World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
4

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

picket
Ja, ha az okok kellenek, és nem kötözködni akarsz, akkor elmondom, de majd a többiek úgyis elmondják, hogy hülye vagyok hozzá <#idiota>
-80 fire res az egész t1-en, t2-n nincs. Ha tényleg fire resbe akarsz öltözni (200+), akkor set le, fire res fel. Ez sok dps, heal, mana, hp kiesés. Ha felrakod az ubrs-es 80-ast, akkor kevesebb jó cuccot kell "sz*r" fire rezesre cserélni.
-nem mindenki van t2-be tekerve, de még fire rez cuccokban sem úszik az egész guild (lámák vagyunk na, lehet flémelni <#beka3>)

Ezen kívül viszont: Nem buffoltunk, és nem is sírunk. Kerestük a balhét, és meg is kaptuk (amúgy kevesen voltunk bwl-hez). Utána meg bementünk instance-be, és tettük a dolgunkat.

&#3237;_&#3237;

Sephi
Tudod egysek annyira el vannak maguktol szalva mar hogy o nekik az UBRS buff mar noobsagnak szamit. Ok erosek es full felszereltek de nem gondolnak azokra akik talan nem azok. Azok is kezdok es majd ha fejlodnek nekik sem lesz. Viszont a kedves projatekosok elfelejtik hogy valaha ok is onnan indultak el 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PiszkosFred
Nem is allitottam. Kozel egy eve leleptem a BSrol, es egy nyugdijas PVE serveren tengetem a napjaimat. De mar olyan regota hallom ezt a "kinn alltunk es buffoltunk, amikor XY bedaralt minket, ejnyebejnye" tortenetet... Egy eve azt mondtam volna, hogy oke, akkor meg kellett a fire res, es talan ezert ertheto lett volna az egesz sztori. De mostmar a legutolso BS guild is t1-2ben maszkal, annyi fire ressel fejenkent, amely regebben egy guildnek eleg lett volna. De meg mindig szoba jon ez a dolog. Tudom hogy semmi kozom hozza, es vajmi keveset is ertek hozza - ezert is kerdeztem meg az okot. Es lehet, hogy ez mar kiss paranoid osszeeskuves elmelet hatarat surolja, de kezdem azt hinni, hogy egyesek direkt szobroznak kinn, hogy aztan mehessenek sirni a forumokra, es vilagga kurtolhessek a nyomorukat, es esetleges megszivatasukat. Aki be akart jutni az instaba, az eddig is mindig bejutott, max egyszer meghalt ut kozben...

Na mind1 is, nem az en dolgom, de furcsallom a dolgot. De ez pesze legyen az en bajom ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sephi
Mondjuk UBRS buffot utoljara a 10 fos Onira kellet 😄 Be szip s volt 😄

Mennyi is a rekord mos? 7 fo / oni kill?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

picket
Nem mi kezdük el a lent említett 8-an ugrunk egy érkezõre taktikát. Csak átálltunk a kellemesebb oldalra.
(ubrs meg valami mumus lett, ha valaki megemlíti, akkor buffolt, és noob)

&#3237;_&#3237;

picket
Nem akrok semmit bizonyítani, ez van.
Nem is állítottam, hogy tegnap ti támadtatok ránk, csak ellenpélda volt, mert szerinted menekülünk.
A buff mítoszt viszont nem tudom honnan szedik egyesek. Akkor aki brm-ben nem egy instance felé fut sebtiben, az már gyökér ubrs buffolós nub. Néhányszor már átbeszéltük ezt itt, és kezd unalmas lenni.
Hogy te nem szoktál lemaradt raidtagokat ölni brm-ben, ez minket marhára nem hoz lázba. Ott vagy, tehát rossz helyen vagy. Aki nem akar balhét, az nem kint várakozik, hanem az instance-ben.

<#nemtudom>

&#3237;_&#3237;

PiszkosFred
Az okes, de az itteni forumozok es guildjeik kajan vigyorral az orcajukon farmoljak a legtobb BRM instat. Nem hittem volna, hogy meg midnig fire res buffra szorulnak. De ha igy van, akkor oke, akkor mar ertheto vmilyen szinten, bar szamomra meg mindig furcsa ez a fajta "gyulekezo", es az ebbol fakado nepi tarsasjatek a masik oldal jelenlevo fiaival...

Sephi
Ok aszem az UBRS Fire rez buffra gondolnak es ahhoz sajnos sorba kell alni mert az insta nem enged be tobb mint 10 embort 😄

PiszkosFred
Mindig is meg akartam kerdezni, hogy miert kell odakinn UBRS/MC elott buffolni, miert nem lehet odabenn?

