World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
link
valahol mintha olvastam volna valami olyasmit, hogy rank 14 gear-hez kb. 600 gyõztes arena fight-odnak kell lennie, de ebben nem vagyok biztos, csak igy rémlik.
az viszont biztos, hogy kb. ugyanannyi cp-t kell hozzá majd gyûjteni, csak mivel nem lesz rank loss, igy megcsinálhatod 20x annyi idõ alatt is...
alapjáraton a jelenlegi pvp rendszer megy a kukába, a pvp reward-okat, pedig Arena, AV, WSG, AB tokenekbõl veheted majd meg.
pvp rank alapjáraton nem látszódik a karakteren, meg nem is fog update-elõdni késöbb sem, azaz javitanám magam, fog update-elõdni, de csak arena-ban (gondolom ez azt jelenti, hogy world pvp hent-ért nem fogsz rankosodni, csak honorpontot kapsz, vagy vmi ilyesmi, amibõl szintén vásárolhatsz majd vmit).
viszont, a régi pvp rankodat ki-be tudod kapcsolni, hogy mutassa vagy ne.
tehát most 1 dologért érdemes komolyabban pvp-zni.
azért, hogy BC-ben ne az legyen majd a neved elött, hogy Scout, hanem, hogy pl. Legionarre, vagy Champion, mert az szimplán cool-abbúl fog kinézni 😊)
link (5-6. post környékén)
link 2
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
nepa bg grp-ban utolsó elötti alli temetõig (stormpike asszem) nincs megállás, nincs leszállás mount-ról.
alli detto ugyanigy csinálja, nem áll meg tornyozni, meg iceblood gy-vel pöcsölni, hanem frostwolf gy-ig lovagolnak.
innentõl meg életbe lép az, amit a #89719-ben irtam.
megállítani úgysem lehet 5 embernek 40-et, de ha csak jópár mp-ig késlelteted õket, az bõven elég a nyeréshez.
KB 40 av-n voltam miota cross server kijött, és mindig azt veszem észre hogy allibol bejoinol 20-25 ember a bg kezdeténél. Ez a 25 ember együtt indul jóesetben Icebloodra, rosszabb esetben galvangarra. 1-2 ember mindig lemarad SH nál. Elvileg kozepen kene talakozni az allis és a hordás teamnek ugyebár. a hordabol általában mindenki egyszerre indul meg, fele leragad kozepen pvpzni mert látja hogy ott fut el mellettuk 20 allis, a fele pedig megy Stonehearth GY re, vagy melyik jön snowfall utan.
... ekkor joinol be kb menetrend szeruen a maradek 20-15 allis a játékba, ( biztos veletek is elofordult már hogy akkor hivott be bg amikor a tobbiek felpalyan voltak) akik látva hogy a többiek már IB nél vannak, megindulnak elõre, és pont szembetalálkoznak a hordásokkal, visszaverik õket SH tól, ezert visszaszorulnak egesz fw vagy a kezdõhelyig. innentol pedig gyakorlatilag sima az ut az allinak a hordas bazisba. Azok a hordasok pedig akiknek nem ment el a kedve a jatektol nemi kesessel megindulnak SH -Fw stb-t befoglalni, de innentol az alli hamarabb nyer.
(AV nyert / vesztett 38-2. ^^
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ne tudd meg, hogy régen milyen szopás volt BS-en alli részrõl AV-ben 😊)
ahhoz képest most hawaii van...
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
erre azért ne vegyél mérget.
vannak a dolognak pszichológiai oldalai is.
pl. minél jobban kényszerítesz valakit valamire, annál inkább ellen fog állni. vagy ha beadja a derekát, akkor is belûl lázadni fog ezellen, aminek folytán a teljesítõképességének a töredékét fogja csak nyújtani.
viszont, ha x darab próba után nyugisan megtárgyaljátok a szitut, akkor lehet, hogy barátunk magától is rájön, hogy érdemes neki átspeccelnie, mert ugyebár benne is ott a vágy, hogy lemenjen a boss, mikor mondjuk már 10%-ig levertétek, de tovább nem megy, s ekkor _önszántából_ fog elmenni, s átspeccelni pve-re.
s mindezt úgy fogja tenni, hogy nem érzi azt, hogy kényszerítve van valami olyasmire, amit nem szeretne.
s ha ilyenkor ez az ember átspeccel, visszamegy, akkor nem 50%-os teljesítményt fog nyújtani, hanem 100%-osat, s ez a nemmindegy.
de persze ehhez kell egy józan ítélõképesség is az emberek részérõl, hogy fel birják fogni, hogy mikor is jön el az az idõ, ahol az aktuális spec-ével ha megszakad, se tudja megcsinálni azt, amit szeretne.
ami viszont biztos, hogy embereket kényszeríteni dolgokra, az sok jóra nem vezet.
nekem legalábbis ez a véleményem ezzel kapcsolatban...
- AV-n a horda fõbossának vannak macskái, azokat miért nem szabad lootolni? Akkor újraélednek, vagy mi?
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
BE pala epix mount
ha nincs kép, mert béka, vagy gumimaci jelenik meg helyette, akkor ebben a thread-ben megtalálható a link.
nepa-n kb. 50-50%-ban gyõz az alli és a horda is.
nagyritkán lehet csak kifogni olyan av-t, ahol a régimódi ütjük egymást középen feeling alakúl ki.
a legtöbb av 15-20 perces rush, s az gyõz, aki ügyesebben szervezi meg a defense-t, meg megfelelõen hatékonyan offenzel mellé.
na ezt most jól megaszontam :X
no de túlzásokat félretéve, sztem emlékeim szerint legalább 70%-ba horda nyert.
Amúgy ha nagyon belfutok ey ilyen total idiot raidve AV-n, akkor elõbb utóbb feladom és én is gankolok, szedegetem a hullákból az armour-t aztán adom le, így simán nyertessé tudod tenni az amúgy vesztes AV-t repu szempontjából😄
átjössz amúgy nepára? vagy még mindig nem engdett át a support?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
V9ykn8_TZL0
Neptulon bg-n is ilyen siralmas a helyzet?
Ott rontják el szerintem a hordások, hogy mobok leölésében, vagyis pve-ben akarják megverni az allit, ami meg súrolja a lehetetlent. De engem nem zavar, csak nem túl érdekfeszítõ így a játék. Pvp faji képességekkel telelapátolt raid elzúg melletted, hogy ölje a mobokat, amiben nem tud gyõzni a te pve képességekkel teleaggatott raided ellen. <#nemtudom>#nemtudom> Ezt egyébként biztos nem a BS-esek kezdték, mert régen nem így volt. Ez importáru. <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
anti hero
<#worship>#worship>
Mi a jó abban, ha szarul érzed magad, hogy más úgy érezze, hogy boldog, mert "halad"? <#wilting>#wilting>
ಥ_ಥ