World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
alapján korántsem tervezett leállásról van szó... azt írják hogy hirtelen
minden játékost ledobtak azok a szerverek, felveszik a kapcsolatot a teliával.
ಥ_ಥ
Azert is bosszanto mert kicsit surjen van ilyen szarakodas... a super upgrade utan, ne hogy ne lehessen mar az ember ideges.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
tényleg nem kiváncsi senki sem arra, hogy ki hányszor pusztúl meg ab-ben, wsg-n, org/if stb-ben. ha ilyet linkelne ide vagy akárhova máshova valaki, akkor sokan megnéznék, s azt mondanák, na itt egy n00b, aki nem tud játszani még a karijával sem (pedig ez egyáltalán nem biztos, hogy igy van), vagy csak simán az elsõ 10 sec után kikapcsolnák, mondván, hogy ez uncsi.
viszont ha meg valaki olyan video-t linkel/csinál, amiben xyz/õ azt mutatja be, hogyan ver be egyszerre 2-3-4 ellenfelet, akkor meg kapásból az a duma jön, hogy: na persze, de azt sose mutatja meg, hogy hányszor törölték fel õvele a padlót.
gondolom érzed az ellentmondást, meg, hogy mire akartam most rámutatni.
mert ha egyik sem jó, akkor mi a jó? (bár az köztudott, hogy a csóró magyarnak semmi sem elég jó, csak a fikázás megy minden szinten, de az aztán nagyon -.-)
ja a pve szituk ugyanezek, ott sem látod a sorozatos wipe hegyeket...
a storyline és dance kategóriákkal kapcsolatosan egyetértünk, de azok is csak olyanok, mint a pvp movie-k. sok köztük a szemét, de szerencsére van jópár mûremek is.
ui.: akinek nem inge...blablabla
Ha nem megy a víz, vagy az áram, akkor nem vonnak le tõlem pénzt, mert ugye nem használom.
De mindegy, hát te tudod, bonts pezsgõt talán, ha nem megy a szervered, mikor játszani szeretnél 😉
Ezzel azt akarom mondani, hogy aki exhibicionista hajlamait kiélve wow-videót készít, és azt másokkal megosztja, azt azért teszi, hogy magát és másokat is szórakoztasson. Márpedig a nagyközönséget - eléggé helytelenítendõ módon - a böszmenagy kritikusok, és az naaagy dps érdekli. Ezért nincs fent mondjuk ilyen címû múvi: "Holy priest pvp - healing through Alterac Valley!" túlzottan nagy számban. <#idiota>#idiota>
Szerintem ha szórakoztató wow-videót akarsz nézni, akkor a "Story-Line" és a "Dance/Music" kategóriákat látogasd inkább. Régen egyébként ezekben jóval több mû született, mint a többi, i pownzor clothies kategóriában. Sajnos az arány megfordult... <#wilting>#wilting>
ಥ_ಥ
Pahh....
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
video.google.com (itt ilyenekre keress rá, hogy: priest pvp, hunter pvp, warlock pvp, mage pvp, stb. kidob rá egy nagy halom találatot majd)
de megmondták itt már sokan yol, hogy nem érdemes velük foglalkozni, mert úgyis csak összevágott képanyag, s midenki csak a saját összeválogatott pwnz-olását rakja bele, s ez emiatt übergááááááz <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
btw szerintem még mindig a legjobb 😛
hihetõ <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Elõre is köszi
És nincs sok idõm játszani - most reggel pl. lett volna. De mindegy. 😛
Szerintem ez a felhaborodas ami egyes embereknel megfigyelheto az ersoen a fugges miatt van... Wow=drog lele 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Csak azt nem tudom, hogy miért van az, hogy ennyire nem értenek ezek az emberek ahhoz, amit csinálnak? Milyen képesítése van azoknak a vadbarmoknak odaát? Mert a játék isteni, de a technikai/support háttér valami elképesztõen gáz. Még jó, hogy fizetünk érte 😊
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Thaddius maradt ugyanolyan, mint eddig volt. Mindegy vasárnap lesz idõ rá és letoljuk így is.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
másodikban már csak azt kértem bannolják, erre megirták hogy a cuccot nem adják visza
harmadikban azt kértem bannolják, irtam hogy CUCC NEM KELL, irták hogy cuccot nem tudják vissza adni.
4. választ olvashattátok...
NO FUCKING COMMENT
Retek - lvl 49 orc warrior @Vek\'nilash Fagyi - lvl 70 human mage @Gorefiend US Retek - lvl 70 human warrior @Gorefiend US
Retek - lvl 49 orc warrior @Vek\'nilash Fagyi - lvl 70 human mage @Gorefiend US Retek - lvl 70 human warrior @Gorefiend US
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
keep walking... www.artum-inferniti.net
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Devil: Hihetetlen EZ mód lett ennyi a lényeg, már nincs más nehézséga fightba, mint a pólusok betartása
itt a csirke dps paladin(aki nothos videot is csinalta) vs patchwerk movie.
hat azt kell mondjam azokat a mageket akik mogott volt kozvetlen lekene cserelniuk hisz harmatgyengen muzsikalnak.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"