World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ಥ_ಥ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
nincs nagy különbség
Töröld meg a szádat, mert habzik <#crazya>#crazya>
A fánk© és a kávé© meg amúgy is az én szövegem és jogdíjat fogok érte követelni <#bee1>#bee1>
ಥ_ಥ
anti hero
azért lesz jobb, mert legalább úgy tesznek mintha foglalkoznának az ügyfeleikkel. a többire meg ott a válasz a másik hszben
😄
anti hero
Különben is a kávészünet 20 perc, ha fánk is van, akkor fél óra, és napi 8 óra monitor elötti munkához jár az óránkénti 10 perc szünet. <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
mit néztek át eddig? mennyi minden van még hátra ami hibát okozhat? mennyi ideig tartana azt átnézni?
tessék ebbõl rögtön lehet mondani egy idõpontot hogy kb mikorra találják meg max a hibát (mondjuk legyen az idõpont max este 8 óra, addigra mindent át tudnak nézni). este 8-ra mondjuk megtalálják a hibát, akkor megmondják hogy ezt még kb mennyi idõ javítani (vagy ha nem találják meg a hibát akkor azt hogy sajnos nem találták meg a hibát, mindent újra át kell nézni ami megint x óráig fog tartani)
tényleg baromi nehéz megmondani <#wilting>#wilting>
๏̯͡๏﴿
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
És ezért írja zaniah, hogy nem érti az ilyen rinyát.
ಥ_ಥ
๏̯͡๏﴿
non potest pluere aeternum
Egyékbként a legfrisebb hír:
" 01:50 pm CEST: Investigation continues, but we have yet to locate the root cause. We will update you regularly and provide an ETA as soon as possible. "
byez neptulon:d
๏̯͡๏﴿
2. miota vagy te az olvasok 90%-a? 😄D
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
๏̯͡๏﴿
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Valóban nekem nem az informatika a szakterületem csak alkalmazom a kor vívmányát a magán életben ill a cégnél is.
Amirõl viszont itt szó van az a pénz.
Nem szivességet tesz a blizzard hanem szolgáltat jópénzért.
Te a mundér becsületét azval véded hogy a vérpistikék nem tudnak a nap 24 órájában hentelni és ez nem is olyan nagy gond legalább egyszer kialvadják magukat.Viszont mivel ez kõkemény üzlet nem lehetséges az hogy "majdkészlesz1xésakkormajdjátszhattok" felirat van kint ahogy itt olvasom.
Bármekkora is legyen az a hiba kötelességük tájékoztatni a szolgáltatás átmeneti problémáiról az ügyfeleiket, mitöbb idõpontot is megjelölni amit egyszer lehet módosítani de nem többször.
Yahh és egy yoo tanács a kedves beszédedért, javallom a polgármesteri irodás informatikai állás szintû munkahelyednél neigen akarj ezvel a mentalitással olyna céghez szerõdni ami efektíve üzleti orientáltságú mert ott nem biztos hogy elnézik azt hogy egy harmadik személy vagy cégre van ráhárítva a meghibásodás és neagyúristen ezért ügyfél vész el.
Fizetünk érte? igen. akkor akkor panaszkodunk, amikor akarunk.
Ha csak az emberek fele reportol GM-eknek mint amirõl én tudok, akkor részvétem <#idiota>#idiota>
Az acclopásról csak annyit hogy az pont nem az õ hibájuk, szerintem így is örülni kell hogy segítenek egyáltalán.
Nem vedem a blizzt - vedje akinek hat anyja van - de azert nem hiszem hogy le kellene oket "nullazni", hiszen csinaljak amit csinalnak. En is szidtam oket, es szidom is ha nem megy a server, de az csak hirtelen felindultsag, aztan el is mulik hamar...
Par nap, es lesz ujra server, lehet ujra raidelni, es azt a 10 percet amig szavazol majd vasarnap, egesz nap olheted a kivant raidbosst, vagy egyeb pirosnevu kollegat...
A GMek hozzaallasa mas kerdes, ott megint embere valogatja, hogy mi a helyzet. Egy-egy acclopast nem lehet 10 perc alatt elintezni, foleg most, amikor tomegevel tortennek ilyenek. Idovel talan megoldjak ezeket is...
...vagy nem ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A linkelt topicból egyértelmûen kiderül hogy foglalkoznak a dologgal.