World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
CE....hmmm lehet megkéne venni jaja😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Oldern the 1st
Nem tudom, 20-25 a max, amit hajlandó leszek kifizetni érte 😊

QuippeR
azt gondolom 25k alatt meg se mutatják, vagy mennyibe fáj?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Oldern the 1st
Inkább BC Collector's Edition 😄

[HUN]Crassus
NA OFF TOPIK:
ki veszi meg NWN2-õt?
On

Oldern the 1st
Jó, akkor egy olyan party, ahol a rugó harc közben lootol, ahol a mágus sheepjébe üt bele a hunter (aki mellesleg még multishotokkal is operál néha-néha), ahol behúznak harc közben még vagy három mobot, ahol a warrior kétkezes fegyverrel próbál tankolni.

Korrekt meghatározás? Egy szobatársam holy priest volt, és MINDEN NAP kifogott vagy két ilyen bandát, végig káromkodott, de MEGOLDOTTA a helyzetet. Közben figyeltem, mert akkor nekem épp nem volt aktív accom (passzív drogok, hehe 😊. Nem az volt a megoldás hogy "ha rossz a party, akkor úgyis mindegy", hanem hogy 110%-os teljesítménnyel bár, de megoldotta. Ugyanezt a shadow priest NEM bírta volna megcsinálni, és ez tény - bár õket a tények nem nagyon érdeklik.

na akkor erre mondok egy jó ellenpéldát neked.
múltkor bementem 47-es papommal - ja shadowspec-es, omg -, a következõ party-val ZF-be:

47 warrior, 46 rugó, 48 mage, 46 warlock

csak a következõ hibák voltak:
1. tankot nem hagyták érvényesülni, aki persze kétkezessel, berserker stance-bek akart tankolni ^^
2. nem volt cc - rugó nem sap-olt, mage nem birkázott, csak nuke-oltak, warri charge-olt bele a mobcsoportok közepébe ész nélkül
3. warlock azt gondolta magáról, hogy õ a main puller és még ki sem végeztünk egy grp-ot, már húzta a következõt, aggro-kezelésrõl halvány fingja se volt, szarrá life tap-elte magát, majd behúzott egy rakás mobot, mikor 10% hp-ja se volt
4. abszolút nem figyeltek a healer-ükre, se arra amit mondtam, se arra, hogy hol áll a manabar-om, se arra, hogy ütnek a mobok, miközben õket próbálom megmenteni (pedig tudom mire való a fade)

végeredmény: wipe...

próbálj te meg ennyi b***aszt kiheal-elni akár holy/disc build-del plz. ha beleszakadsz se fog sikerülni.

utána fél órával késöbb bementem másik grp-pal, hasonló felállásban, csak ott volt cc, tank-ot hagyták érvényesülni, rugó feint-telt, ha ráfordúlt a mob, végeredményként 1 óra alatt álomszépen végigtoltuk az egészet. gyakorlatilag annyi munkám volt, hogy néha 1-1 renew-et vagy flash heal-t el kellett nyomnom.

60-on detto ugyanez a szitu van (random party esetén ofcoz'). ha jó a party simán elég vagy, ha nem akkor meg csinálhatsz te akármit, ha beledöglesz se fog sikerülni, hogy életben tartsd õket (pláne amiatt, mert a túl ha túl sok dmg-et kapnak, neked akkor többet kell heal-elned, s rád forgnak fordúl a mobok, akkor pedig kampec)

Mighty
A jó party és a rossz party az olyan, mint a fehér/fekete. Nem elég jó meghatározás. Wow-ban vannak szürkék, világos szürkék és sötét szürkék is. A fekete partyval egyik sem boldogul 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

[HUN]Crassus
semmi-semmi ez csak poénba ment

Mighty
Ezt most nem értem. Miért baj, ha valaki ki/elhasználja az összes képességet egy harcban?

Oldern the 1st
"5 fõsbe bõven elég, ha jó a party, ha meg nem, akkor meg úgyis tökmindegy,"

Bullshit, egy jó holy pap még a nyomorult partikat is végighealeli, pont ezért sokkal jobb mint a shadow priest. IGEN , még ez 5 fõs instákban is.

