World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

U42TIBA
Sziasztok! Wow acc eladó a bs-en. (alliance oldal, priest és mage)
fullos karik.
akit érdekelnek a részletek:
[email protected]

magus
wow account elado, van egy 59 es rugo rajta...

The Garrett
8 perc után altf4 el távoztam 😄DDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lynx_TWL
nem akadály😄

๏̯͡๏﴿

wow ezt nem is tudtam 😄

Botond
btw franc essen beléd devil,gyere át nepára és megbeszélünk mindent guildcseten,mit kell itt üzengetni -.-
Botond
van neki 60as
ne mondj neki ilyet metrnyomban rerollol egy rugot 😄

anti hero

TDC Geronimo
Sajnállak de tényleg 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

jah... még nem láttál normális geares melee pvpt betaból :p
ott kezdõdik hogy rugo 8mp alatt szétkap hogy mozdulni nem tudsz 😄

Davidus
over😄

V9ykn8_TZL0

ja igen, és arenaban is minden egyes új játéknál -1 shard...

Davidus
owerpowerségnek megvan az ára^^

V9ykn8_TZL0

jó lett a bc world pvp csak blizz megint elfelejtett valamit...
fél évvel bgk kiadása után végre eljutottunk oda hogy szerencsétlen locknak nem kell minden egyes új bgben elpazarolni egy esetleg több shardot petre. nademost hogy bejött ez a fasza world pvp most megintcsak ott tartunk hogy fekszel-kelsz petet idézel majd iszol mint a hülye, és ez ugye minden egyes alkalommal -1shard meg fél-egy perc kimaradás a harcból (ami igencsak tud számítani)
gg <#falbav>

Köszönj el a családodtól amíg van rá idõd 😛

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

részvétem :F

hány órán át tartott? 😄D

HyperGames
Hi all, én most kezdtem el WoW-ozni sztem zsír!<#idiota>

www.CRIMEMUSIC.try.hu

The Garrett
tul vagyok életem legszarabb arena meccsén.

2 paladin vs 2 resto druid 😄DDDDDDDDDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Nekem ez szimpatikus 😊 Persze nagyon utálnám õket ,de hát ez van 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

TDC Geronimo
dshs = iwin
Pala sose veszít! <#idiota>

biztos épp vegzett a napi farmolassal es mas dolga akadt, ezert ugy dontott hgoy maradjatok aznapra dontetlenbe
egyebkent megolt volna mind2toket..
>.<

anti hero

BEAST
igen , cheap shotoltuk es nyomta is a bubi hst 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
ilyet mondtam volna? :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

rakerdezhetek?
bubi hs?
😄

anti hero

TDC Geronimo
Egyik meg is lépett 😄

PiszkosFred
Ahogy a vicc mondja, két rugó megtudja. Egyik megtámadja, a másik elkapja IF kocsmájában... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Dehát egy palát képtelenség megölni, nem te mondtad? 😄

Do I smell a halloween content patch release?

No, it's either BO or my lame humor. They oddly enough both smell like chili-cheese fritos.

ez igy van!
shadowform-ban elég nehéz dolog, bár bandázsolni még igy is lehet! <#nevetes1>

BEAST
kerunk kept!4!!

BEAST
hat nemis <#idiota>

némi patch infoz, igaz nem túl sok -.-
elég sokan arra tippelnek, hogy halloween napján adják ki a patch infokat...bár ez nem fix, csak teória...

nah, sose corpsecamp-eltem, az nem az én világom.
viszont tegnap leöltem barrens-en egy 60-as huntit, mert lopta a kis mocsok a halaimat a deviate lelõhelyen <#vigyor>
hát hogy képzeli? <#hehe><#vigyor1>

picket
Majdnem mindig mindenhova csapattal megyek. Ahova nem, ott szinte azonnal be is kempelnek. Én nem értem, hogy mi benne a jó. Egyszer még talán én is viccesnek találnám, hogy "30 szinttel alattam lévõ csak egy froszcsokk <#idiota>", de másodszor, harmadszor, ötödször? Minek?

Látod, ha holy pap lettél volna (<#idiota>), akkor stv-ben sem soloztál volna, és akkor te (ti) vered be õket. Én elmondhatom, hogy "igen megcsináltuk!", mert már átloggolt másik karira sírni az a hatvanas, akit hárman folyamatosan bevertünk stv-ben, mert szerinte õ az erõsebb, és mi kotródjunk.

Aztán volt rugó, aki az altomat kempelte, mert õ az epixx ura, aztán én kempeltem õt a main karimmal. Utána visszajöttem, és megértette, hogy nincs értelme belém kötni csak azért, mert alacsonyabb szintû karakterrel játszok éppen. Megérte neki? Nem hiszem. Fun volt felkelni, 2 percig sunnyogni, aztán meghalni? Szintén kétlem.

