World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Egy druiddal siman osszeszedheto 1300 koruli AP ehhez meg HLI sem feltetlen szukseges.
Ez durvan 5-600 dpst jelent ha nem folyamatosan a burst damaget szorod hanem okosan bleeding effektezel..ami nem keves. Leven 1s-enkent utsz..emellett felkaphatsz egy darkmoonos trinketet es jon meg minden 7edik utes kornyeken 3-500 plussz nature damage..es meg OOCrol meg a 3% critrol (ami bcben 5 lesz) meg nem is beszeltem..
és mégis hogy stunlockolja/silenceli a healert?
Amiatt megy abban hogy chargeoljon basheljen castereket..illetve alig tudjak utni..es meg selfhealje is van..
Ugylatom nem latod at igazan mit irtam..olvasgasd meg picit.
Szted melyik csapat fog gyozni..
Pont ti nem lattok tovabb az orrotoknal..egy pvp nem arrol szol csak hogy damage es heal..sokkal inkabb minel tobb ellen kiiktatasa healer megolese es a maradek szetszedese..
En pont tobb variaciot irtam, hogy ne legyen ez a ha nem igy tortenik nem is er semmit dolog..
Leirtam hogy tud dpst osztani csendbe mint a tobbiek..kozben supportal.
Ha ra koncentralnak nehanyan az ellenbol igen sokaig tudja huzni az idot.
Ha nem figyelnek ra kitudja iktatni a healert vagy akar eros castert az ellenbol.
Nem tudjak semmilyen ccvel lefogni.
Nem ertem mirefel hozol ellenpeldat az egyik kijelentesemre mikozben a leirasomban ott van a valasz a "kerdesedre".
Nem attol lesz sokoldalu egy class hogy sorrendben az összes képességét eltolod a spellbookbol... minden classnak van legalabb 40 spellje amire rá lehet mondani hogy "hátdeezjopvpremert..."
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Az a gond, hogy totalisan beskatulyazzak a druidot healre..az illeto druid vilageleteben feral volt az altalam emlitett server first guildben es rengeteg alkalommal oszt dpst nem kis sikerrel..ha ehhez a 6. helyhez hozzaadod hogy meg a partyja is kap 3% critet ami nem elhanyagolhato sebzes egy 3-4 oras hli alatt akkor mindjart nem olyan butasag dpselni vinni druidot..Ja es a sracnak meg kozel sem top a gearje..meg csak cenarion maceje sincs ami alapbol kozel 200at dobna az APjen.
De valoban millio lehetoseg van..
No meg persze kifelejtettem, hogy nem foghatnak vissza semmifele cc-vel mint a tobbi dps kasztot ezert kiiktatni se tudnak.
Druid szvsz a legnehezebben jatszhato kaszt..eppen a sokoldalusaga miatt.
"Hat en most lefoglalok 1-2 embert az ellensegbol... afene ezek nem rám jönnek, na mind1 ütöm tovább hatha olyan mint a mob és rámfordul, jajj kihalt 2 ember a csapatombol, nembaj mostmár ütöm tovább ..hátha.."
Nagyon sokan igy gondolkodnak es egyatalan nem nezik mit csinal az ellenfél.
A fury warri siman legjobb lehet dps listan ha megfeleloek a cuccai..Egy enchantmentes saman szinten nincs rossz helyen..ha nezelodsz a bc hazatajan ez meg csak durvulni fog a kulon felszentelt dual wieldes fegyokkal..De eppen a sokszor lenezett feral druid is tud meglepit okozni egy damage listan..lattam en mar server first guildben feral druidot aq40ben 6.helyen damageben...raadasul meg ki is lepegetett inervatelni damage kozben.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Van a Wowban bármiféle igazán ütõs DPS kaszt, ami közelharcban remekel (a rugón kívül?)?
Tudjátok, az összes fantasy sztori archetípusa, a pallossal rohangáló hõs, ki fejeket tép le csapásaival. Nem, nem a tankra gondolok, és éppen ezért nem jó a rugú sem, mert nem épp ilyen mentalitással játszik 😄
Dps warrior netán? 😄
Te is irtad, hogy igen sokaig tudja huzni az idot..na ha 1 neadj isten 2 embert is lefoglal az ellensegbol ugy hogy gyakorlatilag elvan maganak healt se nagyon igenyel mastol akkor mar elonyben van a csapat..a party buff pedig meg segiti is a tobbieket..
Ha meg mondjuk van egy kis esze a healert maciformban a silencekkel bashekkel total kitudja vonni a forgalombol amig a tobbiek szetszedik a maradek csapatot.
A halál csupán a kezdet...
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
mass pvp --> resto druid (sok armorral)
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
Druid attol igazan eros pvp kaszt mert format valt.
Catbe oszt vmennyi damaget..atvalt casterba lerootol..odebb megy kozbe magara dob rejuvot..maciba valt feral chargeal immobilizingel - silencel..odebb lep felnyomja magat max hpra egy htvel..innervatel es mehet megint cicaban elorol.
Amelyik druid nem valt format - legyen az akarmilyen speces..es itt leginkabb persze a pvprol beszelek az inkabb rerolloljon valoban mert semmit nem tud a kasztjarol.
Mondjuk talan a rogue ellen eleg specko a pvp ott esetleg elfogadhato egy csak maciforma az egesz csata alatt..mert ugye van maciheal is es hamar "kifarad" a rogue es elhasznalja minden cd-s skilljet.
We have reduced the cooldown period for characters that have already undergone a paid character transfer from six months to one month. This will allow players who have already transferred their characters to then move to a different realm after one month if they so choose, to meet up with friends, or just join a different realm community.
keep walking... www.artum-inferniti.net
"All our World of Warcraft realms will be shut down for the weekly maintenance from 05:00 to 11:00 CEST.
In addition, the following realms will have an extended maintenance which is expected to last 36 hours, starting at 05:00 on Wednesday morning and scheduled to finish at 17:00 CEST on Thursday, October 19th in order to make some improvements to their hosting center:
Balnazzar
Bloodfeather
Darksorrow
Defias Brotherhood
Earthen Ring
Frostwhisper
Genjuros
Haomarush
Hellscream
Laughing Skull
Lightning's Blade
Magtheridon
Neptulon
Nordrassil
Quel'Thalas
Ragnaros
Ravencrest
Runetotem
Shadowmoon
Shadowsong
Shattered Hand
Silvermoon
Skullcrusher
Spinebreaker
Stormrage
Stormreaver
Stormscale
Sylvanas
Terenas
The Maelstrom
The Venture Co
Thunderhorn
Turalyon
Twisting Nether
Vashj"
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
Olvassatok mar el a author commentet is plz. Leforditva kb valami: " tudom hogy szarul játszok a druidaval, nem is ez a video lenyege, hanem hogy kepet kapjatok nagyjabol hogy fognak zajlani az arena fightok "
Av nem nagyon szokott 20-25 fps alá menni, igaz minden beállítás low on, minden effekt kikapcsolva, es driverben is legjobb teljesitmenyre allitva minden.
Az egyeduli ami latvanyosan megfogja a gépet ha raid közben elkezdek frapsolni de akkoris csak a 'full size' uzzemmodjaban a frapsnak. Na akkor ilyen 9-12 fps :/
Amelyik harcot nyerik abban is csak egy pici dps oszto szerepe van..0 amit segit a tobbieknek