World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Boldog Szülinapot!
kétkedek, mert több helyen hibádzik a dolog.
1, ha a ragnaros lagol (ha már konkrétan erre a realmre kérdezett rá), tegyük fel támadják kívülrõl, annak mi köze lehetne az accountokhoz? Egyrészt a ragnaros németországban van, a login szerverek meg francio.-ban, másrészt semmi átfedés nincs a kettõ közt ahol a userek adatai szerepelnének.
2, nem hiszem hogy egy fogyatékos 13 éves lehetne GM akinek minden 2. sora egy smiley, de biztos sokan vannak, különböznek, mindegy.
3, ellenõrzik amiket írnak, és ezt õk is tudják
4, nincs screenshot <#fejvakaras>

szerintem az igaz történet így hangzik:
"A srác 2 hete vett új gépet, és nem értettük hogy mi van,
azóta szinte semmit nem töltött le, nem torrentezett, nem DC+-ozott,
szinte csak a klánban kötelezõ add-on pack volt fent neki."
...és nem eredeti a windowsa, vagy csak elfelejtette updatelni, így minden szar felmehet rá ahogy kinéz a netre. Ezek után visszakönyörögte a gm-tõl a cuccait. És x-akták rajongó.

TDC Geronimo
Ezek után csak óvatos hangnemben szabad írogatni az eu fórumra! <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

MrStokes
Hat ez kesz! <#buck>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Fleko : sajnos nincs screenshot, ezért megértem hogy ha kétkedéssel fogadod
az információt, én is így tennék a helyedben. A csávót a beszélgetés után
rögtön disconnecteltette a GM hogy visszapakolja a t2-it meg a benét.

Botond : ez most komoly ????

Botond
Mondtam én,hogy feltörték az én accomat is! És semmit em használok,ilyen olyan honlapokat nem látogatok szal nem is értettem. A kis trükkös srácok egyik karbantartás alatt változtatták meg a passt,hogy utána gyorsban kipucolják,hátha azt hiszem még nincs szerver,és azé szar. Pechjükre reggel melóba menet megnéztem van e patch,mert mindig megnézem,észrevettem hogy rossz a passwordöm,amit nem változtattam,és secret kérdés azonnal meg új pass. És kaptam is számomra érthetetlen módon egy bónusz hónapot is.
TDC Geronimo
Haha most végeztünk mi is egy av-n. 18 perc alatt daráltuk be hordát, asszem ez az eddigi leggyorsab av, amit toltam ^^

screenshot?

s0n1c
ez igazán fasza hír
Ja, és persze a hivatalos kommunikáció azóta is várat magára - illetve hát jómagam nem láttam semmi ilyet.

Nem olyan rég az egyik félig t2-es papomnak a klánomban "ellopták" az
accountját. A srác 2 hete vett új gépet, és nem értettük hogy mi van,
azóta szinte semmit nem töltött le, nem torrentezett, nem DC+-ozott,
szinte csak a klánban kötelezõ add-on pack volt fent neki. Már éppen
megijedtünk, hogy abban van az account ellopásáért felelõs történet,
amikor végre sikerült a srácnak zöldágra vergõdnie az egyik GM-el,
hivatkozási alapul egyik haverját használva, akinek szintén ellopták
az accountját, és elõtte két nappal visszaállították. A srác ( mármint
a pap ) folyamatosan közvetítette a beszélgetését a gm-el, megpróbálom
visszaadni)

GM : Mikortól nem tudod használni az accot?
Pap: >> Dátumtól >>
GM : Ok, akkor kérlek csinálj most annyi helyet a táskáidban, amennyit
lehet, visszadom a cuccaidat és bónuszként jóváírok egy hetet az accountodon.
Pap: Micsoda? Lehet egy kérdésem ?
GM : Persze.
Pap: Az én gépemrõl lopták el az accountot, vagy ez inkább valami szerver
oldali adatbázis hiba?
GM : 😊
GM : Játszottál a ragnaros szerveren azon a vasárnapon amikor azok
a nagy lagok voltak, és szinte játszhatatlan volt a szerver ?
Pap: Persze, miért?
GM : Csak annyit mondhatok, hogy az account információid nem a Te gépedrõl
kerültek illetéktelen kezekbe. Fogadd el az egy hetet egyfajta bocsánatkérésként, hamarosan az esetrõl hivatalos kommunikáció is napvilágot lát majd.
Pap: Ok 😊) A t2 cuccaim helyett nem kaphatnák néhány faith cumót esetleg ??? 😊
GM : 😊) Nem, de ahogy a csapatod elnézem hamarosan megoldjátok magatok is .... 😊

Talán ennyit háttérinfónak az account "lopásokról".

Az hogy közkézen forognak a WoW szerver tört verziói szinte predestinálta,
hogy elõbb utóbb az account szervereket is törögetni próbálják, gondoljatok
bele, hogy ez pontosan az a fajta balhé, amibõl nagyon gyorsan valódi pénzt
lehet csinálni.

