World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

senki nem akarta ennek ellenkezojet bebizonyitani, a vita arrol szolt hogy 5 fos instakban kepes e a shadowpap kihealelni a partyt avagy sem.

az egyertelmu hogy raidinstaban progresskor mindenki olyan buildre megy at, ami elore viszi a pve haladast.

PiszkosFred
muszáJ

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

MrStokes
Hat ez ma bearanyozza a napomat, az biztos! ^_^

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

[HUN]Crassus
Hát 115-dps-es kard 523 max dmg-el az nagyon bûntetõ lesz Death wish-es Mortalos warrinál az holtbiztos😛😊

Charge-->3500 GG

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Oldern the 1st
Jáj, igazad ven, a mobok viselkedésével sajnos nem vagyok tisztában.
De ez azért van, mert nem shadow priest vagyok 😉

#87896 😊
[HUN]Crassus
jaj elõre is elnézésedet kérem,de ezt muszály ide most azonnal bekopyznom:

"mobok viselkedésének figyelése"
ezen kell még csiszolnod valószínûleg😄😄

[HUN]Crassus
<#eljen><#eljen>

Oldern the 1st
Egyébként nevetséges a Shadow priest karaktert birtoklók arroganciája: tipikus magyar mentalitás, hogy már szánalom kategóriába illõen kitartunk választottunk mellett, még akkor is ha egyértelmû, hogy a készítõk sem annak szánták, amire mi vélten nagoyn is jónak tartjuk.

Balance druidám van de nem érvelek itt senki ellen, hogy jobb lenne mint a Mage, Lock dps-ben. Fenéket jobb. A Shadow priest nem gyógyító karakter, ennyi. Én magam is ki tudok healelni egy profi csapatot bármelyik 5 fõs instába, de ettõl még nem verem a mellemet, mert tudom hogy egy komolyabb vészhelyzetben meggyûlne a bajom - vagy egy láma másik player jelenlétével.

[HUN]Crassus
én nem kötözködni akartam veled valószínüleg félre értettél csak a sok kópénak akartam rávilágítani arra,hogy Spriest nyomába sem ér egy disc/holy-holy/disc-nek gyógyításban.....bár már napok óta ezt akarja az összes wannabi healer bebizonyítani.A 892-esre replyzz pls

szvsz nagy szarok a caster set/weapon rewardok. a külön álló waist/wrist/feet viszont jól néz ki de az meg mire elég...

Botond, gyere segíts 😄
1 vagy 2 S szokott lenni. Persze van, amikor 1 sem. Panaszkodnak is a lockok 😊
Oldern the 1st
Mirõl beszélsz? Csak Shadow priestek mennek Naxxba is, AQBa is: a legjobb DPS kaszt, a legjobb healer spec (Blizzard csak viccbõl tette bele a Holy ágat, ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja 😊, mi kell még? Tankolni is tudnak, hisz úgyis overhealelnek minden sebzést 😊

picket
Tudni akarod? Biztos vagy benne?!?!?!?! <#idiota>

Mert vagy el sem olvasod, amiket írunk/írnak, vagy alapból szarsz rá, és másról beszélsz. Szó nincs HLI-rõl. Senki azok közül aki írt nem is akart vinni shadow priestet aq40-be, mert nem az a téma. 5 fõs instance-rõl volt szó, noepixx shadow priestrõl, és nem azokról, akik solozzák Dire Mault ha éppen kell nekik néhány large brilliant shard. Persze ebben a vitában nagyban számít a hozzászólók raid progress-e, mert ugye arról ismerni meg egy embert. Meg persze arról, hogy hányszor linkelte be ide, hogy BG-n mindenkit szétaprít premade-ben. <#wilting>

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
"Háttértudásod édeskevés" folyamánya---->"te mondjuk ne adj isten elõrébb tartasz instában mint pölö én"
basszus megint valaki megállapítja,hogy 2005 márciusa óta 100%-os hatékonysággal titkolom el "szerencsétlen" guildem elõtt,hogy bármiféle hasznom lenne a raidek alatt😛😊
Privátban leírom a "hogyan legyünk Full epikek úgy,hogy közben 39 ember mit sem vesz abból észre,hogy voltaképpen semmit sem érünk a raidben címû bestsellerem exkluzív ismertetõjét"😛

én így is menõ vagyok 😛
[HUN]Crassus
Na,de mennyi S-t visztek le mondjuk Naxxba AQ40-be magatokkal?hmmm?

van nálunk shadow, én minek legyek az? Farmolni nem egyedül járok, dps-elni nem fogok. jah, és azért vagyok holy/disc, mert eddig vagy disc/holy, vagy disc/shadow voltam. Most ezt is kipróbálom 😛
Hatt
Na most nem értem ezt a hangnemet miért is mered megengedni magadnak hiszen nagyjából se a testvéred se a barátod de legfõképpen a barátnõd se vagyok. Háttértudásod édeskevés, ahoz amit elõadsz. Az hogy te mondjuk ne adj isten elõrébb tartasz instában mint pölö én az még mocskosúl semmit se jelent.

