World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sound
( persze a fórum motor ugyan az a sz*r 😄D )

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Sound
amajgad mi történt, új design? zomg

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Lynx_TWL
uh ez sokkoló változás ilyen hirtelen.

๏̯͡๏﴿

wow de állat lett új sg 😄

The Garrett
ctra, sraidframes...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

nem tud valaki egy modot ami kirakna az egesz radet a kepernyore atutomatikusan es nem kellene mindig ujra kiraknom uj wsgben?

May the force serve you well!

nekem igazából tetszik mindkettõ.
sõt, annak örültem volna, ha mindkettõt implementálják a talent fába 😄

"kicsit tokom tele lett a raidelessel mostanaban es uj 5 fos instakra vagyom. tehat en speciel pont hogy az altalad "szenvedesnek" mondott "kis szar strat-scholo style" helyekre vagyodom😊

tovabba en midnig is hordas akartam lenni"

várunk akkor sok szeretettel a neptulon serveren, horda oldalon, egy full casual kis guild-ba (crimson throne), 40 fõs insta ugyan nincs, de jó hangulat az van helyette, s nincs olyan, hogy "kötelezõ" :F

Borgi
hát, annyi pénzér 3 is járhatna 😛

porki fagyok fállalon

még egyikrõl se beszéltek, de 1.13-ba várható egy dark portal nyitogató event, ingyen hónap nem hiszem hogy járna.

bence45
Hello! Nem nagyon szoktam olvasni ezt a fórumot és bocsi ha már leirtátok, de lenne 2 kérdésem: A Burning Crusade-hez fog járni +1 ingyen hónap? lehet már tudni h mi lesz az 1.13-ban? thx

Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU

Lazarus
Kipróbáltam a priestet... teljesen levagyok szarva, de ha bármi rossz történik én vagyok a noob. Megfeszített figyelemmel összpontosítok a csíkokra és kattintgatok rájuk, awesome! Valóságos felüdülés végighealelni egy instát.
Jöjjön má BC 😞
ha varnak akkor nagyon sok elofizetot elvesztenek, tobbek kozt engem is😄

rotfl

Zeccc
off: 😊

PiszkosFred
+4 instance? Hm... egy jatekrol beszelunk?

Arrol nem tehetek, hogy neked az AVrol a 20-25perces rushok jutottak. Nem is olyan regen orakon keresztul vertek meg egymast az emberek, es nem egyszer volt, hogy 10v10es allasnal hajnali 4kor azon imadkozott a ket fel, hogy a masik oldalon vegre kiessen valaki, es legyen vege...

De nem akarlak en meggyozni, hiszen ha ugy erzed hogy ideje a kiegnek, am legyen, mondd ezt ;] En csak azt mondom, hogy a kezdeti 1.00 es a mostani 1.2.1-t nezve, a ket jatek csak nyomaiban ugyanaz. Rengeteget fejlodott, rossz vagy jo iranyba, az most mind1. A kieg jo lesz, sok uj finom dolog lesz benne, a teljes rendszer felulvizsgalatra kerul, ez jo. De kellett volna varni meg egy picit - mondjuk a fene tudja mikor jelenik meg, szerintem tavasszal, de ez csak az en tippem - hiszen van meg kiaknazatlan teruletek a guildeknek, akar gear tekintetben, akar instance bossok tekinteteben.

Ami nem tetszett a mondatodban, az a "ket eves jatek, es ideje mar a kiegnek" resz volt. Mert valo igaz, hogy ket eves, de miert az "ideje mar"? Ha ugy lenne a dolog, mitn az offline jatekoknal, akkor oke, de itt havonta valtozott folyamatosan a jatek, panasz nem lehet erre. Szoval ezt nem ertettem.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

a castolósat kell akkor elsütni. 3 ember bõven elég. Találtam egy képet is idõközben róla:
http://img59.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot081006210218modil0.jpg

\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Lynx_TWL
kösz

๏̯͡๏﴿

Paul Oakenfold - Ready, Steady, Go (Bunkka c. albumon van rajta)

Jacek
Mert mik is azok a hatalmas dolgok amiket bele raktak? full grind alapu pvp ahol AV-ben elszaladnak egymas melett az ellenfelek?😊ami meg nekik sem tetszik?
+kb 4 instance?
Ebbe a jatekba iszonyat sokmindent kene rakni..

Lynx_TWL
inkább az elsõ szám címét mondjátok meg😊

๏̯͡๏﴿

Két cuccot kaptam, egyiket le kell rakni a z aggro területén kívül, de közel hozzá, a másikat meg castolni kell. hány emberrel leeht megölni ?

az a lényeg, hogy akkor kell használni a cuccot amit kaptál a questhez, amikor a chat ablakodban megjelenik, hogy Emberstrife's will fallters, vagy vmi ilyesmi, 5 és 25% hp között szokott megjelleni az üzenet.

\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Vki tudna segíteni, hogy pontosabban mit kell csinálni az UBRS kulcs questben, a sárkányos résznél. Mit és hogyan kell csinálni. ty

köszi akkor az lesz 😊

SinClaiR
az pont 2 hónap mulva lesz, meg is lenne addigra, de annyi idõnk nincs baze úgynézki. meg minek?.. levágjuk, aztán ding lvl 61-2-3-4-5 hopp faith kesztyû kuka-6 hopp cipõ bracer kuka.. stb stb de nem is ez a gond. csak így elvesztette értelmét a dolog. kivéve 840 jó kocka játékos számára, akik akár ma is parolázhatnak annak fényében hogy õk bizony túl vannak rajta. 😊 de ilyen hozzáállással akár te is készítgetheted magad normál esetekre, mert esetleg nem férsz be az új, 25 ös raidlimitbe., gl. 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

MrStokes
Thx.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

PiszkosFred
na most jol megmondtad justin... reroll pve

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

reroll pve
TurboX
Ezért gyenge a horda <#confused>... Ezeknek a játékosok életkorát én is 10-14 re saccolnám vagy csak nagyon unatkozik a szentem.. Ilyenek vannak alliba is dögivel..
FCH kari
Teljesem más táma,megfigyelésem szerint elég gyenge játékosok a hordások,ha nagyobbal találkoznak futnak ha kisebel farmolják,ha attol erösebb egy 60 sámán vagy akárki hogy joval kisebeket öl???szerintem ez a játékos gyengesége vagy 10év körüli

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Zeccc
Sziasztok! Az arathor szerveren ezeket az itemeket VENNÉM meg:

Thorbia's Gauntlets
Silver-linked Footguards
Redbeard Crest
Shadowfang

bárkinek megvan valamelyik és eladná normális áron az irjon nekem egy privit. köszike

Lazarus
Enhancement, gyûjtsd az intelektes/manaregenes cuccokat mert 60on sok hasznukat veszed. amikor meglesz a 60 (lehet hogy 70 😛) -> Resto/element
MrStokes
BTW, sokat probalt shamanok nyilatkozzanak pls, milyen talent-specet hasznaljon egy novesben levo shaman!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Neptulonra volt ma betervezve leallas? Vagy most mar spontan is lelovik a szervereket a csigazabalok?

nalunk a hunter-botok toljak beastmasteryvel😊 szal biztos tudnak valamit😄 de pasz.

xpzésre bw😊

a buildem 30/21/0 😊, azon megy a gondolkozás, h melyikre legyen az utolsó pont bw vagy scatter

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

farmoláshoz kicsit sok mana meg hosszú cd, viszont lehet jó lenne egy iwin skill, ha betámadnak mobozás közben 😊

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

oh valoban😊 my bad😄 xpzesre bm jobb.

igen deh o elöször xpzésre kérdezte

szerinem scatter shot hunterpvphez elengedhetetlen.

én egész végig 31mm/20surv os talenttel mentem és mind pve és pvpre jo volt.
bestial wrath az eszméletlen jo clothosok ellen de csak addig a 20sec...aztán meg szopacs amig cd n van és azért 31talent pontot elbaxni nah meg pve ben petet nem is lehet használni😊/és vmivel gyengébb is mert se TSA meg se reflex...

scatter shot nekem jobban tetszik (scatter-fd-trap kombó miatt), de semmi tapasztalatom nincs hunter pvpben, ráadásul bestial wrath szerintem csak bgkben mûködik igazán, mivel szintezés közben inkább tankolós, vagy vmilyen hibrid pettel megy az ember. vagy nem?<#fejvakaras>

Botond
45perc alatt nem repoppoltak.
Legutolsó patch óta majdnem biztos hogy voltam már 2 summonos AV-n, úgy tudom hogy nincs korlát, csak egy kb 30-60min respawn time. (Nyáron biztos hogy 3szor summonolt a horda.)

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Davidus
<#wow3>

V9ykn8_TZL0

Nem elitre lehet atallitani hanem level 70re. De attol meg 5 fos marad az insta csak 70es szintu droppok lesznek benne es 70es szintu playerek kellenek hozza.

QuippeR
és verjem le egyedül Kel'Thuzadot vagy mi legyen?

de persze mint tudjuk csak nagy hc guildekben lévõ játékosok léteznek a wow-ban, a többiek Super Marioznak.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

ha ennyire a beast mastery ágon gondolkocc akkor a bestial wrathot tedd ki