World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
bs full:d

๏̯͡๏﴿

lvl 10-en kapod meg tame pet skill-t ugye. ezzel kb. ki is meríted a lehetõségeket dolanaar-ban. utána irány darnassus, majd auberdine és környéke. ott meg már tudsz egyrészt új pet-et is befogni, meg ott vannak állatok is, amik husit dobnak.
bár én lvl 10 után mindig átmentem a huntikkal elwynn forest-be, ott befogtam egy röfit, másik röfik leölésekor meg dobnak azok "chunk of boar meat"-et, amit kannibál, szelidített testvérük simán megeszik.

ja és ha imba pet-et akarsz, akkor lvl 10-en zarándokolj el a tauren-ek birodalmába - mulgore-ba - és északon keresd meg azt a rare párducot, amit úgy hivnak, hogy The Rake (lvl 10-es párduc). meg fogsz párszor halni az út során, erre készülj fel, szóval érdemes pucéran futni, de hidd el, ezzel a pet-tel meg leszel elégedve maximálisan 😊
lvl 10-en tame-elhetõ a drága...utána hearthstone vissza auberdinba, majd irány elwynn forest...a futás alatt meg rakd el a pet-et, addig sem vinnyog, hogy éhes.

Engem jobban zavarna ha azt mondják hogy délre megvan és még este csak a windowst😛PP rakják a gépekre

Oldern the 1st
Itt nem azzal a 3-4(?????) nappal van a probléma, senkit nem érdekel ha pár napig nem tud wow-ozni, a gond a Blizz hozzállásával van.

PiszkosFred
Nem ertem a problemadat. 365 napbol 3-4 nap az, amikor leallnak a serverek - nem elore tervezett modon - es nem tud jatszani az ember. Ennek megvannak a hibai, es altalaban valahogy midnig megoldjak. Persze, duhito tud lenni, foleg hetvege kozeledtevel, de attol hogy te/vagy barki veres maszatta veri a fejet a legkozelebbi falon, attol nem lesz hamarabb server. Cserebe majd kapsz par nap jovairast.

Ami elromolhat, az bizonyos idokozonket el is romlik, ez ellen nem lehet mit csinalni. A kieso idore vonatkozo alternativ szorakozasi lehetosegek mar ecsetelve lettek par oldallal korabban ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Nem rossz gear, nem rossz. Van ilyen shirt nekem is a bankban, es a tabard is ismeros... 2 item is egyezik, jo vagyok 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

hát nem kötözködés de ez a movie errõl szólt javarészt: frostbolt crit + coc crit + fire blast crit (ha még szükséges az utóbbi 2).
legalábbis ahogy elnéztem az ellenfeleinek 95%-a 2 shot volt max - ez igy biztos nagyon funny lehet.
ellenfeleinek 90%-a nincs igazán tisztában a skill-jeivel...warlock fear után nem használ death coil-t, priest nem tudja mire való a dispel magic-je, aztán hagyja, hogy frost novázva beszopja a 2100-es frostbolt crit-et, druida human form-ban healelgeti magát, pala nem használja a cleanse-et, warrior nem használ hamstring-et, meg ilyenek. hõsünk az esetek 90%-ában annak köszönheti, hogy õ megy el élve, hogy ud, vagy épp hogy nincs cd-n a gránátja. imho kicsit túl sokat használja azt a gránátot is -.-

zene elég uncsi alá, video edit meg kimerül a szélen lévõ pulzáló keretben.
de azért van benne jópár izgalmas csata is, viszont 26 perctõl kicsit többet vártam volna, ez a fight-fight után, mindenféle körítés nélkül egy idõ után több, mint uncsi...

ja igen, ez egy olyan tipikus leszólós video volt 😊)

Én spec nem látok jó dolgot abban hogy felkelek reggel, wow, nem megy, irány fórum "OMFG BLIZZ U SUCK BIG TIME", majd egész nap sírás hogy ilyen fos szolgáltatás nincs másik.. Ezt nem kell félreérteni, mindenki azt csinál, meg úgy intézi az életetét ahogy akarja, nem vagyok én senkinek az édesanyja, oda akartam kilyukadni hogy én nem lennék rá olyan nagyon büszke hogy egy fél nap wow kiesés felborítja az életemet.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Davidus
rockbitert is megvarálták nem AP-t ad hanem + damot 80-240(weapon speed függõ)

V9ykn8_TZL0

Sephi
Epp ez a baj hogy egyessek mar annyira fuggoek hogy egyszeruen nem birjak elviselni ha egy napig nem tudnak belogolni. Ez termeszetesen nem minden ertelembe rosz dolog.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Épp ideje volt egy kis WF buffolásnak <#idiota>

