World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de fakxom ok nem vagyok egy táp mágus de igy ránézésre odabasz dpsben O.o
ja bocs mágus kell viz imatt meg aoe >.<

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

TVelvet
😄 és milyen a kóóómában?😊
Lynx_TWL
:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Csak a szokásos Illuminati stlye ^^

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

TVelvet
😊
Bocsi, csak már nembírtuk, hogy nemtudunk bemenni bwlbe, aztan kijött a bagazs és irtottunk..
nothra vonatkozólag írtam, mert ott ugye rengeteg mobot fel lehet dotolni, és csak úgy jön a dmg :p
(a baj az hogy igen szegényes a warlockot szeretõ boss naxxban (noth, anub, 4hmen, kel'thuzad) -.-)

The Garrett
nemtudom annak a guildnek épp ott hány lockja volt, de szerintem a lockok akkor jo dpsek ha legalabb 4-5 van a raidben, hogy a shjadow vulnerabiliti mindig fennlegyen az adott mobon ( ha bossfightot nézünk). Nálunk pl 1db lock van összesen és így nem igazan tud top5 ben lenni, pedig a gearje és a talentje is megvan hozzá, mega shadow boltot is nyomogatja 2.5 secenként. :S

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett

Errol mindig ez jut eszembe 😄😄D:

inkább az a szomorú hogy lockok nincsenek benne náluk elsõ 5ben

egy paladinnak crites cuccban nincs manája. Pontosabban meglehetõsen kevés, ha folyton nyomja a seal of commandot, majd judgement, soc, judgement... akkor az el is viszi az egészet, nem marad excorcismre... Tehát ha így van felöltöztetve, lényegében el is felejthetjük a többi képességét, szinte csak a lay on hands meg a bubi marad, amik minimális manából is mennek...

Magh
Mindenki unja, aki komolyabb rankra megy, ez lenne abnormális, ha valaki élvezné.

capaszabi
mostani gmek nagy része valóban lófaszjóska, aki meg nem az meg unja mint a szart a pvpt (én) :F

Magh
Gyakorlatilag 90%-ban criteket ütött, gondolom heteking fraps moviekat készített Naxban mire 2-3 ilyen összejött. Hû.

Count Adyn
új logo <#eljen><#worship>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

jahat azt mindenki tudja hogy Nothnal a melee damage lesz a dominans, hisz casterek a harc jelentos szazalekaban az addokon vannak(minden uj addra felkell vinni az adott debuffot pl imp scorch, winter`s chill stb) tehat a caster dps itt inkabb a controlra megy el. de ahogy mondod pl abomination wingben sehol nem lenne ez a paladin a damage listan😊 viszotn ha azt nezzuk, hogy o melette tud healelni, bubizni, lay on handsezni stb, ehhez kepest tulzottan nagy a dpse. szerintem.

Ott van a végén a lényeg.😊 5. a dmg listán a 4 rugó mögött. Nem a criteket kell nézni. Gondolom volt a 40 emberbõl ott több mage is + valószínû ha a palának ilyen cuccai vannak akkor a guildjében lévõ mageknek se lehet rossz cuccuk.
Sok olyan boss van ahol melee jobban dominál vagy a ranged jobban dominál. Ezért is írtam, hogy PWnél már lehet nem lett volna az elsõ 10be se ugyan ez a pala(vagy lehet én tévedek és elsõ lenne?😊)
Én már biztos raktam volna a játékba olyan dolgot mint pld a számítógépek számolási sebességét mérõ progik csak itt a játékban pld,dps,max dmg,min/dmg mérné. Lehetne 1 fõvárosba ilyen edzõterem szerû. Bemész a kis kariddal és kiválasztasz 1 db 1 milla hps homokzsákot és melletted állna 1 npc aki mérne mindent amit közben csinálsz. Akár külön insta is lehetne. Orban bemennék a kis training instába ahol npcnél kiválasztom, hogy 1 milla hps NE szalmaembert akarok a bicskával szétaprítani, vagy 1 kis gnomot formáló homokzsákon akarom megnézni mennyit tudok sebezni 1 perc alatt a kis fire magem-mel.
Biztos vagyok benne, hogy a játékosok 10 % ott recskázna bent egész nap a critjeit/dps-ét nézve.<#hehe>

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Azt hiszem ez inkább szomcsi, jól látható a pala gyengessége a videóból 70% a dmg ének fehér auto attackból jön, erre egy hunter is képes lenne, csakis azért üt ekkorákat mert ez a fegyver brutális, egy warri ennél sokkal többet tudna kihozni ebbõl a fegyverbõl és ez nem pala leszólás mert én is sokat játszottam palával de ez a szomorú helyzet

lol azthiszi szegeny, hogy mert sokat villannak a szamok a kepernyon a critek miatt mar jo a dpse?😄 nekem is eleg sokat villan de akkor 3000 koruli ertekeket😊 /poke

2-4 pala akkro is kelleni fog.

