World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
csá, valaki segítene hogy hogy kell felrakni a Fairlight Paladin UI addont??
TDC Geronimo
Én felviszem MALE BE palám 70-re tuti és igen, jól fogok kinézni t4-be <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Ok te nyertél 😞

PiszkosFred
70es BE palak egyutt, csoportokban fogjak takaritani az instanceokat, barmilyen mas kasztot nelkulozve. BE pala guildek fognak alakulni, es siman verik a mostani progresseket... Es a BE palak 99%a female lesz. Az 1% male pala is Jenny nevre fog hallgatni, bar egy vak gyereke lesz afganisztanban, akit megszivattak a tarsai generalaskor. Ezt jo, ha elore tisztazzuk.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

és az se jó érv, hogy jól fog kinézni t4-ben? <#idiota>

TDC Geronimo
Akik kezdeni fognak BE-t, annak a 90%-a nem éri meg majd a lvl70-et. Mindenki megnézi, kipróbálja és megy vissza a régi karijához. Ja és a BE karik 90%-a is természetesen pala lesz egészen addig amíg rájön, hogy hoppá ezzel mégse lehet 2 shotolni, meg delowdps meg minden, aztán a delete sorsára jut az is <#idiota>

Lynx_TWL
az én apukám superman és a tanítványom chuck norris

ui: nem lehettek a barátaim

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Oldern the 1st
Az elõbb annyira de annyira rendes voltam 😄

Akartam venni egy sráctól Idol of the Moont, 265 aranyért, mondtam neki hogy már összejött 200 + van az AH-ban egy pár dolog, nyugodtan küldheti a tárgyat C.O.D.-al, mire ideér meglesz a pénz, vagy 1-2 órán belül.

Megjött a stuff, a srác viszont COD helyett elküldött a tárgy MELLÉ 265 aranyat. 😄 Szerencséjre hogy nem vagyok szemét , s nem akarom befejezni a szerveres party pályafutásomat, úgyhogy visszaküldtem a pénzt is, meg a tárgyat is 😄

latom te is olvasod a hivatalos forumot😛

Borgi
hálásan köszönöm, müködött 😮

porki fagyok fállalon

The Garrett
irj nekik egy levelet a wow-europe.com/en en a webformon keresztul.

kérni fogják az eredeti cd kulcsot, titkos kérdés válasz stb-t es ha minden adatot meg tudsz adni akkor engedik változtatni az emailt.
nevet nem lehet.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Toughtful
Sziasztok! Bocsánat, hogy itt noob-kodok, ahelyett, hogy magam járnék utána, de úgy gondoltam, annak, aki esetleg már végigjárta a procedúrát, nem tart sokból nekem segíteni. Szóval arról van szó, hogy egy ismerõsöm nekemajándékozta a saját World of WarCraft példányát. Eddig nincs is gond - vehettek egy nagy levegõt, nem arra vagyok kíváncsi, miért nem megy ingyen a dolog 😊 - a probléma ott jelentkezik, hogy se az elõfizetési nevet, se az e-mail címet nem tudom megváltozni. A név nem zavar - legalább, ha jól tönkreteszem a Blizzard szervereit a rengeteg játékkal, õt perelik be - de az e-mail cím igazán fontos lenne. Tudtok nekem segíteni, hogy hogy lehet ezt megváltoztatni? Elõre is köszönöm, maradok hívetek: toughtful

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

"ne haragudjatok, de tényleg a korlátoltság már-már kézzel fogható ebben a topicban"
" ilyen jó kis szlogenekkel lehet hitegetni magunkat, hogy "nézd hol járok endgame-ben", "elvisznek raidre", "stratot jól tolom" és a hihetetlenül korrekt "jó vagyok pvp-ben".Akkor ide beírhatjuk a te szlogened is " egy pap, aki 20 hónapig holy volt, most meg shadow."-és ezzel a felsorolásod saját magad be is fejezted. Ja nem még ez kimaradt"egyet mondok: szánalmas"
Másik meg tõlem biztos nem olvastál olyat, hogy holy pap felesleges vagy spap jobb gyógyító.
Ideirom én is, hogy: egy pap, aki 10 hónapig holy volt és 9 hónapja pve talentes shadow-- Mostmár akkor hitegethetem én is magam ezzel a szlogennel?<#hehe>

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Davidus
Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
its close to miiiiiiiiiiiiiiid-nite and soemthings evil lurking in the daaaark...
háhá
X_X

anti hero

Davidus
indiában tudnak valamit

V9ykn8_TZL0

Lazarus
PiszkosFred
Ezért a linkért jár egy hetes gank, minimum ;]

<#banplz>

anti hero

Sugam
oks, akkor felejtos 😊

vki tudna adni linket képekrol ahol meglehet lesni bc-s pvp rewardokrol és
arena setteket plz.
Addonnal mar nem lehet ilyet, egy eleg komplikalt modszer maradt csak, amiert viszont ban jar.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

BEAST
<#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sephi
En nekem aze' nincs rugom mert : NINJAK VAGYTOK MIND!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sugam
juj szori, nemvolt szandekos 2x kuldeni

Sugam
hi all, kovi lenne a kerdesem, megtudjatok e mondani mi annak az addonnak a neve amivel fegyverek esetleg ruhak skinet meglehet valtoztatni? most fejbol nemjut az eszembe, elolre is koszi

Sugam
hi all, kovi lenne a kerdesem, megtudjatok e mondani mi annak az addonnak a neve amivel fegyverek esetleg ruhak skinet meglehet valtoztatni? most fejbol nemjut az eszembe, elolre is koszi

capaszabi
enyém meg rank3. és? ^^

hmm jaja számitásaid helyesek, én spec jol érzem magam ott ahol vagyok a wow rendszerében 😉