Botond
20+ 60as kari van a guildben. Ez olyan 10enegynéhány acc. Hétvégén toltuk közös AVzést. Egyiket megfordítottuk úgy,hogy 10%on volt a mi tábornokunk,és onnan nyertünk. Hatalmas volt. :-D Lassan 60as mindenki mehet majd a premade t3asok ellen a szívás wsg/ab-n.
TDC Geronimo
Komoly? Akkor gyarapodik szépen már a guild 😊

aoe spellnel is csak 1 szer kapod vissza a 30% ot meg akkor is ha mondjuk 20 mobot critelsz vele, viszont nagyon ritkan bugzik es kapsz mindegyikert, nekem ilyen egyszer volt😄

Sephi
"Kérjük, hogy csak komoly, tapasztalatokon alapuló stratégiákat küldjetek be, lehetõleg szépen megszerkesztve, a cím pedig lehetõleg híven tükrözze a szöveg tartalmát. Természetesen a stratégiákat mi is átnézzünk majd, mielõtt elfogadjuk és kitesszük õket az oldalra."

ROTFL

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Botond
Neptulon full pop,sorok is vannak,a héten mégis legalább 5en a guildben oda tudták moveolni a 60asukat másik (esetleg egyenesen lowpop) szerverrõl. Szóval nem lehet itt már semmit pontosat tudni. Próba cseresznye.
A mágus taktika sem rossz<#banplz>

Jééézusom<#idiota>

Még egy kérdés nagytudású mágusoktól:
Elemental mastery-re raktam pontot. Az stimmel, hogy crit-nél visszakapom a spell manaköltségének 30%-át. Ha mondjuk A Flamestrike bekritel (tudom, hogy hülye szó, de nem tudtam jobban megfogalmazni) mondjuk 2-3 mobon, akkor 2x 3x kapom vissza a spell manaköltségének 30%-át vagy csak egyszer? Blast Weave-nél ugyanez lenne a kérdésem.

Elõre is köszi ezt is

Srácok...
(Istenem, de jó megint felnézni ide<#idiota>)
Na szóval, elõfordúlhat, hogy egy szerver a Full státuszról visszaesik Medium státuszba? Mert szeretnék egy karaktert átvinni egy PVP szerverrõl egy PVE szerverre (úgy olvastam, hogy ez megoldható csak fordítva nem). A gond csak az ugye, hogy Full szerverre nem lehet költöztetni karit. A Nordrassil vagy két hete mediumon állt (pedig elõtte fullon volt ugyancsak), csak nem tudtam pénzt átutalni a karktermozgatásra. Most megint Fullon van és így most nem nagyon lehet ugye átmozgatni a karit.
Szóval van rá reális esly, hogy valamikor megint médiummá válik?
(mindennap megsasolom a realm státuszt a wow.eu-n amúgy)

Elõre is köszi...

TVelvet
lolezen jót röhögtem, aranyos😊))
capaszabi
pvp ofc

Oldern the 1st
Ez a Tarren mill? PVP? Vagy PVE? : )

capaszabi
hát jah. pénzt cuccot leszarom, az basz csak hogy ilyen söpredékkel kell 1 szerveren lennem :/

Oldern the 1st
Hát, olybá tûnik, hogy egyetlen védekezés a trade manipulatorokkal szemben az, hogy csak C.O.D és auction house lesz a hely, ahol pénzt forgatunk 😄

capaszabi
ö nyomta meg elsönek vazz

Sephi
Nos aszem en egyszer az eletembe farmoltam akkor is Black Drangonscalet es aztis 2 orat max. Altalabn kolcsonkeros avagy ertekes dolgokat jobban eladni...

Vagy ugye hozzaszegulni egy eros guildhez es ok segitenek. Nekem 3 haverom van pl akiknek bizonyitott 3000+ g juk van csak viccbol... azon versengenek kinek van tobb.... hogy hogyan sikerul? A valasz Aq20 es a konyvek. Igaz mi mar azon a szinten vaunk hogy ZG/AQ20 -ra roll vagy NEED/GREED rendszer van igy van amikor 2-3 konyv kiaesik. Remeke pelda a lock Shadowbolt X aszem amit nem kevesebb mint 450g-ert adtam el BO-al.

Igaz nem sok guild van egyenlore atom farm szinten ezekkel a 20-asokkal.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Botond
Ahba kell rakni mindent. Ha már mindenáron trade,hagyd,hogy õ nyomja meg elsõnek.
capaszabi
amugy tegnap éjjel nekem is lenyúlták 500g-met digit manipulátor mod/3rd party programmal...

beteszem elemental attuned blade-et trade-be õ beirja 580at
rányom trade-re rányomok trade-re átiródik 580-ról 58-ra és eltünik az ablak trade complete üzenettel...

prima ticket sebtiben

reggel auto answer

újabb ticket

új autoanswer

és most ezt irtam nekik:

still the scamming of aznxclusive

1. you say u cant give items back. HOW COME I KNOW MANY RL FRIENDS WHOSE ITEMS GOT GIVEN BACK?
2. you say be careful. HOW CAN I BE CAREFUL AGAINS CHEATERS USING 3RD PARTY AND U DO SH1T AGAINST?
3.you dont ban scammers. HOW U EXPECT PPL PAY FOR CLEAR GAME WHILE U CANT MAINTAIN IT?

