World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár én lvl 10 után mindig átmentem a huntikkal elwynn forest-be, ott befogtam egy röfit, másik röfik leölésekor meg dobnak azok "chunk of boar meat"-et, amit kannibál, szelidített testvérük simán megeszik.
ja és ha imba pet-et akarsz, akkor lvl 10-en zarándokolj el a tauren-ek birodalmába - mulgore-ba - és északon keresd meg azt a rare párducot, amit úgy hivnak, hogy The Rake (lvl 10-es párduc). meg fogsz párszor halni az út során, erre készülj fel, szóval érdemes pucéran futni, de hidd el, ezzel a pet-tel meg leszel elégedve maximálisan 😊
lvl 10-en tame-elhetõ a drága...utána hearthstone vissza auberdinba, majd irány elwynn forest...a futás alatt meg rakd el a pet-et, addig sem vinnyog, hogy éhes.
Ami elromolhat, az bizonyos idokozonket el is romlik, ez ellen nem lehet mit csinalni. A kieso idore vonatkozo alternativ szorakozasi lehetosegek mar ecsetelve lettek par oldallal korabban ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
legalábbis ahogy elnéztem az ellenfeleinek 95%-a 2 shot volt max - ez igy biztos nagyon funny lehet.
ellenfeleinek 90%-a nincs igazán tisztában a skill-jeivel...warlock fear után nem használ death coil-t, priest nem tudja mire való a dispel magic-je, aztán hagyja, hogy frost novázva beszopja a 2100-es frostbolt crit-et, druida human form-ban healelgeti magát, pala nem használja a cleanse-et, warrior nem használ hamstring-et, meg ilyenek. hõsünk az esetek 90%-ában annak köszönheti, hogy õ megy el élve, hogy ud, vagy épp hogy nincs cd-n a gránátja. imho kicsit túl sokat használja azt a gránátot is -.-
zene elég uncsi alá, video edit meg kimerül a szélen lévõ pulzáló keretben.
de azért van benne jópár izgalmas csata is, viszont 26 perctõl kicsit többet vártam volna, ez a fight-fight után, mindenféle körítés nélkül egy idõ után több, mint uncsi...
ja igen, ez egy olyan tipikus leszólós video volt 😊)
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
Rank 5
Requires Level 68
Self 190 Mana
Instant cast
Imbue the Shaman's weapon with wind. Each hit has a 20% chance of dealing additional damage equal to two extra attacks with 445 extra attack power. Lasts for 5 minutes.
szal a WF 1 nagy ütés lesz nem 3 kicsi. abbol a szempontbol jo hogy nem kell 3x dobni miss/dodge/parry-re hanem csak 1x. viszont a chance to hit cuccok kevebbet fognak procolni
V9ykn8_TZL0
Ez alapján 9:20 óta van info.
egyszerûen vadállatokat kell vadászni, aztán azok is dobálnak elég húst, amit meg lehet etetni a pet-tel...s ez ingyen van, nem kell érte fizetni.
szerintem.
Valszeg ott a történtekért felelõs informatikust nemhogy kirúgják de olyan ajánlást kap hogy max pizzafutárként fogja keresni a betevõjét eztán.
Többieknek akik sírdogálnak: én azért nem lennék rá olyan büszke hogy egy fél neadjisten 1 napra nem tudok elszakadni a wow-tól. <#shakehead>#shakehead>
Plusz ha nem tetszik a szolgáltatás, még mindig le lehet mondani. Senki nem kötelez rá hogy pénzt költs rá (várom a flameket ezzel kapcs.)
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Mit túlzok el? Mit beszélek félre? 😊))
ಥ_ಥ
De akkoris kicsit eltulzod. Kicsit meg felre is beszelsz de tudom hogy nem vagy hulye hanem csak felhaborodott.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ice barrieres, elementalista mage wsg-pvp movie. eleg jo pergos, sajna tobbnyire melee classok ellen, de szerintem hangulatos filmecske.
a baglyokból meg 6-7db után esik hús.
"Ha ennyire halálra keresném magam, nem lenne pofám nem bejelenteni, hogy nem megy megint vagy egy tucat szerver - eléggé alap lenne egy olyan technikai hátteret biztosítani, hogy ne legyenek ilyen gondok." - a hardver azért van, hogy tönkre menjen. Panaszkodhatsz, hogy defektet kaptál, miért nincs az autókon olyan guimi, ami nem lyukad ki, csak éppen hülyének fognak nézni.
