World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

persze nem kötelesek, de ebbõl látszik hogy mennyire leszarják az egészet

Lynx_TWL
5 órája ezen vitázni:o nubok

๏̯͡๏﴿

picket
Pedig az egy egygombos kaszt <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Davidus
nem😄

V9ykn8_TZL0

picket
Ennél egy pc megjavítása is sokszor bonyolultabb, de ezt biztosan Te tudod jobban. És a problémánk a dologgal, hogy értsd miért ellenkezünk az, hogy folyamatosan nyomjátok a "miért nem megy má'", "mikor megy má'", "ennyit nem állhatnak", "kötelesek idõpontot kiírni", holott világosan megmondtam, hogy erre egyikre sem kötelezi a szerzõdés a Blizzardot, amit minden peccselés és telepítés után újra és újra olvasás nélkül gyorsan elintézel egy ACCEPT gomb lenyomásával. Nem baj, én el vagyok vele, de egyet érteni nem fogunk <#kuss>

&#3237;_&#3237;

BEAST
mivel? a shammyt torlod nem? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

És a HW része köztudottan úgy zajlik, hogy Lajos befut a szerverterembe, felkiált hogy hohó, és már megy is minden!

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Davidus
basszák meg! nekem adjanak 2 szintet amit ma léptem volna😛

V9ykn8_TZL0

adott egy serverpark X serverrel. elöször átnézik nem-e ment tönkre valami hardveresen (mint ahogy általában szokott), aztán jöhet a softveres rész. azt kicsit hosszabb átnézni, de a logok megkönnyítik kicsit.
nincs nagy különbség

picket
Erre már tényleg nem lehet mit mondani <#nemtudom>
Töröld meg a szádat, mert habzik <#crazya>

A fánk© és a kávé© meg amúgy is az én szövegem és jogdíjat fogok érte követelni <#bee1>

&#3237;_&#3237;

Lynx_TWL
akkor még 3 óra sírás, de utána Aliens !!!😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

hmm ja nem is tudom miet neked ment, ja tudom - egyetertettem veled 😄

anti hero

jah tényleg, hozzá nem értõ emberek foglalkoznak vele, és akkor nem így müködik.
azért lesz jobb, mert legalább úgy tesznek mintha foglalkoznának az ügyfeleikkel. a többire meg ott a válasz a másik hszben

nem mennek a serverek?
😄

anti hero

picket
Meg azt, hogy nem aktákról van szó, aminél fix oldalszámot át kell nézni, és ha egy oldal 2 prec, akkor x oldal este 8-ra meglesz. Én sem próbálok meg lovat eladni, mert nem vagyok lókupec... <#nezze>
Különben is a kávészünet 20 perc, ha fánk is van, akkor fél óra, és napi 8 óra monitor elötti munkához jár az óránkénti 10 perc szünet. <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Ez az informatika világában nem teljesen így mûködik. Mindegy. Csak még egy kérdés. Ha adnak egy idõpontot, mondjuk este 8, mivel lesz attól jobb pl? És ha akkor sem megy?

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

ja igen bocs, nem vettem bele a 15 kávészünetet, csigazabálást meg a müszakváltást

BEAST
soha tobbe ne merd azt emlegetni hogy instaba jonnel velunk 😄😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
remelem ezt te sem gondoltad komolyan 😄DD

TDC Geronimo
Látod bíszt a múltkor is akartam veletek tolni hát nem elment a szerver. Ma ugyanez >.<

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

tudnának mondani.
mit néztek át eddig? mennyi minden van még hátra ami hibát okozhat? mennyi ideig tartana azt átnézni?
tessék ebbõl rögtön lehet mondani egy idõpontot hogy kb mikorra találják meg max a hibát (mondjuk legyen az idõpont max este 8 óra, addigra mindent át tudnak nézni). este 8-ra mondjuk megtalálják a hibát, akkor megmondják hogy ezt még kb mennyi idõ javítani (vagy ha nem találják meg a hibát akkor azt hogy sajnos nem találták meg a hibát, mindent újra át kell nézni ami megint x óráig fog tartani)
tényleg baromi nehéz megmondani <#wilting>

Lynx_TWL

TDC Geronimo
Akkor ki kezd velem BE-t? 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

picket
Ki van írva, hogy még azt sem tudják, hogy mi okozza a hibát, amit még csak meg sem találtak! Akkor erre mondj idõpontot, hogy mikor lesz megoldva! <#wilting>

És ezért írja zaniah, hogy nem érti az ilyen rinyát.

