World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s0n1c
melobol sajna nemtok neked linkelni, tech support forumon van egy bluepost, ott írják hova kell írni
Tafaya
Ahh, köszi. Milyen címre lehet írni, mert a webform természetesen nem mûködik :/

s0n1c
sok emberrel uaez történt, azt írták forumon, ha ilyen van írni kell blizznek és visszautalják a pénzt azonnal, a char transfer jelenleg szar, péntekre ígérték a javítást
Tafaya
hmm, pénzt levonták, a transfer meg failed. ez mi ez?

lehet, de van egy olyan erzesem, hogy lehet majd kieg+game csomagokat is kapni nyuzott apukak, anyukaknak😊

Photek nagyon érti a dolgát. A wow.com.eu-n a mage forumban is van topic-ja én ott láttam hogy néz ki az UI-ja de amikor felraktam, annyi mindent kellett volna még finomhangolni, hogy maradtam a játék alap Action Bar-jainál<#smile>

Ez is elég baba szerintem.

ggblogs.extra.hu - film, anime, zene blog.

ez kieg szal ha kieg + alap game is lenne egyben akkor azt mondanám igazad van de mivel itt egy kiegröl van szo szerintem nem állja meg a helyét az állitásod

WTS gold twisting nether horda

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

MrStokes
Hmm, ezek tenyleg nagyon fincsik, ma sztem fel is teszem az 1iket ! Thx.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

azert eladni valamit novemberben, hogy mindenkinek jusson eletkeptelen marketing. aki meg akarja venni, az ugyis megveszi, aki nem tudja mit vegyen karacsonyra, az wow-ot vesz. Jezus szuletese ota ez a legnagyobb uzlet, es siman megeri akar oktoberben bedobozolni, es karacsonyig varni.

En valahogy azt latom, hogy karacsony korul a szallitmanyozas is munkaerot keres, es nem veletlenul, nekik is jo uzlet kiszolgalni a triplajara nott kereskedoi-fogyasztoi igenyeket.

szerintem😊

Tafaya
Biztos arra figyelnek, amiatt nem megy az Account management 😊

ennek örömére a beta el is kezdõdött 😄

hát ja, ha legalábbis nekem kellene ezt kitalálni, akkor én se decemberre tenném a megjelenést...
a játékboltok teherautói tele vannak amúgyis, nem férne be a sok wow, az üzletek amúgy is tele vannak, nem férne be a vásárló, az összes nyomda karácsonyi papírt, díszdobozt, képeslapot nyom wow doboz helyett, ésatöbbi ésatöbbi... mindenhol hajtás, és ráadásul dec 15 péntek, utána ezüstvasárnap, köv vasárnap már ajándék meg satöbbi... egy hét maradna szétteríteni az egész világban az ünnepig... és hát karácsony elõtti héten csak a kereskedelem dolgozik, minden más leáll (szállítmányozás, vám, logisztika, cd-gyár, stb), ott viszont akkora forgalom van amit már nem érdemes terhelni ezzel is...

szóval a decemberi kiadás szerintem se stimmel... énszerintem ki fogják azt tolni novemberben... elég sok infót kiszivárogtattak már, és ha valami nem stimmel a high-end contentben, még mindig van idõ addig sutyiba pecselgetni amíg a játékosok zöme eljut odáig

PiszkosFred
Igy voltunk az Oblivionnal is. Dec 15 volt a legvaloszinubb es legtobbet emlegetett datum, meg hivatalos oldalrol is megszelloztettek anno. Idealis ajandek karacsonyra, van ido jatszani az evvegi leallasok idejen, stbstb. Aztan lett belole marcius... ;]

Mind1 mikor jon, ugysem jut mindenkinek az elso korben, ugyhogy ezuttal (is) a lenyeg a masodik, harmadik szallitmanyon van, nem a premieren ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

nemtom, nekem ez a dátum elég hihetõ. igaz h még csak alpha van lvl67es limittel, de az összes terület készen áll. remélhetõleg a héten (max köv héten) elindul beta teszt is, ami így majdnem 2 hónapig is tarthat ami pedig már bõven elég lenne hogy befejezzék, és ha kész ugye akkor miért ne adnák ki 😊
csak jönne már mert már halálra unom magam~
(az is elég lenne ha megérkezne már email beta keyemmel :p)

Nem értek hozzá, nem dolgozom ott, de ezt láttam az elmúlt években a legtöbb esetben a játékok közt. Keress az elmúlt évekbõl nagy neveket, amik decemberben jöttek ki, akár a hó elején; nincs sok.
Sok helyen, fõleg az USA-ban november végén kezdõdik a karácsonyi vásár, december közepére már nagyon kifúj a készlet és a pénz is, kevesebbet vesznek mindenbõl, akciós cuccokat, de a BC-t nem adhatják túl olcsón. Dec. 31-én van egy pénzügyi negyedév zárás a cégeknél, és ha itt egy közepes nyitásról kéne az elemzõknek irogatni egy ekkora névrõl, az rossz lenne nekik is, és a befektetõknek sem tetszene. Viszont év elején (január vége, február felé) már gyorsan és sokkal erõsebbet lehet ütni a megjelenés utáni elsõ hétekben, és ez a teljes pénzügyi év végére (március vége) jobb hatással lenne, ezért ezt választják általában.
Persze a wow-ban benne van, hogy bármikor bármit üthet. csak legyen merszük meglépni. és legyen igazad, én is minél elõbb szeretnék játszani vele, nekünk úgyis mind1 mikor jön !