"egy darab GM nem reagált, még annyit sem hogy "igen, dolgozunk az ügyön"." - Lehet, hogy épp azon dolgoznak, de most ez is baj <#idiota>#idiota>
"Ne bogaramozz, mert ha nem látod be, hogy amit a Blizzard csinál Support néven , az egy nagy 0 - átkozott nagy szerencséjük van, hogy maga a játék ilyen elképesztõen jó - semmilyen más játéknál nem tudom elképzelni hogy ennyit lenyeljek. Képtelenség." - Tény, hogy mindig a fejlesztõ a király, és a többiek rontják el <#email>#email>
ಥ_ಥ
2. lövésed nincs, milyen technikai supportjuk van
3. lövésed sincs, milyen technikai problémák/fejlesztések mennek, amiért szarok a szerverek
Amig ezeket nem tudod, addig elég vastag bõr kell, hogy kijelenthesd, hogy te jobban csinálnád.
De tudodmit? csinálj egy kis karit valami másik szerveren, justforfun! Majd helyre jön a main-ed is. 2 nap nem a világvége. Volt ilyen régen is, lesz is.
keep walking... www.artum-inferniti.net
Ha ennyire halálra keresném magam, nem lenne pofám nem bejelenteni, hogy nem megy megint vagy egy tucat szerver - eléggé alap lenne egy olyan technikai hátteret biztosítani, hogy ne legyenek ilyen gondok.
Van rá pénzük , de nem akarják erre költeni, úgy látszik. Inkább esznek jó sok fánkot, hát lelkük rajta.
De ne mondd nekem, hogy ennyire jó lenne a supportja a játéknak, a GM-ek szarnak a farmolókra, nem érdeklik õket a visszaélések, a technikai oldaláról nem beszélve (Venture pl. NÉGY HÓNAPIG folyamatosan elképesztõen lagos volt, egy tárgy vásárlása (felvétele, eladása, mindegy) 2-3 másodperc késéssel történt meg, a battlegroundok élvezhetetlenek voltak, a fórumok tele voltak panasszal (hivatalos WOW fórum), egy darab GM nem reagált, még annyit sem hogy "igen, dolgozunk az ügyön".
Ne bogaramozz, mert ha nem látod be, hogy amit a Blizzard csinál Support néven , az egy nagy 0 - átkozott nagy szerencséjük van, hogy maga a játék ilyen elképesztõen jó - semmilyen más játéknál nem tudom elképzelni hogy ennyit lenyeljek. Képtelenség.
<#violent>#violent>Blizzard Down
Egyébként most tölöttem fel az accomat GC vel, kis érdekessség az elmúlt 2 hónapban egyetlen nap bonust nem kaptam, ilyen stabil szervereknél nem is csoda...
Blizz kis my <#gunyos1>#gunyos1>
ಥ_ಥ
Csak a két dolog nem ugyanaz...
ಥ_ಥ
leszarás felsõ foka. nehéz odaírni hogy KB mikorra.
(hát igen az meg sajnálatos hogy a szarul megírt netkódot a szerzõdéssel akarják takarni)
Ne hallgass viszont azokra, akik ártatlan nyuszik lemészárlására bíztatnak! Azok húsa nem elegendõ egy ekkora méretû állat megetetésére, technikai vonzatként pedig nem is lootolhatsz belõlük húst!
ಥ_ಥ
Tévedés, még ennyit sem képesek mondani, csend van és hullaszag, semmi bejelentés (utóljára 9:30-kor néztem, akkor már negyedik órája nem ment 😊
"
Nem hiszem. AZ LFG csati spammolói ellen is az a megoldás, hogy leave-et nyomsz? Hát, te tudod.
A szerzõdésben az van, hogy annyi karbantartás lesz és van (a szokásos heti leálláson felül), amennyire szükség van, de lehetõségeik szerint minél kevesebb megszakítással szeretnének szolgáltatni. Ebben nincs benne, hogy õk csak x órára állhatnak le, vagy hogy 10 botütést kap a karbantartó személyzet minden tagja, ha nincs meg idõre, vagy nem kell fizetned, ha karbantartanak, és az egyéb nyavajgások. Ezért az általam említett piros színû gomb megnyomása után felesleges is nyavajogni, hogy minden pontosan úgy történik, ahogyan abban a szerzõdésben a Blizzarddal megállapodtál <#nevetes1>#nevetes1>
Ettõl még persze érthetõ, ha nem tetszik, csak ellene nem tudsz tenni semmit, csak a lent említett cancel account áll rendelkezésedre, mint a tiltakozás hatásos, és jogos formája.
<#nezze>#nezze>
ಥ_ಥ
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
husikáját add oda a petednek !
elf kezdõ szint.