World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki nem tudja hogy egyik karaktered hogyan tud adni mondjuk a másik karakterednek pénzt vagy bármit?
Borgi
http://teaser.wow-europe.com/

porki fagyok fállalon

Borgi
:$
ajaj

porki fagyok fállalon

Próbálj BG-zni, azzal el lehet lenni egy kis ideig 😊

¤´¨) ¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨) (¸.·´ (¸.·`¤AignoT, kkthanxbai¤

szucsy89
valaki adjon már 2 trial cd-keyt^^
account sharing is a bannable offence.

Zeccc
ez se igaz.. mivel pl én 60as vok feltöltöttem megint a játékot.. egy percet jtászottam.. -8000ft kárba vészett me uncsi igy 😄 nincs guild semmi..

Borgi
ettöl függetlenül sokat jáccanák, csak a nap 24órájábbol nem sokat töltenék vele.. mermár van egy 30as karim, tudom hogy megy ez. csak sokszor megunom 2-3óra alatt ésakkor semmikedvem nincs hozzá következõ nap meg mitudomén, jáccok 6-7órát, aztén 2napig semmi.. stbstb, de kb napi 2-3órát biztos tolná, igyis fejlödnék, csakugye lassabban
és amikor meg nem jácottam vele, vagy mást csináltam, mer nem volt kedvem, akkor mindig rosz érzésem volt, hogy most ezér fizettem be?! <#confused>

porki fagyok fállalon

Mivel tul. képpen 60-on nyílnak meg a játék nagyobb lehetõségei

¤´¨) ¸.&#183;´¸.&#183;*´¨) ¸.&#183;*¨) (¸.&#183;´ (¸.&#183;`¤AignoT, kkthanxbai¤

Értem, de ez sajnos olyan játék amit sokat kell tolni... Még ha azt is írják a dobozára, hogy: "Mindenkinek kikapcsolódást nyújt. Akár csak 20 percet vagyha több órát töltesz a játék elött". Ez sajnos nem nagyon igaz

¤´¨) ¸.&#183;´¸.&#183;*´¨) ¸.&#183;*¨) (¸.&#183;´ (¸.&#183;`¤AignoT, kkthanxbai¤

Borgi
én kicsit drágállom az a baj :$
megévgülismég az is a bajom, hogy nem tolnám non-stop, nagyon nem, és csomó idõ, pazarlásba menne, amikor lehet jácchatna vki más. szal értitek?

porki fagyok fállalon

Zeccc
a wowot tudod majd upraggedelni a BCvel... ugyanott játszhatsz ahol eddig stb... akiknek nincs BC azok nemtudnak bloodelfezni meg darneiezni meg gondolom 70lvlzni se.. de a patchben bennelesznek a modellek stb.. szóva te látodöket meg minden 😄

szucsy89
csövi!
ha most akarom megvenni a wowot, és mondjuk jáccok vele 1 hónapot és megjelenik a bc akkor nem fogok tudni játszani?vagy ez most hogy lesz?a szerverek átállnak bc-re???valaki help mert nem vágom ezt a témát...
Lynx_TWL
én ha lehetne simán venném az instant 60as karaktereket:d a faszomat a levelezésbe

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Laky
lol, aranyos

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Minek akarsz wowozni, ha "valakifelhúzza nekem a karim és akkor majd én is jáccok vele" típusú vagy? 😮 Sztem egy mmonak az a lényege, hogy ott az a kari a tied, te csináltad, nehéz-jó idõkben is vele voltál stb 😊

Borgi
ó...
még ojat had kérdezzek, remélem ez nem számit wareznak,
hogy nem fizetne-e be velem valaki (felezünk a befizetésen, sé felváltva jáccunk)
mondjuk olyan emberke aki délelött ráér, és délután dolgozik, amig modnjuk én délelött suliba vagyok, akkor nyomná? :$

porki fagyok fállalon

9990Ft

Borgi
eladó, full alap (semmi értékes kari), wow accountja nincs valakinek occsóért?!
vagy szerintetek mennyi most egy ijen?

porki fagyok fállalon

[NST]Cifu
Jajj de utálom a twinkereket. 😊)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Ki ellen attól függ. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Zeccc
hát mivel beta verzió még nem létezik.. ez nem szedi le azt 😉

Iwant2Belive
nem hát, ez a downloader file ami leszedi.

Fleko valami bõvebb info esetleg? legalább egy link ahonnan elindulhatok.

thx

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

Zeccc
hát.. ez nem a béta 😛

valahogy

Iwant2Belive
Mi van ha leszedem a BC bétát ezzel WoW-2.0.0.5610-enGB-Installer-downloader.exe?

Ki fogom tudni valahogy próbálni?

