World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
-tRs-Landor
-tRs-Landor
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
-tRs-Landor
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
(kepzelj ide egy mage whinet warlock ellen😄) ami meg jogos is mostmar foleg😛
ez a HoT dolog meg nem tudom, hogy mennyire jo dolog.
nem fake ez?
kepzeld el egy MT full buffolva es aztan kap mondjuk 3 hotot papokotl 3 hotot druidaktol, megis melyik buffja fog leesni?😊 mar most sem votl ritka ha flask of titan lepottyant. persze valoszinuleg megvan a lehetoseg hogy bovitsek a buffslotokat is, de akkor is eleg unbalancednek hangzik ez pve szempontbol.
lololol... jöjjön már ki nemigaz! 😄D
ha varsz 1.12.1 ig akro megkell venned az epic mounthoz valo skillt ami elvileg a jelenpillanatban 900g - 180g= 720g + hozza megkell venni az epic mountot is ami elvileg 100g-20g=80g 😊 tehat 800g vs 800g 😄 dontsd el melyik eri meg jobban😄 (az arak valtozasanak jogat fenntartjuk😄)
Jóval jobban jössz ki, fõleg ha több hónapot fizetsz.
Még mindig a bankkártya téma...😛
Az lenne a kérdésem, hogy AmericanExpress(Blue) kártyával mûködik-e a fizetés?(dombornyomásos és bank szerint használható a neten) Csak azért mert a kártya száma 15 jegyû, és a WoWSupportnál irtak olyat, hogy csak 16 és 18 számjegyû kártyákat fogadnak el.
Amúgy nekem OTP-s JuniorMax VisaElectron-om van, és nincs rajta a CVV kód, anélkül meg nehézkes lenne afizetés. Bementem OTP-be, és aszonták, hogy az újakon már van és lehet fizetni, ugyhogy csináltattam újat...
Kiváncsi leszek rá😛
Kipróbáltam apám VisaElectronját(ez már nem junior), annál meg nem fogadja el a CVV kódját😞
Beszéltem velük telefonon is, és mondták hogy hiába van feltüntetve a wownál a visaelectron, nagy az esélye hogy nem tudsz fizetni, de hogy ez nem rajtuk múlik(OTP), és vegyem fel a kapcsolatot a Blizzarddal. Szal összevissza beszél mindegyik ügyintézõ... Most akkor mivan? Irtam Supportnak is üzenetet webformon keresztül, biztos mongyák majd hogy vegyek GC-t!😞
Bankszámlás fizetéssel olcsóbban jössz ki mint GC-vel?
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=27722895&pageNo=3&sid=1#52
"Mounts now require only one, shared riding skill (blue mounts require level 75, epic mounts, level 150)."
tehat 1 darab skill lesz amit hasznalni fog minden mount, tehat nem lesz kulon ram riding, kodo riding, horse ridign, stb...
hogy ez hogy befolyasolja azoknak a penzugyi eletet akiknek mar most van 2-3 epicmountjuk kulonbozo frakcioktol azt meg nem tudni😄
elvileg mi majd tudjuk tovabb hasznalni a +900g kiadasa nelkul is. oltari nagy kibaszas lenne ha megkene venni 900g ert a riding skillt epic mounthoz annak tudataban hogy a mountot is 800gert vettem. es levagyok egve naxxramas miatt😄
Ez kesz 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ezt írja ki kb a telepítés felénél a wow, ami amúgy trial, a gamestaros cd-rõl telepítem már 2x próbáltam de mindig ezt írta ki!mi lehet a baj???????plz hlp
Ha ez nagyobb körben is kitudódik (sokan nem fórumoznak), akkor az egekbe fog szökni szerintem a runecloth ára 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
May the force serve you well!
ja és mégvalami, ez 1.12.1 el jön szal gg 😄
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Ami biztos, hogy a mountok ára csökken 10 és 100g-re, de a riding skill viszont drágább lesz vmennyivel, és az epicmounthoz külön kell lesz másik skill.
Akinek már van ilyen mountja az megkapja ingyen.
Másik meg engem wow pvp és BG rendszre nem hoz izgalomba. Télen löktem ki magam ABben pug-gal rank 11re a hátas miatt, azóta el is kerülöm AB-t ha lehet úgy meguntam. Mostanában meg csak néha beugrok wsg-be, hogy a rank-ot megtartsam a javítási költség lefaragásához.
Így csak a sírás maradt neked<#buck>#buck>, de lehet ha annyit játszól majd pug-gal BG-kbe mint én holy és shadow pap-pal felszáradnak a könnyeid.<#law>#law>
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
(17:08) <^p> dont need rep anymore
(17:08) <^p> to ride mounts !!!
(17:08) <^p> after next subpatch
errõl tud valaki valamit?
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Prizt
Mage
Druida
?