World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja bocs mágus kell viz imatt meg aoe >.<
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
Bocsi, csak már nembírtuk, hogy nemtudunk bemenni bwlbe, aztan kijött a bagazs és irtottunk..
(a baj az hogy igen szegényes a warlockot szeretõ boss naxxban (noth, anub, 4hmen, kel'thuzad) -.-)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Sok olyan boss van ahol melee jobban dominál vagy a ranged jobban dominál. Ezért is írtam, hogy PWnél már lehet nem lett volna az elsõ 10be se ugyan ez a pala(vagy lehet én tévedek és elsõ lenne?😊)
Én már biztos raktam volna a játékba olyan dolgot mint pld a számítógépek számolási sebességét mérõ progik csak itt a játékban pld,dps,max dmg,min/dmg mérné. Lehetne 1 fõvárosba ilyen edzõterem szerû. Bemész a kis kariddal és kiválasztasz 1 db 1 milla hps homokzsákot és melletted állna 1 npc aki mérne mindent amit közben csinálsz. Akár külön insta is lehetne. Orban bemennék a kis training instába ahol npcnél kiválasztom, hogy 1 milla hps NE szalmaembert akarok a bicskával szétaprítani, vagy 1 kis gnomot formáló homokzsákon akarom megnézni mennyit tudok sebezni 1 perc alatt a kis fire magem-mel.
Biztos vagyok benne, hogy a játékosok 10 % ott recskázna bent egész nap a critjeit/dps-ét nézve.<#hehe>#hehe>
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Én inkább 1 full PW harcot néznék meg mit tud ott 7 perc alatt összehozni.
Az árnyékos oldala meg az ,hogy senki nem örülne neki ha +1 pala foglalná el valamelyik dps kari helyét.😊(fõleg BCben lesz majd bajban a figura amikor 25 ember-bõl kell raidet csinálni)
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Skill beats gear.
de
Van az a amennyiségû gear, amivel ellen baszhatod a skilled.
sajnos kifogtuk azt a battlegroupot, ahol kb. a legszarabbul gearelt arcok játszanak
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
TSW: Tunderke
TSW: Tunderke
Ne haragudj, de ez hülyeség. Sok olyan ember van, akinek a munkaideje nem igazodik a többség játékszokásaihoz. Pl. aki mundjuk 2 hetente vált mûszakot, és kénytelen délelõttönként játszani. Ez nem igazán r13 barát. 😊
Those who wish to follow me I welcome with my hands
az hogy bemegyünk 7en (abból 3 alt) ab be és végigverjük premade teameket az szomorú ^^
ex-GM teamrõl meg csak annyit, hogy igen alázniuk kéne a "carebear noobokat", de ez baromira nem így lesz (ugye mostani gmek nagy része baromira nem ért pvphez ~)
Nem kötelezõ pvp-zni...sõt WoW-ozni sem, ha már ennyire nem tetszik a rendszer!
Kaz.
( meg ne felejtsük el a skálázható instákat sem... akár 5-10 fõs instabol is komoly epix loot stb)
2v2 - 3v3 ban még mindig a class elosztás a skillek használatának sorrendje/ miképpje dönti el a csatákat, nem a +30 stamina +40 uptodmg +10 manareg +5%crit.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Mostanaban en is mage karival mokazom, de almodni sem merek ilyen itemekrol.
A Whislist-edben szereplokrol nem is beszelve. ^_^;
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE