World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Korrekt meghatározás? Egy szobatársam holy priest volt, és MINDEN NAP kifogott vagy két ilyen bandát, végig káromkodott, de MEGOLDOTTA a helyzetet. Közben figyeltem, mert akkor nekem épp nem volt aktív accom (passzív drogok, hehe 😊. Nem az volt a megoldás hogy "ha rossz a party, akkor úgyis mindegy", hanem hogy 110%-os teljesítménnyel bár, de megoldotta. Ugyanezt a shadow priest NEM bírta volna megcsinálni, és ez tény - bár õket a tények nem nagyon érdeklik.
múltkor bementem 47-es papommal - ja shadowspec-es, omg -, a következõ party-val ZF-be:
47 warrior, 46 rugó, 48 mage, 46 warlock
csak a következõ hibák voltak:
1. tankot nem hagyták érvényesülni, aki persze kétkezessel, berserker stance-bek akart tankolni ^^
2. nem volt cc - rugó nem sap-olt, mage nem birkázott, csak nuke-oltak, warri charge-olt bele a mobcsoportok közepébe ész nélkül
3. warlock azt gondolta magáról, hogy õ a main puller és még ki sem végeztünk egy grp-ot, már húzta a következõt, aggro-kezelésrõl halvány fingja se volt, szarrá life tap-elte magát, majd behúzott egy rakás mobot, mikor 10% hp-ja se volt
4. abszolút nem figyeltek a healer-ükre, se arra amit mondtam, se arra, hogy hol áll a manabar-om, se arra, hogy ütnek a mobok, miközben õket próbálom megmenteni (pedig tudom mire való a fade)
végeredmény: wipe...
próbálj te meg ennyi b***aszt kiheal-elni akár holy/disc build-del plz. ha beleszakadsz se fog sikerülni.
utána fél órával késöbb bementem másik grp-pal, hasonló felállásban, csak ott volt cc, tank-ot hagyták érvényesülni, rugó feint-telt, ha ráfordúlt a mob, végeredményként 1 óra alatt álomszépen végigtoltuk az egészet. gyakorlatilag annyi munkám volt, hogy néha 1-1 renew-et vagy flash heal-t el kellett nyomnom.
60-on detto ugyanez a szitu van (random party esetén ofcoz'). ha jó a party simán elég vagy, ha nem akkor meg csinálhatsz te akármit, ha beledöglesz se fog sikerülni, hogy életben tartsd õket (pláne amiatt, mert a túl ha túl sok dmg-et kapnak, neked akkor többet kell heal-elned, s rád forgnak fordúl a mobok, akkor pedig kampec)
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Bullshit, egy jó holy pap még a nyomorult partikat is végighealeli, pont ezért sokkal jobb mint a shadow priest. IGEN , még ez 5 fõs instákban is.
ez lehetne a paladinok 10 parancsolatának az eslõ parancsolata is: szarjá bele nyomd el a bubit maxra healeld magad alatta,nyomd el a lay on hands-et,hogy ismét maxon legyél és nyomd el a HOJ-t is,hogy újjfennt max hp-n legyél!csak ,hogy gyõzz!😊
harcoltam már paladinnal úgy ,hogy 20.000-et kapott mégis én dõltem el a 6000hp-al😛😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
nem a kisujjamból szoptam ki, amit irtam, én is ott olvastam <#rolleyes>#rolleyes>
de itt egy frankó post a témában: **IMPORTANT: Shadow Priest Raiding in XP**
Oldern: ha te mondod, biztos úgy is van <#worship>#worship>
itt nem is arról volt szó, hogy ki mit utál és mit nem.
1. senki sem mondta, hogy a shadowpriest van olyan jó healer, mint a holy/disc.
2. tény, hogy még a shadowpriest-nek jólmegmondó disc/holy priest-ek javarésze is pvp disc/holy build-en van (ráadásúl BC-tõl szerintem disc tálentfa könnyen lehet, hogy durvább lesz pvp-re, mint a shadow - reflective shield pl. elég imba)
3. senki sem beszélt raid-rõl, alapjáraton a vita abból kerekedett ki, hogy egyesek szerint egy shadowpriest nem képes kiheal-elni egy csapatot 5-10 (azaz ÖT-TíZ) fõs instákban. (5 fõsbe bõven elég, ha jó a party, ha meg nem, akkor meg úgyis tökmindegy, 10 fõsbe meg általában 2 papot visznek minimum és van legalább 2 másik partytag is, aki secondary heal-re képes, ennyinek elégnek kell lennie, ha nem ott komoly gondok vannak a raid-del)
4. s itt most nem fullepic Tmillió gear-es karikban kell gondolkodni, akik 3-an szólózzák ubrs-t.
