😄
szerintem warriorom nem lesz mert ez a pörgés meg kergetözés nem jön be
mágusal megálok wsg közepén és 41 yardrol eregetem a tüzlabdákat >😉
most gondolkodom a druidon mert hogy fc mindig kell meg healernek is jo szal
kérdésem macskában kutyában teknösben a chance on hites fegyok procolnak?

"Elismerem über a warrior dmg, ha van cucca, de ez igaz az összes többi kasztra is.."
Bárcsak így lenne, de sajnos warrior dps-sel csak a rugo,mage(fire) tud tempót tartani. A többi class mindegy mibe öltözik vagy , hogy talentel mert soha nem éri utol dps-ben.
Másik meg senki nem mondta, hogy csak protos warrior legyen a játékban. Csak az egyensúlyt kellene helyrehozni, hogy ne a warrior legyen a legjobb tank és a legjobb dmg osztó 1 személyben. Természetesen csináljon dmg-t ha ugy talentel de az elsõdleges dmg classok mögött kellene elhelyezkedni mage,rugo,hunter minden esetben nem az elsõ helyeken.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Hamed
Igen, némi heallel birkák ellen nagyon élvezetes. De a protos warri a legtöbb helyzetben csak hátráltatja a csapatot. Én is az vagyok mert szeretek tankolni, de bg-re nem való.

Wsg-n egy ügyes druida jobb fc-nek, AB-n egy pala jobb védõ, AV meg ugye nc...
Max a végén beidézik hogy fogja meg a boss-t😄

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Nézd az állítólagos warr BC nerf dolog jó oldalát: BC-ben be tudod majd bizonyítani hogy a pvp nerf ellenére is te vagy "Arathor bikája"!

Those who wish to follow me I welcome with my hands