[HUN]Crassus
" s leszarom, hogy mit gondol errõl a másik. a lényeg az, hogy ki megy el élve, s ki fut vissza a hullájához"

ez lehetne a paladinok 10 parancsolatának az eslõ parancsolata is: szarjá bele nyomd el a bubit maxra healeld magad alatta,nyomd el a lay on hands-et,hogy ismét maxon legyél és nyomd el a HOJ-t is,hogy újjfennt max hp-n legyél!csak ,hogy gyõzz!😊
harcoltam már paladinnal úgy ,hogy 20.000-et kapott mégis én dõltem el a 6000hp-al😛😊

olvasgasd egy kicsit az eu-us priest fórumokat, kék postokat etc.
nem a kisujjamból szoptam ki, amit irtam, én is ott olvastam <#rolleyes>
de itt egy frankó post a témában: **IMPORTANT: Shadow Priest Raiding in XP**

Oldern: ha te mondod, biztos úgy is van <#worship>

"és én egyáltalán nem utálom az (Spriesteket nekem is van 1 és be is fér 1 40-es HLI-be is simán)pusztán csak nem értem,hogy konstans nemlehet néhány embernek ész érvekkel rávilágítani erre a heal dologra...."

itt nem is arról volt szó, hogy ki mit utál és mit nem.
1. senki sem mondta, hogy a shadowpriest van olyan jó healer, mint a holy/disc.
2. tény, hogy még a shadowpriest-nek jólmegmondó disc/holy priest-ek javarésze is pvp disc/holy build-en van (ráadásúl BC-tõl szerintem disc tálentfa könnyen lehet, hogy durvább lesz pvp-re, mint a shadow - reflective shield pl. elég imba)
3. senki sem beszélt raid-rõl, alapjáraton a vita abból kerekedett ki, hogy egyesek szerint egy shadowpriest nem képes kiheal-elni egy csapatot 5-10 (azaz ÖT-TíZ) fõs instákban. (5 fõsbe bõven elég, ha jó a party, ha meg nem, akkor meg úgyis tökmindegy, 10 fõsbe meg általában 2 papot visznek minimum és van legalább 2 másik partytag is, aki secondary heal-re képes, ennyinek elégnek kell lennie, ha nem ott komoly gondok vannak a raid-del)
4. s itt most nem fullepic Tmillió gear-es karikban kell gondolkodni, akik 3-an szólózzák ubrs-t.

[HUN]Crassus
Na gyerünk már Artahor!! estig össze kell még szednem 50 nature ress-t cuccokból O_o

[HUN]Crassus
Nagymuteromat már kitettem sorbaállni nubok😄

Mighty
Ha te leszel ott a BC megjelenésekor elõször a CDG üzletében 😛

Oldern the 1st
Te nagyon hülye vagy.

capaszabi
shadowpriest > innervate, mana tide totem, blessing of wisdom, judgement of wisdom...

bizti igazad van <#worship><#worship><#worship>

valójában NINCS <#nezze>

Mighty
25 fõs instákba alig hiszem, hogy vinnének majd 2-3 spriestet...

capaszabi
NYAKpánt:

kiosztanak 13000 nyakpántot. Érkezik 10000 doboz. Mikor is kapod meg a "biztosított" példányodat?

"A skillesek minden raid elött 2 órát virágot szednek, és ezért csak a lámák talentelnek manatakarékosságra"

szerintem ebbe ne menjünk bele <#ejnye1>
a potion azért került a játékba, hogy használják. persze valaki szerint hülyeség. szerintem pl. nem. én pvp-ben is elnyomom bizony, ha szükséges (duel-ben nem, az más tészta), s leszarom, hogy mit gondol errõl a másik. a lényeg az, hogy ki megy el élve, s ki fut vissza a hullájához, vagy tekerik el miatta a zászlót - mer' õ a büszke skilles arc, aki nem nyúl poti-hoz...
de miért is ne tegyem? a combat mana/heal poti gyakorlatilag ingyen van, akkor meg? (nem kell feltétlenül major cuccokban gondolkozni)
az csak magát szopatja, aki nem használja õket, mert szerinte n00bság...

amúgy meg inkább beszélgessünk arról, hogy elsõ ragnaros próbáitokra anno mennyi fire res potit is vettetek, farmoltatok össze? <#vigyor>

[HUN]Crassus
nemtudod felrakni az egészet valahova?megköszönné itt mindenki sztem.....

