World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
de az nincs már meg, nekem egy másik kéne, ha valaki megvette a gs-t és már nem használja lécci küldje mrá el nekem, vagy ha vki tudja hol lehet nézni egyet.thx
BEAST
nem eppen ult =D ... de igen , eleg fontos dolog xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sephi
En nem ertem. Az neked most jo hogy a masodik sorban ultel kozepen? Ennyire fontos dolog?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

jáááj kussoljatok köcsög wowosok, gyertek inkább vissza aszizni <#nevetes1>

-tRs-Landor

3TOMI3
az atomerõmûveden jól menne 😛

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

TDC Geronimo
hess! 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

te meg mit keresel itt?😛

és milyen szar a grafikája is <#idiota>

-tRs-Landor

BEAST
hat nem <#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zeccc
hááát nem édeees?

ha vettél gamestart, abban megtalálod

szucsy89
na, thx felment.mostmár csak egy trial kódot kell vhonnan szereznem, azt honnan tudok???vagy ha valakinek van egy akkor küldhet😄
DummyBoy
<#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

csak nem tseric?😄

joebacsi
<#taps><#taps><#eplus2><#eljen>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Lazarus
😄
TDC Geronimo
<#mf2>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

zárható

-tRs-Landor

The Garrett
mm irtak hogy bc be valamit atvarialnak a buff slotokkal, és nem fognak leesni potik bufftultenges miatt.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

valószínû nem fake ha blue mondta (és valószínû ezekhez a dolgokhoz fogják beállítani az instákat is)

szabad a whine?😄

(kepzelj ide egy mage whinet warlock ellen😄) ami meg jogos is mostmar foleg😛

ez a HoT dolog meg nem tudom, hogy mennyire jo dolog.

nem fake ez?

kepzeld el egy MT full buffolva es aztan kap mondjuk 3 hotot papokotl 3 hotot druidaktol, megis melyik buffja fog leesni?😊 mar most sem votl ritka ha flask of titan lepottyant. persze valoszinuleg megvan a lehetoseg hogy bovitsek a buffslotokat is, de akkor is eleg unbalancednek hangzik ez pve szempontbol.

The Garrett
omg 😮

milyen heal lesz ott te jo eg

"Alright, I will provide you and everyone else with two tidbits of information that we've not yet revealed through any source. Both of which I'm personally very excited about, and hopefully you will be as well. First, when the Burning Crusade launches, healing over time (HoTs) spells such as Rejuvenation and Renew will stack for every player casting them. For instance, if there are three priests in your group, a target could potentially receive three renews as one time. Second, we're going to be scaling Warlock and Hunter pets come expansion so that they become stronger as the player gains more statistics through itemization. "

lololol... jöjjön már ki nemigaz! 😄D

hat ugye ha mar most megvan az epic mountodhoz a skill, tehat pl undead vagy es van mar sima ud lovad es most akarsz epic ud lovat venni akkor kikell csengetned 1000gt - 200gt ha megvan hozza a honored+rank3 kedvezmeny tehat 800gt.
ha varsz 1.12.1 ig akro megkell venned az epic mounthoz valo skillt ami elvileg a jelenpillanatban 900g - 180g= 720g + hozza megkell venni az epic mountot is ami elvileg 100g-20g=80g 😊 tehat 800g vs 800g 😄 dontsd el melyik eri meg jobban😄 (az arak valtozasanak jogat fenntartjuk😄)

ha csak 1 mountot akarsz venni, akkor ugyanaz. ha többet szeretnél akkor peccs után jólal olcsóbb lesz

MarkBlade
Akkor most hogy jövök ki jobban ha most megveszem a mountott és akkol meglesz a skill is.. vagy várjam meg az újat és akkor vegyem meg a lovaglást és a lovat? mármint epic lóról van szó..
Interneten használható kártyák
Jóval jobban jössz ki, fõleg ha több hónapot fizetsz.

Sziasztok!
Még mindig a bankkártya téma...😛
Az lenne a kérdésem, hogy AmericanExpress(Blue) kártyával mûködik-e a fizetés?(dombornyomásos és bank szerint használható a neten) Csak azért mert a kártya száma 15 jegyû, és a WoWSupportnál irtak olyat, hogy csak 16 és 18 számjegyû kártyákat fogadnak el.
Amúgy nekem OTP-s JuniorMax VisaElectron-om van, és nincs rajta a CVV kód, anélkül meg nehézkes lenne afizetés. Bementem OTP-be, és aszonták, hogy az újakon már van és lehet fizetni, ugyhogy csináltattam újat...
Kiváncsi leszek rá😛
Kipróbáltam apám VisaElectronját(ez már nem junior), annál meg nem fogadja el a CVV kódját😞
Beszéltem velük telefonon is, és mondták hogy hiába van feltüntetve a wownál a visaelectron, nagy az esélye hogy nem tudsz fizetni, de hogy ez nem rajtuk múlik(OTP), és vegyem fel a kapcsolatot a Blizzarddal. Szal összevissza beszél mindegyik ügyintézõ... Most akkor mivan? Irtam Supportnak is üzenetet webformon keresztül, biztos mongyák majd hogy vegyek GC-t!😞
Bankszámlás fizetéssel olcsóbban jössz ki mint GC-vel?
"For current players with mounts there will be a seamless transition to the new system. You will continue to have your mount; you will continue to be able to use it, etc. What this change does for players who don't yet have a mount or an epic mount is take the emphasis off of the mount itself, and put it on the riding skill. This helps give players access to more variety without requiring a large monetary investment if they, for instance, just want to pick a different colored horse."

