World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
1 nappal visszább állítódott a szerver órája és ugy veszi hogy kedd van. Ha nem javitjak ki a GM ek, akkor holnap fog összesíteni, és amit ma szerzel honor az még hozzáadódik a multhetihez.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

picket
Teljesen véletlenül átugrottad a többi pontot <#idiota>

&#3237;_&#3237;

<#wilting>

ggblogs.extra.hu - film, anime, zene blog.

picket
Bankkártya mindenképpen kell hozzá. De pénzt nem fog levonni. Miért vagyok ilyen segítõkész?! 500-adszor mondom el <#wilting>

&#3237;_&#3237;

Sephi
GIEF OMG!1

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Erre is gondoltam de akkor meg az lesz mint minden másik G-be hogy csak papiron vagyunk egy g de sehol sem jövünk össze!
Friczy
Nálunk se..

keep walking... www.artum-inferniti.net

[negativ] Cirek
nem tök nyolc? eddig is 30sec-ente csabdában voltál, most is abban leszel. 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

2 volt egészen pontosan 😊

Saccard
Na van kód meg minden,csak nem fogadja el mert kéri a cardnummert...

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Ideje volt.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

TVelvet
perszeemááárrr miez?????????????????
TVelvet
2. Traps are now on a 30 sec cooldown, but can be used in combat (you no longer need to feign/trap).

MIVAN?????????????????????????????????,
apááááddd... sadsalkjdlaksjd ...
Sephi
Fijam azt mond meg el hogy horda vagy ally oldalon 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

picket
wow-europe.com-on 5 másodpercig legeltettem a szememet a linkeken, és ezt találtam: http://teaser.wow-europe.com/

De utolsó alkalom, hogy neked segítek, mert könnyen megtalálható triviális dolgokra kérdezel rá, és floodolsz is <#beka3>

&#3237;_&#3237;

Megtaláltam végre:

http://teaser.wow-europe.com/

City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati

Saccard
Sry nem frissitettem😞. Nem akartam eröszakos lenni.

Saccard
Szal? Tudtok sedíteni?

Saccard
Szal?

[negativ] Cirek
csak BSen nem frissültek a heti honor pontok/rangok vagy más szerveren is van ilyesféle probléma?

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

MrStokes
Nah pont ezt akartam kerdezni. A forumlakok hany szazaleka tagja mar a Crison Throne-nak? 😄

Erdekelne honnan ered a klan neve, valahonnan ismerosnek tunik.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Sztem ezt hirdesd meg a www.worldofwarcraft.hu oldal foruman is, azt is eleg okan olvassak, talan meg tobben is mint ezt.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Az a baj, hogy nagyon behatárolod. Akik hasonlóképpen gondolkodhatnak, azok valoszinuleg nem pont ebbe a 40-48 tartományba tanyáznak, hanem sokan alatta fölötte. Ha 60. szint alatti jó haveri társaságot akarsz összehozni, akkor ne tolj bele szintkorlátot. Lehet találkozol kezdõ de tök jó fej arcokkal.

Saccard
Hali! Honnan tudnék szerezni próbaidõs kódot? Haver is kipróbálná azt jól jönne.😊

TDC Geronimo
Hát az igazán aktív tagok száma úgy 10 fõre tehetõ, nem sok egyelõre, de én is hozok magammal kiegre 3-4 embert még meg sok mindenki ahogy hallottam. Szal reményeink szerint meglesz az a létszám.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

antgecc
Hányan vagytok már?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

TDC Geronimo
Volt azért egy übermagetok <#idiota>

TDC Geronimo
És még kételkedtetek, hogy nem leszünk elegen BC-re ;>

Crassus ideje leáldozott, ugyanis hamarosan megkapom a -t. baibai Crassus

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Ez télleg jó de ... áh nem tom lehet télleg elvetélt ötlet mindí még egy két napig reklámozok csak nem tom hogy hol mer ítt nem hiszem hogy sikeres lesz.
- sztem itt csak szájkarate megy 1000L
- nekem az elsõ karakternél nagyon sokat jelentett, hogy (magyar) guildben voltam, rengeteg kérdésem volt amire jó eséllyel kaptam választ... kb. ennyi

