World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nagyon ütött így hajnalban, köszi😊

TSW: Tunderke

http://forums.curse-gaming.com/showthread.php?t=12540

hutner talents!? 90% ban ez lesz mert ezek szivarogtatak druid talenteket is amik kesobb igaznak bizonyultak (anders alpha tester)

ha gamecardos vagy, nem töltöd fel. Ha bankkártyás vagy, akkor az account menedzsmentben ráböksz a lap alján a "cancel account" gombra. Nem kell aggódni, ez nem igazi cancel, igazából csak freeze, azt csinálja, hogy többet nem vonnak pénzt a kártyáról amíg nem szólsz hogy lehet.

szerintem elobb utobb nerfelve lesz.

úgy, hogy nem fizetsz tovább.

Üdv srácok!

Csak egy gyors kérdéssel fordulnék hozzátok éspedig, miképp tudnám megoldani, hogy egy idõre szüneteltessem a wow elõfizetésemet? Milyen feltételek mellett tudnám "zárolni" az accountomat míg újból vissza nem térek?

Elõre is nagyon köszönöm segítségetek!

Dem

\" örökké nem eshet.... \"

Lynx_TWL
bsen snowball eladó!!😄 limitált széria pm me for price <#gonosz1>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

The Garrett
vagy állj meg stealthben a blobb mellett, és akkor az rádaggrozik és megáll egyhelyben, a gyanutlan csapattársad azt hiszi hogy szabad az út, ekkor menj arrébb és ha jol idozitesz atmegy a blobb a csapattarsadon ^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

2k? inkább már bõven 3k felett 😉

Sound
jóvan, minden 4. ütésem rewardja egy badluck 2k shadowbolt crit, np!

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Sound
Jajj ha jól akartok szórakozni, szedjetek snowballokat valahonnan, és dobáljátok az embereket PW utánni Blobokon, kapják a szép kis stunt!!! 😄

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

mai talent update:

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=31013618&sid=1

elsosorban papok kaptak szep valtozasokat. nah meg warlockot buffoltak eleg erosen ezzel az uj talenttel es a targetelheto aoe stunnal😄

aki még nem tudná megvariálták megint a BC-s talenteket. jó bögészést,számolgatást<#buck>

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Hát nem tudom miért nekem linkelted ezt, mert se itt se a játékban nem volt még se düh se haragkitörésem. Forum is játék is szorakoztat. Mondjuk én gondolom(tudom) hogy nem sok(semmi)értelme megmutatni 1 érme másik oldalát is 1 témával kapcsolatban, de reménykedjük többen vannak akik nem értenek 1et Crassus and Co-val mint akik egyetértenek vele.
Másik meg igazán crassusnak menne de ide írom: 1 raidben van 1x gyógyító és még nem találkoztam olyannal ha rám vagy 2nkre bíztak volna bárkit ne bírtam volna megoldani. DE bármikor elõfordulhat még a jövõben, hogy ilyen cuccban ilyen talentekkel aztmondom meghaladja a feladat a karakterem képességeit.(AQban, de fõleg Naxxban már nem elég a healt nyomogatni, mert 1 hibás döntés pld pajzs helyett még ez a FH befog érni.. aztná mégse vagy nem futottam/léptem ki/el a dominót elindítja és szép kis wipe kerekedhet ki belõle)

Botond
Crassus a teljes sötétség és az erõs homály határmezsgyéjén egyensúlyozott világéletében. Már ami a nyaktól felfelé esõ testrész tartalmát illeti. ^.^
Lazarus
Jó függõséget <#rolleyes>
PLaci
*Megvette a game-t* <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#hawaii><#szeret><#integet2>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Tõlem nyogodtan kérdezhetsz mert AQ40et is shadowpapként gyógyítottam/ddztem végig és Naxx-ban is shadow papként gyógyítok/ddzek jelenleg is(10. boss jön és minden bosson ott voltam probáknál és 1st killnél is)
Senki se állította, hogy shadow pap jobb gyógyító, mint 1 gyógyításre telentezett pap.Csak 1 olyan 1xrû dolgot probálnak megcáfolni veled 1ütt emberek, hogy a shadow pap nem tud gyógyítani. Másik meg attól még, hogy sokat írsz nem jeleneti, hogy értesz is ahhoz amirõl irsz. Látom az ilyen linkelgetem a cuccoakt meg képeket csinálok magamról probálod elhitetni a forumozokkal, hogy értesz a paphoz. Sajnos cucc nem elég ahhoz vogy valaki jó gyógyító legyen vagy jó shadow pap.(tudod 1milla overheal-lel vagy a halottan a hajadra kenyheted a +1000 healedet is)
Egyetértek Hatt-tal én is a sahdowpap-pal kapcsolatban, de veled kapcsolatban is.
A végére kifejezetten neked szóló pár mondat pap forumról ehhez hasonló vitahoz kapcsolodóan.

"Talent Specc means nothing if you dont have knowledge.
Gear means nothing if you dont have knowledge.
Your level/class means nothing if you dont have knowledge."

