World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy visztek minden healer grp-ba egy shadowpap-ot, aki szépen regenerálja majd a manátokat.
igy nem kell majd jajgatni, hogy omg, kifogyok max. rank-os heal-ekkel a manából 😊
btw, tegnap átspecceltem disc/holy 31/20-ra (ja mert úgy gondoltam, hogy ha már instázok, akkor már menjen jobban a dolog, meg legyen egyszerûbb nekem is), kitalent-eztem a -0,5 sec-et is a heal és greater heal talent-ekre, lementem utána instába, s mit ne mondjak, nem voltam beájúlva tõle, hogy hûdemilyen imbán heal-eltem onnantól fogva.
gyakorlatilag nem vettem észre számottevõ különbséget, de olyat legalábbis nem, ami megérne 10 talent pontot...
utána kipróbáltam pvp-ben, na abban a jelenlegi kb. +200 dmg-es gear-emmel egy nagy halom szar volt kb. 1v1-ben gyakorlatilag semmit se tudtam lenyomni, amikor összejött volna, ott meg kaptam a spell szakításokat orrba-szájba, dmg reduction-öm kb. a nullával volt egyenlõ, a dot-ok szart se sebeztek, fear-t 3-ból 2x resist-elték, nem volt silence, az 500-550-es 2 sec-es smite-okkal meg ki lehet törölni kb. vastagon...
végeredmény: visszamentem és visszaspecceltem magam shadow-ra. csak azt a 15g-t bánom, amibe ez az egész került, mert csak pénzkidobás volt -.-
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Megis lesz mivel szorakozni teliszunetben.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
"Oh, you know, just a few small things such as a brand new honor system, as well as new talents and abilities along with dozens of other changes and improvements. 😉"
"Remember, we were planning on patching in many things along with the release of the Burning Crusade so that those who chose not to purchase the expansion could still enjoy many new features.
With the delay of the game, we'll be patching prior to its release."
V9ykn8_TZL0
" Keep in mind, we do plan to push a content patch prior to release, which could occupy your holiday time quite well."
V9ykn8_TZL0
Burning Crusade csak januárban
A druidáknál meg amúgy is valami komoly átalakítás lesz (tree of life formnál már nem is lõhetsz el hosszú healeket), úgyhogy arról felesleges most agyalni, kiderül ha már ott leszünk 😉
V9ykn8_TZL0
Druidként viszont jelenleg olyan spellel healelek amit level 14 en meg 2x en tanutal meg, a max rankokat szinte csak akkor hasznalom ha Hirtelen kell nagyot healelni.
Level70 korul a 930 uptombol kb 270 et fog beleadni a fent emlitett spellekbe .( nemvagyok 1 matekzseni lehet elszamoltam) Magyarul elfelejthetem oket.
Mi marad?
a.) healelek a 3 legnagyobb ranku spellel amim van ( aminek kb a 80% a Overhealbe fog menni mert nem kellenek 6-7k-s healek csak nagyon kivételes esetekben.
b.) kidobom a kukaba az egesz mostani gearem es ramegyek manaregre, hogy sokat tudjak regro / hotolni.
c.) Nem talentelem ki a restos +heal talenteket, mert csak overhealbe menne ugyis. ( ez nemileg az a. hoz kapcsolodik)
Epp ezt szeretttem a healelesben hogy nem 1 féle spell-t kasztolgatok butan hanem okosan kellett válogatni a rankokat aszerint hogy mennyit healel, mennyi heal re van szukseg es mennyi a cast timeja. Ezt az egesz szepseget szuntetik meg a dolognak ezzel az ujitassal.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
anti hero
<#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
"
I know math scares you and you prefer crying and whining, but LOOK. When does the spell he mentions see a penalty? ELEVEN LEVELS LATER. That's right, you don't see penalties until you start using spells from 12 levels ago.
Even then, what are you going to see? Imagine you have +300 healing, using a spell you should have stopped using 15 levels ago. Let's take Greater Heal Rank 2, learned at 46. The maximum level of this spell is logically 51 since you get Greater Heal Rank 3 at 52 (notice that pattern in Drysc's example?). So the *maximum* level without penalty for Greater Heal Rank 2 is 57. If you use it at 60, you will see a penalty of:
51+6 / 60 = 95% of your +healing
What's this equate to? A falloff to 285! OH GOD NO! NOT 15 POINTS OF HEALING!!! How on EARTH will we recover from this crippling nerf?
"
Ajánlom figyelmetekbe az utolsó mondatot, ezen röhögök már két perce 😄
V9ykn8_TZL0
anti hero
V9ykn8_TZL0
vivendi elvileg ma fog kiadni egy közleményt hogy mi is a terv
link
V9ykn8_TZL0
onnantól kb. 1-2 hét, s kezünkbe foghatjuk mi is :x
abban meg mi a jó? én ezt sose birtam felfogni 😊
V9ykn8_TZL0
*just kidding, mielõtt komolyan megsértõdne valaki* 😊)
inkább töröld, az funny dolog 😄
Csak sajna a honort itt letöltendõben mérik egy hét múlva😞
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Nekik már megvan a kieg!
Ez az új BG a Budapest Battleground <#violent>#violent>
A zászlót nem elhozni kell az ellentõl, hanem átjutni vele a rendõri kordonon és valamilyen felgyújtott székházra kitûzni<#wilting>#wilting>
Kojiro ergo sum.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
http://www.flickr.com/photos/bubue/
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)