World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az egyertelmu hogy raidinstaban progresskor mindenki olyan buildre megy at, ami elore viszi a pve haladast.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Charge-->3500 GG
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
De ez azért van, mert nem shadow priest vagyok 😉
"mobok viselkedésének figyelése"
ezen kell még csiszolnod valószínûleg😄😄
Balance druidám van de nem érvelek itt senki ellen, hogy jobb lenne mint a Mage, Lock dps-ben. Fenéket jobb. A Shadow priest nem gyógyító karakter, ennyi. Én magam is ki tudok healelni egy profi csapatot bármelyik 5 fõs instába, de ettõl még nem verem a mellemet, mert tudom hogy egy komolyabb vészhelyzetben meggyûlne a bajom - vagy egy láma másik player jelenlétével.
Mert vagy el sem olvasod, amiket írunk/írnak, vagy alapból szarsz rá, és másról beszélsz. Szó nincs HLI-rõl. Senki azok közül aki írt nem is akart vinni shadow priestet aq40-be, mert nem az a téma. 5 fõs instance-rõl volt szó, noepixx shadow priestrõl, és nem azokról, akik solozzák Dire Mault ha éppen kell nekik néhány large brilliant shard. Persze ebben a vitában nagyban számít a hozzászólók raid progress-e, mert ugye arról ismerni meg egy embert. Meg persze arról, hogy hányszor linkelte be ide, hogy BG-n mindenkit szétaprít premade-ben. <#wilting>#wilting>
ಥ_ಥ
basszus megint valaki megállapítja,hogy 2005 márciusa óta 100%-os hatékonysággal titkolom el "szerencsétlen" guildem elõtt,hogy bármiféle hasznom lenne a raidek alatt😛😊
Privátban leírom a "hogyan legyünk Full epikek úgy,hogy közben 39 ember mit sem vesz abból észre,hogy voltaképpen semmit sem érünk a raidben címû bestsellerem exkluzív ismertetõjét"😛
Elastic An-usZ Boys
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
http://wow.allakhazam.com/profile.html?871465
Elastic An-usZ Boys
800 plusz heal az menõ? akkor én is az vagyok.
Mókás hogy mindig olyan emberek tüntetnek a shadow pap ellen akiknek soha nem is volt😄
Már senki ne haragudjon meg érte de nagyjából ugyan úgy kihealelek bárkit bárhól shadowként mint holysként. Egyszerû gear kérdés és hogy az ember tudja használni a kasztját. Nem is értem hogy egyesek mi jogon követelgetik hogy 1 priest full pve talentes legyen, vagy akár 1 warrior. Mi lenne ha minden esetben megkövetelnék ezt a többi classtól is?
Egyszerûen csak meg kellene tanulni játszani és nem a másikra mutogatni.
Elastic An-usZ Boys
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
..::IBM X32::..
Nade 60-on epixxben minek tenném?
keep walking... www.artum-inferniti.net
keep walking... www.artum-inferniti.net