World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Ha mar prizt tema. Igen meg noob prizt vaok es nem tudok mindent ami kell.
A Decursive-on kivul mit kene meg egy priestnek hasznalnia?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lazarus
Én mindigis szerettem a komplex játékokat, SWGben is csak a craftingban és a kereskedelemben éreztem otthon magam. EVEben sikerült bányászni, manufaktúrálni és eladni ûrhajó kiegeket, de nem igazán fogott meg
PiszkosFred
Inkabb osszetett es elso nekifutasra bonyolult - kb itt feladja a probalkozok fele. De ha adsz neki eselyt, es tetszik a stilus, akkor a wownak lottek ;] Lapos es unalmas? Barmit lehet ra mondani, de ezt a kettot nem... Bar ketsegtelen, hogy nem wow szintu daralas ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lynx_TWL
popcorn + plüss facehugger bekészítve:d

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
még 40 perc ááá

๏̯͡๏﴿

shala
minden OK

non potest pluere aeternum

Lazarus
Jóak? Amikor én próbáltam a trialt hihetetlenül laposnak és unalmasnak tûnt -_-
BEAST
nembaj , alienig kell csak kibirnom 😄 ... addig EVE onlany megteszi 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

shala
mostmár kezdek én is berágni <#duma>

non potest pluere aeternum

Count Adyn
2 hónapja nincs wow a gépemen.Casualabb vagyok😄😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

jokor szolsz vazze

anti hero

BEAST
meg ha igaz lenne se lepnek ki EVE onlanybol 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
na van szarver! csak belépni nem lehet:o

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
<#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
😄😄😄D

na kikisérleteztem a mûködõ megoldást:

/script UseInventoryItem(13); SpellStopCasting();
/script CastSpellByName('Power Infusion', 1)

Üdv.
Kaz.

Botond
10-19es wsg-n is törpe a huntim. Törpe= gonosz,mogorva,magának való. :-P Én meg casual roleplayer vagyok ecsém. :-D
Count Adyn
gonosz mint mindig^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Botond
10-19es WSg sztenderd haxx a 2 cruel barb+fiery enchant. Egyik Arathoros srácnak mondtam adja át üdvözletem Crassusnak,hadd higgye azt,hogy ismerik máshol is. :-P Legyen egy jó napja. :-P
Dopti
VKI plz segíccsen!!

Elindítom a wow ot és 1 bõl összeomlik.... elmosódik a kép és full fagyás... addodnokat letöröltem, de eddig nem csinált iet...

Lazarus
/target Kazador
/script UseInventoryItem(13);
/script CastSpellByName("Healing Wave");
/script TargetLastTarget();

Ja má megelõztek -_-
Botond
Szerepelni nekem se szerepel semmi BSes a terveimben,de sose tudni. ^.^ Bevágom bankba akkor.
Mighty

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Davidus
kösz de nem szerepel a terveimben hogy újrakezdjem papaslumpfot😄

V9ykn8_TZL0

Sound
jajj istenem fasznak kell Homonak battlegroup5-be lennie ...

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Köszönöm mindenkinek!
estére kipróbálom élesben 😉

Kaz.

Mighty
/target Kazador;
/script UseInventoryItem(14) SpellStopCasting() CastSpellByName("Power Infusion") TargetLastTarget();

Character lapon a felsõ trinket a 13-as, az alsó a 14-es inventory item.

Asszem ez mûködik.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Botond
Megvan a devout vállasom,már csak a naci kell. Talán lesz szerver kimaradás 2 hónap múlva megint,akkor behúzom azt is. Esett egy beaststalker bracer is,átküldjem dav?
BEAST
<#wilting>

/target Kazador; (feltéve hogy ez a neved)
/cast Power Infusion; (ez sem biztos. nyitott makró ablakkal nyisd meg a spellbookot, és shift+click a spellre, és beilleszti)

Valami ilyesmi lehet, bár trinketet nem tudom hogy kell. Lehet kell az a StopSelfCasting() dolog is <#idiota>

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Guest
/target Sajátneved
...
...

