World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ezek után senki ne jöjjön nekem azzal ,hogy mekkora nagy dolog baron runt kihealelni (gyak.59-es pala gyógyított minket végig, mert akkora lagjai voltak a papnak 😄)
Elso oszlop a jelenlegi healjeim rank 3; rank4; rank8;..,
3. oszlop ugyanazok a spellek ugyanazok a talentek csak Bc -ben.
közepso oszlop, az uj HT -ra healbonust adó talenttel szinten ugyanazok a healek.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
leginkább randomokkal járok instázni, tegnap pl. zg-ben voltam.
hivtak, mert kellett healer valami the indepencies vagy milyen nevû klánnak...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
de /perpillanat 5-ös instába elég (feltéve, ha nem hülyékkel keveredtél 1 party-ba).
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
5 fõs instában a kék/zöld ruhás shadowpap is képes életbentartani a partyt...aki nem képes rá, annak reroll holy...
a kommentedbõl meg világosan látszik, hogy qrvára nincs fogalmad róla, hogy mit is csinál 1 pap instában, csak foggal-körömmel ragaszkodsz az elqrt elméleteidhez.
no comment -.-
Sõt, ha behúzzátok véletlenül a patrolt, akkor SEM.
Egy átlagos gearrel rendelkezõ holy priest képes életben tartani egy csapatot egy instanceban, még a nehéz helyzetekben is.
Nézd csak meg miket érvelt Wildor, kurva jó gear, nem számít mennyi potiont használ. Dehogynem számít, ez a "nyögvenyelõsen bár, de megy" esete, extra effort-okkal. Nem errõl beszéltünk.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Gondolom az u.i.-t megint magadnak írtad mert te lettél most shadow nem én.<#hehe>#hehe>
A vita meg abból indult, hogy 5 fõs instába pár ember szerint spap nem képes életben tartani a csapatot, de ha nekem nem hiszed el lapozz vissza okt 2.-a környékére és olvasd el.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
ezekben kéne még fejlõdni. akkor talán megérted azt is, hogy az aláírás nem szlogen. bár lehet hogy ennek mentális korlátai vannak, nem tagadom.
ui: részemrõl befejeztem, mert láthatóan azt sem értitek, hogy mibõl indult a vita. shadow ftw, menjetek örüljetek a shadowformotoknak.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
V9ykn8_TZL0
amugy a videot grievous csinalta, aki meltan hires a paladincraft videoirol😉
hahaha, mondjuk ez akkro jo ha tudjatok ki az a ming😊
volt mar?
semmi okotok feraldruidak sirni😊
szép kis blizzard fansite.
Ja és pala legyen! <#idiota>#idiota>
komolyan sikongatok oromomben mikor jatszok vele 😄DDD
u.i: lol írjátok be http://wow.hu (nem worldofwarcraft.hu)