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=27722895&pageNo=3&sid=1#52

felesleges

"Mounts now require only one, shared riding skill (blue mounts require level 75, epic mounts, level 150)."

tehat 1 darab skill lesz amit hasznalni fog minden mount, tehat nem lesz kulon ram riding, kodo riding, horse ridign, stb...

hogy ez hogy befolyasolja azoknak a penzugyi eletet akiknek mar most van 2-3 epicmountjuk kulonbozo frakcioktol azt meg nem tudni😄
elvileg mi majd tudjuk tovabb hasznalni a +900g kiadasa nelkul is. oltari nagy kibaszas lenne ha megkene venni 900g ert a riding skillt epic mounthoz annak tudataban hogy a mountot is 800gert vettem. es levagyok egve naxxramas miatt😄

cseréltesd ki a dvd-t vagy töltsd le a wowot máshonnan.

Sephi
Na errol van szo. Most is itt allunk Aq20 elott es nuugodtan figyeljuk oket mire elkezdik megolni az embereinket akik meg kicsit kivul voltak....

Ez kesz 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

szucsy89
The file "Uninstall\Win32\Uninstall.exe" in archive "<unknown>" could not be opened, because an error 2 occurred. If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (MPQFile:😮penFromArchive)

ezt írja ki kb a telepítés felénél a wow, ami amúgy trial, a gamestaros cd-rõl telepítem már 2x próbáltam de mindig ezt írta ki!mi lehet a baj???????plz hlp
Mighty
Így van 😊
Ha ez nagyobb körben is kitudódik (sokan nem fórumoznak), akkor az egekbe fog szökni szerintem a runecloth ára 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Magh
Mostanában van 1-2 premade, de ezekben is sok a pug. AZ MH team amit büszkén kiraktak is fél-pug, a rendes csapattal 2 perc alatt leradírozunk mindenkit szinte.

hmm akkor most kell riding skillt venni mountot meg a patch utan 😛

May the force serve you well!

The Garrett
nwm curse gaming site...

pontosabban lvl40en riding skill 90g lesz, lvl60 on pedig 900g
ja és mégvalami, ez 1.12.1 el jön szal gg 😄

[HUN]Crassus
Azért csak összehoztunk tegnap este egy Szerver Horda oldali elsõ Faerlina kill-t! /remélem nem jött le a többieknek,hogy csak az MT-t followoltam...../

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Mivel ugye a legnagyobb pancserek egyike vagyok ezért csak a nálam is pancserebbekkel vagánykodom ha kemény ellenfél van akkor elbújok egy bokorban.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

The Garrett
ehhez van valami link vagy ilyesmi?

illetve ridinghez kellett, de ha most az egységes lesz akkor igaza van.

The Garrett
ez komoly? 😄DDD

pvp-s mounthoz eddig sem kellett rep. 😊

Ami biztos, hogy a mountok ára csökken 10 és 100g-re, de a riding skill viszont drágább lesz vmennyivel, és az epicmounthoz külön kell lesz másik skill.
Akinek már van ilyen mountja az megkapja ingyen.

Tudod van akinek jobb cucca van mint amit rank 14et megszerezhetne.<#hehe>
Másik meg engem wow pvp és BG rendszre nem hoz izgalomba. Télen löktem ki magam ABben pug-gal rank 11re a hátas miatt, azóta el is kerülöm AB-t ha lehet úgy meguntam. Mostanában meg csak néha beugrok wsg-be, hogy a rank-ot megtartsam a javítási költség lefaragásához.
Így csak a sírás maradt neked<#buck>, de lehet ha annyit játszól majd pug-gal BG-kbe mint én holy és shadow pap-pal felszáradnak a könnyeid.<#law>

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Sound
(17:08) <^p> http://members.iinet.com.au/~link22/WoWScrnShot_091506_203240.jpg
(17:08) <^p> dont need rep anymore
(17:08) <^p> to ride mounts !!!
(17:08) <^p> after next subpatch

errõl tud valaki valamit?

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

The Garrett
tank-pala-mage-priest

Sephi
Tank
Prizt
Mage
Druida

?

Sephi
Nema... 4 micsoda?