So CHECK THE LOGS, BAN THE SCAMMER AND GIVE THE ITEM BACK TO THE RIGHTFUL OWNER!

AND NO COPY PASTE! THATS LIKE SPITTING ON THE FACE!

START WORKING FOR YOUR MONEY!

capaszabi
a többszáz farmig bot mellett nem hiszem hogy ez a 800g basz oda a gazdaságnak..

vegyél a GM-ektõl 😛
Botond
Ezé mondom,hogy nem túl humanitárius dolog. Most éppen én is 640 goldot próbálok összerakni epixx mountra,de esélytelennek érzem. -.-
Ez oké, de szerencsétlen a nulla cuccával farmoljon össze 800g-t? Életemben egyszer volt annyim, amikor a lovat vettem. Azóta stagnálok 50-150 között.
Botond
Csak a pénz duplikálást akarják megakadályozni. Ha mondjuk 800ért ment el a sok nexus,akkor 800at ki kell vonni a gazdaságból,hogy ugyanott legyen,ha visszaadják a motyót. Ettõl függetlenül szerintem sem túl humánus megoldás.
Ami a legszánaémasabb az egészben, hogy 800g-ért akarják visszaadni a cuccot. Legalábbis az egyik guildtársnak egnnyit irt a GM. Hát mi a faszom ez? GM maffia?
Vagy õk csinálják az egészet, és tolják át IRL goldra?
ott kezdödik egész hogy nem csak te accod lopátk el hanem feltehetöleg több 1000 player jár ugyan ebben a cipöben szal idö mig feldolgozzák a problémád.
valamit még is elbasztál nekem semi extra védelmem nincs symantek firewall öszvisz. még se lopták el accom (megérné pedig) ^.^
abban bizakodj hogy a blizz nem akar levágni egy tejelö birkát (nem sértés én is tejelek nekik :/ )

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Smithwarden
Accountomat elloptak. (nekem IS)
Csomo ismerosomet IS.

Mindenre figyeltem pedig mar regen... nem irtam a jelszavam, hanem copy-paste, legujabb virusirto, maximum vedelemre allitva, uj spyware-irto, tuzfal, WoW Launcher-el inditas, stbstb.

Megis, ez mar szanalmas kb.

Blizzard EU account csoport baszik persze egy betut is irni 2-3 levelemre 10 napja kb.

De mindenen felul, egyet aruljon el nekem vlki:
(Fleko-t kerdeznem foleg mert o szokott korbenezni sokfele, par belso forumon, , stb, hatha tudja a valaszt)

- HOGY ha vlkinek ellopjak a karjat, disenchant minden EPIC, minden cuccot es penzt megfog es elMAILezi a sajat KARIJANAK - akkor hogy a budos picsaba nem tudjak egy egyszeru LOGgal azonnal megnezni es BANnolni ahova kuldte, es azokat a cuccokat azonnal visszaadni + nem lopkodna senki talan ezutan mert csak felesleges melo.

Vagy ez tul egyszerunek tunik...?

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Lynx_TWL
ez a barom mennyit szarozhatott, hogy mindig berserk buff legyen rajta tripla critnél :d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
120 lépéssel biztos a 10 éveseket próbálják kiszûrni:o

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Davidus

V9ykn8_TZL0

Borgi
simán megeszi a kamu bankkártyasámot is 😛

porki fagyok fállalon

Leslieee
Az jól hangzik. Akkor majd a második karimat ott indítom. Ha lesz hely 😊

Trip to live, live to trip

PiszkosFred
Nagyreszt igen, bar azert maradt hirmondoban par mas nemzet bator fia is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Leslieee
Ne szopassál már. Nehogy már 1 ember foglalja a párezres szervereket 😊)) Van vagy 200 szerver csak európában😊) A másik meg h pl jár az egy hónap, és akkor sem enged tovább amíg be nem pötyögöm a game card kódját. Sztem ezt a sima account létrehozást és a lóvé utalgatást 2 részre szedhették volna, nem egy 120 lépésû regibe betenni.

Szal akkor a Bloodscalp szerver az magyar?

mert ne foglalja 10 napig a szervereinket, ha utána nem fogja folytatni.

bloodscalp(?)

Leslieee
Lenne két kérdésem, elsõ: Havernak odaadtam a guest pass key-t, elkezdte regizni, de kérte tõle a bankkártyát amit feltöltésnél majd használni fog. Miért nem lehet simán lejátszani csak azt a 10 napot és kész??

Második: Van magyar szerver? Vagy vmi olyan szerver ahol sok a magyar?

Leslieee
Vagy beteszed a bankba és a másikkal kiveszed 😊

kössz
a játékbeli levelezõszolgáltatással