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Davidus
Windfury Weapon
Rank 5
Requires Level 68
Self 190 Mana
Instant cast

Imbue the Shaman's weapon with wind. Each hit has a 20% chance of dealing additional damage equal to two extra attacks with 445 extra attack power. Lasts for 5 minutes.

szal a WF 1 nagy ütés lesz nem 3 kicsi. abbol a szempontbol jo hogy nem kell 3x dobni miss/dodge/parry-re hanem csak 1x. viszont a chance to hit cuccok kevebbet fognak procolni

V9ykn8_TZL0

Tipikus hozzá nem értõ, "gõzöm sincs az egészrõl" hozzászólás. Ne hasonlíts már egy szaros játékszervert egy banki szerverhez. Ha finoman akarok fogalmazni, nagyjából, úgy semmi köze nincs a két dolognak egymáshoz. A 24 órás karbantartásról annyit, hogy megint csak gõzöd sincs mi történt / történik ott (ahogy nekem sincs). Valószínûleg nem csak õk felelhetnek a dologért, nekik is van ISP-je, meg valószínûleg más, 3rd party jellegû hibák is elõjöhetnek, aholis õk max rászólnak a cégre hogy ugyanmár, csináljanak már valamit.

Oldern the 1st
Mondj már egy olyan állatot a night elf kezdõn, ami a csak húsevõknek jó. Nincs ilyen.

Oldern the 1st
Jó, én 9:30 környékén néztem, akkor még nem volt fent (tízre járok dolgozni, és még indulás elõtt nézegettem a bejelentéseket 😄)

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=45555357&sid=1

Ez alapján 9:20 óta van info.

nem kell venni semmiféle húsokat sem pet-nek.
egyszerûen vadállatokat kell vadászni, aztán azok is dobálnak elég húst, amit meg lehet etetni a pet-tel...s ez ingyen van, nem kell érte fizetni.
szerintem.

Tipikus rendszergizdai hozzá állás.Történetesen a nem mûxõ szarverek szerdán voltak egy 24 órás szabdságon vagyis bõven volt idõ tesztelni.Gondolj bele hogy teszem azt ez egy bank szervere ami egy héten 2x mond unalmast vagy egy tõzsdei szerverbe.

Valszeg ott a történtekért felelõs informatikust nemhogy kirúgják de olyan ajánlást kap hogy max pizzafutárként fogja keresni a betevõjét eztán.
Ha ennyire vágjátok mi a gond miért nem szóltok Blizznek hogy mit javítson? Ilyen esetek nagy részében NEM lehet kb. idõpontot mondani, konkrétan azért mert elõször is ki kell deríteni mi a baj, ami sok esetben sokkal több idõt vehet igénybe mint maga a javítás (ami pl. csak 1 csere), másrészt pedig millió+1 gond felmerülhet közben / utána is. Egyetlen megoldás lenne ha azt mondanák hogy vasárnapra kész, és akkor örültök ha kész lesz még ma este (kérdés hogy ettõl mivel lenne jobb).

Többieknek akik sírdogálnak: én azért nem lennék rá olyan büszke hogy egy fél neadjisten 1 napra nem tudok elszakadni a wow-tól. <#shakehead>

Plusz ha nem tetszik a szolgáltatás, még mindig le lehet mondani. Senki nem kötelez rá hogy pénzt költs rá (várom a flameket ezzel kapcs.)

picket
Betiltanád a fórumot?! <#ejnye1>

<#idiota>

&#3237;_&#3237;

Ahogy ezt elolvasom, ki jön velem szembe? Jaeana a mozgóárus. Vettem egy csomó húst. thx.
Kriger
Hagyjátok már ezt a böszmeséget <#gonosz3>

raziel.
ne sirjatok...megszorító csomagok most kezdödnek, majd hozzászoktok

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Oldern the 1st
"De akkoris kicsit eltulzod. Kicsit meg felre is beszelsz de tudom hogy nem vagy hulye hanem csak felhaborodott."

Mit túlzok el? Mit beszélek félre? 😊))

Oldern the 1st
Lehet venni húst Darnassusban a mozgó árustól, csak szerencse kell hogy megtaláld.

picket
Az bõven elég. Késöbb majd Menethilben veszel neki húst az innkeepernél (az elf innkeeperek természetvédõk, és nem tartanak húst <#idiota>, a többinél általában lehet venni).

&#3237;_&#3237;

Oldern the 1st
Bagatelizálhatsz, de ettõl még száni, amit a Blizzard support néven csinál.

Sephi
Te ezt a dolog mar tulfokozod. Az meg masik dolog hogy nekem soha nem volt semmi bajom veluk... egyszer sem szidtam a fejuket. Ez van nekem szerencsem van es lehet hogy emiatt letom igy a dolgokat.

