World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kriger
Hál istennek' ! <#vigyor5>

Botond
Rossz pénz nem vész el. <#gonosz1>
Kriger
Ohh és meg is jelent miközben én eme hozzászólást fogalmaztam <#wave>

Kriger
Hát biztos, hogy nem ajándék a hajnalig tartó raid után karikás szemekkel bemenni és a rendkívül érdeklõdõ braziloknak nem a fociról, hanem a gépekrõl magyarázni (közben azon agyalni, hogy mi volt a gond pl. Huhurannál...) <#szomoru1> Én nem irigyellek az tuti, bár a fél családom tanár én sosem tudnám csinálni, még a nyári szünetért se...
Bár valami fõsulin azért esetleg, sok helyes fiatal csibe és már biztos nem büntetnek értük a gimnazistákkal ellentétben...na de ez már annyira OFF, hogy felért egy /summon Botonddal <#integet2>

Botond
Itt nem mondok semmit errõl,van arra topik bõven.
Count Adyn
Hja nem kell téged irigyelni az biztos😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

picket
Elöszöris: ez máris normálisabb hangvétel, mint a --szánalmas pala bubi alatt sminkel, amig a csapatunk széjjel hentel mindenkit--
Másodszor: a shadow priestek 98%-a nuke-ol mikozben körülötte a csapata haldoklik. Ezt azzal magyarázzák, amivel te is: pvp heal=0, nemtok healelni, más cuccban vagyok, kevés rá a manám, meg amúgyis stfu. Ennyi. Ha te a 2%-ba tartozol, aki a kijön shadow fromból és healel ha nincs a közelben más, aki erre képes lenne (mert errõl van szó, nem arról, hogy egy légiónyi holy priest, 2 dandár resto druida és kitudja hány sámán mellé te is beállj), akkor respect, ellenkezõ esetben stfu noob, i pwn u if i c u!!!111 <#hamm>

&#3237;_&#3237;

de pssszt, mert mindjárt jön Botond, és megint flémelhetünk, hogy a geszi közalkalmazottak így meg úgy 😄
Amúgy erre csak annyit szoktam mondani az okosoknak, hgoy jöjjenek be 1 napra, amikor 2-3 kisebbségi osztálynak kell órát tartani.
Hardver órán gépet túrnak, elõtte-közben megbeszéljük, mit hogyan kéne. Ha valami nem világos, akkor segítek. Nem mindíg kell magyarázni, néha többet segít, ha magától jön rá az ember dolgokra.
Itt bent meg nem megy a wow, szal bg és farm kilõve 😊
Kriger
Zseniális, hogy egy idõben képes vagy két helyen is osztani az igét...ha még közben valamelyik bg-ben 4 percenként a karidat is meg tudod pöckölni és megúszod az órát macska buff nélül, akkor azt hiszem elmondhatod, hogy:
Igen. Megcsináltam. <#worship>
(...Nem is nagyon merek ilyeneket írogatni, nehogy valaki politikailag inkorrektnek találjon, meg különben is melózni kell(ene)...)

de, éppen ott vagyok 😊
HArdver óra legjobb, szeretem nagyon. Gépbuherálás pwnd 😄
Kriger
Nincs neked elsõ órád? <#wink>

oltááááás 😄
Kriger
Álljon csak meg a menet! Ha csak pug allis grúpok vannak arathoron, akkor a te híres szkrínsotjaid is csupa pancser pug csapat ellen készültek? <#eplus2><#vigyor><#nyes><#taps>

Szeretem a sok tájékozatlan arcot, akik leszólják Trutyit. Legalább így kora reggel jókat mosolygok 😛
sirok töled

tod mit inkább kinevetlek remélem mész rank 14 re >😉 kivánom hogy sikerüljön!!!
2 év alatt >😉

