World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picket
"Szerintem több pozitívum lenne a csökkenõ dpssel,szerinted nem" - <#ejnye1> Az mondtam, hogy egyes kasztok dps-ének csökkentése nem lenne pozitívum. Bár ha csökkentik minden kasztét, a druidáét meg növelik, nekem már az is jó. Hunter után szar érzés, hogy lassan hal a mob 😊
Elvenni semmit nem érdemes, mert abból csak sírás lesz. Inkább adjanak HP-t többet, a hatás ugyanaz: tovább élsz pvp-ben. Legalábbis amig nem szedik össze a következõ +15683247968432546 damage done cuccokat a mage-k, mert akkor megint oneshotolnak.

&#3237;_&#3237;

Ennek a forumnak a bannere megfelel neked? 😊 Klikk rá, de ne nagyon kelljen pont neked magyaráznom, hogy találsz meg egy weboldalt 😊
Na jó segítek! Ráklikk a bannerre. Bejön a hivatalos Magyar wow oldal. Ott bal oldalon van egy menüsor. Azon belül lenyitod a közösség pontot és ott található a fórum 😊 Aztán ezt az egyszerûség kedvéért elmented a kedvencekbe 😊 Ha itt elakadnál akkor priviben tartok oktatást 😛
Ha megvan a forum akkor regelj esetleg és keresd meg a klasszok forumait. Nem lesz nehéz 😊
Kezdõ nezetõknek a hivatalos Magyar fórum! 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Én meg eladtam, mikor meglett a Spinal reaper, most vehetem meg újra?😊

TSW: Tunderke

Molten Core-ban nem érdekes, majd késõbb

Kriger
Ez nagy királyság lenne, úgy megszoktam már a TUFot nincs szívem lecserélni <#ravasz1>

srácok egy mágusnak menyi hit chance kell? mc ben a trash ált lvl 62 amihez elvileg nem sok kéne a boss meg ugy is boss :/

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

U42MAD
Na Pampi!

Rendes URL-t addj bakker ! <#szomoru1>

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

Fenrir
Kár, pedig úgy az igazi.

A halál csupán a kezdet...

Botond
Melóban nincs hang,mit mond?:-D
BEAST
<#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fenrir
Láttam már olyat aki hallott róla.

Olyan vagy mint janikaa 😄

Botond
Ezt is videón láttad? Tényleg élõben láttál már bármit,vagy minden információd másod/harmad kézbõl szerzed?:-D
Fenrir
Én meg sajnálom, hogy nyomorék vagy 😊

Botond
Ha azt akarják,hogy elõfizetõ maradjak akkor muszáj lesznek.

Amúgy meg te is tudod,hogy "all mobok hpja*0.78"-at lefuttattni nem téma,gondolod,hogy nem egyesével fogják átirogatni. Sõt akkor már amikor repop van azt is egyesével írják át,mi? Minden szerveren. <#idiota> Fejlesztés errõl szól,hogy próbálják jobbá tenni a dolgot. Minden szerdán nerfelgetik a HLIket,a kiadatlan kiegben is próbálják belõni a 60-70es egyensúlyt,mind pve mind pvp. Meglátjuk mi lesz. Szerintem több pozitívum lenne a csökkenõ dpssel,szerinted nem,majd meglátjuk mi lesz.
Jaj papa ne szivass már!
Ilyen kérdésekkel szerintem nyugodtan gyere be a wow.hu forumára a warrior topikba.
Egyébként ha jó healereid vannak akko 0 prot kell és jó gear. Ha rossz healereid vannak akkor meg az 51 prot és a jo gear is kevés.
Ha MT vagy akkor illik a 31 protra. Egyébként 0.
Bár sokan mondják, hogy Naxxban már csak a protos warrior fog életben maradni.
Szerintem ott sem a talent fa fog megmenteni hanem a tank gear esetleg + a jó healerek.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

picket
Elképzelem, ahogyan két blizzardos fejlesztõ fánkot majszolva és kávét szürcsölve beszélget:
-A kiegben levisszük a játékosok sebzését.
-Ja, az jót tesz a pvp-nek.
-Aha, de neked meg utána kell állítanod a mobok HP-jét.
-<#wilting><#wilting> Tudod te hány féle mob van?

Arról van szó, hogy a huntert nem a kiegészítõben változtatnák, nem a lvl60-70 spelleket meg talenteket. Ha elveszed majdnem a fele sebzését (mert ez van oda írva feketén-fehéren), akkor az egész világ összeállításának változnia kéne, hogy még játszani lehessen vele. És ez persze a többi kasztra is igaz. Kinézed belõlük, hogy ezt megcsinálják? <#nemtudom>

&#3237;_&#3237;

Davidus
pár sunder aztán heroic+revenge meg néha 1 sunder frissíteni

V9ykn8_TZL0

Davidus
0

V9ykn8_TZL0

Mighty
Közérdekû!

