World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-80 fire res az egész t1-en, t2-n nincs. Ha tényleg fire resbe akarsz öltözni (200+), akkor set le, fire res fel. Ez sok dps, heal, mana, hp kiesés. Ha felrakod az ubrs-es 80-ast, akkor kevesebb jó cuccot kell "sz*r" fire rezesre cserélni.
-nem mindenki van t2-be tekerve, de még fire rez cuccokban sem úszik az egész guild (lámák vagyunk na, lehet flémelni <#beka3>#beka3>)
Ezen kívül viszont: Nem buffoltunk, és nem is sírunk. Kerestük a balhét, és meg is kaptuk (amúgy kevesen voltunk bwl-hez). Utána meg bementünk instance-be, és tettük a dolgunkat.
ಥ_ಥ
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Na mind1 is, nem az en dolgom, de furcsallom a dolgot. De ez pesze legyen az en bajom ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mennyi is a rekord mos? 7 fo / oni kill?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
(ubrs meg valami mumus lett, ha valaki megemlíti, akkor buffolt, és noob)
ಥ_ಥ
Nem is állítottam, hogy tegnap ti támadtatok ránk, csak ellenpélda volt, mert szerinted menekülünk.
A buff mítoszt viszont nem tudom honnan szedik egyesek. Akkor aki brm-ben nem egy instance felé fut sebtiben, az már gyökér ubrs buffolós nub. Néhányszor már átbeszéltük ezt itt, és kezd unalmas lenni.
Hogy te nem szoktál lemaradt raidtagokat ölni brm-ben, ez minket marhára nem hoz lázba. Ott vagy, tehát rossz helyen vagy. Aki nem akar balhét, az nem kint várakozik, hanem az instance-ben.
<#nemtudom>#nemtudom>
ಥ_ಥ
Nem. Ha megtamadnak akkor a guild osszegyulik a bejaratnal es utkozben mindent gyilkolunk mert nincs idonk megnezni hogy ki es hogyan. Sajnos ekkor van amikor mas klanokbol is meghal egy ketto de ez van.
"Tegnap mi is vártunk 10-en ubrs bejáratnál. Láttuk, hogy jönnek 40-en, de nem menekültünk instance-be. Bele haltunk, de nem mi voltunk az egyetlenek "
Azok mar alapbol nem mi voltunk mert a masik kontinensen volt dolgunk 😄
"brm-ben az a tapasztalat, hogy ha hátra hagyunk egy élõ hordást, akkor az rátámad a késõkre. Ezért nem hagyunk "
Ram nem jellemzo. En es sokan masok sem tamadnak ha nem vagyunk megtamadva.
" ezt meséld el a többieknek is, meg a "beleestetek a szórásba" dolog után mit vársz? "
A oltast eloidezo viselkedes -100 dkp-nal kezdodik. Naon sok allys baratunk van. Szal mar ezert sem kezd ki senki. Es ismerem annyira a guild tarsaimat hogy bizzak bennuk.
De mondom baratom hogy hiaba veszekedunk mert bizonyitani nem lehet szal itt abbol all a dolog hogy kicsoda hisz vagy nem hisz a masiknak 😄
"Erdekesek az allyk. Amikor sorba jovunk akkor 6-7-en olnek meg egy ember de amikor mar tobben akkor hirtelen mindegyik bemegyen." - lásd fent. Tegnap mi is vártunk 10-en ubrs bejáratnál. Láttuk, hogy jönnek 40-en, de nem menekültünk instance-be. Bele haltunk, de nem mi voltunk az egyetlenek <#eplus2>#eplus2>
"Szal nekem vegulis az volt a bajom hogy amikor egyedul ott allok az insta elott akkor miert pont az Inkvizicionak vagyok ott pluszba 😄DDD" - brm-ben az a tapasztalat, hogy ha hátra hagyunk egy élõ hordást, akkor az rátámad a késõkre. Ezért nem hagyunk <#idiota>#idiota>
"a guildukben tilos" - ezt meséld el a többieknek is, meg a "beleestetek a szórásba" dolog után mit vársz? <#shakehead>#shakehead>
ಥ_ಥ
Erdekesek az allyk. Amikor sorba jovunk akkor 6-7-en olnek meg egy ember de amikor mar tobben akkor hirtelen mindegyik bemegyen.
Szal nekem vegulis az volt a bajom hogy amikor egyedul ott allok az insta elott akkor miert pont az Inkvizicionak vagyok ott pluszba 😄DDD
Jah es felolem nincs harag mert en nem vaok bosszuallo es jelzem hogy a guildukben tilos szal valami oka csak van de nem tudom micsoda 😄
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Amúgy meg köszönd a guildtársaidnak. Nem fogunk minden nevet külön megjegyezni. Tegnap a egy másik guild is belopta magát a szívünkbe, mert amig többen voltunk, addig nem bántottak, amikor elment a nagyobb része portállal, akkor kempelték a maradékot. Ott voltak kb. 10-en, de nem jegyezzük meg õket külön, egyszerûen csak az egész guild felkerül az aggró listánkra, és ennyi. Szép lassan mindenki felkerül erre a képzeletbeli listára, mert nem érti meg, hogy ha felrúgja a kaptárt, akkor kijönnek a méhek, és nem teára fogják meghívni <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Mar amikor meglatom oket hogy tobben vannak nem is mozdulok 😄
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
TSW: Tunderke
TSW: Tunderke
Ilyen tuzszunet izet hol lehet csinalni ?😄
Minket utálnak az emberek, mi meg sajnálkozva mosolygunk a "kis tudatlanokon" 😛
biztos érted ezt a pedagógus témát 😛
az meg tény, hogy a horda nagy elõnyben van, de azért amikor kéthavonta belépek bg-re, néha el is érek valamit a heallel. pl megöljük aki szembejön, és teljes létszámmal megyünk tovább, meg ilyen lényegtelen dolgok...
Egyébként a zárójelbe tett mondattal saját magadnak mondasz ellent , vki nem healre talenttel akkor menjen be bg be healeni? akkor minek vannak ezek a talent ágak?
Andris jah torpapa 😄DDD Egyem a zuzajat 😄
Zámbó Jimmy FTW ! <#worship>#worship>
Andris esetében meg egy 60-as törpi papra gondolsz a HnGben?
(és hagyjatok már ezzel a marhasággal, hogy majd gyógyít a holy pap, nem tudom a hordánál ez hogy mûködik, de allyban a holy pap nem jár bg-zni, se a resto druid, se senki aki healre van talentozva. pl én sem járok pappal bg-zni csak kéthavonta egyszer, de akkor gyógyítok.)
Ha vkit ez annyira zavar ,akkor huzzon õ ki egy lvl 60 as papot és menjen be bg be pugot gyógyitani, jó szórakozást...Van 60 as papom(nem main karim, csak néha bz getek vele), és szoktam azért gyógyitani is, és sokszor megis köszönik szóval nem mindenki veszi természetesnek, és aki nem gyógyit mert épp dd zni van kedve én abszolult nem tudom érte elitélni (mind ezeket pugra értem, nyilván ha egy premadebe megdumáljátok hogy gyógyitasz, akkor te nyilván azt teszed, persze cserébe téged is védenek)