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

trade csatin leltem

Lál, te csináltad? ^^

igazi hardcore fegyver 😄DD

régi :p

Sound
tudod mi a warlock Dking??😊))

1. http://www.wow-europe.com/en/info/classes/index.html

2. majd keresd meg a warlockot

3. keresd a típusát (Type)

4. Jelöld ki, és húzd az egeret jobbra, mintha a Debuffer után még ki akarnál jelölni "valamit" 😄D

hf!

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Persze ezt enis vagom egy hasonlo felszereltsegu warri/rugo/mage/hunter kozelebe nem er eza dps plane hogy 2 sornyi buffal tolja meg ossze van vagva az egesz csak a chainkritek vannak benne. De crit line is irja szinte minden utesnel hogy new xy record. Kicsit el van tevedve a srac. 😛

Elvagyok mint a befõtt.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Zeccc
szép a sapkád.. 😄D

Sound
hahahahahahahhahhahahahahahah 😄DDDDDDDD

Paladinhoz képest jó egyébként semmi extra dps-t nem véltem felfedezni.
Ha meg ennyi a maximum amit ki lehet hozni a dps paladinból. Hát ne erõltessük 😛

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Ne ez egy szimpatikus nyilatkozat!
Nem volt harag egyébként csak valahogy be kellett segíteni az emberünket 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

750-800 korul, ha direkt csak a +damra utazol.

nah most vegig neztem ezt a paladint😄 szal azt irja 5. volt a harc vegen a rugok utan. itt most akkor erdemes megnezni hogy amikro a boss meghal, jobbra fent mit is mutat az SWstats (damagemeter). azt lathatjuk hogy az elso 4 (ezek a rugok) kiugroan nagy damaget csinaltak es utana jon kb egy szinten mindenki mas. tehat az hogy o volt az 5. annyit jelent hogy kb a rugokon kivul midnekivel egy szinten volt damagedoneban itt. nah ugye par dolgot erdemes tudni, Noth egy olyan harc ahol dpselni kell a bosst es rengeteg addot is. ez a melee dpsnek kedvez tehat kijelenthetjuk, hogy ha itt meleekent annyi dpst csinalt mint a casterek az addokon, annyit er mint az a kep a bananrol amit garrett mutatott. ugyneztem dps warriorjuk sem votl a bosson(vagy ha volt akkro ritka szar bena volt😄)

tehat az a gond ha ezt megnezi valaki akinek goze nincs errol a bossrol akkro azt gondolhatja hogy OMG a paladin tenyleg kepes dpst osztani, kozben errol szo sincs.

zaraskent, jot kuncogtam amikro visszajatszotta, hogy critelt az autoattack is meg a SoC is. a ketto egyutt lett valami 3900 damage, magekent nekem egy jo fireball crit 3300-3400 damage (raidben) amire meg jon az ignite vagyis ennek a 40%-a (es meg ezis pluszban no a coe+impscorch debufftol vagyis valojaban tobb mint 40%) tehat a lenyeg hogy egy fireball crit 5000 damage korul van es nem fordul elo olyan ritkan mint az a kettos crit neki😄

jah es az egesz video arrol szolt hogy kivagta a critjeit es egymasutanba rakta😛

konkluzio : paladinok stfu and heal pls, mert ez a dps csak solozasra eleg 😄

jah, de akkor mi? support? 😄

minden estre egy két melee kezébe kéne adni olyan fegyot ami +15% spell dmgt tol a mobokra 8 casternél elég szép eredményt lehet elérni várom már bct a totemek miatt
bár ha igaz hogy a critet visszaveszik...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Sound
sajnos a warlock amúgy se dps firemage > rugó > furry warrior > hunter + lock

bár most az egyik warlockunk átspecelt conflagrate-re, és meglepõ módon feltünt a damagemeteren!

menyi most a max spell dmg amit össze lehet gürizni? 650? 700?

ha olyan szintu geared lesz magel mint ami neki van akkor lazan foldbe vered dps teren😛 persze nem Noth-on 😊

Zeccc
a shadowpriest vagy a warlock jobb a PVP-re? 😊

hát p1 csontikat nehezen shackleznak, p2 csontik meg instagibb módon mennek, azokra felesleges

Sound
persze is minden priest boldog, amikro a ráagrozott mobot nem tudja shackle-özni, miert fel van dotolva :>

No problem, bár csak 1 darab palát ölt le a 2 rugónk...aztán meg hiába nyomogattuk a sorrykat, csak spitet kaptunk vissza😄

TSW: Tunderke

No problem, bár csak 1 darab palát ölt le a 2 rugónk...aztán meg hiába nyomogattuk a sorrykat, csak spitet kaptunk vissza😄

TSW: Tunderke

ja és rakjunk mellé egy wf tottemet O.o
aszem rerollolok valami használhato classt