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

[HUN]Crassus
Srácok ilyet ne linkeljetek,mert tanuljátok meg ARATHORON NINCS ALLY PREMADE csak PUG van /az igaz,hogy napi 12-16 órát nyomja együtt az összes allys,de az PUG!!!/ mi hordás arathorosok már megtanúltuk a leckét ezzel kapcsolatban😄
Szal MAghteridonnak igaza van az egy Nub banda volt akit elvertek😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Hát igen talán a taps saját magadnak is címezhetted volna, attól hogy van druidád és tud healni is még lövésed sincs shadow pap-pal ki, hogy játszik. Vagy szerinted minden gyógyítani tudo class ugyan az a taktika szerint játszik ? Talán azért tud más spelleket meg skilleket mert más játékstílust kíván.
Csoportos harcba meg szerinted egyedûl vagyok 3-4 ellen? Valószínû nem csak én vagyok ott, lehet van ott healer pap is a háttérben? Gondoltam eszedbe se jutott, hogy másik pap,druida,shamy is tud healni csapatos pvpben.
Másik meg nézd meg mennyit gyógyít lvl 70en a 41 pontos talent és utána nézd meg mennyit gyógyít flash heal 70en. Van 1 olyan érdekes dolog, hogy SF feltétele manába kerül, de levétele ingyenes és akkor a flash healt tudod magadra nyomni. Mondjuk ha olvasol pap forumokat látod a vitát mind2 oldalról a negatív és pozitív véleményekkel 1ütt.
Pug-gal meg valószínû szorakozni megy be az ember, legalábbis én, ami számomra azt jelenti felvenni a berserker buffot(wsg) és akit lehet lelõni lehetõleg halál nélkül.(megnyugtatás képpen én sokat ABztem holy/disc talentel is és tudom shadow pap 1xrûen más játékstílust kíván.)
Ha visszakeresed pont én írtam be amikor wildor írta S. papról milyen erõs, hogy ha 2-3 embert kinyirsz akkor nem te voltál a jó hanem õk voltak a bénák.+ ,hogy megnyugodj haltam már meg minden classtól legalább nem is 1x.
Mivel pug-gal megyek az esetek 95 %ban, ezért én is esek kelek sõt 1 felcuccolt összerakott csapat ellen a temetõt se kell messzire elkerülni. Engem is megöltek már számoltalanul, de legalább tanulsz belõluk ha saját hibádból öltek le. AB-vel kapcsolatban meg shadow pap nem fog sose neki menni egymaga 2 magenek meg 1 druidának. WSGbe már inkább elõfordul mert ott könnyebb bárki mögé kerülni és a zászlóra koncentrálnak fõleg.
Talentekkel kapcsolatban meg ha maradsz ugyan ugy 31 ponttal shadow ágon. akkor 30 pontod marad disc ágra FoW és imp DS-t is kiviheted, vagy holy ágra raksz 30 pontot spell warding,blessed recovery,blessed resilience. Persze amíg nem lehet teszteni addig csak elmélet van.
Valamint természetes, hogy 1 holy/disc pap ne DDzen bgkben mert a heal-lel jobban segít, de 1 shadow pap inkább DDzzen mint heal BGben.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Saccard
Ok. Kössz.

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

1, A peted HP-ja mellett van egy zöld/sárga/piros ikon, etesd és tartsd zöldön mindig.
2, A spell bookban a beast trainingnél, pontokat ehhez szint és loyality szint (ehhez jó ha mindig zöldön van) lépésnél kap majd a pet.

Saccard
a questeket(hunter trainernel) végigcsinaltam kérdésem csak annyi hogy honnan tudom mikor fog ehen halni(mert ha nem etetem elvileg 10 perc után meghal nem?) a másik pedig, hogy azokat amiket megtanultam a pet trianernél (50 a pajzshoz, 3 a staminához) ezeket hol látom?

Chrystopher
Több féle petet kell befogni ember. Egyszer valami párducot. Aztán balyot, pókot fekete párducot stb..stb..

Bocsi, nem ez a sorrend.

Mindig menj gyorsan leadni a questet és kiadja hogy mit fogj be megint..

Saccard
Na azt vágom hogy a "varázslatot" (feed pet) rá kellett nyomni egy husra vagy ilyesmire, és ezáltal a sebzése ismét 100 %-sá vált, na de honnan tudom mikor fog éhen halni a macim?😊

The Garrett
nem csak a quest alatt van nalad 10 percig a pet? 😊

vagy nem etetted?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Saccard
Hali, na tudom megint egy noob kérdés, de a petjeim(10-es hunter vok, végigcsináltam a hunter traineres küldetéseket, és beszéltem a pet trainerrel) mindig el fognak tünni 10 perc után? Csak nem értem a rendszert, hogy ha 10 perc után ujjat kell magamhoz tériteni, minek nekem pet trainer? Vagy csak én nem jöttem még rá valamire? Sry és kössz.

The Garrett
jah kesobb lattam hogy irtal, de pont masik accal kapirgaltam SM temetoiben a grave moss-t 😄

Sound
köcsög afker vagy!

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Magh

Elvertek egy félig pug teamet, leborulok elõttük.

The Garrett
MOST ERRE FOGJA VERNI HONAPOKIG

Substance is best team we've played, and by quite some distance, loosing our shammy and a hunter at 2-2 hurt, but no excuses they were better team overall in the end so deserved the win, nice guys on IRC too.

<#mf2><#mf2><#mf2>

Sound
fu 350mb!

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

picket
Ha meg van, akkor meg már csak sportból miss-elsz, mint én <#idiota>
De szerencsére csak olyat, ami sokat sebezne, vagy fontos lenne hogy találjon <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Davidus
amíg nincs 5% hited addig hit>crit

V9ykn8_TZL0

Kriger
Köszi a válaszokat én is így láttam/látom. Inkább némi +crit, mint stat meg +hit. A don julióig s a tufig már csak 6500 reput kell "kininjaafkznom" <#unalmas>

Davidus
Ha a TUF mellé nem járna don juio is azt mondanám hogy egy feral druidnak nem éri meg kiseggelni a TUFot. már ha van neki prime😛

V9ykn8_TZL0

Botond
Ízlés kérdése. Én a TUFra szavaznék a crit miatt.
Kriger
Egy láma kérdés:
melyik a jobb ferál dr0idnak: TUF vagy Doomulus Prime?
<#lama>

