World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
futkarozhatsz level 60 on az ures Eastern kingdom / kalimdorban, bár lehet néha 1-2 level 70 es átnéz majd legankolni outlandrõl 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Botond
Large brilliant shardok sajna. :-(
s0n1c
mit írnak, nemtom megnézni 😞
újabb jó hír shadowpriest-eknek 😊)

mind fly scaling increased

TVelvet
lol nem, csak abba a zónákba nemmehetsz be amihez bc kell nemkapod meg azokat a dolgokat amihez bc kell stb...
Sephi
Volt mar szo arrol hogy pl en a BS szerveren nem veszem meg a BC-et , hogy akkor milesz? Tobbiek akik megveszik eltunnek? Oo

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

TVelvet
ratyi wildor áááá 😊WoWozol még teh?
mert az törölve lesz a kieg-ben 😊)

TVelvet
vááá faszom warrior meg egyéb vacak kasztokrol van info, de rugoról nincs..
TVelvet
jó, decsak akkor ha énis felnézhetek vele😛PP
te már csak tudod, hisz ott voltál -.-

Lynx_TWL
logo?

๏̯͡๏﴿

mire letudom szedni valahonnan, addigra lesz 😄

TVelvet
mér van cd keyed?😄
inkább egy normális gb beta client linkel dobj meg 😄
(p2p szarok felejtõsek)

TVelvet
Oldern the 1st
Most nem egy darab emberrõl van szó, te ezt mindig általánosságban említed, persze könnyû linkelni egy (de akár száz) videót is ennek ellenkezõjérõl. Ettõl még a n00b-oknak nem lesz lila cuccuk. Aki meg fizet valódi pénzt az AQ/BWL/NAXX lilákért, az meg is érdemli. ha már ennyire hülye. 😄

raziel.
BlackRavens kb 2 guildal közösen tolja bwl/aq40/ és már naxx elsõ vagy már második bossnál tartanak...ott kezdtem én is anno neptulonon és tudom hogy saját maguk nem lennének képesek még mcbe se menni, de mondom másik guildokal már naxxot tolják...

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

TVelvet
avagy PVE realmers?-😮
Így fordulhatott elõ hogy a kezedbe került pár epic.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

megnézted a youtube-os video-t? ketten is linkelték már.
ha nem, akkor hajrá, ha meg igen, akkor meg nézd meg újra még jobban.
ez a csávó, amit pvp cimszó alatt mûvelt, az kb. egy nulla.
vagy még annál is kevesebb...

amúgy meg igen, mert 39 skilles között, ha 1 faszláma, akkor simán hozzájuthat a T2-höz, mert a 39 másik kompenzálni tudja annak az 1-nek a hülyeségét...

vagy amit devil is mondott, most már lehet gold-ért bwl/aq cuccokat is venni.

alph4
Kijött valamilyen frissítés? Mert kiírja hogy régi a mostanim.

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

elõfordulhat... ha van elég goldja akkor megoldható a free epix (bwl/aq cuccok)

Oldern the 1st
Nyilván, mert akinek kék/lila cucca van, az csak úgy kapta, az nem ért hozzá, akinek meg zöldje van, az valami elképesztõen istentelen pro 😊)))

jah, villoghat vele, utána meg arena-ban úgy elkeni a kék-zöld ember a száját, hogy bánatában meg felvágja az ereit.

kell példa?
#88901-es postban lévõ link a legjobb erre <#hehe>

"Nézegetem a Blackravens.net-en ezeket a kék/zöld cuccokat és komolyan felmerül bennem a kérdés: van értelme egyáltalán AQ-ba BWL-be NAxxba szenvednünk? A mostani lila lootok úgy aránylanak a TBC-s kék/zöldekhez mint egy mostani lilához egy szarabb 50-es zöld......
ejj ejj nem jó ez így...... "

/ironia on

várjunk csak!
de hiszen ti a kihívás miatt csináljátok!
vagy ezekszerint mégsem? <#nyes>

