World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"kidobom a kukaba az egesz mostani gearem es ramegyek manaregre, hogy sokat tudjak regro / hotolni."

vagy visztek minden healer grp-ba egy shadowpap-ot, aki szépen regenerálja majd a manátokat.
igy nem kell majd jajgatni, hogy omg, kifogyok max. rank-os heal-ekkel a manából 😊

btw, tegnap átspecceltem disc/holy 31/20-ra (ja mert úgy gondoltam, hogy ha már instázok, akkor már menjen jobban a dolog, meg legyen egyszerûbb nekem is), kitalent-eztem a -0,5 sec-et is a heal és greater heal talent-ekre, lementem utána instába, s mit ne mondjak, nem voltam beájúlva tõle, hogy hûdemilyen imbán heal-eltem onnantól fogva.
gyakorlatilag nem vettem észre számottevõ különbséget, de olyat legalábbis nem, ami megérne 10 talent pontot...

utána kipróbáltam pvp-ben, na abban a jelenlegi kb. +200 dmg-es gear-emmel egy nagy halom szar volt kb. 1v1-ben gyakorlatilag semmit se tudtam lenyomni, amikor összejött volna, ott meg kaptam a spell szakításokat orrba-szájba, dmg reduction-öm kb. a nullával volt egyenlõ, a dot-ok szart se sebeztek, fear-t 3-ból 2x resist-elték, nem volt silence, az 500-550-es 2 sec-es smite-okkal meg ki lehet törölni kb. vastagon...

végeredmény: visszamentem és visszaspecceltem magam shadow-ra. csak azt a 15g-t bánom, amibe ez az egész került, mert csak pénzkidobás volt -.-

s0n1c
majd még mindjárt meg is sajnálom õket 😊
Davidus
lehet azért tolták el a megjelenést hogy elmehessenek szabira:p

V9ykn8_TZL0

MrStokes
Azert nem irigylem a Blizz-es fejlesztoket, biztos fasza Karacsonyuk lesz az iden...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Huh, meg jo hogy mindjart itt az NWN2 ^_^;
Megis lesz mivel szorakozni teliszunetben.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Davidus
szal 1.13ban jönnek az új talentek!! meg az új honor renszer😮 szal lehet élõben tesztelni az új buildeket! persze max 41/10ig😊

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
érdekes peccs lesz

"Oh, you know, just a few small things such as a brand new honor system, as well as new talents and abilities along with dozens of other changes and improvements. 😉"

"Remember, we were planning on patching in many things along with the release of the Burning Crusade so that those who chose not to purchase the expansion could still enjoy many new features.

With the delay of the game, we'll be patching prior to its release."

V9ykn8_TZL0

picket
Elírás? (hét=hónap?) <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Davidus
viszont lesz 1.13

" Keep in mind, we do plan to push a content patch prior to release, which could occupy your holiday time quite well."

V9ykn8_TZL0

zero the hero
picsába <#rinya>

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Davidus
legalább meglesz a rank10:p(dejó<#wow3>)

V9ykn8_TZL0

Oldern the 1st
Amikor a dánoknak igaza van....
Burning Crusade csak januárban

Oldern the 1st
Így is kasztolhatsz, a legmagasabb alatti két rankot (vagy hármat, négyet, szinte nem érezhetõ büntetéssel) mindenféle +heal csökkenés nélkül lõheted.

A druidáknál meg amúgy is valami komoly átalakítás lesz (tree of life formnál már nem is lõhetsz el hosszú healeket), úgyhogy arról felesleges most agyalni, kiderül ha már ott leszünk 😉

Davidus

V9ykn8_TZL0

s0n1c
The Garrett
nem is a priesteknek nagy nerf ez igazan, mert a GH -t viszonylag késõn kapják.

Druidként viszont jelenleg olyan spellel healelek amit level 14 en meg 2x en tanutal meg, a max rankokat szinte csak akkor hasznalom ha Hirtelen kell nagyot healelni.

Level70 korul a 930 uptombol kb 270 et fog beleadni a fent emlitett spellekbe .( nemvagyok 1 matekzseni lehet elszamoltam) Magyarul elfelejthetem oket.

Mi marad?
a.) healelek a 3 legnagyobb ranku spellel amim van ( aminek kb a 80% a Overhealbe fog menni mert nem kellenek 6-7k-s healek csak nagyon kivételes esetekben.
b.) kidobom a kukaba az egesz mostani gearem es ramegyek manaregre, hogy sokat tudjak regro / hotolni.
c.) Nem talentelem ki a restos +heal talenteket, mert csak overhealbe menne ugyis. ( ez nemileg az a. hoz kapcsolodik)

Epp ezt szeretttem a healelesben hogy nem 1 féle spell-t kasztolgatok butan hanem okosan kellett válogatni a rankokat aszerint hogy mennyit healel, mennyi heal re van szukseg es mennyi a cast timeja. Ezt az egesz szepseget szuntetik meg a dolognak ezzel az ujitassal.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

barmit mondasz, a damagek mennek fel a mennybe a healeket meg nerfelik, akarmekkora nerf, basszak meg az anyjukat.

anti hero

picket
Így van! Micsoda nerf! Összegyûjtöm nagynehezen a +928 healinget, és erre tessék! A rank 1 Flash Healem nem 1000-et fog gyógyítani, hanem csak 700-at! 125 manáért ez kész rablás!!! Hát már a cucchalmozás, epixxgyûjtés is hiábavaló, mert a noobok is sokat gyógyíthatnak, nem csak én?! <#wilting>

<#idiota>

&#3237;_&#3237;

Oldern the 1st
Ez a kemény, egyik komment:

"
I know math scares you and you prefer crying and whining, but LOOK. When does the spell he mentions see a penalty? ELEVEN LEVELS LATER. That's right, you don't see penalties until you start using spells from 12 levels ago.