Blackrock mountain. Folyamatosan megölték a raidet. Azóta együtt megyünk, és mindenkit kinyírunk, aki az utunkba kerül. Megérte korábban piszkálni minket? Most megnézhetik a sziklákat közelrõl, meg röptetik õket a papjaink a lávába. Nem egyszerübb lett volna békénhagyni azt, aki nem kötekszik?

Gondolkozz! Az emberek nem azért nem bántják egymást, mert nyuszik, hanem mert minden tettednek következméyne van. Még egy mmorpg-ben is.

"To every action there is always opposed an equal reaction..."

&#3237;_&#3237;

Davidus
shadow priest nem tud healelni!

V9ykn8_TZL0

Count Adyn
téged legalább fizetnek érte hogy unatkozz, ennyivel elõttem jársz<#hehe><#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

s0n1c
valami ilyesmi lenne a cél, mer rohadtul unom magam melóhelyen <#idiota>
Count Adyn
nem akkor te deviáns vagy a wildor-társadalomban😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

egyetertek veled
: )

anti hero

Count Adyn
igy születnek a 100+oldalas topikok wowhun😄D

TDC Geronimo
Képem is van róla nem is egy. Jó kis móka volt. Mindketten levertük õt egymás után mégis tudtuk mikor kell abbahagyni és utána jót szórakoztunk velük 😊

Tafaya
"... és 30 méterenként vágtak hátba fullepix ??-es rugók ..."
+
"... aztán 45-48-on milyen jó is volt visszamenni és ronggyá rugdosni a pöcs kis 30-as karikat ..."

Na igen, mondjuk szerintem a gankelõk a saját realmjeik ellenségei és egy örök folyamat részei. Engem legankelnek, akkor megyek majd és legankelem az õ realmtársait, etc. Csak az a "gáz" hogy a legankelt karinak annyi a "bûne" hogy egy realmen belül van azzal aki téged legankolt, és berobban az agya és majd õ is gankol 😊

QuippeR
nem tudom, nekem nem fíling, hogya lvl?? rugó oneshotol, de fordítva sem. ettõl még az outdoor pvp-t szerethetem, nem igaz?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

BEAST
ha te mondod biztos igy van ... kerdezd meg Malavot kik olelgettek palakat Tyrben gnome formban 😄D ... pedig elotte erosen vertuk oket ... nekem ez a normalis pvp , egymasnakesunk , valaki nyer es mindenki hepi mert legkozelebb lehet ok vernek le ... de ez a corpsecamp meg uss mindent ami piros eleg beteg hozzaallas

s0n1c
/ögrí
ez a megtámadni a gyengébbet, meg corpsecamp-elni (mondjuk ilyet még nem csináltam), meg nem bántani szegény quest-elõket pvp szerveren, ez mind baromság...a ne-bántsuk-egymást-me-réjdbuffolni-megyünk meg hasonló megnemtámadási szerzõdésekhez hasonlóan...

pvp szerver? aminek a neve piros a feje felett, öld meg minél gyorsabban...mert ha te nem teszed meg, akkor õ fog megölni téged, vagy ha nem képest rá, akkor a haverjait hivja és úgy fogja megtenni.

Nepa-n ez van. ott felquest-elni 60-ra egy karit nem kis horror, de legalább ugyanekkora élvezet is.
sose felejtem, mikor friss 30-asként bementem STV-be a papommal, és 30 méterenként vágtak hátba fullepix ??-es rugók, meg lõttek pofán mage-ek, warlock-ok, hunter-ek, mind-mind fullepix-ben, vagy ??-es Zinrokh-os warrior 1 shot-olt... meg amikor 3-4 velem egyszintû alli-s ült a hullámon 20 percig, én meg addig békésen csinálgattam a vacsorámat a konyhában, s csak néha néztem be a monitorra, hogy még mindig ott vannak-e, s még sorolhatnám...
aztán 45-48-on milyen jó is volt visszamenni és ronggyá rugdosni a pöcs kis 30-as karikat...na az feeling volt a javából 😄
arróla nem is beszélek, hogy BRM-ben a padlót látni nem lehet a csontvázak hulláitól, CH detto ugyanez, akárcsak WPL és EPL útjai, amik szintén hullákkal vannak kikövezve...

ez az igazi pvp szerver feeling szerintem 😊

(aki meg nem bírja -> reroll pve, aztán ott nyavajoghat majd, hogy miért nem birja megtámadni a másikat, mikor épp pvp-zhetnékje van ^^)

TDC Geronimo
Nem volt gyerekszobája szegénynek 😞

Lynx_TWL
mindig találni duelezõ majmokat if elõtt / thorium pontos flightgank ftw

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

picket
reroll reroll! <#idiota> (találj ki valami jobbat, ezt unjuk! <#bee1>)

&#3237;_&#3237;