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

The Garrett
legnagyobb 😄DDD

Davidus
tunaktunaktu😄
xD

V9ykn8_TZL0

Davidus
olyasmi mint a gouge de jóval nagyobbat sebez és nem töri meg a druida bleed dotja.
5 combo ponttal 1k körül critel és 6 secre kómáztat😛

1 point: 129 damage and 2 seconds
2 points: 213 damage and 3 seconds
3 points: 297 damage and 4 seconds
4 points: 381 damage and 5 seconds
5 points: 465 damage and 6 seconds

V9ykn8_TZL0

The Garrett
w = e 😊

The Garrett

Most néztem ezt a feral druid pvp videot elég poénos hogy végre kap harc közbeni stunt de nem nagyon halottam még felöle ezt most kb hogy kell elképzelni kidney shot szerü lesz vagy pedig gouge?😊
Azt hittem én vagyok ennyire hülye hogy Wildor nagymester mindig félreért és gyak. nem is arra válaszol, de ezekszerint nem. Botot ölni semmi értelme, még annyi fáradtságot sem ér hogy leszállj a mountról. Report, és go tovább.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Sephi
Ohh ha botot akarol latni akkor : BS / Felwood / Winterspring.

Tele van veluk egyem a szivuket. Es birom azt a automata harcstilust.

Parsor megolem a Snowb nev botot mire gondolom jott a kiskinai es atvette a hatalmat felette...mondjuk igyis meghalt de legalabb izgalmas volt 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PiszkosFred
A fun az a botok kapcsán, amikor skinnerként követed, és mivel van 1-2 sec a bot lootolása és a skinelése között, le tudod nyúlni ;] De persze ennek sincs sok értelme, bár némi gyógyír a bosszúságra, amolyan "na most jól kitoltam veled te sz*rházi" 😄 Értelme van? semmi... Persze utána õ még lootol tonnányi skint, te meg mehetsz utadra, mert nem igazán élvezetes árnyékként követni egy botot. Szóval inkább a report, mint az ilyen ingyen cp, ingyen skin marhaságok...

te most komolyan azt hiszed, hogy van olyan, aki ezeket 0-24h-ban keresi?
olvasod fórumot, mert miért ne. találsz egy bot report-ot. épp arra quest-elnél. megnézed, jééé, tényleg ott van. kinyirod, questelgetsz, visszamész, megint ott van, megint kinyirod, stb.
ha végeztél, leadod a küldiket, s területet váltasz.
bár, ha te ennyire pártolod õket, akkor nem szóltam. szerintem meg permaban az összesnek <#violent>

BEAST
a wowot mar nagyon reg unom , ezert kezdtem pvp realmenk rugot hogy valami uj legalabb legyen , de mivel BCben ugyis BE palam lenne mar csak penzt meg erceket halmoztam fel a karinak hogy nov vegen kezdhetem , mas mar nem igazan motivalt ... erre jan vegen lesz BC , addig meg nincs tul sok kedvem monoton hk/penz farmhoz ... most sorban jonnek ki a jo jatekok amik egy ideig lekotnek , Gothic3 , Dark Messiah , NWN2 is kov heten jon ... szal most egy picit szunet , november vegen jar le az accom , addig meg meglatom mi lesz

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Van akinek ez a fun, van akinek 2 shamant solozni. Ízlések és pofonok, nem is errõl van szó, de úgy adod elõ mintha akkora "ingyen honor" lenne hogy megérné 0-24 botokat keresni. <#szomoru2>

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

hmm...már akartam kérdezni, de napok óta felszívódtál.
hová tüntél L? meguntad a rugót?

picket
Nem csak annak a cuccnak nyomják le az árát, amit meg akarsz venni, hanem annak is, amit el akarsz adni. Így marad a tiszta gold farm, meg a vendor. És ez árt az egészséges kereskedelemnek.
Mindent megpróbál a Blizz, hogy ne számítson az arany, de idõ közben már lehet epixx-et vásárolni (turistaként), ráadásul a mountok (újabban a mount skillek) árával is széllel szembe pisilnek. Ezzel fontosabbá teszik az aranyat, vagyis lesznek emberek, akik valódi pénzzel fognak érte fizetni. Ennek következményeként lesznek mindig goldsellerek.

Van cserébe a repu farm + quest új epic cuccokért, hogy ne hagyhasd ki a farmolás részét. De errõl kell szónia? A farmolás munka, ügyes ember pedig azt kerüli ha felesleges. Te sem üvegenként viszed haza a sört az egy sarokra lévõ boltból. Becsléseim szerint egy átlagos magyar ember egy napi fizetésébõl annyi goldot vehet, amiért egy kinai 3 napig farmol (mégpedig napi 16 órában). Szívesen cserélnél vele?

&#3237;_&#3237;

te pr0, ez csak funnak j0, de annak nagyon 😊
btw rank 5 a karim, de mindegy, szal' azon már túl vagyok :F

PiszkosFred
Csakhogy amióta otthagytam tavasszal, kb egy év után BSt, azóta nyugdíjastempóban pve serveren játszok. Így aztán a potya cp és a kollektív botvadászat kilõve. És pve server lehetõségeit kihasználva a másik oldal guildjei is folyamatosan reportolnak, tudtom szerint. Általában hiába, de amikor a GMek lépnek az ügyben, az azért szemmel látható mindig ;] Sajnos ritkán lépnek, de hát ez van...