De akkoris kicsit eltulzod. Kicsit meg felre is beszelsz de tudom hogy nem vagy hulye hanem csak felhaborodott.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

http://video.google.com/videoplay?docid=4126647494629291372

ice barrieres, elementalista mage wsg-pvp movie. eleg jo pergos, sajna tobbnyire melee classok ellen, de szerintem hangulatos filmecske.

köszi rájöttem hogy csak lenyúzni lehet.
a baglyokból meg 6-7db után esik hús.
picket
"Tedd magad az õ helyükbe" - Empátia. Hülyéknek való tulajdonság, melyet az okos ember kerül. Bizonyosan azt szeretnék, hogy ideges légy, és ha kijön egy hasonlóan jó játék (mert ez elöbb-utóbb be fog következni), akkor azonnal válts, és semmi ne kössön ide. Direkt veled ****nak ki! És még a villanyszámlán is spórolnak, mert nem megy a szerver <#idiota>

"Ha ennyire halálra keresném magam, nem lenne pofám nem bejelenteni, hogy nem megy megint vagy egy tucat szerver - eléggé alap lenne egy olyan technikai hátteret biztosítani, hogy ne legyenek ilyen gondok." - a hardver azért van, hogy tönkre menjen. Panaszkodhatsz, hogy defektet kaptál, miért nincs az autókon olyan guimi, ami nem lyukad ki, csak éppen hülyének fognak nézni.

"egy darab GM nem reagált, még annyit sem hogy "igen, dolgozunk az ügyön"." - Lehet, hogy épp azon dolgoznak, de most ez is baj <#idiota>

"Ne bogaramozz, mert ha nem látod be, hogy amit a Blizzard csinál Support néven , az egy nagy 0 - átkozott nagy szerencséjük van, hogy maga a játék ilyen elképesztõen jó - semmilyen más játéknál nem tudom elképzelni hogy ennyit lenyeljek. Képtelenség." - Tény, hogy mindig a fejlesztõ a király, és a többiek rontják el <#email>

&#3237;_&#3237;

Guer
ti még mindig nemvágjátok hogy mirõl beszél....

1. lövésed sincs, milyen technikai hátterük van
2. lövésed nincs, milyen technikai supportjuk van
3. lövésed sincs, milyen technikai problémák/fejlesztések mennek, amiért szarok a szerverek

Amig ezeket nem tudod, addig elég vastag bõr kell, hogy kijelenthesd, hogy te jobban csinálnád.
Friczy
Mi lesz veled ha kijön a BC? lehet hogy 2 hétig nem lesz szerver, lehet hogy utánna is xar lesz..

De tudodmit? csinálj egy kis karit valami másik szerveren, justforfun! Majd helyre jön a main-ed is. 2 nap nem a világvége. Volt ilyen régen is, lesz is.

keep walking... www.artum-inferniti.net

Oldern the 1st
"Tedd magad az õ helyükbe"

Ha ennyire halálra keresném magam, nem lenne pofám nem bejelenteni, hogy nem megy megint vagy egy tucat szerver - eléggé alap lenne egy olyan technikai hátteret biztosítani, hogy ne legyenek ilyen gondok.

Van rá pénzük , de nem akarják erre költeni, úgy látszik. Inkább esznek jó sok fánkot, hát lelkük rajta.

De ne mondd nekem, hogy ennyire jó lenne a supportja a játéknak, a GM-ek szarnak a farmolókra, nem érdeklik õket a visszaélések, a technikai oldaláról nem beszélve (Venture pl. NÉGY HÓNAPIG folyamatosan elképesztõen lagos volt, egy tárgy vásárlása (felvétele, eladása, mindegy) 2-3 másodperc késéssel történt meg, a battlegroundok élvezhetetlenek voltak, a fórumok tele voltak panasszal (hivatalos WOW fórum), egy darab GM nem reagált, még annyit sem hogy "igen, dolgozunk az ügyön".

Ne bogaramozz, mert ha nem látod be, hogy amit a Blizzard csinál Support néven , az egy nagy 0 - átkozott nagy szerencséjük van, hogy maga a játék ilyen elképesztõen jó - semmilyen más játéknál nem tudom elképzelni hogy ennyit lenyeljek. Képtelenség.

Sephi
De bogaram gondolhatod hogy nem direkt csinaljak hogy nem megyen. Tedd magad az o helyeukbe es kesz. A aramert is fizetel... es most egy ket nap nem a vilagvege...

