World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ui: nem lehettek a barátaim
๏̯͡๏﴿
Akartam venni egy sráctól Idol of the Moont, 265 aranyért, mondtam neki hogy már összejött 200 + van az AH-ban egy pár dolog, nyugodtan küldheti a tárgyat C.O.D.-al, mire ideér meglesz a pénz, vagy 1-2 órán belül.
Megjött a stuff, a srác viszont COD helyett elküldött a tárgy MELLÉ 265 aranyat. 😄 Szerencséjre hogy nem vagyok szemét , s nem akarom befejezni a szerveres party pályafutásomat, úgyhogy visszaküldtem a pénzt is, meg a tárgyat is 😄
kérni fogják az eredeti cd kulcsot, titkos kérdés válasz stb-t es ha minden adatot meg tudsz adni akkor engedik változtatni az emailt.
nevet nem lehet.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
" ilyen jó kis szlogenekkel lehet hitegetni magunkat, hogy "nézd hol járok endgame-ben", "elvisznek raidre", "stratot jól tolom" és a hihetetlenül korrekt "jó vagyok pvp-ben".Akkor ide beírhatjuk a te szlogened is " egy pap, aki 20 hónapig holy volt, most meg shadow."-és ezzel a felsorolásod saját magad be is fejezted. Ja nem még ez kimaradt"egyet mondok: szánalmas"
Másik meg tõlem biztos nem olvastál olyat, hogy holy pap felesleges vagy spap jobb gyógyító.
Ideirom én is, hogy: egy pap, aki 10 hónapig holy volt és 9 hónapja pve talentes shadow-- Mostmár akkor hitegethetem én is magam ezzel a szlogennel?<#hehe>#hehe>
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
háhá
X_X
anti hero
anti hero
arena setteket plz.
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
xD
V9ykn8_TZL0
5 combo ponttal 1k körül critel és 6 secre kómáztat😛
1 point: 129 damage and 2 seconds
2 points: 213 damage and 3 seconds
3 points: 297 damage and 4 seconds
4 points: 381 damage and 5 seconds
5 points: 465 damage and 6 seconds
V9ykn8_TZL0
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
Tele van veluk egyem a szivuket. Es birom azt a automata harcstilust.
Parsor megolem a Snowb nev botot mire gondolom jott a kiskinai es atvette a hatalmat felette...mondjuk igyis meghalt de legalabb izgalmas volt 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
olvasod fórumot, mert miért ne. találsz egy bot report-ot. épp arra quest-elnél. megnézed, jééé, tényleg ott van. kinyirod, questelgetsz, visszamész, megint ott van, megint kinyirod, stb.
ha végeztél, leadod a küldiket, s területet váltasz.
bár, ha te ennyire pártolod õket, akkor nem szóltam. szerintem meg permaban az összesnek <#violent>#violent>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
hová tüntél L? meguntad a rugót?
Mindent megpróbál a Blizz, hogy ne számítson az arany, de idõ közben már lehet epixx-et vásárolni (turistaként), ráadásul a mountok (újabban a mount skillek) árával is széllel szembe pisilnek. Ezzel fontosabbá teszik az aranyat, vagyis lesznek emberek, akik valódi pénzzel fognak érte fizetni. Ennek következményeként lesznek mindig goldsellerek.
Van cserébe a repu farm + quest új epic cuccokért, hogy ne hagyhasd ki a farmolás részét. De errõl kell szónia? A farmolás munka, ügyes ember pedig azt kerüli ha felesleges. Te sem üvegenként viszed haza a sört az egy sarokra lévõ boltból. Becsléseim szerint egy átlagos magyar ember egy napi fizetésébõl annyi goldot vehet, amiért egy kinai 3 napig farmol (mégpedig napi 16 órában). Szívesen cserélnél vele?
ಥ_ಥ
btw rank 5 a karim, de mindegy, szal' azon már túl vagyok :F