World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hoho Judgement of Justice rank2 movement limitalo hatasa olyan lesz, hogy rarakdo valakire akkor a max sebessege 100% lehet (tehat az alap futasi speed) tehat nem lassit. nah most ebben az a jo, hogy hat a mounted emberkekre es a travelformokra is, es elvileg sprintre is.

tehat paladinok elol mostantol nem lesz menekules world pvpben 😄 +20% mount speed aurabol , + HoJ + JoJ . mar most imadom blood elf palamat😄

igyvan😄 gyak 2-3 szor kell majd osszegyujteni a tier4 et😊

faszom sem akar majd ilyen kocsog guildet ahol megmondjak mileyn builded legyen es mit csinalj raidben. aki meg HC guildet valasztja annak meg tok mindegy ez a valtozas nem? miert nem orulsz velunk?😛

[negativ] Cirek
gondolom többször is elviheted ugyanazt a "token"-t. ha igen akkor elõször tankként elviszed a tankolóst, aztán elviszed és beváltod a dd-st hátha arénázni van kedved 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Lazarus
Szerintem q jó. Melee sámán végre kap némi supportot

Szerk: Anélkül hogy a hunterekkel kölcsönösen utálnák egymást!
Aréna X-realm lesz?

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

shala
egyesek semminek nem képesek örülni <#miaz>

non potest pluere aeternum

Sound
és ez most miért jó? de õszintén 😄 tyû mekkora ötlet, csakhát a warrior mit fog majd választani? ofc tanking gear, és a druida? ofc healing gear hiszen ha progresst akkor bizony kénytelen leszel. Majd rugóval választom a dps geart, ogog? 😄

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Persze ez teny de nemis recklessnessre gondoltam v lay of handsre, mert asszem eza 2 ami tobb mint 20 perces. Hanem az olyan buildek lesznek hatranyban amik pl egy folyamatos "jo" teljesitmenyt nyujtanak pl egy 15 perces abn/wsgn , azokkal szemben amik cdkell nyujtanak 1 "uberdurva" teljesitmenyt korlatozott ideig, viszont aztan csak "kozepest" amig ujra nincs cdjuk es igy kiegyenlitodik a buildek kozott az egyensuly a meccs vegeig, viszont arenaban nem lesz ilyen mert nagyon rovid ideig fog tartani 1 meccs a mostani ab/wsghez kepest ezert az erosen cdkre epito buildek sokkal elonyosebbnek bizonyulnak majd, mivel nem lesz aza "downtime" ami most, miutan burnolt minden cdt mivel vege a kornek.

Nyilván teljesen más lesz, én is ebben bízok, ahogy láttam 70-re szerintem rugó warriornak 8k hp sima ügy, viszont a resilence nem tesz annyira sokat. Perpill ahogy én elképzelem az egészet, 5 perces CD-tõl nem engednék többet. Visszatérve a példámra, 4 blind elég durva.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

The Garrett
combatres, soulstone, jah... szamitsd viszont bele hogy prepa ide vagy oda rengeteg hpja lesz az embereknek és a resilience miatt a critek sem lesznek olyan gyakoriak / durvák.

Teljesen mas lesz szerintem a pvp, mostani szemmel nehez elkepzelni milyen lesz 1-1 fight.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Hát nemtudom, 2 prepa rugó: totál nem kell hozzá skill hogy elkenjenek bárkit... Alapvetõen nem tudok túl sok 20 percnél nagyobb CD-rõl. Lay on Hands, Shaman selfres, Warrior 30 percesek, és talán ki is fújt?

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 !!'!"'"!'1

The Garrett
tuti le lehet majd adni ugyanazt a token 2x es elviszed a healest is meg a dmg est is 😄

BEAST
ez jo otlet =) ... mar csak el kell dontenem hogy retri vagy holy pala leszek 😄D ... jah meg a bc sem artana vegre >_<

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
20 percnél nagyobb cd ket nem lehet használni arenakban egyik classnak sem. ( es nem szamit bele ha talentbol settbonusbol lejjebb tudod vinni)

A többibe hirtelen végiggondolva semmi olyan "imba" skill nincs, amit ne hasznalnanak az emberek szinte folyamatosan.