bizti igazad van <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
valójában NINCS <#nezze>#nezze>
kiosztanak 13000 nyakpántot. Érkezik 10000 doboz. Mikor is kapod meg a "biztosított" példányodat?
szerintem ebbe ne menjünk bele <#ejnye1>#ejnye1>
a potion azért került a játékba, hogy használják. persze valaki szerint hülyeség. szerintem pl. nem. én pvp-ben is elnyomom bizony, ha szükséges (duel-ben nem, az más tészta), s leszarom, hogy mit gondol errõl a másik. a lényeg az, hogy ki megy el élve, s ki fut vissza a hullájához, vagy tekerik el miatta a zászlót - mer' õ a büszke skilles arc, aki nem nyúl poti-hoz...
de miért is ne tegyem? a combat mana/heal poti gyakorlatilag ingyen van, akkor meg? (nem kell feltétlenül major cuccokban gondolkozni)
az csak magát szopatja, aki nem használja õket, mert szerinte n00bság...
amúgy meg inkább beszélgessünk arról, hogy elsõ ragnaros próbáitokra anno mennyi fire res potit is vettetek, farmoltatok össze? <#vigyor>#vigyor>
"A ma esti résszel 10. évadját záró South Park készítõi maguk is fanatikus gémerek, így nem csoda, hogy a WoW sorsa a ma esti epizód központi témája. Valaki annyira szabálytalanul keni az online kalandjátékot, hogy az egész adatbázis megsemmisülésének réme fenyeget, persze jönnek Cartmanék, és szétrúgják (?) a seggét, gondolom happy end lesz."
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
gyakorlatilag az elõzetes számítgatások alapján, ha pl. 5 shadowpriest-et egy group-ba raknának, akkor azok az egész bossfight alatt folyamatos nuke-olást tudnának végrehajtani max. DPS-sel, olyan mértékben regenerálnák egymás manáját...ráadásúl közben még healelik is egymást VE-vel, nem kis mértékben...
szal' ez durva lesz 😄
És még egyszer, utoljára: egy szerencsétlen fórumozó felteszi a kérdést, hogy szerintetek Stratholme, Scholomance egyedüli healre jó-e a shadow priest. Erre jön a "cuccból megoldja" (gondolom ott szerezte Stratholme-ban), "bezzeg Naxx", meg a hasonló hülyeségek. Meg a habzó száj, hogy csak a shadow priesteket szidja mindenki. Lehet, hogy elmegyek ezek után orvoshoz, de most Crassus-nak teljesen igaza van abban a témában, amire ti tereltétek a szót, holott nem az volt a kérdés. De, jó, ti epixxxben kihealelitek Scholot. Ok. Én meg megyek DiM-et solozni noobok! <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Én meg nemtom mit kívánjak neked.
Jah, de. Legyél utolsó az übermegagigabrutál BG screenshoot-jaidon.
Persze ilyen nem lesz, mert te annyira jó vagy! Megérinthetlek? 😛
Én meg nemtom mit kívánjak neked.
Jah, de. Legyél utolsó az übermegagigabrutál BG screenshoot-jaidon.
Persze ilyen nem lesz, mert te annyira jó vagy! Megérinthetlek? 😛
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
nem a nyakpánt miatt kell elõre megrendelni, az érdekli a kutyát sem...legalábbis én biztosan nem venném fel, hogy azzal égessem magam.
azért kell elõre megrendelni, mert amint megérkezik mo-ra, 1-2 óra alatt el fogják hordani az összeset. aki pedig elõrendeli az - remélhetõleg - meg is kapja.
aki meg nem, az meg várhat majd, amig újabb szállítmány érkezik belõle mo-ra, ami hetek, de hónapok kérdése is lehet...
Retek - lvl 49 orc warrior @Vek\'nilash Fagyi - lvl 70 human mage @Gorefiend US Retek - lvl 70 human warrior @Gorefiend US
/bow
Snake Trap
Place a trap that will release several venomous snakes to attack the first enemy to approach. The snakes will die after 15 sec. Trap will exist for 60 sec. Only one trap can be active at a time.
OMG!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)