Sephi
En inkabb osszetartasnak neveznem bogaram.

Sephi
"kivéve amikor bemenekültök az instance-be"

Nem. Ha megtamadnak akkor a guild osszegyulik a bejaratnal es utkozben mindent gyilkolunk mert nincs idonk megnezni hogy ki es hogyan. Sajnos ekkor van amikor mas klanokbol is meghal egy ketto de ez van.

"Tegnap mi is vártunk 10-en ubrs bejáratnál. Láttuk, hogy jönnek 40-en, de nem menekültünk instance-be. Bele haltunk, de nem mi voltunk az egyetlenek "

Azok mar alapbol nem mi voltunk mert a masik kontinensen volt dolgunk 😄

"brm-ben az a tapasztalat, hogy ha hátra hagyunk egy élõ hordást, akkor az rátámad a késõkre. Ezért nem hagyunk "

Ram nem jellemzo. En es sokan masok sem tamadnak ha nem vagyunk megtamadva.

" ezt meséld el a többieknek is, meg a "beleestetek a szórásba" dolog után mit vársz? "

A oltast eloidezo viselkedes -100 dkp-nal kezdodik. Naon sok allys baratunk van. Szal mar ezert sem kezd ki senki. Es ismerem annyira a guild tarsaimat hogy bizzak bennuk.

De mondom baratom hogy hiaba veszekedunk mert bizonyitani nem lehet szal itt abbol all a dolog hogy kicsoda hisz vagy nem hisz a masiknak 😄

picket
"Eloszor talan azt kene megbeszelni hogy akarhanyszor nekunk jon BWL / AQ40 elott egy ally guild kotekedes/gankeles ugyben eddig mindig elnaspangoltuk oket fajdalmasan 😄 " - kivéve amikor bemenekültök az instance-be

"Erdekesek az allyk. Amikor sorba jovunk akkor 6-7-en olnek meg egy ember de amikor mar tobben akkor hirtelen mindegyik bemegyen." - lásd fent. Tegnap mi is vártunk 10-en ubrs bejáratnál. Láttuk, hogy jönnek 40-en, de nem menekültünk instance-be. Bele haltunk, de nem mi voltunk az egyetlenek <#eplus2>

"Szal nekem vegulis az volt a bajom hogy amikor egyedul ott allok az insta elott akkor miert pont az Inkvizicionak vagyok ott pluszba 😄DDD" - brm-ben az a tapasztalat, hogy ha hátra hagyunk egy élõ hordást, akkor az rátámad a késõkre. Ezért nem hagyunk <#idiota>

"a guildukben tilos" - ezt meséld el a többieknek is, meg a "beleestetek a szórásba" dolog után mit vársz? <#shakehead>

&#3237;_&#3237;

Lynx_TWL
ti mind prok vagytok

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Sephi
Eloszor talan azt kene megbeszelni hogy akarhanyszor nekunk jon BWL / AQ40 elott egy ally guild kotekedes/gankeles ugyben eddig mindig elnaspangoltuk oket fajdalmasan 😄

Erdekesek az allyk. Amikor sorba jovunk akkor 6-7-en olnek meg egy ember de amikor mar tobben akkor hirtelen mindegyik bemegyen.

Szal nekem vegulis az volt a bajom hogy amikor egyedul ott allok az insta elott akkor miert pont az Inkvizicionak vagyok ott pluszba 😄DDD

Jah es felolem nincs harag mert en nem vaok bosszuallo es jelzem hogy a guildukben tilos szal valami oka csak van de nem tudom micsoda 😄

- most lvl45 a rugó csak 170-nél megakadt a lockpick (2-en meg rám whispereltek, hogy nyissak nekik attól nõtt kettõvel). Loptam egy rakat ládát csak még nem tudom nyitni õket, helyet meg foglalja bankban, eladni talán mégse kellene õket 😉

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Botond
A kiabálás az butaság valóban. Viszont a lockpick skilled osztva 5el,és akkor kbra betudod lõni milyen szintû zónát keress. A trainer viszont tutira jó infót ad, maximum régen nézted. Angor fortress vagy mi a szösszenet csak tipp,de 170 az 34es szint,az kb badlands,és ott van lockbox a földön azt tudom. Utána sztem tanarisban a kalóztanya elõtti part lesz a jó,és csak utána ST körül. Bár swamp of sorrow is lowbie zóna,majd meglátod. Trainert kérdezd,ha elakadsz segít szívesen. :-)
- ott nem szoktam járni, de majd most akkor 😊 Köszi a választ (trainer mintha Wetlandsot mondana de lehet, hogy régen néztem. Wow.hu fórumon amúgy városban kiabálást javasoltak de az nekem necces)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Botond
Beszélsz trainerrel és õ megmondja. Badlandsen Angor akármiben mondjuk? Uldaman mellett.
- humán rugónak 172 a zárnyitás képessége, hol lehet fejleszteni? Wetlandson már szürkék a ládák ST elõtt a vízben még pirosak (talán 180-tól lehetne nyitni õket)

