World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi elöre is
Nem kell 58milliós szintû karakter hozzá!!!
Gama megvan havernak eredetiben ezért csak a szám kell!
Priviben jelezzetek!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
6 710 86 mob, mely tegyük fel darabonként csak 1 silvert dob,
6 710 ~ arany.
Tessék, mindenkinek van ideje farmolni a repülõ mountra.
77 nap 16 óra 7 perc és 49 másodperc van még a megjelenésig..
vagy akinek jobban tetszik másodpercben:
6 710 869 mp
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
de lelehet tölteni.. eredmény: -5GB a HDD-rõl és egy fasza kis login képernyõ amit nézegethetsz.. 😄D
non potest pluere aeternum
ಥ_ಥ
Bár , én egyik magyar guildnek sem vagyok a tagja, de ez más kérdés 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Ragnaros ally oldalon van.
Tobbirol nem tudok 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Bloodscalp allisoktól kérdezem, akik sokat WSG-znek puggal, nekik is 10-bõl 9-szer premadek ellen kell küzdeni?
Megmondanátok melyik szerveren van a legtöbb magyar?
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
Viszont kiegben jóval nagyobb különbség lesz holy és shadow között healben(dmg-ben is) mint jelenleg. Olyat is olvastam ,hogy holy +50 % kal jobb lesz healben mint shadow ami már hatalmas különbség.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”