Even then, what are you going to see? Imagine you have +300 healing, using a spell you should have stopped using 15 levels ago. Let's take Greater Heal Rank 2, learned at 46. The maximum level of this spell is logically 51 since you get Greater Heal Rank 3 at 52 (notice that pattern in Drysc's example?). So the *maximum* level without penalty for Greater Heal Rank 2 is 57. If you use it at 60, you will see a penalty of:

51+6 / 60 = 95% of your +healing

What's this equate to? A falloff to 285! OH GOD NO! NOT 15 POINTS OF HEALING!!! How on EARTH will we recover from this crippling nerf?
"

Ajánlom figyelmetekbe az utolsó mondatot, ezen röhögök már két perce 😄

Davidus
"Sources are telling Jubii"

lol

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

sztem nem

anti hero

Davidus
a 2007 pletyka meg egy noname dán híroldalról indult forrás nálkül-,-

V9ykn8_TZL0

Davidus
nem azt mondta hogy 2-3 hét múlva várható. kérdezték tõle hogy mikor lesz következõ beta peccs. erre válaszolta azt hogy venicdán. mondhatná hogy 2-3 hét de nem mondja mert õ sem tudja😛 ezt csakis a fejlesztõkön múlik.

V9ykn8_TZL0

ez azért is vicces, mert tegnap tele volt spammolva szinte minden oldal hogy elhalasztották januárig a megjelenést (és hát látva hogy tényleg mennyi hiba van még benne, meg mennyi hiányzik még a játékból. nameg hogy blizzes fejlesztõ mondta hogy mikorra várható lvl70es content (2-3 hét múlva), így kétlem hogy 1 hónap múlva kijönne)
vivendi elvileg ma fog kiadni egy közleményt hogy mi is a terv

Davidus
vége a lowlvl healing spwll spamnek?
link

V9ykn8_TZL0

raziel.
j*

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

raziel.
hehe, én se tudnék máséval átszani még egy percet se

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

hát akkor max. nov. 28-ra kinn lesz.
onnantól kb. 1-2 hét, s kezünkbe foghatjuk mi is :x

hogy másnak a karijával élvezkedjek?
abban meg mi a jó? én ezt sose birtam felfogni 😊

Davidus

V9ykn8_TZL0

Oldern the 1st
Majd átveszed, lepucolod mindenféle felesleges liláktól, majd zöldben nyomsz vele egy baron 45-öt 😊)))

*just kidding, mielõtt komolyan megsértõdne valaki* 😊)

mi az oka?
inkább töröld, az funny dolog 😄

Hamed
- legalább😊

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hamed
Ez inkább legalább real outdoor pvp😄

Csak sajna a honort itt letöltendõben mérik egy hét múlva😞

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Kojiro
Dehát wowoznak!
Nekik már megvan a kieg!
Ez az új BG a Budapest Battleground <#violent>
A zászlót nem elhozni kell az ellentõl, hanem átjutni vele a rendõri kordonon és valamilyen felgyújtott székházra kitûzni<#wilting>

Kojiro ergo sum.

<#rolleyes>

Oldern the 1st
Megérdemlik a barmok, ha már nincs jobb dolguk.
Ahelyett hogy wowoznának.

[HUN]Crassus
na ne bassz.....?!?!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Magh
Ha valakit érdekelne Arathor PvE serveren egy fullepic, ex-r13 mage kari, reális áron priviben érdeklõdhet. A server PvP szempontból messze legjobban gearelt mage-e. Alul látható a profil.

Laza
Az a vicc hogy a konnygaz granatokat nem a tomegbe hanem a tomegre lovik ... telibe az embereket ... a gumilovedekekkel meg nem testre hanem fejre lonek ... szani 😞

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Botond
3. próbára sikerült,és én ennek is örülök. Sztem kicsit más gear,mint amit 4 subos ad. :-P
TVelvet
ti betegek vagytok😄DDD
The Garrett
mi szoktunk árulni Bs en ilyen runokat ( 4 subos + 1 kulsos), 21 perc a baron run, de szerintem tudnánk még csiszolni rajta 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Garf
Gyerünk ki az utcára carmageddonozni, magyar zászlos 50pont árpásávos 100pont 😄

http://www.flickr.com/photos/bubue/

Oldern the 1st
Hát, elég gyors a respawn rate, plusz k***a sok patrol van 😄

Ez a video azt nem mutatja be hogy a pajzsod + PS 1 sec alatt leszeded pvpben, mert mind2 magic effect. Senki se itélje meg pár duel után, hogy pvpben ez a 2 talent ér is valamit. Arról nem is beszélve, hogy olyan szépen látszik amikor elsüti és már megy is rá a dispell...

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

ez egy nehéz insta... de a csapatok is nagyon félnek.. ha a trashmobok elkezdenek menni feléjük egybõl futnak :\

Oldern the 1st
Jézusom, a pihent agyú mindenségetek 😄

Elég komoly raidek vannak most odakint, csak nem tudom hogy milyen lootot várnak 😄