World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

'unable to validate' volt bejelentkezésnél, ezért húztam újra.
Most meg szívom a fogam...

A US klienset most nem lehet peccselni, ez egy EU-only minipatch volt a spanyolok miatt.

Nekem ugyanez volt tegnap déletlött US klienssel.

Azóta vagy 4szer újrahúztam, de a peccselés már nem megy. Mindig más terrain file-nál hal le. Peccs újraletöltés megvolt, vírus/spyware irtás megvolt (1-2 ártalmatlan). Chkdsk/scandisk/defrag megvolt (nincs hiba). Csökkentett módú windows, ugyanez.

A repair.exe-t akárhányszor futtatom, mindig talál valami hibát, amit elvileg javít is. Valami nagy gyász van a vinyómmal, lehet.
Most töltöm az enGB klienst, hátha. Utána meg win reinstall. Pfffff.
Nektek is szép napot!

Európai klienshez tegnap lejött egy kis patch, a spanyol kliensben volt valami hiba, de az összes klienst frissítették.

Tarkumi NE hunter Arathor

1.12.1.5875-enUS-patch.exe
meg mindig ez a legujabb patch?
mert unable to validate van de nem akar letolteni pathceth ha visszarakom us loginre :S
mar 2x ujra raktam es minig ugyanaz 😞
valami otlet?

May the force serve you well!

TVelvet
Valaki elmésélné nekem pls, hogy Night elf Modelbõl hogylehet Undead modelt csinálni warcraft studioval? plss pl 😛
Davidus
vagyis ezzel a staffal😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
mivel BCben a moonkin ad +150% apt és az összes AP-d 30%át átalakítja manává chance on hit ezért hasznos. pl farmolni tökéletes. wrath+moonfire aztán szájbavered a mobot TUFal:p

V9ykn8_TZL0

Moonkin formba +160 ap elég hasznos <#idiota>

ggblogs.extra.hu - film, anime, zene blog.

[negativ] Cirek
egyik ismerõsömnek is volt ilyen. neki azzal megspékelve hogya ahogy belépet egy 10+ fõs raidbe DC-t kapott. a probléma hosszú keresgélés után a hálókártya lett. amd-s alaplapi hálókártya volt. vett egy sima hálókártyát, letiltotta az alaplapit és azóta minden király.

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Davidus

V9ykn8_TZL0

Lazarus
Lehet ezért vezeti a játékeladási toplistákat még mindíg :S
MrStokes
Hehheh, voltam ma CD Galaxisban Gothic 3-ert, es elottem kb 4-5 WoW peldanyt vasaroltak mintapolgartarsaink. Mokas volt nezni, hogy meg mindig vannak akik veszik.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Lazarus
tapasztalat?
raziel.
várj türelemmel, mikor elinditod, majd nem gyõzöd keresni az exit-et...

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

hat ez nem igaz ma megvettem a wow-ot felraktam raklikkelek hogy create your account es erre a kiszolgalo nem talalhato<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#banplz>
Atlas

de ebben insták vannak, nem minden térkép minden questje. ha nem megy, go to thottbot.com

Valaki segitsen legyszives😞

Általában igen, de Wildor>skill is igaz.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

TDC Geronimo
Még mindig igen! ;>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lynx_TWL
sziasztok!
skill > gear?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

TDC Geronimo
Béta van csak és, ha játszani akarsz BC-vel természetesen meg kell venned, de anélkül is játszhatsz, csak nem mehetsz új területekre meg nem élvezheted a BC adta új lehetõségeket.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Miert van az, hogy miutan letoltottem a mai patchet es feltettem utanna teljesen osszeomlott az egesz jatek😞 nemtudok rendesen jaccani, mert hianyzik a karim modellje, csak az arnyekot latom, es piros kerdojelek vannak a cuccaim helyett..mar ujraraktam a wowot, mindent csinaltam de nemjo😞(

Ugyebár most megjelent a Burning Crusade és lenne egy olyan kérdésem, hogy kötelezö lesz megvenni a kiegészitõt vagy meg lehet jaccani az alap játékkal?
Frosty01
egyik sem
vinyón van 8.5 giga helyem még, és most néztem át, nincs rajta rosz szektor vagy hasonló

practitioner of the forbidden arts of death

icespeakyy
egyébként az ügybe lenne kérdésem ,hogy mondtak valami térképes addons-t ami segít a quest-ek teljesítésében...jelöli a térképen tán hogy merre van,valaki tudja mi a neve?

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

vinyó nincs-e tele
gép nem meleg-e
húzva nincs-e

Frosty01
már leszedtem ugyanott (Terrain.mpq) van a hiba :'(

Lazarus
Szedd le torrentrõl a hibás CDt
Zeccc
most nevetni kéne? me akkor pls szólj..

Laky
😞

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Frosty01
(én nem hülyülök, ha tud valaki segiteni, akkor segitsen<#help>)

icespeakyy
jóvanna..tudom, mi a küldetés...a törpeölõs hegyekbe... 😛 😄...csak hülyûtem 😛<#banplz>

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

Mighty
Szerintem nagy bajban leszel ezzel a játékkal, ha már egy gyûjtögetõs quest is kifog rajtad 😊

Egyébként, ha gondjaid vannak questekkel, nézegesd a www.thottbot.com oldalt.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

ilyeneket most felejtsd el.

icespeakyy
ismerem...nos...ennyit a segítõkész fórumosokról?

Lazarus
icespeakyy
nem...csak ezt a 2-t nemértem

The Garrett
ugye valamelyikotok poenkodik most? 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

icespeakyy
hali...pls valaki segítsen...elakadtam 1-2 küldetésnél...az egyik errõl szól: "bring 8 windfury talons to Ruul Eagletalon of Bloodhoff Village" a másik pedig "collect 5 prospector picks at a forge ,prospectors pick to create brooken tools"...légyszi vki segítsen. köszi<#help><#help>

Frosty01
Hali!

Van egy kis gondom, telepíteném a játékot, és még az egyes cd-nél ezt írja ki.

The installer was unable to read the file "G:\Installer Tome.mpq". This error may be caused by problems with the media or drive at G:\--for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the installer. (The data being read was "Repack-MPQ\Data#terrain.MPQ\World\Maps\CavernsOfTime\CavernsOfTime_32_29.adt", and the error code was 38.) If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (MPQFile::Read)

a helyzet az hogy a cdnek semmi baja, mindigy ugyanott problémázik, de máshol müködik itt nem, és nem tudja feltelepíteni a játékot, pedig már igazán játszanék vele.
Ha valaki tudna segiteni, azt nagyon megköszönném...

Mighty
www.thottbot.com beta részlegébe kezdik feltölteni a módosított itemeket. Van köztük pár új BC-s item is.

Például

ez.

Mighty
Devilqueen? 😛

Zeccc
deszar :p

hát, most is tud one "shotolni" az enchantmentes shaman, de ezekután lehet nem is kell procoljon semmi😛

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

QuippeR
mi õõ? az árral van baj?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

TVelvet
kb😊