There is a tier 4 set for most builds for each class.

The boss drops a "token" for a certain slot for a certain set of classes (it's not really called a "token", but I'm speaking of it mechanically here), which you then turn in for the type of set piece of your choice (ie: for a warrior, the tanking plate or the dps plate, or for a druid you choose between the healing, moonkin, or feral gear).

ZOMG?! ez kurvajo otlet! adjatok BC-t MOST! nem birom mar😄

nem kell várni a postára meg vámmal szenvedni hanem kapsz egy kulcsot mailben a megjelenés napján.

MrStokes
Ehh, raleptem, es latom hogy a 9 dolcsi csak foglalo, nvm then.
amugy miert jo ha innen rendeli elo vki? (Megbizhatobb, mint masik online oldalak, vagy miert?)

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Itt csak a digitalis verziot aruljak 9 $-ert? Szoval nem dobozos, csak letoltheto es kapsz hozza 1 kulcsot?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Mas is gondolkodott mar azon, hogy szerintem az arearendszer egyik "gyengesege" bcben az lesz hogy mindig minden kasztnak lesz cdje egy arena fightban. Eddig az olyan talentbuildeknek amik cds skillekre epultek (pl ap mage, dupla ib mage , prepa rugo, etcetc) megvolt a bojtje pl ha elhasznltak mindent akkor x ideig cdk nelkul kellet boldogulniuk egy abn wsg vagy avn pl. Most a buildek altalaban kiegyenlitodnek mert egy wsg vagy ab lenyegesne hoszabb mint arena lesz majd, teszem azt megfeleo idoben elotte vki a cdit (pl wsgn ha zaszlot vissza kellet szedni es szetnukolni, vagy abn a kulcs harcnal elejen blacksmithen, etc) es a helyzetet megnyerte, az meg nem jelentette azt hogy a bg kimenetele is eldolt, csak megnyertek 1 fontos csatat teszem azt, viszont nem az egesz meccset. Az arena pedig akkor er veget ha 1ik csapatbol kihalt mindenki, ebbol az kovetkezik hogy egy erosen cdkre epito talentbuildnek nem lesz az a hatranya hogy ha ello mindent utana tovabb kell boldogulnia cdk nelkul is egy abn/wsgn, mert mindenki ello mindent az elejen es viszonylag hamar veget is er a meccs, kovi arenara meg ismet mindenkinek lesz minden cd. Szerintem ez nagyon be fogja hatarolni az egyes talenbuildek hatekonysagat arenaban, nem lesz eza kiegyenlitodes ami most van abn/wsgn.

zero the hero
naja, egy blood elf palát ki kell próbálni 😊 vagy rouge-ot

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Csak megemlíteném, hogy insták, sõt bossok is nagy mértékban változtatják a dps listát. Vagy már az is meg tudja változtatni, hogy farm insta farm bossokkal ahol lehet kicsit lazulni és nem kell fullra buffolva menni. Igazából ez a hely nem mutat semmit se énszerintem fõleg hogy AQban történt. Maget,rugot,dd warriort biztos nem tudna megelözni 1 naxxos PW harcnál, na most hogy hunter,warlock nem vagyok biztos mi lenne, de valószínû talent és felszerelésen sok mulna , hogy hova tudna bejönni 1 feral druid dps listába.
Ez olyan, hogy spapként a ritka ddzések közül néha sikerül a dps listán a látható mezõnybe kerülni, de igazából ez is csak a különbözõ bossok miatt van, de ettõl még tudom, hogy az igazi dps classokat meg se birom szorongatni.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Mások mondják, hogy gyenge. Én már láttam ezt a videót meg láttam cuccait is forumról+ talentezését. Azthiszem 63as ezen a videon és már uj rankú MB-je van + van már neki SW😄-je is. A talentnek köszönhetõen elég gyakrank critel az MB és SW😄. Ami annyit jelent ha kijön 1,5 sec alatt lõ 1 crit MBt és 1 crit sw:d-et ami már az õ szintjén is 4k felett sebez.
Szerintem attól még hogy shadow papnak lényegesen növelték a dps-ét nem fogja megelõzni mage,rugo-t dps-ben, de nem is ez a szerepe. Blizzar is inkább supportnak szeretné a spap-ot aki a képességeivel nagy mértékben hozzá tud adni a raid sikeréhez.
Még ezek a messze nem 70es szintû spapok is ki tudnak magukból hozni 800 dps körüli sebzést ami talán annyit mutat, hogy 70en fullra buffolva jó cuccokban eléri 1k dps-t is. Tudom( vagy gondolom) a dps classok ugyis ennél többet tudnak majd, de nem is ez a lényeg, hanem a spap ha ilyen dps-t tud full buffokkal az annyit jelent, hogy 250 mana/5sec-et ad a csapatának a csata folyamán és VE-vel ilyen dps mellett 300hp/secet gyógyít a csapaton közben + warlock sebzést felviszi a debuffjával és 5%-kal az összes casterét. Gyanus hogy ilyen értékek mellett kell mellé 1 pala és 1 shamy akik csökkentik buffal/totemmel az agróját(mégha spapnak van a legkissebb agroja is a talentjei miatt)
Kis idõ mulva ugyis mindenki választ kap mire lesz képes(vagyis inkább tud-e + adni a raidnek 1 dps,shamy,pala,druida,spap.)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