&#3237;_&#3237;

BEAST
siman megerne sztem 😄

Ennek tükrében akkor egy gyors értekezést hívok össznye négyre, mert nem kell hazasietnem "függeni", de valszeg az én yooédesanyám fog csuklani nem a blizzard összes nõi felmenõ<#mf1>
shala
igen <#nevetes1>

non potest pluere aeternum

Lynx_TWL
jah meg reroll revered ab, exa av, epix mount, 1500g, 80 arcane crystal, másfél év, fél epix gear, és sok sok szeretet meg törõdés?😄

még mindig kevésbbé dühítõ nem tartani egy adott idõpontot mondjuk, mint az hogy semmit nem mondanak

Lynx_TWL
01:55 pm: im off to pee
02:01 pm: hey wheres my donut?

BEAST
Scholot! ... mar csak Araj kell es meglesz a kulcsom <#idiota>

BEAST
reroll rugo nepan es kesz , vagy nemisismerlek 😄DD

shala
megjöttem edzésrõl ( ha lesznek szerverek ) lekell nyomnunk stratot scholot meg mindent -.-

picket
<#wilting>

&#3237;_&#3237;

Van benne igazság, de megint elmondom, hogy sok esetben lehetetlen idõpontot írni. Nagyjából két megoldás van, írnak egy olyan idõpontot, amit ha meglátsz, megint felháborodsz, vagy írnak egy másikat, amirõl simán elképzelhetõ hogy nem tudnak tartani, kitolják, te felháborodsz. 4bõl 3 esetben felháborodsz, nem biztos hogy õk csinálják rosszul 😊 A hozzáállásos dologgal nem tudom hova akarsz kilyukadni, de mindegy.

Egyékbként a legfrisebb hír:
" 01:50 pm CEST: Investigation continues, but we have yet to locate the root cause. We will update you regularly and provide an ETA as soon as possible. "

Lynx_TWL
😄

Lynx_TWL
pvpztem a rugómmal egy két wsgt, és azt kell mondjam még mindig a legjobb :o
byez neptulon:d

BEAST
1. miert milyen forum?
2. miota vagy te az olvasok 90%-a? 😄D

Sephi
Mar megint sok a duma. Sok ember nem fogja fel hogy ez itt nem vita forum es hogy a ezt olvasok 90%-at borzalmasan nem erdekli egyes emberek vitai ugyhogy legyetek szivesek ezt mashol folytatni mert unalmas.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lynx_TWL
a probléma veletek van, ha õ idegeskedni akar hagy tegye, de ti minek folytatjátok a felesleges szófecsérlést?😮

BEAST
pedig megtehetned , most lenne idom jatszani , de kenytelen vagyok a palammal foglalkozni egy masik realmen xD ... de elhataroztam hogy megveszem a BC-t es sztrajkba kezdek mert nem fogok vele jatszani <#idiota>

shala
engem is zavar,de azért nem mondom meg a frankót hogy miért nem ezt csinálják meg ,miért azt veszik fel, meg miért nem arra költik a pénzt, és miért nem basszák meg..

PiszkosFred
Persze, panaszkodni lehet. Jogos is. A gond akkor lenne, ha kozben ok nem csinalnanak semmit. De mivel mindig megoldjak, ezert lehet panaszkodni, de kellene kis turelem is... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Úgy gondolom szándékosan értesz itt hatalmas nagy "szakmai" és orvosi értelemben mindenkit.Abszolute nem a fél esetleg egy-két napos leállásról szól ez a dolog és nem is a függõségrõl hanem a módszerrõl.

Valóban nekem nem az informatika a szakterületem csak alkalmazom a kor vívmányát a magán életben ill a cégnél is.

Amirõl viszont itt szó van az a pénz.

Nem szivességet tesz a blizzard hanem szolgáltat jópénzért.