"ui.worldofwar.net seems to be infecting users with a trojan virus. Firefox and IE users alike are experiencing this payload so don't think you are immune!

The best way to see if you are infected it to search for two different files.

g0ld.com

and

svch0st.exe

They are both DOS program files and can also be seen in your process list of your taskmanager.

It is a keystroke logger so if you find out you are infected be sure to change your passwords immediately!"

forrás: http://www.silent-redemption.org/forums/viewtopic.php?t=1455

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

U42MAD
Igen. Erre is kíváncsi vagyok, hogy ki mit tart jó aggro felépítõ 'sorozatnak'? Az milyen kombinációban a legjobb stb.?

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

U42MAD
Nem véletlenül tettem fel a kérdést. Én is úgy érzem megoszlanak a vélemények ezzel kapcsolatban, mintegy a warriorok táborát két felé osztva. Mi az a legkevesebb talent amivel még jól lehet tankolni? Szerintem 15.

Oldern the 1st
A tank dolga, hogy a mobok õt üssék, és ezeket az ütéseket jól bírja.
Továbbá õ védi meg a healert, ha az a gyógyításával beaggróza a mobokat

Sokak szerint a sunder armor a legfontosabb aggro-kiépítõ talent, de remekül és hatékonyabban használható a shield block/revenge kombináció, ráadásul olcsóbb is használni, ha jól sülnek el a dolgok.

A tauntra mindig szükséged lesz, hogy megmentsd akármelyik cloth wearert, vagy boss esetén bárkit 😉

21 fury/30 protection szerintem 😄

Mindez persze csak egy apró tanács, de vannak remek tank build-tanácsok a WoWWikin, ahol szépen elmagyaráznak mindent 😊

Botond
Mi köze bossfightnak mondjuk ehhez? NPCk hpját úgy lövik be ahogy akarják. Ha duplázzák a hunter sebzésést,és 70es hli bossoknak 20x annyi hpja lesz,mint ragnának,akkor gyorsabb lesz a boss fight?<#wilting> A csökkentet dpsnek meg pvpben az lenne az értelme,hogy talán kijönne az,hogy ez vmiféle multiplayer játék lenne. Nem 2 shotolod pityukát,hanem viszed magaddal a fecajt meg a bélát meg a gézut,és mindannyian 1x belelõttök pityukába,aki ugyanúgy lepadlózik,de ha 4en 4 félét targeteltek akkor titeket szednek ki egyesével leassistolva,mert ugye bejönne az örök igazság,hogy a halott player 0% dps a fél hps meg 100% dps... Ilyesmire már gondolni se merek,hogy ha szegény médzs nem fekszik ki az ambush backstabtõl akkor szerencsétlen papnak van esélye egy flashehealt elsütni. Persze,ha 2-3 rogue kapja hátba akkor kalap kabát ígyis úgyis,de hát az már csapatmunka eredménye,az ellen 1 szem nyomorék pap nem tud mit csinálni. Egy szóval csináljanak már végre multis játékot ebbõl,ne Menõ Pityuka a t4ben leownol mindenkit legyen a nyerõ. Nem érzed mekkora szánalom ez,hogy kötelezõen raidbe rak BGken,mert különben nincs parti mindeki magában kommandózik?
hát elég szépen meg fog ugrani ha a wsg epix gatyából indulunk ki (+30 staminával ad többet a 70es verziója)

Botond
Kérdéses mennyi nõ 70re a karakter hpja,mert ha 150ezer hp lesz akkor a hajadra kenheted a 8k-s shadowbolt crited mondjuk. Persze ez a valóságtól elrugaszkodott sarkítás volt,mielõtt vmi okos nekem esik.
Én egy évig MT voltam, most már fél éve dd talentezésen vagyok, de elõfordul, hogy tankolnom kell viszonylag gyakran. Attól függ, hol tartotok szerintem. DD-ként sikeresen letankoltam Ragnarost, Hakkart, Ossiriant, persze átöltözve.
Ami sokat segíthet és én tennék rá pontot, ha tank lennék: defiance maxon, imp. bloodrage, last stand, 1 shield block, imp. taunt se árt néha (ha rögtön full dps van mondjuk egy molten giantba). Slamhoz nem értek.
De alapvetõen a protos talentek nagy része inkább az életben tartásod könnyíti meg szerintem.