Lynx_TWL
nov 30

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Kriger
Én abból is Collectors Editiont akarok, bládelfpala pettel <#hehe>
...mert egyébként biztos nagyítóval kell keresgélni õket, olyan kevesen lesznek...<#guluszem1>

Mighty
Mondjuk én örülnék egy netrõl letölthetõ és CD kulcsot megvásárolható változatnak, ha már bankkártyával fizetem a havidíjat 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

inkább hivatalos megjelenési idõpontot és terjesztési módot szivárogtasson, nyami

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

picket
Legalább nem vagy egyedül <#nevetes1>

&#3237;_&#3237;

Botond
Szerintem meg hülyeségeket beszélsz, de ha még nem akkor majd fogsz. <#idiota>
picket
Õ még nem linkelt "hüdekirályvagyok" screenshotot? Majd fog <#eplus2>
Amúgy nem az a lényeges, hogy screenshotolsz-e, vagy sem... Csak a BE male mozdulata a lényeges, amikor puszit nyom a bicepszére. Néhányaknak nagyon megfelelõ faj lesz az <#nyes> Mondanám, hogy melegen ajánlom, de az egészséges flame-szint fentartásához talán ez is elég <#idiota>

&#3237;_&#3237;

pvp premadenel igenis fontos a heal. a masik ami fontos hogy fokusz tuzzel kiszedni az ellenfel veszelyes tagjait minnel elobb, es vedeni a sajat healereket, mert heal=win.

pugban mehet a dps ezerrel ott ugyis csak fejetlenseg megy ezerrel es zergrushkekeke.

Botond
Milyen screenshotot linkelt? Vagy tulajdonképpen kirõl is beszélünk?
picket
Lehet, akkor a valóságról beszéljen, ne laboratoriumi szituációkról, amikor a másik hal meg. Vagy még sosem veszített?! Oh lol, térdre gyorsan <#worship>
Én is mesélhetnék róla, hogy minden krittelt, minden proccolt, és meghaltak 3-an egyszerre. Csak nekem ilyenkor eszembe se jut, hogy screenshotot linkeljek (még csak nem is csinálok), vagy hogy elfelejtsek minden mást, amikor meg veszítettem.

És ha 4 realmen van rank14-es karaktere, akkor sem fogok soha egyet érteni azzal, hogy pvp heal = 0 <#nezze>

&#3237;_&#3237;

Botond
Ha valakinek,hát Fidelnek nem kell elmesélni milyen a csapatos pvp.
picket
Én nem értek hozzá. Te nyomod a shadow sebzést, blackout, MC, minden királyság. Az ellen meg mindezt végig nézi, sõt, a paladin bubi alatt szépítkezik, de semmiképpen nem healeli a csapatot, amit te közben nuke-olsz. Ügyes vagy, grat <#taps>

Tudsz valós szituációkban is gondolkozni, vagy tényleg ennyire halhatatlannak hiszed magad? Alapból immunis vagy stunra, silence-re, meg mindenre? Veled nem történhetnek meg a felsorolt dolgok? Miért nem valós szituációról beszélsz, ahol nem a te csapatod az abszolút király, mindenkit bedarálva, hanem a másik fél is tud valami auto attack-on kívül? 1vs1-ben megölöd a paladint? Taps, csak éppen csoportos harcról volt szó.

Arról beszéltem, hogy kevés shadow priest lesz, aki ki fogja talentezni a shadow formos gyógyítást. És hogy miért? Te is kézzel lábbal védekezel az ellen, hogy a heal számít bármit is egy pvp harcban, pedig nem kell nagy ész hozzá, hogy ha nem a gyógyítót támadják, vagy nem tudják támadni (ezért mondtam a bubit, mert a "számalmas paladin" gyógyít 10 másodpercig, amit te végignézheted), akkor az nagyon sokat számít a csapatának. De persze ez hülyeség! Healbõl nem jön killing blow, nem stunolgatsz vele, nem fun, fúj, nem kell.

Alap shadow priest hozzáállás pugban: nagy nehezen lehenteljük az ellent, ott áll shadow formban full HP/80% mana, a körülötte állóknak leszakadva a végtagjai, az elvérzés szélén, az ellen meg támad a temetõkben és fél perc múlva megint a nyakunkon, de a priest csak áll: õ most demidzsel <#idiota> (és nincs rajta +healing done cucc! lol!)

A druidám bg-n elsõdleges célpont. És igen: feral druida. Ha nem engem támadnak, akkor healelek. Ha rámaggróznak miatta, akkor maci, és amig velem foglalkoznak, addig a DD-k kinyírják õket. És mindez puggal megoldható volt. Utána meg a kihealelt mage-ek hozzák talicskával a piát, mert legyen manám healelni õket. Ez valós szituáció, hosszú perceken át tartottuk így hárman AB-n a farmot, pedig erõsen vesztésre álltunk, a másik csapat jobb volt nálunk, a többi társunk meg esett-kelt.

Mindegy aranyoskáim, hülye vagyok a témához, meg amúgy sem láttam még shadow papot, csak a híradóban mesélt róla a Pálffy <#idiota>

&#3237;_&#3237;