<#violent>Ragnaros Down
<#violent>Blizzard Down

Egyébként most tölöttem fel az accomat GC vel, kis érdekessség az elmúlt 2 hónapban egyetlen nap bonust nem kaptam, ilyen stabil szervereknél nem is csoda...
Blizz kis my <#gunyos1>

jah persze, egy több millió dolláros üzletben próbáld meg azt mondani hogy nem tudod mikorra lesz jó... lehet abban a percben ki is basznának rögtön

Kemény, rideg világ ez ahol menetrenden kívüli szerverleállások vannak meg zord lfg csati. Amúgy lfg csati alternatívája a create new window opció, csak lfg megjelenítéssel, amit a normál chat mögé elrejtve egy kattintással elõ lehet hívni. Már ahol ez kell, mert nepten pl. semmi gond nincs az lfg-vel.

picket
"leszarás felsõ foka. nehéz odaírni hogy KB mikorra." - arra gondoltál már, hogy nem tudják, hogy mikorra? Nem akarok ilyen dolgokat puffogtatni (de most fogok <#idiota>), de a mögötte lévõ technika bonyolultsága nem egyezik meg egy orosz "zseb"-számológép szintjével.

&#3237;_&#3237;

picket
Igazad van: tudom. Az elsõ pillanatban nyomtam a leavet, amikor kijött eme okos újítás, minszerint minden Azeroth-on kalandozó kedves - ámde értelmi fogyatékos - kispajtás poénjait, értelmetlen óbégatását, hírdetéseit (wtb, wts) lássam, és ezzel figyelmemet elvonja a valóban - számomra - fontos dolgoktól, melyek más csatikon találhatóak. <#bee1>
Csak a két dolog nem ugyanaz...

&#3237;_&#3237;

nem érted, azzal van nekem problémám, hogy ennyit irnak ki hogy "majd visszahozzuk egyszer a servereket"
leszarás felsõ foka. nehéz odaírni hogy KB mikorra.
(hát igen az meg sajnálatos hogy a szarul megírt netkódot a szerzõdéssel akarják takarni)

picket
Az sem mindegy, hogy mit fogsz be, mert a különbözõ állatok más kajákat szeretnek. Kezdõknek ajánlott a medve, mert az húst, gombát és kenyeret is kajál, ráadásul a mágusok által készített kenyér is jó neki (persze ez elf kezdõn nem sokat segít).
Ne hallgass viszont azokra, akik ártatlan nyuszik lemészárlására bíztatnak! Azok húsa nem elegendõ egy ekkora méretû állat megetetésére, technikai vonzatként pedig nem is lootolhatsz belõlük húst!

&#3237;_&#3237;

Oldern the 1st
"nem, de nem is azért fizetünk, hogy ennyivel leszarják az elõfizetõiket hogy "bocs nem mennek a serverek, majd megjavítjuk öket""

Tévedés, még ennyit sem képesek mondani, csend van és hullaszag, semmi bejelentés (utóljára 9:30-kor néztem, akkor már negyedik órája nem ment 😊

Oldern the 1st
"Ettõl még persze érthetõ, ha nem tetszik, csak ellene nem tudsz tenni semmit, csak a lent említett cancel account áll rendelkezésedre, mint a tiltakozás hatásos, és jogos formája.
"

Nem hiszem. AZ LFG csati spammolói ellen is az a megoldás, hogy leave-et nyomsz? Hát, te tudod.

picket
"nem is azért fizetünk, hogy ennyivel leszarják az elõfizetõiket hogy "bocs nem mennek a serverek, majd megjavítjuk öket"" - de! <#idiota>

A szerzõdésben az van, hogy annyi karbantartás lesz és van (a szokásos heti leálláson felül), amennyire szükség van, de lehetõségeik szerint minél kevesebb megszakítással szeretnének szolgáltatni. Ebben nincs benne, hogy õk csak x órára állhatnak le, vagy hogy 10 botütést kap a karbantartó személyzet minden tagja, ha nincs meg idõre, vagy nem kell fizetned, ha karbantartanak, és az egyéb nyavajgások. Ezért az általam említett piros színû gomb megnyomása után felesleges is nyavajogni, hogy minden pontosan úgy történik, ahogyan abban a szerzõdésben a Blizzarddal megállapodtál <#nevetes1>

Ettõl még persze érthetõ, ha nem tetszik, csak ellene nem tudsz tenni semmit, csak a lent említett cancel account áll rendelkezésedre, mint a tiltakozás hatásos, és jogos formája.

<#nezze>

&#3237;_&#3237;

köszönöm
QuippeR
de árulnak, csak ritka. Menethil Harborban pl van hentes.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Öljél nyuszikat, meg sünikéket, és szomorú szemû õzikéket és azoknak a
husikáját add oda a petednek !

sziasztok, egy gyors kerdes hogyan lehet hust szerezni? mert nem tudom etetni a petemet es allandoan elmegy, kajat sehol nem arulnak. elore is koszonom a gyors valaszt.
elf kezdõ szint.