World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
tuti scargon az 😄DDDDDDDDDDDDDD
vagy mierlin...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

s0n1c
szted melyik az a guild bs-en? 😊
Guest
"A bash magaban 5sec a tau racial 2s..ez 7 sec.. a feral chargeot evidens akkor nyomod ha spellt hasznal.
Az meg hogy nem mindenki hordas egyeni problema..en csak azt mondtam hogy pld..ha visszaolvasol.
A hordas konnyebben csinalja meg.."

Persze hogy akkor nyomom, amikor castol, de attól még csak counterspellel, csak egy varázslatosztályra vonatkozik 😛 Ha pl. egy priestre ráchargeolsz healelés (Holy spell) közben, attól õ még nyugodtan rakhat bubit (Discipline), neagyisten csípõbõl elfearel (Shadow).
Persze hogy hordásnak könnyebb, de tudommal a beszélgetés druidákról és nem hordás druidákról folyik, tehát a tauren racialt talán ki is vehetnénk a repertoárból. Amúgy azzal együtt is messze vagyunk a 15mp-tõl (azaz a következõ chargetól), szóval még mindig csak zavarod a helalert, de hogy kivontad volna a forgalomból, háááát, az "némi" túlzásnak tûnik..

"15% stun restol meg ne varj csodat."
Nem várok, de ez a 15 ill. 25% pont elég gyakran bejön ahhoz, hogy a papíron ilyen szépen lerajzolt tervek semmit ne érjenek.
The Garrett
najo irok komolyan =)

Azt nem ertem miert a swipe ot hozod fel másodszor mint használható / mint jó spell pvpre? mi a gyakorlati haszna a 600 as aoednek?

a HLI -s druid 500 dps es hulyesegre sajnos nem tudok komolyan reagalni. :/

s0n1c
de melyik az a guild? server first guild bloodscalpon, talán még ismerem is õket 😊
MrStokes
Az idomilliomosok mar csak ilyenek 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

s0n1c
😊
The Garrett
600 AS AOE 😄😄d ez lemaradt a végérõl.

Mint mondtam, mas guildben mar volt ra pelda..es siman lehet annyi damaget tolni mint egy rogue..a mage mar mas teszta mert sok a spellel konnyebben sebezheto mob.
The Garrett
Ertettem mester, ezentul swipeolok! 😄ASDFSDFASDF<#fogmosas>

s0n1c
én tisztelem a kitartásod, de az nem ész érv, hogy te nagyobb dmg-et tolsz, mint egy rogue vagy egy mage, hanem orbitális hülyeség, ha magad alá szarsz se tudsz ezen változtatni, mert a wow így van megcsinálva, én örülnék a legjobban, ha a druida használható lenne resto builden kívül más buildel is mass pvp-ben, de nem így van sajnos, talán majd bc-vel ez megváltozik, de ahogy néztem az új talenteket/spelleket, továbbra is a feral druid 1v1-ben lesz erõs, de a wow pvp jelenleg nem errõl szól, legalábbis a pvp irányzatú fejlesztések nem e felé irányulnak
Latom meg mindig nem tanultal meg gondolkozni..emlekezz is vissza mikor irtam a swipeot..vagy ha az emlekezeted is ilyen silany mint a gondolkodasod akkor olvasd el megint..
Ha tobben tamadnak es van rage dogivel akkor hasznalnam speciel en a swipeot pvpben..3 embert utve az a lenezett 200dmg mar mindjart egy 600as "aoe" amit a tamadason kivul tolhatsz..leven nem szamit bele az attack speededbe..

Kezd faraszto lenni a primitivseg..
Guest
"A rugok es magek nem sakkoznak egyszeruen nem s-enkent tamadnak.." "az attack speed miatt tol o is annyit mint masok."

Könyörgöm, mi köze az attack speednek a raid dps-hez? Lehet hogy meglep, de a cica auto attackjai relatíve pont azért sebeznek kicsit, mert gyorsan üt. Dps, damage per second, teccikérteni?

"nincs oocjuk hogy ingyen skilleket tolhassanak.."
Hogyne lenne, Clearcastingról hallottál már?