picket
Lengess fehér zászlót, akkor együttérzõen ölünk meg.
Amúgy meg köszönd a guildtársaidnak. Nem fogunk minden nevet külön megjegyezni. Tegnap a egy másik guild is belopta magát a szívünkbe, mert amig többen voltunk, addig nem bántottak, amikor elment a nagyobb része portállal, akkor kempelték a maradékot. Ott voltak kb. 10-en, de nem jegyezzük meg õket külön, egyszerûen csak az egész guild felkerül az aggró listánkra, és ennyi. Szép lassan mindenki felkerül erre a képzeletbeli listára, mert nem érti meg, hogy ha felrúgja a kaptárt, akkor kijönnek a méhek, és nem teára fogják meghívni <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Botond
Én sem akartam vitát nyitni,kérdezted miért,én elmondtam. Az hogy neked más irányú tapasztalataid vannak az egy dolog. Én tudom, hogy egyik-másik inkvis rogue szarrá genkelt mindenkit silithusban még outdoor pvp elõtt,mostmár okuk is van rá,szal mégjobban. Én nem csináltam ilyet. De ért attrocitás e miatt,hiszen én is inkvis rogue voltam,nevekre meg ki emlékszik. Volt amikor elkaptak volt amikor nem,volt amikor hívtam haverokat és szigorúan pedagógiai szempontokat szem elõtt tartva addig ütöttük õket,amíg a spirithealerrel közelebbi ismerettséget nem kötöttek, volt amikor logout zuhany alvás kombó volt a nyerõ. De a kérdésedre azt hiszem válaszoltam. A kikérõs része meg hidegen hagy,láttam,amit láttam,arról kár lenne vitatkozni valóban.
Sephi
Mondjuk errol sem akarok vitat nyitni. Csak akkor mar ertem miert mindig jonnek nekem a Inkviziciosok 😄

Mar amikor meglatom oket hogy tobben vannak nem is mozdulok 😄

Botond
Kérsz amit akarsz, de én csak a saját tapasztalataim tudom megosztani veled.
Sephi
Nos ezzel ellent kell mondjak neked. Epp most errol van szo es kijeletnehtem hogy talan az egyik leg beketurobb guild vaunk. Kikerem magamnak.

QuippeR
régen kedvesek voltunk, de egyeseknek csak baseball-ütõvel lehet eljutni az agyáig...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Botond
Demokrácia van. Akinek nem tetszik reroll pve. :-P Piros a neve = mob = ütni kell. :-P
<#action> lehet egyszer tényleg rerollolok, kipróbálom milyen is ez

TSW: Tunderke

Friczy
Na az ám a 100% játékélmény, mind2 fél részérõl!

keep walking... www.artum-inferniti.net

Botond
Ilyen APs gankereknek kéne rerollolni neptulonra,az az igazi pvp szerver. Ott bezzeg senki se rest lekászálódni az epixx mountról,hogy lvl11es Pityukának beverje a fejét,és még meg se szólják érte. ^.^
Sebaj, az Inkvizíció stabilan örzi legalsó helyét már rég😊

TSW: Tunderke

Botond
Amikor én még BSen voltam Fractured csupa olyasmit csinált,ami direktben mások játékélményének a rombolására irányult. Gankolás, BRS bejárat camp, UBRS buffolás zavarása. Egy ideig békésen tûrte Inkvi az attrocitásokat,de igazándiból amilyen az adjon Isten,olyan a fogadj Isten. Addig örülj,amíg nem campel egy 40 fõs réd addig, hogy spirithealerezz!
Sephi
De mi nem is vaunk agreeszivak vaze. Miert mondod hogy legalja vaunk? 😞

Botond
Fractured az KOS. Régen AP volt a legalja hordának,most Fractured,nem kérdezünk, ütünk. Azaz én már nem ütök,mióta másik szerveren vagyok.
Most folytathatnánk a diskurzust de nem akarom ezzel flamelni a topicot, és nem is hiszem sok értelme lenne hisz irod ,hogy 2 havonta szoktál bg zni(és szerintem olyankor se puggal szoktál menni hanem vmilyen premaddel), lehetne elemezgetni ezt a dolgot nap estig, irod hogy te gyõzni akarsz én erre azt mondom hiába gyógyitasz pugot nagyrészbe akkor is kifogtok kapni allyval(pug pug!), én már sok sok bg t zuztam puggal mindkét oldalt és az a tapasztalatom allyval sokkal de sokkalta nehezebb ezeket nyerni, hogy miért az az érdekes kérdés...