nem, nem tudod. nem dolgozol ott, sõt apukád/anyukád/ismerõsöd sem dolgozik ott. tehát csk találgatsz
dec 15 még mindig karácsonyi szezon, és még mindig sokkal de sokkal több pénz jönne be belõle mintha utána adnák ki

nem hiszem, tudom hogy hogy mikor mit adhatnak ki és mikor nem 😊

tõlem azt hiszel amit akarsz, senki nem kényszerít semmire ~

szóval hallottunk valakit valaki valakijétõl 😊

Egy december közepi kiadás se a blizzardnak nem jó (staff nagy része szabadságon, ha baj van akkor baj lehet hetekig), se a vivendinek (már üresek a pénztárcák), a legvalószínûbb jövõ évre fogják tolni ha a november nem lesz meg, mások sem dobálnak ilyenkor nagy neveket a piacra.

ez belsõs vivendi info hogy eltolták 15-ére a megjelenést

miért? akkortájt decemberben biztos nem adják ki.

fu :p

Botond
nub -.-
Botond
holnap is lesz wow -.-
mármint bct ~

hmhm... dec 15 elöttre ne is várjátok wowot =(

TDC Geronimo
Új lock mount skin BC-be

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

hello!

valaki meg tudja mondani hogy a lvl30-as LOCk küldinél ugye Barrens-en kell megidézni a Felhuntert, Ratchetben ha minden igaz.De én ott nem találom sehol a Summoning Circlet!Valaki tud gyors választ adni?
unitframeben van

Remek, köszi mind2töknek, már csak Xp bar kéne, de megoldom 😊 Remélem van a Nurfedbe.

[negativ] Cirek
a balfaszok így is el fognak cseszni vmit, akik meg értelmesen játszanak, azok ellen így is izgi lesz 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Sound
ahoz hogy mozgatni tudj bármit, meg kell nyomni a N betût a minimapnál, utánna ctrl+ lenyomva tartva, lehet mozgatni bármit, a bag-eket, actionbarokat, stance barokat.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

action bar-okhoz szerintem a legjobb a discord-é.
tudsz vele csinálni 10 db teljesen szabadon configurálható bar-t bar-onként 12 gombbal.
erre ki lehet pakolni mindent.
ráadásúl shapeshift bar-t, pet bar-t, bag bar-t, mini panel bar-t is szabadon lehet vele configozni.

elsõre kicsit bonyolúlt a kezelõfelülete, de egy kis próbálgatással simán meg lehet tanulni.

innen letölthetõ:
DAB

nekem is ez van, s nagyon meg vagyok vele elégedve. (mondjuk a unitframe-em az meg nurfed-es)

ha mindenképp saját magadnak szeretnél ui-t kialakítani, akkor mindenképp a discord-ot ajánlom (unitframes és action bars)
unitframes is full szabadon alakítható, ha sajátot akarnál kreálni, de azt ki kell ismerni, mert abban is minden apróságot külön be lehet állítani (régi discord unitframes-em).

aki viszont egy komplex-et akar, mert nem szeret ilyenekkel bíbelõdni, annak nurfed a bestof.
mondjuk ezekkel a unitframe-ekkel nagyon baba:
- Paradigm
- Photek

Lynx_TWL
nem mind1 hát, eddig sokszor megtudtam menekülni csapda elõl mert a nubok bénán rakták le és ahogy dõlt el a srác már hátráltam is. most még a balfaszok is befagyasztanak majd gg

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
uramisten de sok recruit, nub parádé lesz:o

Lynx_TWL
ezt a remek elfoglaltságot meghagyom neked<#mf2>

Action Bar megoldódott, a bageket nem tudom még.

Pedig mindegyiket lehet configolni, Nurfed nagyon jól testreszabható.

ggblogs.extra.hu - film, anime, zene blog.

Erre nagyon egyszerû a megoldás :
Bongos , Bagnon/Banknon. Curse-n megtalálod mindet.

"vessetek a mókusok közé" :)

Egy két gubanc van. Megpróbálom összehozni:
- sztíltet nem tudom mozgatni se negyobbítani;
- bageket sem tudom mozgatni, se nagyobbítani;
- sem az action bart...
- és néhány beállítási lehetõség nem mondd semmit.

The Garrett
instak reseteltek, msot gyorsan megneztem 😊))

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Épp jókor, már írtam volna hogy egy büdös szemét állat vagy, de utóbbi nem igaz. 😊

-

Sound
jah nurfed

http://www.nurfedui.net/

fent a sarokba van a Download gomb, legfrissebb Nurfed már Ace2 támogatással, amúgymeg ha nem indul el a letöltés akkor letöltés ideéig kapcsold ki a tûzfalad, persze millióegy hekkerprogi fogja szanaszéjjel szedni a géped ( utobbi persze nem igaz )

Sound
Nem azért nem válaszoltam privátba mert egy büdös szemét állat vagyok, csak amikor a válasz gombra bökök akkor egy hibaüzenetet ki hogy "Engedély megtagadva a tulajdonság lekérdezéséhez, blablabl"

Nurfed UI(ebben benne van az hogy lehet görgõvel le fel scrollozni a chat/combatlogba) és benne va az idõformátum is, 12/24órás.

Actionbar+bag: ez Szintén Nurfed

Más betûtípus: http://www.curse-gaming.com/en/wow/addons-2522-1-clearfont.html

Minimap: http://www.curse-gaming.com/en/wow/addons-3301-1-square-minimap.html

Alliance
15-20 környékén vagyunk, de inkább az alsó határ.
A név meg csak úgy kipattant a fejembõl egy régi bréjnsztorming alkalmával. 😄

Friczy
Vajon insta reset se volt?

keep walking... www.artum-inferniti.net

picket
Gyerünk gyorsan honort farmolni! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

[negativ] Cirek
magyarul a gépük nem számolta a múlt heti extended maintenance-t, és a honorszámító rendszerük egy nappal késõbb kezdte a hetet. hiába, a nagy melóban nem gondolhattak mindenre <#idiota>

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS