World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rossz megint <#conf> , ez a jó: http://www.wowhead.com/?talent=cV0G0ggoxqVoht

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

szerintetek jó lenne egy ilyen build pvp szerveres szintezõsnek hunterrel?
http://www.wowhead.com/?talent=cV0GzggoLqVoht
(petnek boart tervezek aminek amúgy is van charge-a, úgyhogy ezért nem tettem a bestial swiftnessre)

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Davidus
+ az 5 emberes instákat lvl70en át lehet állítani elitere😛

V9ykn8_TZL0

csak a nether drake lesz quest, a sima repülõ mount ugyanúgy vendorcucc lesz

raziel.
nedvesedtél is közbe?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Zeccc
óó.. kezdödnek a bajok! azt álmodtam hogy bementem a boltba és burning cursade dobozok ottvoltak.. és nemvolt nállam semmi pénz 😄 és 12990 be volt ehh.. 😞

+caverns of time 3(?) insta
+karazhan

A BC-s mapen lévõ raidek közül sztem lesz causal 10 fõs is, nem mind lesz olyan nehéz.

Hellfire Citadel :
Hellfire Ramparts 60-62
The Blood Furnace 61-63
The Shattered Halls 70-72
Magtheridon's Lair - Raid
Coilfang Reservoir :
The Slave Pens 62-64
The Underbog 63-65
The SteamVault 70-72
Serpentshrine Cavern - Raid
Auchindoun :
Auchenai Crypts 64-66
Shadow Labyrinth 65-67
Sethekk Halls 67-69
Mana Tombs 70-72
Tempest Keep :
The Mechanar 69-72
The Botanica 70-72
The Arcatraz 70-72
Eye Of the Storm - Raid

Gruul's Lair - raid
Black Temple - raid

13 casual instace
5 db raid instance

raziel.
én egyáltalán nem várom, "simában" is van elég kihivás még, insták bossok etc, kel thuzadod azért nem sokan verték még le, igaz ez a szám egyre nõ...😊

Zeccc
quest lesz elvileg.

The Garrett
1500g bol 1000 a riding skill 500 a mount :o

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
ketlem hogy 2000g lenne... mot csökkentették a sima mountok árát is 100ra. en inkabb ilyen 1500g korul tippelek, de gondolom level 70 en az ilyen vicc pénz lesz ( most se nehez osszehozni mondjuk)

QuippeR
kiegben lesz mit csinálnom, úgyhogy jöhetne 😛

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

raziel.
kb 10 uj insta lesz az azért nem kevés😊

zero the hero
jah és itt többet is megtudhatsz róla

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Sugam
a bládelf meg a repülõ gumicukor ami 2000g lesz 😄

zero the hero
szia

a kieg novemberben jelenik meg, és tartalmazni fog egy új szigetet

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

PiszkosFred
Imadom az ilyen kommenteket. Ajanlom hogy nezd meg a 2005 febr 15-n indult wow tartalmat, es nezd meg a mai 1.2.1es wow tartalmat, es utana mondd, hogy "ket eves a jatek, ideje mar". Kozel sem fog annyi ujitast tartalmazni a kieg, mint ami ujitas eddig mar bekerult pluszkent ez ido alatt. Miert ideje mar? Mi olyan letszukseg a kiegben?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

JaSoN HuNTeR
Sziasztok!
-A BC mikor jelenik meg,mert elvileg már kikellet volna jönni-e?
Nagyobb lesz benne a terület mint amilyen a sima wowba volt?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Jacek
Meghogy hamar jon a kiegeszito😊 mikor kijon a BC 2 eves lesz a jatek!!! es ez az elso kieg.. ideje mar

Botond
AVn nem repoppolnak a sámánok/druidok,nem lehet egy körben többször megidézni icyt+a faembert? Régebben volt repop,de most 20perce halt meg icy van egy halom vérem,de nincs sámán repop. -.-
Hamed
Magyarán te egy 1%-os kisebbségnek fejlesztenéd tovább a játékot nehogy quiteljenek, a tömeg meg felejtse el a motivációit?

Amúgy 60 ding után mit csinlájon az ember raidelésen, vagy rank14-en kívül? Altozzon, vagy harácsolja a pénzt a semmire?

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

3-4 flask+50-100 poti/hét, nemsok <#idiota>

skorpio7
Igen, most ez lesz már a menetrend. 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

BWL 2 ora, AQ 4 ora, ez siman befer akar 1 napra. Naxx farm bossok 2 nap, ez eddig 3 nap, uj bossokra mindig marad a heten 3 nap.
Pontosan, shamankent csak es kizarolag cloth FrR, mast abszolut nem eri meg. Igy a FrR vallra mage, lock, priest, druid, shaman/pala. Sapka pedig inkabb T2.
TDC Geronimo
Lehet csak akkor vették észre a neved ;o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Aki hc, és hc klánban van, az BC-ig ugyis vegignyomja naxx-ot, akinek meg nem sikerül, azoknak nem azért nem sikerül mert rövid volt az idö szimplan nem voltak elég jok, és ök nem hc klanban voltak.

Sztem ez igy jo, én unom ezt a mindenkinek végig kell nyomni minden istat hozzáállást, már a legutolso casual klan akiknel most lepte meg az elsö ember 60-at is azzal hirdet hogy ilyen olyan high end instaba akarunk menni.

Azok a klánok akik a world first KT kill utan 3 honappal se tudjak lenyomni, ne eröltessék a dolgot, és BC utan, az 5-10 fös instakra koncentráljanak, bliz nekik kesziti 😛
[HUN]Crassus
Azért KT farmoláshoz nyugodtan lehet fullkockának hívni titeket😛 Nemmindennapi anyagi és "emberi költségei"vannak a Naxxos raideknek!Mi még csak 3-om bosst verünk Naxxban,de kegyetlen sok kockulást igényel már ez is....😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

SinClaiR
ááá. talán ha kapunk érte jó sok xp t. de nem hiszem hogy ne mindenki azonnal rohanna lvlezni, valami haverokból álló csapattal. majd meglátjuk, de vágülis abban is van valami, hog ymi van ha csak csúsztattak.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

ööö csak hogy helyesbítsek, bwlbõl maradtam ki vael után, aztán még aq elõtt csatlakoztam "félkocka" guildhez, amely mostanra odáig jutott, hogy 3 hete KT-t farmoljuk (amúgy már legalább 21 guild farmolja KT-t)
azt meg nem értem hogy miért ne lehetne naxxba lemenni expansion után, gondolom más is szeretné látni a végét, akkormeg össze lehet hozni egy heti 2 alkalmas raidet

Lazarus
thottboton megnézed melyik tetszik

Goblin jumper cable hasznos lehet rugónak
Laky
Rugónak melyik skillt érdemes továbbfejleszteni?
Gonome vagy Goblin engineering?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

skorpio7
Hát én se, mi se örülünk hogy ilyen hamar jön ki a kiegészítõ.
Speciel az only magyar guildek-nek meg nagyon össze kell szedniük magukat, ha még BC megjelenés elõtt le szeretnék verni KT-ot... mert ha nem így lesz cseszhetik a dolgot. Szinte 100%, hogy mindeki az új területeken fog utánna lógni és szintezni, nagy ívben elkerülve majd naxxot/farmolást/wipeokat.

Nálunk MC 1-2 hete ment "kukába" (eddig is szabadnapon volt és dkp nélküli, kivéve Ragnaros lootjai) és BWL most elõször lesz dkp mentes na meg a egyetlen "szabadnapra" téve... szóval nagy valószínûséggel így az is elmarad majd pár hét alatt. Marad AQ40 1 napra ami vasárnap és mivel akkor hosszabb raididõ van, valószínûleg akkor is lesz már egy kis naxx. Szóval heti 5,5 nap-ra lesz feltornázva a naxx-ban való raidelési idõnk és még így is azt mondom, hogy bizony lehet kevés lesz. Az sem tesz jót a morálnak, hogy szinte mindannyian tudjuk, a kiegészítõ eljövetelével a naxx-os cuccok is kb annyit érnek majd, mint most az MC-sek esetleg. És a folyamatos bizonytalanság, hogy mi lesz a guildben lévõ 70 emberrel, mert jelenleg ennyi szükségeltetik ahhoz, hogy minden este összejöjjön a 40 online és még 3-4 pulsz csere.
Szóval amennyire sokan várják legalább annyian félnek is tõle, de inkább a következményeitõl.

[HUN]Crassus
3x szarráverték fun pvp-s csapatunkat wsg-ben a potiivó druidás pro premadek😛😊 volt egy BS-es is!!
Erre 4. warsong premade-nál 1-0ide elég kemény csatában erre ZÜMMM ki AFK-zott az összes......mi a rák ez?? ennyire kell a HK a wsg hétvégén?? komolyan jobban szórakoztunk az alatt a 3-om vesztes meccs alatt mint ha pug ellen nyomtuk volna...,de ez a ki AFK-zás 1-0 nál ami mostanában a fõ irányvonal WSG-ben ez eléggé érdekes...

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Még senki sem tud megjelenési dátumot BC-re ha nem tévedek, addig pedig felesleges a Naxx kifutási idején vitázni. Gondoljatok csak a Duke Nukem Forever-re.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

SinClaiR
unalmas?😊 neked akkor még gilded sem volt ha jól tévedek( nemtom pontosan, csak a sírásra emléxem), nemhogy aq, de még bwl közelébe sem jutottál. persze azóta bennvagy egy félkocka gildben, ami nem tudom hol tart, de biztos nem az 5 dik bossnál, mint mi. (nabazz ez kicsit személyesre sikerült, bocsesz, de most direkt volt 😛) legjobb, legeltaláltabb instance. ez tény. vitattam? Nem, de felesleges, elpocsékolt munka.
hányan farmolják nax.-t? 5-6 gild a világon? (nemtudja) ezek persze vakarhatják a töküket, kb le**arom. Én viszont nem fogom tudni befejezni az instát, mert túl hamar jön rá BC. hogy értsd, de írták már elõttem is. minden raid nak hagyni kell bizonyos kifutási idõt. Na, most nem hagytak, és igen, ez engem zavar. Nem az számít hogy én nem tudom befejezni, (há' ki a f*sz nem sz*rja le😊) hanem hogy sokan mások sem tudják. De sokan szeretnék, csak éppen nem lesz kivel. nem szeretek félbe hagyni dolgokat, persze megteszem néha, de ezt szerettem volna végigtolni.
És gondolom a hc gildek miatt vitték le a limitet 40 rõl 25 re. na ennyit errõl a teóriáról.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

skorpio7
Maghteridon?!... ugyan már.
Ott szokott állni a EP-i bejáratnál és könyörög, hogy végre vmelyik guilddel be tudjon menni legalább 1-szer.

Ams
voltál már naxxba? <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Magh
Gyakorlatilag a fightok összetettsége most is a nullához közelít. Töredéke nincs kihasználva a lehetõségeknek. A top-HC guildek azért vezetnek, mert nem keveredett közéjük noob, nem pedig a hihetetlen skilljük miatt - ami amúgy sem kell PvE-re. Eleve limitálja a Blizzt az általános lag. BC-ben én eddig (mageként) annyi nehezítést látok, hogy az agromanagement sokkal nehezebb lesz, de ezt ellensúlyozzák az új wari képességek és a most már féltank pala, ennyit errõl. Ettõl még csinálhatnak sokkal komplexebb bossokat.

The Garrett
jah hangulatra nagyon bejovos, csak a lootrendszert kurtak el nemkicsit.. de nagyon.. szerintem.

egyik hulyeseg hogy a warrior rogue egy itemen van, aztan betesznek egy olyan encountert ahol sok áll vagy bukik a jol felszerelt t3 warriorokon.

A masik pedig ezek a frostreses cuccok... az addig ok hogy minden boss kb csak azokat dobál, mert fog kelleni sapphironhoz. de mi csináljon vele egy olyan guild aki már sapphiront is ölt és megvan minden cuccuk? meg mit vigyenek pl a druidak palak akik healelni akarnak? clothot? ...

dehogynem

Csak az a baj, hogy az uj tartalom pontosan annak a par szazaleknak keszul, nem a casualoknak, de errol felesleges vitatkozni. Ha AQ utan nincs uj 40es insta, erdekes ... 5-10esek max 2 het, 25-os 3 het alatt lenn kitisztitva. Ezek utan mit csinalnanak a HC guildek? Aki olte mar KT-t, azok kozul sokan most vakargatni fogjak es malmoznak majd, mert kb nem erdekli oket a farmolas es "nem tudnak" mit kezdeni BC-ig.
25os encountert pedig nem tudjak olyan nehezre/osszetettre csinalni, mint egy 40est.
Sound
az szerintem a 3 ütés összdamage-ét mutatja :>>>>> van erre külön addon is asszem :p

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

MrStokes
Azer azok a sarga szinnnel jelolt crit-ek a video vegen eleg brutalisnak tuntek. Milyen skill/spell ad ekkora crit-eket?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

naxx az eddigi legjobb/leghangulatosabb legfunabb insta az egész játékban. csak dícsérni lehet érte a blizzt, hogy ilyen minõségi instát tudtak csinálni.
érdekesen látod a dolgokat, ennyi erõvel akkor minek az expansionnal játszani, ha egy év múlva jön a következõ és megintcsak minden cucc haszontalan lesz.
arra tervezték ezt a játékot hogy az éppen aktuális részét élvezd, nem pedig hogy már most azon gondolkozzál hogy hû de szarok lesznek a mostani dolgok majd 2 hónap múlva.
ha nem tetszik nem kell vele játszani, ilyen egyszerû
aq meg már vagy fél éve kurvaunalmas. több ember lépett volna le ha csak az lenne

Saccard
Istenem, hogy én még milyen messze vagyok attól, hogy így küldjem.<#confused>

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Sound
szeirntem te meg ezt nézd meg😊

http://video.google.com/videoplay?docid=-5333647263143015562&q=xrave

ez még jó is ^^

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

jelenlegi content marad valtozatlan. tehat 70 en mehetnel mct farmolni 15 en. kerdes az hogy mi a rak ertelme lenne?😄

MrStokes
Muhahaha, raadasul Guild master, ennyi esszel vazze...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"