Darázsfészekbe nyúltál, ezen késhegyig menõ viták szoktak folyni😊

U42MAD
Azt kérdezném a nagyérdemûtõl, hogy prot warr-ként melyek azok a talentek amelyeket ti elengedhetetlennek tartotok tankoláshoz és mi az ami kevésbé fontos?<#heureka>

nem láttad még a lvl70es high high end cuccokat azért gondolod így 😄
nem 1-2 shotolás lesz hanem csak ránézel az emberre és már a temetõben éled 30sec múlva <#idiota>

picket
Engem ez nem zavar, mert:
-Nincs olyan 60as karakterem, amelyiket 1shotolni lehetne (csak 2shotolni <#idiota>)
-Ha BG-n mindenki sokáig bírja, akkor nem lesz meglepetés. Loggolhatsz is be, és írhatod a rugódnak, hogy DE-LE-TE <#beka3>
-Megszûnik a "védõ" és "támadó" kaszt bg-n
-Pve? Meddig fog tartani egy boss-fight? Kimehetek közben vacsorázni végre? Ez volt az álmom <#idiota>

Ami zavar:
-Eddig sem volt balance, most még kevésbé lesz
-10%-al kevesebb sebzés egyes kasztoknak nem jelenti a játék kiegyensúlyozását.

&#3237;_&#3237;

s0n1c
na ezzel egyetértek
Sephi
Igaz hogy a 60 to 70 lvleles olyan lesz mint a 1 to 60 ? Forumon olvastam 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Botond
2 kommenttel korábban aszondod hunteré csökkeni fog. 2 nappal korábban Crassus vetette fel,hogy a warrioré csökkenni fog. Értelemszerûen a 70es akármi többet fog sebezni,mint a 60as akármi,ez elkerülhetetlen,de ettõl még 70es pityuka beleüt 70es józsikába és az nem hal meg egybõl,vagy nem megy el a hpjának 50%+ része,csak 30-35%a maximum,míg 60on jelenleg egy jól sikerült crittel kivégzi pityuka józsikát,akkor az igenis csökkenõ dps.
picket
Nézted az új spelleket és talenteket? Melyik kasztnak fog csökkenni? Adjak linket? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Botond
Nem lenne rossz,ha ez a tendencia lenne tényleg,hogy globálisan mindenkinek csökkenne a dpse,akkor még vmi rpg fíling is lenne,ha kicsit küzdeni kellene,nem csak 1-2 shotolni mindent,mint vmi fpsben.
Botond
És én vagyok a pesszimista.
s0n1c
én druida talenteknél se számítok semmi jóra...
- Decoded Twilight Text-el mit lehet csinálni? (sztem max. eladni vagy kidobni)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

picket
Mondtam, hogy nerf lesz <#fogmosas>

Arról mesél ez a fórum, hogy 2 RAP helyett csak 1-et fognak kapni a hunterek agility-bõl, és helyette felviszik a távolsági fegyverek dps-ét, amihez ad is egy linket, ahol kemény 9 dps-el tápolva van a Rhok...
Minusz 430 RAP (nekem, másnak még több), az minusz 31 dps, cserébe adnak 9-et! \o/
És a feltápolt survival talentek is ezzel legyilkolásra kerültek. Meghalt a király, éljen a király, megint csak marksmanship maradt, és ismét támadnak a klónok <#wilting>

Na remélem nem ez lesz, mert akkor jobban kell sietnem a druidámmal, hogy a kiegészítõben is legyen egy játszható karakterem.

Ez a nagy sírás eredménye, hogy a hunter meg merészel bárkit is ölni bg-n <#idiota> Kap egy clothos néhány kritikust, és meghalt. Tény. De mennyi rá az esély? Warriornál sokkal elöbb be fog jönni. Szertintem vegyék ki a sebzõ lõszert, és kapjunk helyette gyógyítót, amivel csak szövetségesre lehet lõni. És akkor megoldódik a probléma, hogy hova tegyék a huntert, mert jelenleg nem tudnak vele mit kezdeni. Kifogyott az elem a "working as intended"-et ismételgetõ diktafonból <#idiota>

*** BC patch notes ***
-hunters have been removed from the game... <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Mienket is, ugyanezt a képet kaptátok?😊
http://www.thiskman.info/ap/index.php?modul=raid_select

TVelvet
valaki feltõrte a dkp honlapunkat xD
[HUN]Crassus
SPriest AOE mana szivas FTW!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Lynx_TWL
dobják már ki a faszom 3 kaszt talentjeit

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Kösz sikerült, jön lefelé.

fileplanet-en van még amerikai, a játék ugyanaz csak tengerentúli szervereken, ottani játékosokkal.

Nem tudni még pontosan.
Szerintem olyan lesz, hogy minél több a ratinged, annál kevesebb critet fog adni +1 rating, valahogy úgy, mint az armor.

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

hmm akkor nem lehet most trial-hoz jutni?

Nekem olyan érzésem van hogy csak a US változatot lehet majd kártyával venni, most is csak azt a wowot árulja közvetlenül a blizz.

Botond
Kemény vagy. :-D