Chrystopher
Ez egész bíztosan paladin? 😄
Ez iszonyat dps-t visz be. <#wilting>

Egyáltalán nem értek a palához, de tényleg csak auto attack van és SoC? Mert nekem is az van a fejembe, hogy UD-k ellen tényleg nagy dps-t tudhat. Vagy csak azt akarta érzékeltetni, hogy ha minden képességét használta volna akkor az elsõ lett volna a dmg listán?😊
Én inkább 1 full PW harcot néznék meg mit tud ott 7 perc alatt összehozni.
Az árnyékos oldala meg az ,hogy senki nem örülne neki ha +1 pala foglalná el valamelyik dps kari helyét.😊(fõleg BCben lesz majd bajban a figura amikor 25 ember-bõl kell raidet csinálni)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Botond
Sound gyerek is a mi BGnkben van,ha jól értem?
vszinü pvp/bg geares embereknek olyan szar cuccaik vannak ~

Dps pallidan 😊)

Sound
mindjárt megsajnállak, biztos komoly problémáid lehetnek a 3400-3600 hp-s blue geared rugók ellen 😄

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Lynx_TWL
jabocs, 4000 helyett 3000et sebzel egy lövéssel ok😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

mindenki hülye csak én vagyok helikopter

hiába az epic ha pve buildon van mindenki ^^

Sound
jó, csak tegyük hozzá azt az aprócska tényleg, hogy ha csak egyedül lépsz be egy AB-ba, több epiced van mint a másik 29 embernek, és szerintem ezzel nem is túloztam, magamból indultam ki. A másik dolog, van az a nagy mondás hogy:

Skill beats gear.

de

Van az a amennyiségû gear, amivel ellen baszhatod a skilled.

sajnos kifogtuk azt a battlegroupot, ahol kb. a legszarabbul gearelt arcok játszanak

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Mert én ilyen kis udvarias vagyok😊

TSW: Tunderke

pvp realm? o.O minek elnezest kerni, ha lepvpztek valakit?😄

Itt kérnék elnézést az Illuminatitól, amiért 2 fasz rugónk beverte a magányos palájukat, megérdemeltük hogy átgyalogoltak rajtunk utána ubrs elõtt😊 El lettek távolítva a raidból rögtön utána némi ordibálással fûszerezve.

TSW: Tunderke

"Aki azt mondja, hogy munka mellett nem lehet a r13 geart megszerezni, hazudik."

Ne haragudj, de ez hülyeség. Sok olyan ember van, akinek a munkaideje nem igazodik a többség játékszokásaihoz. Pl. aki mundjuk 2 hetente vált mûszakot, és kénytelen délelõttönként játszani. Ez nem igazán r13 barát. 😊

Those who wish to follow me I welcome with my hands

Magh
Én is csak ezt látom. R13-AQ guildraidek pug szinten dolgoznak kb. Egy kezemen meg tudom számolni az értelmes csapatokat akikkel összefutottam.

hát nemtom, én még csak nyomi magas ranku pvp teameket láttam
az hogy bemegyünk 7en (abból 3 alt) ab be és végigverjük premade teameket az szomorú ^^

Magh
Nálunk azért van jópár, aki ért. Össze tudunk rakni olyan teamet, aki ellen esélytelen az egész battlegroup (talán egy elit Alakir nem). Nem kell leírni az exeket 😊. Sajnos egyébként ez az egész találgatás, nem tudni, upgradelnek e, lesz e BG set, egyéb rewardok stb. :/

LSC
aha kösz

hát nem tudom, én nem cserélném le naxxos cuccaim azokra a szar pvp epicekre amiket eddig láttunk (max staffot). persze ez class kérdése, mert mondjuk healernek nem a legjobbak azok a cuccok pvpre. ha szerencsénk van akkor még változtatják a statokat (mondjuk erre nagy esély van lévén hogy ez még csak alpha verz :p)
ex-GM teamrõl meg csak annyit, hogy igen alázniuk kéne a "carebear noobokat", de ez baromira nem így lesz (ugye mostani gmek nagy része baromira nem ért pvphez ~)

Magh
Tudtommal a ladder system csak az arenára vonatkozik, BG-ben meg mindenki gyûjtögetheti a pontokat és vásárolgathat. Ebbõl adódóan a most kikerült arena setek a ladder rewardok.