shala
én nem tudok róla, használd a thottbotot, legjobb <#wave>

Hali

Szeretném megkérdezni van-e olyan mod v addon ami a questek helyét megmutatja valamelyik térképen?
Lazarus
De, tõlem kérdezték mikor emailt akartam változtatni
Zeccc
szép lenne.. valaki tudná a jelszavam és megtudna változtatni mindent..

maggi
haaaat en ugy tudom at lehet irni a nevet is es a mailcimet is, tehat aki tudja a jelszavat az azt csinal amit akar.....kulonben is a blizzard nem kerdez cd kulcsot
ez szánalmas inkább -.-

BEAST
najo , eldontottem , te blacksmith pala leszel en meg jewelcrafter ... vagy forditva 😄 de pala leszel pont 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

😊)

Triathlon for life

😄😄D:

Zeccc
oh my good!!! wowhun... hozzászólásokat olvassátok el! CSAK ERÕS IDEGZETÜEK SZÁMÁRA!

nem legális accountot eladni.

bodesz
az 1ik haveromé aki nemhasználja fél éve 2e ftért odaadná vagy akár ingyen.szal behúzni nemfog...semmiféleképpen sem lehet adatokat választani?ha írok egy mailt blizznek hogy plsplspl vagy vmi ? 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

mivel nem tudod se a nevet, se a mailcímet átírni, és még valószínüleg a doboz is nála marad a cd kulcsal, így akármikor visszaszerezheti 5 másodperc alatt.

Davidus
énis ott rendeltem meg:p

V9ykn8_TZL0

shala
gamerslot november 28-át mondott, egyik haverom elõrendelte a terméket <#hawaii>

bodesz
lehet megint láma kérdés de lehet nekem abból bármi fajta problémám vagy bármi bajom hogyha veszek valakitõl egy használt wowot...ha megveszem belépek az accba áttudok írni minden adatot vagy hogymegy ez?sry kezdõ vok 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Már tényleg nem kell bejelenteniük elpbb, úgyis elfogyott az elsõ szállítmány mo-n, aki nem vett preorder dobozt majd tavasszal kap bc-t 😛

TDC Geronimo
Majd 1 héttel megjelenés elõtt 😛

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Davidus
azért mostmár illene bejelenteni hogy mikor is jelenik meg a game. 18 napja 2006 Q4 van:p

V9ykn8_TZL0

Davidus
hogy inditanek barmit is mikor nincs server?:p

V9ykn8_TZL0

shala
Mi? Hogy Dav megint új karit indított ?:<#wow1>

Saccard
Kössz.

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

www.blackravens.net

Zeccc
nekem sincs semmi melee kasztom de mostmajd lesz 😉

Saccard
Hali! Tudtok nekem küldeni egy magyar oldalhoz linket ami végülis a burning crusade-ot ismerteti? Nem aklak titeket fárasztani hülyébbnél hülyébb kérdésekkel.Thx!

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

zero the hero
linkelt fegyók alapján simán vepönszmisz lennék 😊
de mivel médzsem meg druidám van így kihagyom

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")