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Úgy érzem rossz helyen hirdetek mer itt igazából maga a játék megy betûkkel itt elõre megtervezitek a harcokat igaz így olcsóbb😊
Balance druiddal priestet megenni? Ha megteszed velem, tényleg térdre borulok elõtted 😛
s0n1c
nem elég, hogy druid még balance is? hmpf 😊
Oldern the 1st
Melyik szerveren vagy Wildor? Csinálok már majd én is unalmas óráimban egy 60-as balance druidot hogy megegyelek reggelire 😄

just kidding. Bár, ki tudja? 😄

Komolyan mondom, üdítõ színfolt vagy itt, Bandy11!

Elõre leszögezném, hogy én nem wow-ozok (még), csak egyszer próbáltam a 10 napos trialt, szóval nem igazán vagyok tisztában a viszonyokkal.
Lehet, nem a legjobb a konkrét felhívás, de maga az ötlet jó. Miért csak a lvl60-as kallereknek alakuljon Guild? Lehetne olyanoknak is, akiknek nem két hét 48-ról 60-ra fejlõdni, és nem egy-két hónal elérni a lvl60-at.

Amiért nem wowo-ozok még, az az itteni, meg egyéb helyeken a fórumlakók hozzászólásai (akinek nem inge...). Én sem sportnak veszem a mmo-kat, és ha ilyen sokan "sportolnak" egy mmo-val, mint a wow-on, az engem kicsit riaszt.
Persze mindenki másképpen játszik, egyik játékstílus sem jobb a másiknál. Addig nincs is baj, amíg megtalálják egymást a hasonló stílusok kedvelõi.
Én inkább "játszós" vagyok, bár szeretek statisztikákat is böngészni, meg néha számolni, de nem ez az elsõdleges. Remélem, találok még ilyen embereket, és akkor 27-én jövök is (mert 26-án jár le a City of Heroes elõfizetésem <#vigyor0>).

City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati

picket
A türelem... herbarizmusra gyúr.
Ki korán kel, offline szervert lel.
Ugye ne folytassam?! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

nem lesz. törölték a szervert.
Azt had kérdezzem meg hogy probléma -e ha amit lentebb írtam az a héten még párszor bebököm ide?
Holnap.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

picket
Egészséges magabiztosság - ámde szerénység - csillan fel mindkettõtök hozzászólásainak sorai között. <#idiota>

(Crassus meg úgyis bedarál mindkettõtöket, szóval értelmetlen ezen vitáznotok. Igen: azt is, aki elvileg egy oldalon játszik vele!)

&#3237;_&#3237;

Bs mikor lessz végr online?
<#eplus2> na erre inkább már nem irok semmit <#eplus2>

porba lettem alázva <#vigyor5>

Akár szeretnéd akár nem le fogsz borulni (ez sajnos velejárója a találkozásunknak), most pedig nyomás és húzdd fel 60-ra a priested minél hamarabb.

2 napot akartal irni?
Igazából ez csak egy próba de ha szerintetek feleslegesen kapálozok akkor bocsi csak szerettem volna télleg egy jó haver kört összehozni wow-on belül csak ezt guild-ként keresztelve.
"én a skill>gear híve vagyok" , "múltkor épp visszautasítottam egy Askhandy-t"

engedd meg, hogy leborúljak elötted <#worship>
te egy igazi hõs vagy.

btw, ez a story tényleg hihetõ <#wilting> <#vigyor>
ilyen dolgokat már 'csak úgy' vissza szoktak utasítgatni az emberek <#vigyor>

demidsz: ez most mire volt jó? nemtom', te hogy vagy vele, de én remekûl szórakozom <#kacsint>

nem mindenkinek 😊
Nem a hatvanra fejlõdés a cél