World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
http://www.wowhead.com/?talent=cV0GzggoLqVoht
(petnek boart tervezek aminek amúgy is van charge-a, úgyhogy ezért nem tettem a bestial swiftnessre)
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
+karazhan
A BC-s mapen lévõ raidek közül sztem lesz causal 10 fõs is, nem mind lesz olyan nehéz.
Hellfire Ramparts 60-62
The Blood Furnace 61-63
The Shattered Halls 70-72
Magtheridon's Lair - Raid
Coilfang Reservoir :
The Slave Pens 62-64
The Underbog 63-65
The SteamVault 70-72
Serpentshrine Cavern - Raid
Auchindoun :
Auchenai Crypts 64-66
Shadow Labyrinth 65-67
Sethekk Halls 67-69
Mana Tombs 70-72
Tempest Keep :
The Mechanar 69-72
The Botanica 70-72
The Arcatraz 70-72
Eye Of the Storm - Raid
Gruul's Lair - raid
Black Temple - raid
13 casual instace
5 db raid instance
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
a kieg novemberben jelenik meg, és tartalmazni fog egy új szigetet
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
-A BC mikor jelenik meg,mert elvileg már kikellet volna jönni-e?
Nagyobb lesz benne a terület mint amilyen a sima wowba volt?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Amúgy 60 ding után mit csinlájon az ember raidelésen, vagy rank14-en kívül? Altozzon, vagy harácsolja a pénzt a semmire?
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Sztem ez igy jo, én unom ezt a mindenkinek végig kell nyomni minden istat hozzáállást, már a legutolso casual klan akiknel most lepte meg az elsö ember 60-at is azzal hirdet hogy ilyen olyan high end instaba akarunk menni.
Azok a klánok akik a world first KT kill utan 3 honappal se tudjak lenyomni, ne eröltessék a dolgot, és BC utan, az 5-10 fös instakra koncentráljanak, bliz nekik kesziti 😛
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
azt meg nem értem hogy miért ne lehetne naxxba lemenni expansion után, gondolom más is szeretné látni a végét, akkormeg össze lehet hozni egy heti 2 alkalmas raidet
Gonome vagy Goblin engineering?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Speciel az only magyar guildek-nek meg nagyon össze kell szedniük magukat, ha még BC megjelenés elõtt le szeretnék verni KT-ot... mert ha nem így lesz cseszhetik a dolgot. Szinte 100%, hogy mindeki az új területeken fog utánna lógni és szintezni, nagy ívben elkerülve majd naxxot/farmolást/wipeokat.
Nálunk MC 1-2 hete ment "kukába" (eddig is szabadnapon volt és dkp nélküli, kivéve Ragnaros lootjai) és BWL most elõször lesz dkp mentes na meg a egyetlen "szabadnapra" téve... szóval nagy valószínûséggel így az is elmarad majd pár hét alatt. Marad AQ40 1 napra ami vasárnap és mivel akkor hosszabb raididõ van, valószínûleg akkor is lesz már egy kis naxx. Szóval heti 5,5 nap-ra lesz feltornázva a naxx-ban való raidelési idõnk és még így is azt mondom, hogy bizony lehet kevés lesz. Az sem tesz jót a morálnak, hogy szinte mindannyian tudjuk, a kiegészítõ eljövetelével a naxx-os cuccok is kb annyit érnek majd, mint most az MC-sek esetleg. És a folyamatos bizonytalanság, hogy mi lesz a guildben lévõ 70 emberrel, mert jelenleg ennyi szükségeltetik ahhoz, hogy minden este összejöjjön a 40 online és még 3-4 pulsz csere.
Szóval amennyire sokan várják legalább annyian félnek is tõle, de inkább a következményeitõl.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Erre 4. warsong premade-nál 1-0ide elég kemény csatában erre ZÜMMM ki AFK-zott az összes......mi a rák ez?? ennyire kell a HK a wsg hétvégén?? komolyan jobban szórakoztunk az alatt a 3-om vesztes meccs alatt mint ha pug ellen nyomtuk volna...,de ez a ki AFK-zás 1-0 nál ami mostanában a fõ irányvonal WSG-ben ez eléggé érdekes...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
hányan farmolják nax.-t? 5-6 gild a világon? (nemtudja) ezek persze vakarhatják a töküket, kb le**arom. Én viszont nem fogom tudni befejezni az instát, mert túl hamar jön rá BC. hogy értsd, de írták már elõttem is. minden raid nak hagyni kell bizonyos kifutási idõt. Na, most nem hagytak, és igen, ez engem zavar. Nem az számít hogy én nem tudom befejezni, (há' ki a f*sz nem sz*rja le😊) hanem hogy sokan mások sem tudják. De sokan szeretnék, csak éppen nem lesz kivel. nem szeretek félbe hagyni dolgokat, persze megteszem néha, de ezt szerettem volna végigtolni.
És gondolom a hc gildek miatt vitték le a limitet 40 rõl 25 re. na ennyit errõl a teóriáról.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Ott szokott állni a EP-i bejáratnál és könyörög, hogy végre vmelyik guilddel be tudjon menni legalább 1-szer.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
egyik hulyeseg hogy a warrior rogue egy itemen van, aztan betesznek egy olyan encountert ahol sok áll vagy bukik a jol felszerelt t3 warriorokon.
A masik pedig ezek a frostreses cuccok... az addig ok hogy minden boss kb csak azokat dobál, mert fog kelleni sapphironhoz. de mi csináljon vele egy olyan guild aki már sapphiront is ölt és megvan minden cuccuk? meg mit vigyenek pl a druidak palak akik healelni akarnak? clothot? ...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
25os encountert pedig nem tudjak olyan nehezre/osszetettre csinalni, mint egy 40est.
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
érdekesen látod a dolgokat, ennyi erõvel akkor minek az expansionnal játszani, ha egy év múlva jön a következõ és megintcsak minden cucc haszontalan lesz.
arra tervezték ezt a játékot hogy az éppen aktuális részét élvezd, nem pedig hogy már most azon gondolkozzál hogy hû de szarok lesznek a mostani dolgok majd 2 hónap múlva.
ha nem tetszik nem kell vele játszani, ilyen egyszerû
aq meg már vagy fél éve kurvaunalmas. több ember lépett volna le ha csak az lenne
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
http://video.google.com/videoplay?docid=-5333647263143015562&q=xrave
ez még jó is ^^
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148