"A düh- és haragkitörésre való hajlam is igen primitív módja a túl erõs hatalom ellen való reagálásnak; ez egész epileptikus görcsig fokozódhatik, és többé-kevésbé inkoordinált érzelemkisüléseket jelent"

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Én már javasoltam, hogy a témában inkább ne postolj, de csak erölteted a dolgot...
A mese ugy kezdõdik ,hogy választasz 1 pap karaktert(mert ugye olyan nincs ,hogy shadow priest kezdésnél) Talentek miatt lesz valaki disc,holy,shadow + mellé valamelyik bõl 1 kicsi. Telentek nélkül is képes gyógyítani/dd-zni a pap mégha ez felfoghatatlan is...A talentekkel tudod befolyásolni, hogy miben legyen erõsebb a papod. Elköltheted minden pontod shadow ágra , de attól még tudsz gyógyítani(kivéve ha nem vetted meg a trainertõl a spell-t)
Tudom nehezen emészthetõ de a készítõk a shadow talentfát azért adták a papnak, hogyha a játékos DDzni szeretne és nem csak healni akkor megtehesse. Gondolom ezzel is probálták más mmo-kal ellentétben, hogy a gyógyítót ne egyzserû healbot-nak tekintsék ha a játékos ugy szeretné.
"A Shadow priest nem gyógyító karakter, ennyi"-erre csak azt írnám, hogy a pap gyógyító karakter mégha 3x pont is van shadow ágon, a gyógyítás nem ismeretlen számára
"Egyébként nevetséges a Shadow priest karaktert birtoklók arroganciája" ha visszanézel 1 pár oldalat akkor rájössz, hogy te és pár másik ember probálta kikezdeni a shadow papokat...

Lynx_TWL
érdekes:o mindenki defes lesz, nem kell warrior instába tankolni😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

jah, elöször jött hogy 70% hogy nem szakítanak mostmár meg, most 25% hogy még kap egy insta 1.5k dmget az arcába ha megüt, és még jött a 30yardra ható 0.5seces aoe stun amin 1 perc cd van
na ez az ami LOL 😄DDD

The Garrett
a lock lesz a masik class, warrior után, akivel jót teszel ha megutod? 😄DDDDD

tötlsd le az alfát és patcheld

The Garrett
en is ezen gondolkodom, csak msot hirtelen nemtudom a klienst honnan fogom megszerezni hirtelen akkor. Az addig ok hogy a keyt elkuldik, de kéne hozzá a játék is 😛.

lehet hamarabb fogok játszani ha elõrendelek mint ha kulfoldrol szerezné ismeros.

egen, engem is azért érdekel, mert én is csak azt láttam, hogy "beszélnek róla"... de hát a havi díjat lehet kártyával, elvileg a kiegészítõt is lehetne... max nem kiegnek hívná hanem valami egyébügyi szolgáltatásnak

na mindegy kár ezen agyalni, majd lesz valahogy

a resilience valamelyik védekezési skillt váltotta ki, lusta vagyok megnézni hogy pontosan hogy van.
Azt befolyásolja hogy téged mennyire találnak el / sebeznek / ütnek rád critet

kívánt rész aláhúzandó bocsi :S
de nagyjából errõl van szó

USA-ban most is lehet venni sima wowot az acc managerben, így gondolom lesz kieg is, de itt EU-ban sztem nem fogják vállalni a minden országban különbözõ adók miatt a szenvedést ilyennel. blue pár hónapja annyit mondott, hogy beszélnek róla, azóta nem láttam semmit.

TVelvet
széééééééép dobozok
Norrec
egyetértek Unreal1942 😊

hát én egy nemzetközi klánban vagyok, vannak ott európa minden tájáról emberek... ha nem jön mo-ra elég bc, és télleg nem lesz online vásárlás, akkor majd megkérem valamelyiket hogy slattyogjon már be és vegyen egyet...

egyébként Fleko ha bármilyen infód van arról hogy az online dolog egyáltalán szóba került, illetve csak az usában, vagy az euban kifejezetten nem, akkor ne tartsd vissza a linkeket, mert engem is érdekelne...

Köszi szépen, megnézem (majd otthon, mert a melóhelyen a tûzfal nem engedi :-D ).

City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati

Zeccc

KEEEEEEEEEEE

Egyrészt biztosít arról, hogy ha nem érkezik megfelelõ mennyiség akkor azok akik már fizettek mindenképp a lista elején lesznek és kapnak.
Másrészt meg ez egy jó üzleti fogás a Galaxistól mert így már most többen fogják náluk megvenni mint bárhol máshol.
Én mindenesetre megrendelem ezt (nem kacat miatt amit adnak) inkább csak a biztonség kedvéért <#crazya>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Davidus
=O

V9ykn8_TZL0

Holnaptól lesz.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Laky
Mikor lesz má' PTR? <#idiota>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Davidus
na gyere csak vissza wowozni!

V9ykn8_TZL0

teaser.wow-europe.com

raziel.

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

TVelvet
Hûha, jó nagy itt a nyüzsgés, beírom ezért még egyszer (bocs attól, aki olvasta már):

Ha valaki tudna adni nekem egy trial kulcsot, azt nagyon megköszönném. Az [email protected] címre küldje, ha van valakinek egy fölösleges. Elõre is köszi!

City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati

Norrec
a mi szerverünkön meg kifosztottak pár arcot😞 -300g + 100 shard , pár nexus stb.. 😞

raziel.
mi szerverünkön kiosztottak kb 10 accot, igaz egyik srác ott doglozik a cégnél😊

Gorii
des vazze!! 😊 , where iz demidzs?😛

Norrec
ha hozzá tudsz jutni ,nekem is szólj😊

és aphahoz? 😛
raziel.
alpha test van

semmiképp nemlehet hozzájuzni most a bateahoz? bc re gondolok. szívesen kiprobalnam ugysincs bs...