Magh
Nem jó? Azonos damaget produkálnak mint egy AQ-Nax gear, legalább 1000 extra HP és sokkal jobb armor mellett. Magyarul a mostani epik set nagyságrendileg jobb PvP-re a T3-nál. Itt kiemelném, hogy a kieg lvl 70 kék cuccai a T3 szintjét TALÁN elérik. Ég és föld a különbség. Ez az arena harcokban is bõven ki fog ütközni , eltekintve attól, hogy lesz pár borzasztó erõs classpárosítás (2v2), 5v5-ben ez kevésbé lesz érezhetõ, de attól még egy ex-GM team alázni fog egy PvE csapatot. Legalábbis ez lenne logikus.

De hogy minek agonizáltok ennyit ???
Nem kötelezõ pvp-zni...sõt WoW-ozni sem, ha már ennyire nem tetszik a rendszer!

Kaz.

The Garrett
hat nemtudom, nincsenek égbe kiáltó különbségek high end kék cucc- t1-t2- pvp setek kozt jelenleg.(t3 at direkt kihagytam, az valamennyivel azert jobb mint az átlag még.) gondolom az ilyen arányok a kiegben sem fognak változni.
( meg ne felejtsük el a skálázható instákat sem... akár 5-10 fõs instabol is komoly epix loot stb)

2v2 - 3v3 ban még mindig a class elosztás a skillek használatának sorrendje/ miképpje dönti el a csatákat, nem a +30 stamina +40 uptodmg +10 manareg +5%crit.

QuippeR
a valódi pvp set a ladderbõl fog jönni, nem a sima arena rewardokból, de ezt már nyilatkozta a Blizzard is. egyébként meg úgy is lehet jó egy játék, hogy nincs dupla olyan jó geared mint a szerencsétlen n00b casualoknak, és még lehet hogy õk is élvezik.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Magh
Az a gond, hogy a Blizz skill-alapú PvP-t igért. Mi persze naivan azt hittük, megreformálják a BG-ket (de nem, ezek továbbra is kizárólag a ráfordított idõtõl függenek), erre kaptuk az Arenákat. Arról inkább nem nyilatkoznék, mennyire lesz balanced a 2v2 és a 3v3 verzió, kitalálható. Az is nyilvánvaló, hogy aki most epik pvp setben feszít, simán lealázza majd a többieket (pár hónap lesz, mire a lvl 70 epik instákból a HC vezetõ guildek kellõen felszerelkeznek, a kék dropok pedig nem lesznek jobbak a mostani top epikeknél), és elsõként lesz meg neki az Arena set, ami egy extrém STA, direkt erre kihegyezett cucc a jelenlegi adatok alapján. Egy ilyen ladder alapú, napi pár meccset igénylõ "farmba" beszállok szívesen, de félõ, hogy a már említett "valódi" PvP set a BG-kbõl fog jönni, ami újabb véget nem érõ farm.

MrStokes
Megneztem a mostani cuccaidat, hat le a kalappal.
Mostanaban en is mage karival mokazom, de almodni sem merek ilyen itemekrol.
A Whislist-edben szereplokrol nem is beszelve. ^_^;

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

QuippeR
szóval a "leülök azt dolgozok 2 hónapig" helyett 6-9 hónapnyi szórakozással is meg lehet szerezni a jó cuccokat, és ez baj?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Magh
E mostani pvp rendszernek egy hibája van, hogy teljesen skillfüggetlen. Aki azt mondja, hogy munka mellett nem lehet a r13 geart megszerezni, hazudik. Egyszerûen áldozatot kell hozni. Pontosan ezért elég kevés a kis szarjankó, azok nem bírják 2-3 hónapig. Én például HC raidelés mellett pvp-ztem és közben netrõl dolgoztam több, mint 2 hónapig. Egész napom wow volt, meg is lett a set. Az új, lineáris rendszer marad skillfüggetlen (nem az arénáról beszélek). Aki komolyan pvp-zik, ugyanúgy rákényszerül az egész napos BG-re, hogy mondjuk 3-4 hónap alatt meglegyen neki a gear. Az új rendszer egyetlen elõnye, hogy ki lehet hagyni pár hetet, és nem veszik el több hónapnyi munka. Hátránya, hogy 8-9 hónap alatt minden, kicsit is pvp-zõ casual megszerez mindent. Nem elhanyagolható, hogy mivel nem lesz semmilyen serverösszesítés, a lustább BG csoportokban sokkal több idõ lesz ugyanazt elérni.

zeki
KÖSZI SZÉPEN !!!!

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Adapt

MrStokes
Sztem neki az kell, amelyiknel a target frame-ben animalva jelenik meg a mob, vagy? 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"