/ironia off

jah, talán igy már lesz esélyed balance druidával priest ellen <#nevetes1>

"*ironia* hu de imba volt az a mage jesszumpepi😄"

szerintem iszonyat skilles volt... ez karakterlapról aktiváljuk a pvp trinket-et, ez omgwtfpwnzor! <#idiota>

komolyra ferdítve a szót, tömény szánalom volt, amit ez mûvelt, s a legdurvább ebben az eglszben az, hogy T2-ben rohangál... de khm. mint tudjuk 40 fõs instákhoz kell a skill <#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>
avagy mégsem?

nekem nem tudsz újat mondani 😉

Oldern the 1st
Végre, végreeeeeeeee, van értelme a Balance Druidámnak 😊
Az új talent review nagyon komoly lett ^^

TVelvet
tudod mi az egyetlen baj vele? az hogy túl szépre csinálták és nálam fullon mindenféle más npc/pc nélkül is 16fpsem van ott... 😄
(orgriban fullon, tejes tömegben 30 körül szokott lenni)

SilverMoon a Blood elfek fõvárosa
Orgrimmar -> kuka, ez lesz az új hordás fõváros 😊)

Friczy
http://www.youtube.com/watch?v=KtZnldX9Kos

keep walking... www.artum-inferniti.net

AnarchoiD
ezt enis olvastam es kezdtem orulni 1 karimmal semmilyen guildben nem vagyok es nemis akrok lenni es tier0 sincs meg kezdetek ota 😉 na majd bc -n megindulok vele 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

"Már a lvl60 körüli zöld quest rewardok közelítik a tier1-es epicek szintjét… (statokban legalábbis mindenképpen, sõt, azokból több van rajtuk a tier2-eseknél is)."

úgy érzem hamarosan nexus crystal hegyek lesznek az AH-kban 😄

Pedig a lehel téri vásárcsarnokban elég sok nyugdíjas téblábolt reggel...

TVelvet
akkor én mérnem?😄DD
picket
Noob! Egy charge és meghalsz! Meg amúgy is a ***********!!!111 <#idiota>

(na meglesz mára is a flame adag? <#idiota>)

&#3237;_&#3237;

picket
Megint nem vették meg a teljes stack lesser healing potiont? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Botond
Ez a béta jól alátett a piacnak,nem vesz senki semmit,mert mindenki bétázik. -.-
TVelvet
villoghat vele és bealázzák 1v1be😊
Vedd figyelembe azt is, hogy aki HC guild-ben van, közben meg a 25 fõs instákból simán szerez olyan cuccokat ami lemossa az általad említett cuccot.
Így mindenki jól jár, casual player örül hogy milyen fasza cuccokat szerez 1 csapattal, HC player örül, hogy neki vannak megint a legjobb cuccai és villoghat vele a többiek elõtt :-)

Tarkumi NE hunter Arathor

Lynx_TWL
hu hát a legjobb megoldás akkor ha nem is BCzel inkább. biztos hiányozni fogsz bye:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Ha valaki azért jáccik, raidel minden este hogy neki legyen a legjobb cucca akkor már régen rossz.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

The Garrett
jo azert sunken temple ben nem 40 ember munkajan mulott a lootod 😊

Egyebkent amiket igy lattok itemek azok mind honorbol vásárolható cuccok, vagy olyan questek amihez areanban kell X gyõzelmet letolnotok. Szal amig meglesz az olyan szintu loot "level65on" ami felér a mostani epicekkel, addigra januar - februar lesz 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Davidus
melyik cuccrol is bezselsz? gondolom valamelyik lvl70röl. azért miért nem sírsz hogy a lvl52 sunken temple cucc már nem ér semmit mert stratholmeban jobb esik?:p

V9ykn8_TZL0

[HUN]Crassus
pesrze engem sem a színe érdekel lehet aztán hipilila is,de hasonlítsd össze mennyi munka /energia kell egy mostani BWL-es Naxxos loothoz....és 1 hónap mulva pedig 1 ember elmegy majd megöl 8-8 démont outlandsen 15 perc alatt és 2x olyan jó itemet kap mint amiért elõtte hónapokig "szenvedett" 40 ember.....szerintem nagyon ,de nagyon elszaladt a ló a TBC-s tárgyakkal......

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

A játék lényege az idõ eltöltése, nem a cyberruha és színes ikonok gyûjtögetése.