Elastic An-usZ Boys

Meggymag
Valaki kissé bepörgött asszem 😊)

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

[HUN]Crassus
átkéne tolnod magad shadowra akkor menõbb lennél😛😄

TVelvet
üsssd! 😄
[HUN]Crassus
de,de gyõzz meg kérlek!!"vitázz" csak bátran ,mert tényleg kíváncsi vagyok az érveidre..

[HUN]Crassus
apropó, és miért "szánalom" amit írok? akkor te miért is Holy/disc-en vagy??? menj shadow priestként healelni ha ennyire szánalmasakat írok és bizonyítsd be a tutit.....

Hatt
Nem állok le veled vitatkozni, nincs sok értelme.

Elastic An-usZ Boys

uhha, akkor nem vagyok már menõ, a fenébe is :S
[HUN]Crassus
és drágaságom,hogy akarsz AQ40-es cuccokat összeszedni ha kõkemény S priestekkel akartok haladni,mert állításod szerint sima liba azokkal is minden insta csak játszani kell tudni........szóval?? hallgatlak....

[HUN]Crassus
Jaj sory 989-el tolja....szerintem mostmár lehet nyugodtan Shadow is tutira megtart bárkit ugyanúgy mint a Holy/disc vagy disc/holy-val....

http://wow.allakhazam.com/profile.html?871465

Hatt
Nem tudom hol van raid progress ha egyáltalán mi kitoljuk ezt valahova is😊 De tök mind1 is hiszen ahol vagyunk oda még pont csücskös a cucc is sok embernek. Bár sejtem mit akarsz kihozni a dologból. Nem AQ40es cuccban ZG raidre gondoltam.

Elastic An-usZ Boys

[HUN]Crassus
Ja és nekem van S priestem 306 bónusz dmg-el és 260 plussz healel és csak annyit,hogy 5-10-es instában elég tud lenni bár sokat kell inni,de HLI-ben esélytelen bármilyen Spriest,hogy komolyabban életben tartson bárkit.1-et megéri vinni a debuff miatt nagyon is,de aztán csókolom.......

pfffff, szánalom......
800 plusz heal az menõ? akkor én is az vagyok.
[HUN]Crassus
DARUKHA ha Itt vagy szólj már hozzá,mert Fricivel már készvagyunk,hogy itt micsoda kemény Spriestekkel haladnak a srácok a HLI-k ben.....szerintem ti is talenteljetek át,mert aki nem nub az simán healel úgy 800 plussz healel S priestként mint pl te😛😊

[HUN]Crassus
Szarkazmus on: Neharagudj ,de ti hol tartotok úgy általában a HLI instákban?? Mutass pls egy raidprogress-t pls.

Karakter költöztetéshez tudni kell a titkos kérdésre a választ? Mert mintha valami ilyesmit olvastam volna a hivatalos oldalon

Hatt
OMG, megint mi a téma, shadow priest vs holy priest😄
Mókás hogy mindig olyan emberek tüntetnek a shadow pap ellen akiknek soha nem is volt😄
Már senki ne haragudjon meg érte de nagyjából ugyan úgy kihealelek bárkit bárhól shadowként mint holysként. Egyszerû gear kérdés és hogy az ember tudja használni a kasztját. Nem is értem hogy egyesek mi jogon követelgetik hogy 1 priest full pve talentes legyen, vagy akár 1 warrior. Mi lenne ha minden esetben megkövetelnék ezt a többi classtól is?
Egyszerûen csak meg kellene tanulni játszani és nem a másikra mutogatni.

Elastic An-usZ Boys

TVelvet
Mér nem mennek a szerverek??? <#idiota><#beka2>
Mert kb minek varjunk warriorra, ha anelkul is oda lehet menni? Ha odamegyek egy priest-mage parossal, akkor ki tankoljon, lol.
Lynx_TWL
thrown epix!

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Talán mert fun, kikapcsolódás, haverokkal lehet ökörködni? Vagy ha nem így van, akkor te minek játszol egy játékkal egyáltalán? Nem azért, hogy jól érezd magad? Sry, ha félreértettem valamit.
zeki
CSAK A RAGNAROST EL NE BASSZÁK !!!!! <#vigyor4>

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

az jo, mi 2en toljuk 😊

..::IBM X32::..

Friczy
Jéé, csak most olvasom.. Tudodmit? Én a pettel végig tankoltatom sm-et!
Nade 60-on epixxben minek tenném?

keep walking... www.artum-inferniti.net

Mi is úgy megyünk, ha nincs online warrior 😊
Friczy
Érdekes feeling, épp olvasgatom a "We apologise for any inconvenience this may cause and thank you for your patience and understanding." sablondumát, és jön az sms a blizzes átutalásról.. 😊

keep walking... www.artum-inferniti.net

picket
Nagyon ötletesnek tûnnek. Copy-Paste ftw?! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

TVelvet
folyik a nyálam a fist weapon és a dagger után... nyaaaaaaaaaam
TVelvet
tejoisten!
ne viccelj, abban nem lehet leállás