Sephi
Az Inkvizicio az valamiert naon nem szeret engem 😄 AQ40 elott is begenkeltek es mutkor BWL elott is csak engem vadasztak le 😄

Ilyen tuzszunet izet hol lehet csinalni ?😄

Fél családod tanár? Akkor vágod, hogy mirõl is beszélek 😊
Minket utálnak az emberek, mi meg sajnálkozva mosolygunk a "kis tudatlanokon" 😛
gondolom osztod is az észt rendesen 😊
biztos érted ezt a pedagógus témát 😛
QuippeR
a zárójeles mondatban tényt közlök. az hogy miért nem talentelnek azok az allyk is healre, akiket érdekel a pvp, nem az én dolgom.

az meg tény, hogy a horda nagy elõnyben van, de azért amikor kéthavonta belépek bg-re, néha el is érek valamit a heallel. pl megöljük aki szembejön, és teljes létszámmal megyünk tovább, meg ilyen lényegtelen dolgok...

Azé' nem minden olyan szép és jó, mint nálatok volt anno 😊
Én nekem mind a 2 oldalon van karim és hidd el nem attól függ (pugnál) hogy nyertek,hogy gyógyitasz e vagy nem, hanem attól hogy hordás vagy e vagy ally😊 Én rengetegszer gyógyitottam palámmal wsg be és ugyanugy kikaptunk mint amikkor nem, az ud priestemmel viszont sokszor baszok healelni mégis sorozatba lehet nyerni az ab/wsg ket

Egyébként a zárójelbe tett mondattal saját magadnak mondasz ellent , vki nem healre talenttel akkor menjen be bg be healeni? akkor minek vannak ezek a talent ágak?

Sephi
Nosza...

Andris jah torpapa 😄DDD Egyem a zuzajat 😄

Kriger
Boti, hozzászólására is rímel, hogy "csak a jók mennek el..." <#wave>
Zámbó Jimmy FTW ! <#worship>

Kriger
Igen, Dun már az Infectiont erõsíti. Sajna <#szomoru1>
Andris esetében meg egy 60-as törpi papra gondolsz a HnGben?

Botond
A múltban élsz.
Sephi
En shadow pap kent tenykedek neha AB-ben de akkor is hatarozottan 90% csak helelek. Azzonal kapok invet 😄 Huntaval konyorogni kell invert pedig naon szepen lehet vele irtani 😄

QuippeR
aki nem gyógyít az nem akar nyerni. én azért játszom, mert nyerni akarok.

(és hagyjatok már ezzel a marhasággal, hogy majd gyógyít a holy pap, nem tudom a hordánál ez hogy mûködik, de allyban a holy pap nem jár bg-zni, se a resto druid, se senki aki healre van talentozva. pl én sem járok pappal bg-zni csak kéthavonta egyszer, de akkor gyógyítok.)

Én nem tudom mi ez a whine állandóan "te priest(/pala) vagy miért nem healelsz noob?", puggal azért megy le az ember legfõképp hogy jót szórakozon, ab- t és wsg- t pug vs pug esetén nagy százalékba ugyis a horda nyeri, ezért én az allys karimmal nem is szeretek puggal(hmm erre kéne egy jó magyar szó,mármint a "pug" ra) bg zni, av az mostmár más, mióta az uj rush taktika a módi (több bg csoportban is van karim és mindenhol ez megy)

Ha vkit ez annyira zavar ,akkor huzzon õ ki egy lvl 60 as papot és menjen be bg be pugot gyógyitani, jó szórakozást...Van 60 as papom(nem main karim, csak néha bz getek vele), és szoktam azért gyógyitani is, és sokszor megis köszönik szóval nem mindenki veszi természetesnek, és aki nem gyógyit mert épp dd zni van kedve én abszolult nem tudom érte elitélni (mind ezeket pugra értem, nyilván ha egy premadebe megdumáljátok hogy gyógyitasz, akkor te nyilván azt teszed, persze cserébe téged is védenek)

Sephi
Tovabba Dokam-eknak is es az egesz Arx-nak 😄DD Dun vegul total lelepett toletek?

Sephi
Add az Andris-nak az udvozleteimet! Mond meg neki hogy hianyzik nekem 😄
Jah es o ugy ismer hogy Moreh 😄