A Sajátneved helyére értelemszerûen írd be a saját karaktered nevét 😊
A két kipontozott sorra jön a Power infusion és a trinket, azokat így fejbõl nem vágom. Ha megnyitod a spellbookot, és nyomsz egy shift+clicket a PI-n, akkor bemásolja a makróba (/cast PowerInfusion vagy vmi hasonlót kell kapnod), hogy a trinketre hogyan lehet hivatkozni azt nem tudom.
Akkor részletezem:
healelem MT, magamra nyomom trinketet (+healing), aztán power infusiont(+%healing), aztán vissza MT
ezt irtam le lépésenként.
Viszont a power infusion-höz magamat kell targetelnem, mert különben tankra teszi 😊
és instant cast spell+trinket müködik együtt global cooldown mellett is.
csak én nem ismerem a scriptek nyelvét...

Kaz.

Bár én nem vagyok jártas a makróban, de a TOEP, ZHC pl sztem nem ad global CD-t, tehát ilyen StopSelfCasing()-os cumóval megoldható. Legalábbis én még mindig látok sok maget, aki 1 gombbal "AP ZHC POM Pyro"-t nyom.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Sephi
Hunter BC :

-Pets now have several armor sets that can be used to boost offence or defence.
-Volley now also have an added effect witch blinds targets for 3 sec.
-Troll hunters now gain 15% Regeneration after talent upgrade.
-Arcane Shot now has a 15% / 30% chance to cast Arcane Detonation after talent upgrade.

Persze....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PiszkosFred
"Targetel engem" << ez megkavart, sorry

picket: mint irtam, nem igazan ertettem, de gondoltam, megprobalok segiteni. Nem jott ossze, ez van, az agyam 1% korul forog igy pentek 4-5 ora fele... Megyek is a sarokba terdepelni buntetesbol, hatha megbocsajt nekem a nep... ;]

Oldern the 1st
Ha ezt akarná, nem targetelné magát, hanem inkább azt, akinél lejárt a polymorph.

picket
Lépésrõl-lépésre leírta. Mit nem értesz rajta? <#fejvakaras>

&#3237;_&#3237;

picket
Az ALT gombot kell nyomni, és akkor lövi magadta, amit csinálni akarsz, ha te lehetsz annak a valaminek a célpontja. Ez egy létezõ, szinte mindenki által használt addon integrálása az alap interfészbe. 2 külön képességet/tárgyat viszont már egy ideje nem lehet szoros egymásutánban használni. (egy kivétel, ha az egyik képesség a tied, a másik a petedé, mert akkor lehet kettõt). A célpont váltás mondjuk nem képesség, szóval az még menne együtt a trinkettel, de ott meg is állna a dolog.

&#3237;_&#3237;

PiszkosFred
Vagy azt akarod, hogy ha magevel vagy, es polyzol valakit, akkor eszlelje hogy a polynak vege (ekkor azonnal targetel teged), es ujra automatan polyzza az illetot, mikozben te az eredeti targetednel maradsz? ;]

PiszkosFred
Hat lehet rosszat mondok, de vmelyik legutobb peccs "self cast" opcioja nem errol szol? Hogy harc kozben is tudd magadra loni a dolgokat? Pl harcolsz valakivel healre kepes kaszttal, akkor ha ket utes kozott kattintasz a healre, automatikusan magadra fogod, de a target tovabbra is az ellenseg/ellenfel/ellenstb...

De lehet hogy en ertelmezem rosszul a problemadat.

picket
Makrókban jártas ember is valószínûleg azt fogja mondani neked, hogy ez nem lehetséges, mert a trinket valsz ad egy global cooldownt, ami után nem lehet azonnal castolni, és akkor ennyi is volt, megáll a makró. A régi target megjegyzéséhez pedig már AddOn-t kell írni. Tudtommal.

&#3237;_&#3237;

Davidus
l2p

V9ykn8_TZL0

Sziasztok!

Kérnék egy scriptekben otthonosan mozgó embert, hogy postoljon nekem egy olyan megoldást, hogy
1. targetel engem
2. elhasználja a felsõ slotban lévõ trinketet
3. elkasztol egy spellt
4. visszaáll az elõzõ targetemre (legyen az mob vagy player)

Elõre is köszönöm!

Üdv.
Kaz.

PiszkosFred
Nincs Botond, ezzel kell beerni ;]

TDC Geronimo
Nesztek amíg nincs szerver 😄

TDC Geronimo
Nem! <#duhos2>