World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvenni semmit nem érdemes, mert abból csak sírás lesz. Inkább adjanak HP-t többet, a hatás ugyanaz: tovább élsz pvp-ben. Legalábbis amig nem szedik össze a következõ +15683247968432546 damage done cuccokat a mage-k, mert akkor megint oneshotolnak.
ಥ_ಥ
Na jó segítek! Ráklikk a bannerre. Bejön a hivatalos Magyar wow oldal. Ott bal oldalon van egy menüsor. Azon belül lenyitod a közösség pontot és ott található a fórum 😊 Aztán ezt az egyszerûség kedvéért elmented a kedvencekbe 😊 Ha itt elakadnál akkor priviben tartok oktatást 😛
Ha megvan a forum akkor regelj esetleg és keresd meg a klasszok forumait. Nem lesz nehéz 😊
Kezdõ nezetõknek a hivatalos Magyar fórum! 😄
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
TSW: Tunderke
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Rendes URL-t addj bakker ! <#szomoru1>#szomoru1>
Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A halál csupán a kezdet...
Amúgy meg te is tudod,hogy "all mobok hpja*0.78"-at lefuttattni nem téma,gondolod,hogy nem egyesével fogják átirogatni. Sõt akkor már amikor repop van azt is egyesével írják át,mi? Minden szerveren. <#idiota>#idiota> Fejlesztés errõl szól,hogy próbálják jobbá tenni a dolgot. Minden szerdán nerfelgetik a HLIket,a kiadatlan kiegben is próbálják belõni a 60-70es egyensúlyt,mind pve mind pvp. Meglátjuk mi lesz. Szerintem több pozitívum lenne a csökkenõ dpssel,szerinted nem,majd meglátjuk mi lesz.
Ilyen kérdésekkel szerintem nyugodtan gyere be a wow.hu forumára a warrior topikba.
Egyébként ha jó healereid vannak akko 0 prot kell és jó gear. Ha rossz healereid vannak akkor meg az 51 prot és a jo gear is kevés.
Ha MT vagy akkor illik a 31 protra. Egyébként 0.
Bár sokan mondják, hogy Naxxban már csak a protos warrior fog életben maradni.
Szerintem ott sem a talent fa fog megmenteni hanem a tank gear esetleg + a jó healerek.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
-A kiegben levisszük a játékosok sebzését.
-Ja, az jót tesz a pvp-nek.
-Aha, de neked meg utána kell állítanod a mobok HP-jét.
-<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting> Tudod te hány féle mob van?
Arról van szó, hogy a huntert nem a kiegészítõben változtatnák, nem a lvl60-70 spelleket meg talenteket. Ha elveszed majdnem a fele sebzését (mert ez van oda írva feketén-fehéren), akkor az egész világ összeállításának változnia kéne, hogy még játszani lehessen vele. És ez persze a többi kasztra is igaz. Kinézed belõlük, hogy ezt megcsinálják? <#nemtudom>#nemtudom>
ಥ_ಥ
"ui.worldofwar.net seems to be infecting users with a trojan virus. Firefox and IE users alike are experiencing this payload so don't think you are immune!
The best way to see if you are infected it to search for two different files.
g0ld.com
and
svch0st.exe
They are both DOS program files and can also be seen in your process list of your taskmanager.
It is a keystroke logger so if you find out you are infected be sure to change your passwords immediately!"
forrás: http://www.silent-redemption.org/forums/viewtopic.php?t=1455
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest
Továbbá õ védi meg a healert, ha az a gyógyításával beaggróza a mobokat
Sokak szerint a sunder armor a legfontosabb aggro-kiépítõ talent, de remekül és hatékonyabban használható a shield block/revenge kombináció, ráadásul olcsóbb is használni, ha jól sülnek el a dolgok.
A tauntra mindig szükséged lesz, hogy megmentsd akármelyik cloth wearert, vagy boss esetén bárkit 😉
21 fury/30 protection szerintem 😄
Mindez persze csak egy apró tanács, de vannak remek tank build-tanácsok a WoWWikin, ahol szépen elmagyaráznak mindent 😊
Ami sokat segíthet és én tennék rá pontot, ha tank lennék: defiance maxon, imp. bloodrage, last stand, 1 shield block, imp. taunt se árt néha (ha rögtön full dps van mondjuk egy molten giantba). Slamhoz nem értek.
De alapvetõen a protos talentek nagy része inkább az életben tartásod könnyíti meg szerintem.
nem 1-2 shotolás lesz hanem csak ránézel az emberre és már a temetõben éled 30sec múlva <#idiota>#idiota>
-Nincs olyan 60as karakterem, amelyiket 1shotolni lehetne (csak 2shotolni <#idiota>#idiota>)
-Ha BG-n mindenki sokáig bírja, akkor nem lesz meglepetés. Loggolhatsz is be, és írhatod a rugódnak, hogy DE-LE-TE <#beka3>#beka3>
-Megszûnik a "védõ" és "támadó" kaszt bg-n
-Pve? Meddig fog tartani egy boss-fight? Kimehetek közben vacsorázni végre? Ez volt az álmom <#idiota>#idiota>
Ami zavar:
-Eddig sem volt balance, most még kevésbé lesz
-10%-al kevesebb sebzés egyes kasztoknak nem jelenti a játék kiegyensúlyozását.
ಥ_ಥ
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ಥ_ಥ
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Arról mesél ez a fórum, hogy 2 RAP helyett csak 1-et fognak kapni a hunterek agility-bõl, és helyette felviszik a távolsági fegyverek dps-ét, amihez ad is egy linket, ahol kemény 9 dps-el tápolva van a Rhok...
Minusz 430 RAP (nekem, másnak még több), az minusz 31 dps, cserébe adnak 9-et! \o/
És a feltápolt survival talentek is ezzel legyilkolásra kerültek. Meghalt a király, éljen a király, megint csak marksmanship maradt, és ismét támadnak a klónok <#wilting>#wilting>
Na remélem nem ez lesz, mert akkor jobban kell sietnem a druidámmal, hogy a kiegészítõben is legyen egy játszható karakterem.
Ez a nagy sírás eredménye, hogy a hunter meg merészel bárkit is ölni bg-n <#idiota>#idiota> Kap egy clothos néhány kritikust, és meghalt. Tény. De mennyi rá az esély? Warriornál sokkal elöbb be fog jönni. Szertintem vegyék ki a sebzõ lõszert, és kapjunk helyette gyógyítót, amivel csak szövetségesre lehet lõni. És akkor megoldódik a probléma, hogy hova tegyék a huntert, mert jelenleg nem tudnak vele mit kezdeni. Kifogyott az elem a "working as intended"-et ismételgetõ diktafonból <#idiota>#idiota>
*** BC patch notes ***
-hunters have been removed from the game... <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
http://www.thiskman.info/ap/index.php?modul=raid_select
Szerintem olyan lesz, hogy minél több a ratinged, annál kevesebb critet fog adni +1 rating, valahogy úgy, mint az armor.
Kéne valami frankó/kafa aláírás...