"mellesleg a rugok es druidok befejezo es bleeding skilljei azonos sebzesuek"
Hát nem éppen 😛 Amúgy egy rugó egyrészt gyorsabban összeszeszedi az 5 kombópontot, másrészt a kombógyûjtés alatt is "kicsivel" több dmg-et oszt.
The Garrett
😄DDD igazad van tenyleg a swipe a legjobb pvp ability.. nem is ertem eddig miert nem hasznaltam ki pvp ben.

hopp 200 dmg

"BS szerverrol van szo..es server first guildrol ha nem tudod ott melyik az csinalj egy karit es kerdezd meg en nem fogom oket ingyen reklamozni."

Sonic neveben megkerdezhetem kire gondolsz? 😄DDDD

Syrn, Freylana, Kywara

A bash magaban 5sec a tau racial 2s..ez 7 sec.. a feral chargeot evidens akkor nyomod ha spellt hasznal.
Az meg hogy nem mindenki hordas egyeni problema..en csak azt mondtam hogy pld..ha visszaolvasol.
A hordas konnyebben csinalja meg..
15% stun restol meg ne varj csodat.
Ennyi esellyel bejohet hogy a tobbi csapattag nem sebzodik mert dodgeolnak parryznek stb.

44. szint rank 4 swipe..damage 60..ami persze nem ennyi a valosagban mert vmi csodafolytan noveli nehany dolog..es hopp maris 200 a crit.
The Garrett
BS szerverrol van szo..es server first guildrol ha nem tudod ott melyik az csinalj egy karit es kerdezd meg en nem fogom oket ingyen reklamozni.

.. tessai mostanaig BS en volt.. .de mar enis kivancsi vagyok ki lehetsz 😄😄😄 ill lehet nem 😄😄😄

Fenrir
Én ilyenre gondoltam.

A halál csupán a kezdet...

capaszabi
GG Scammers Ninjalooters Farming Bots

Guest
"alap feral charge silencel"
Nem silencel, hanem counterspellel. Nagy különbség.

"utanna megy a bash"
Ez még akár mûködhet is, bár priestnek tier1 talent a 15%-os stun resist, de ha az említett healer egy ork sámán, akkor is csúnya meglepetések érhetnek. És akkor még miss, dodge, pvp-treinket nem is játszott.

"utanna ha meg tau vagy johet a racial stun"
Lehet hopgy számodra meglepetést okoz, de nem csak hordások játsszák ezt a játékot. Az allis druidák repertoárjából "véletlenül" hiányzik az aoe stun. Cserébe gyorsabban corpserunolunk.

ez mar kozel 10 sec..kozbe a hpjat is felig leutotted kenytelen lesz magan segiteni..vagy max 1 healt elnyomi utanna megint johet a feral charge
Félig leütöttem? Mivel? A maci auto attackjával? Ja, a Feral charge CD-je 15 mp, ami akárhogy is nézem de jelentõsen több mint 10. Akkor hol itt a stunlock?

"A swipeom legutoljara 45 szint korul critelt 200at..valamit igen elszamoltal."
Sztem te néztél be csúnyán vmit, Swipe =/= Maul.
1: stunlockot nem mondtam..ezt te ferditetted szabadon
2: attol mert te nem tudsz valamit megcsinalni a kasztoddal meg mas tudhatja jol kezelni azt

Egyebkent silencerol volt szo plusszban stunrol.

BS szerverrol van szo..es server first guildrol ha nem tudod ott melyik az csinalj egy karit es kerdezd meg en nem fogom oket ingyen reklamozni.

A rugok es magek nem sakkoznak egyszeruen nem s-enkent tamadnak..es nincs oocjuk hogy ingyen skilleket tolhassanak..max dmg eri el a mageket meg rugoket (mellesleg a rugok es druidok befejezo es bleeding skilljei azonos sebzesuek) hanem az attack speed miatt tol o is annyit mint masok.