[HUN]Crassus
de az TBC-ben lesz és a mostanról volt szó......és én egyáltalán nem utálom az (Spriesteket nekem is van 1 és be is fér 1 40-es HLI-be is simán)pusztán csak nem értem,hogy konstans nemlehet néhány embernek ész érvekkel rávilágítani erre a heal dologra....

AnarchoiD
a reg vart south park-wow bol egy reszlet

"A ma esti résszel 10. évadját záró South Park készítõi maguk is fanatikus gémerek, így nem csoda, hogy a WoW sorsa a ma esti epizód központi témája. Valaki annyira szabálytalanul keni az online kalandjátékot, hogy az egész adatbázis megsemmisülésének réme fenyeget, persze jönnek Cartmanék, és szétrúgják (?) a seggét, gondolom happy end lesz."

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

viszont nem akarok senkit elkeseríteni, aki itt most bõszen fikázza a shadowpriest-eket, de BC-tõl kezdve minden mana használó class sírni fog 2-3 shadowpriest-ért a raid-ben, olyan frankó raid/pve manaregen 41-es pontos talent-et kaptak shadow ágra... (eddigi legnagyobb gond a shadowpriest-tel a soványka mana pool volt, na ez most meg fog szünni)

gyakorlatilag az elõzetes számítgatások alapján, ha pl. 5 shadowpriest-et egy group-ba raknának, akkor azok az egész bossfight alatt folyamatos nuke-olást tudnának végrehajtani max. DPS-sel, olyan mértékben regenerálnák egymás manáját...ráadásúl közben még healelik is egymást VE-vel, nem kis mértékben...

szal' ez durva lesz 😄

picket
Noob! Spriest heal >> Hpriest heal, mert Hpriest nubláma, Spriest skilles, és megoldja. Mana meg pf... hülyegyerek. Egyszerûen nyakalni kell a mana piát, és kész. A skillesek minden raid elött 2 órát virágot szednek, és ezért csak a lámák talentelnek manatakarékosságra. Persze mindenki herbarizmus és alkímia, mert aki nem, az megintcsak láma. Vetted már az adást talent-huszár?!

És még egyszer, utoljára: egy szerencsétlen fórumozó felteszi a kérdést, hogy szerintetek Stratholme, Scholomance egyedüli healre jó-e a shadow priest. Erre jön a "cuccból megoldja" (gondolom ott szerezte Stratholme-ban), "bezzeg Naxx", meg a hasonló hülyeségek. Meg a habzó száj, hogy csak a shadow priesteket szidja mindenki. Lehet, hogy elmegyek ezek után orvoshoz, de most Crassus-nak teljesen igaza van abban a témában, amire ti tereltétek a szót, holott nem az volt a kérdés. De, jó, ti epixxxben kihealelitek Scholot. Ok. Én meg megyek DiM-et solozni noobok! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Na végre valami amire azt lehet mondani, hogy: ÍGY VAN<#smile>

[HUN]Crassus
Viszont a DD sámánt azt aztán marhára nem értem....egy DD sámán,hogy fasza csóka legyen kb 2 perc alatt lövi el a full mana bar-ját még egy treshbe is....,de gondolom meg is álltok 2 percenként,hogy szerencsétlen ne csak 3,5 secenként várja a WF proccát.....

[HUN]Crassus
Mondtam tegnap KELL!!! egy S priest 40-es raidbe,mert nagyon megdobja a lokkok sebzését és pl.jó spell dmg-el vampiriccal egy rugó grp-ot életben tart....,de ez nem egyenértékû a H/D pap MT megtartásával.......