Te a mundér becsületét azval véded hogy a vérpistikék nem tudnak a nap 24 órájában hentelni és ez nem is olyan nagy gond legalább egyszer kialvadják magukat.Viszont mivel ez kõkemény üzlet nem lehetséges az hogy "majdkészlesz1xésakkormajdjátszhattok" felirat van kint ahogy itt olvasom.

Bármekkora is legyen az a hiba kötelességük tájékoztatni a szolgáltatás átmeneti problémáiról az ügyfeleiket, mitöbb idõpontot is megjelölni amit egyszer lehet módosítani de nem többször.

Yahh és egy yoo tanács a kedves beszédedért, javallom a polgármesteri irodás informatikai állás szintû munkahelyednél neigen akarj ezvel a mentalitással olyna céghez szerõdni ami efektíve üzleti orientáltságú mert ott nem biztos hogy elnézik azt hogy egy harmadik személy vagy cégre van ráhárítva a meghibásodás és neagyúristen ezért ügyfél vész el.
Engem zavar ez a 3-4 nap (ami ráadásul "kicsit" több). Sõt az is zavar, hogy elvileg fejlesztették a servert, de baromira nem úgy néz ki az ugyanúgy "mûködõ" 10mps shard laggokat nézve.
Fizetünk érte? igen. akkor akkor panaszkodunk, amikor akarunk.

TVelvet
megkéne már tanulnom bánni a vegassal😊
"A GMek hozzaallasa mas kerdes, ott megint embere valogatja, hogy mi a helyzet. Egy-egy acclopast nem lehet 10 perc alatt elintezni, foleg most, amikor tomegevel tortennek ilyenek. Idovel talan megoldjak ezeket is..."

Ha csak az emberek fele reportol GM-eknek mint amirõl én tudok, akkor részvétem <#idiota>

Az acclopásról csak annyit hogy az pont nem az õ hibájuk, szerintem így is örülni kell hogy segítenek egyáltalán.

PiszkosFred
Leszogeznem, nem ertek hozza. Szal mint "laikus egyszeri parasztgyerek aki wowozik" szemszogbol nezem a dolgokat. De mi az, hogy nem ertenek hozza? A servereket mindig megheggesztik, van hogy par oran, van hogy par napon belul. De mennek. A wow jatekosok/accountok szama lassan eleri egy kisebb eu orszag lakossaganak a szamat. Biztos baromi egyszeru am ezt kezelni? ;] Biztos, hogy pofonegyszeru minden nyugre es bajra azonnal orvossagot talalni? Tudom, tipikus emberi tulajdonsag a turelmetlenseg (en is utalok varni, de meg jobban utalom az ilyenkor fellepo tehetlenseget), de attol sem lesz gyorsabban ujra server, ujra visszakapott acc, ha te most duhongsz. Esetleg megnyugodsz, ez akar lehet jo is. Gond az, hogy a legtobb ember egyre inkabb belelovalja magat, es nem hogy megnyugszik, egyre pipabb lesz ;]

Nem vedem a blizzt - vedje akinek hat anyja van - de azert nem hiszem hogy le kellene oket "nullazni", hiszen csinaljak amit csinalnak. En is szidtam oket, es szidom is ha nem megy a server, de az csak hirtelen felindultsag, aztan el is mulik hamar...

Par nap, es lesz ujra server, lehet ujra raidelni, es azt a 10 percet amig szavazol majd vasarnap, egesz nap olheted a kivant raidbosst, vagy egyeb pirosnevu kollegat...

A GMek hozzaallasa mas kerdes, ott megint embere valogatja, hogy mi a helyzet. Egy-egy acclopast nem lehet 10 perc alatt elintezni, foleg most, amikor tomegevel tortennek ilyenek. Idovel talan megoldjak ezeket is...

...vagy nem ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Az eddigi hozzászólásaidból konrkétan kiderül hogy neked a 3-4 nappal van bajod, de azért érdekelne hogy mi a rossz hozzáállás?

A linkelt topicból egyértelmûen kiderül hogy foglalkoznak a dologgal.

shala
egy vkivel van a probléma az pedig te vagy,nyugodj már meg, ennyire zavar hogy nem minden történik úgy ahogy te szeretnéd? szokjál hozzá, hidd el a következõ szerverleállásnál neked mindenképpen küldenek egy bocsánatkérõ levelet, és mellé egy belépõjegyet vmi kosárlabdameccsre