Reszemrol a vita befejezve..mert akarmilyen esz ervet hozok fel..szamokkal alatamasztva csak az jon, hogy ez nem igy van..egyetlen egy olyan ellenerv sem, hogy miert ne lehetne igy..
Milyen server ez es milyen guild??? Ez szerinted a druid erdeme? A rugok es a magek pokereznek, sakkoznak vagy afk-znak vagy mit csinalnak kozben?
s0n1c
a funny sztem ott kezdõdik, hogy soxxx stunlockban tartja az ellenfél healerét, mert õ ezt így eltervezte
A másik sem rossz, viszont: igaz hogy DW nagyon táp PvP-re de én mégsem szeretem annyira mert 3min CD nyilván nem használhatod mindig, és hogy döntöd el hogy mikor használod mikor nem? 😊 Ez nem olyan mint a blind/vanish hogy ha gáz van nyomod, mert a +20% dmg nem sokat tesz hogy a végén megfordítson egy csatát. Szerintem. Szóval én szerintem maradok annál amit elõször linkeltél.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

[HUN]Crassus
elbaxtam szal:ez

slam ultratáp lesz bossfightoknál 0.5 secenként WF totemmel folyamatos DPS....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Oldern the 1st
"de így lesz jo sok rage swipe-ra ami akár 200 felett is critelhet!!!!!!!!!!!!!!"

Funny, de látszik hogy nem értesz hozzá 😊
A másik meg, hogy birom ezeket a "már hárman-nyégyen ütnek féle kijelentéseket, tehát a druida csak egyedül van, és max 200-akat critel, az ellefnél meg jól szervezett 5-6 fõs profi brigád 😊))

Még jó, hogy kb egyenlõ létszámú bg-krõl van szó. No comment.

s0n1c
cssssss 😊
Istenem Sonic latod mindenki tudja milyen bena vagy 😊

Syrn, Freylana, Kywara

[HUN]Crassus
igen ,mert az az "állat" megcsinálta a huntijának is a r13-at😛😊
ugye volt egy gayelf r14 warrija is már😛😊

Jaja igy teged fognak utni..ergo goto 1 ..lefoglalsz sok embert..
A swipeom legutoljara 45 szint korul critelt 200at..valamit igen elszamoltal.
[HUN]Crassus
hááát én nemvagyok elájulva a 41 pontos ARMS talentõl.....az imp MS helyett meg én a death wishben látom a fantáziát én ebben látom a jövõmet:ez

Davidus
na itt a BC druida múvi
a végén van a lényeg😊

V9ykn8_TZL0

s0n1c
még ha a healer nem is csinál semmit, csak nézi, ahogy stunlockolod <#idiota> egy valamire való grpban védik a healert, értsd ezalatt mire te elnyomod az elsõ charge-ot, már rég legalább 3-an de inkább 4-en ütni fognak, de így lesz jo sok rage swipe-ra ami akár 200 felett is critelhet!!!!!!!!!!!!!! <#idiota>
[negativ] Cirek
hát ja, sajna rohadt nagy mák kell hogy egymás mellé kerüljünk 😞
viszont tapasszal viszonylag "gyakran" összefutok 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[HUN]Crassus
Cirek bakki rég "genkeltünk" már együtt BS-es palákat Xbg-n.....D😄

[negativ] Cirek
hát a power word shield nem, de a divine igen 😛

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

A shield meg nem menti meg a silencetol..
BEAST
tudom 😄 Davon mar csak az segitene hogy eldonti hogy x kaszttal lesz es utana BCig nem engedik gep ele 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[negativ] Cirek
és akkor a healer magára dob egy divine shieldet, és kihealelni a party-t <#vigyor>

Mighty
A véleménynyilvánítással semmi probléma, ezt szerintem senki sem vitatja. Viszont sokan (a többség) ezt úgy fejezik ki, hogy "te hülye f@sz, miért úgy csinálod? Csináld így, meg úgy, meg amúgy és akkor nem leszel hülye f@sz"...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

😄DD (fog)

anti hero

BEAST
ha megint classt valtasz nemismerlek 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus

V9ykn8_TZL0

s0n1c
oktass!!! 😊
s0n1c
bc feralt én is szívesen tesztelném 😊
Davidus
ha a draenei horas lenne akkor talán:p

V9ykn8_TZL0

Lenyegtelen, hogy volt druidaja..ha nem kepes egy castert lefogni vele es ilyet kerdez valoban kioktatasra szorul..
Davidus
csavo 1300as mangle criteket tol zöld/kék BC gearben. maciban 800as maul + rögtön utána 900as mangle critek😊

V9ykn8_TZL0

Shoots
rofl, tessait okatakjak ki a feral druidrol, cg soxxx.

Davidus
jo engem csak az erdekell😄 gondoltam ha mar ennyi druida van itt akkor belinkelem😛

V9ykn8_TZL0