Hmmm. Ez a Crasus nagy csávó lehet... Kezdek egy hordás karit Arathoron én is és addig barangolok nagy Azeroth-ban, míg nem találkozok vele. Aztán természetesen törlöm a karatkert<#idiota>

[HUN]Crassus
Én DD wariorként tisztában vagyok vele,hogy sokkal gyengébb az aggrótartásom mint egy fulldefes warriornak (bár pont a warrior a trükkös hiszen mi minnél többet tudjuk ütni a mobot annál nagyobb aggrót rakunk bele és egy DD warrior bár "mínuszból" indul defes társához képest mégis idõvel simán betudja hozni)a healer druidáink sámánjaink is tisztában vannak vele,hogy feral druidaként v. sámliknál elemental/enchantment fõ ággal hiába öltöznek be +800-1000 healing done-ba közel sem annyira effektívek, a papjaink is tudják ezt mégis itt páran mindenegyes alkalommal pár okostóni megmagyarázza,hogy õk skillbõl regenerálják a manát,lövik a kritikus healeket és nemengedik bezavarni magukat ha ütik õket heal közben vagy lövik kevesebb manáért a spelleket......

sry, dupla. valaki törölje pls az egyiket.
Van amennyi kell, minek áttalentolni? Jah, és van feral druidunk is, és DD sámánunk is. Mert mi így szeretjük, jól érezzük magunkat, hangulatos raideket csinálnuk.
Én meg nemtom mit kívánjak neked.
Jah, de. Legyél utolsó az übermegagigabrutál BG screenshoot-jaidon.
Persze ilyen nem lesz, mert te annyira jó vagy! Megérinthetlek? 😛
Van amennyi kell, minek áttalentolni? Jah, és van feral druidunk is, és DD sámánunk is. Mert mi így szeretjük, jól érezzük magunkat, hangulatos raideket csinálnuk.
Én meg nemtom mit kívánjak neked.
Jah, de. Legyél utolsó az übermegagigabrutál BG screenshoot-jaidon.
Persze ilyen nem lesz, mert te annyira jó vagy! Megérinthetlek? 😛
Tyler Durden
Én inkább arra leszek kíváncsi, hogy mennyi CE fog jutni kis hazánkba.. Az alap kiadásnál is kb 20db érkezett a CD galaxisba ami lófax..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

"Na most én egy nyakpánt miatt biztos nem fizetném ki elõre."

nem a nyakpánt miatt kell elõre megrendelni, az érdekli a kutyát sem...legalábbis én biztosan nem venném fel, hogy azzal égessem magam.

azért kell elõre megrendelni, mert amint megérkezik mo-ra, 1-2 óra alatt el fogják hordani az összeset. aki pedig elõrendeli az - remélhetõleg - meg is kapja.
aki meg nem, az meg várhat majd, amig újabb szállítmány érkezik belõle mo-ra, ami hetek, de hónapok kérdése is lehet...

[HUN]Crassus
Na mimás karaktere lehetne egy addict 16 évesnek mint: PALADIN!! LOL😄

[HUN]Crassus
Lacika,Fidelcastor,Botond és a többi társaiknak kívánom,hogy az S priest is tud ugyanúgy gyógyítani mint a D/H H/D filozófiájuknak eleget téve az összes guildjükben lévõ pap talenteljen át shadowra hiszen nehogymár csak az õ kíváltságuk lehessen,hogy raideken kívül is faszán tudjanak farmolni vagy pvp-ni...

<#ejnye1><#szomoru2><#fejvakaras><#lama>
mom! bathroom!

Retek - lvl 49 orc warrior @Vek\'nilash Fagyi - lvl 70 human mage @Gorefiend US Retek - lvl 70 human warrior @Gorefiend US

Teljes mértékben egyet értek veled.
/bow
Oldern the 1st
mininova.org

torrent 😊

Lazarus
linket plz!
Oldern the 1st
Nna, gyerekek, leszedtem a World of Warcraftot kiparodizáló south park epizódot 😊

Sephi
Level 68
Snake Trap
Place a trap that will release several venomous snakes to attack the first enemy to approach. The snakes will die after 15 sec. Trap will exist for 60 sec. Only one trap can be active at a time.

OMG!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

AnarchoiD
shadow pap tud gyogyitani, egy formaegyes sztar vegigmehet a nagy rangadokon is egy trabantal, de az nem ugyanaz a performance lessz mint amit egy f1 es kocsi tud .. csak ennyi a kulonbseg .. "csak" 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

semo1
Tud valaki olyan oldalt ahol PVP talentek vannak?

Smithwarden
hm, mostmar mukodik az europai trial keyreg oldal, 2 napja ezek szerint bugos volt, csak nem en voltam teljesen hulye.. :p

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)