World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
Hogy-hogy nem gonosz paladin volt, aki tüzzé változtatja a földet maga alatt? <#hehe>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Még ha igazad is lenne de azért jó mesélõ vagyok ugyi?😊
picket
Ez a történet már megbukott, sehogyan nem mosod le, hogy kamuzol. <#bee1>

&#3237;_&#3237;

Ja bocsi nem trollt akartam írni hanem ne huntert csak máshol járt az eszem😊 Na szóval NE hunter 60as😊
BEAST
jah ez alap mindket oldalon 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Vagy csak egy anti-wildor class volt és féltél a vereségtõl, ezért innkább go carebear mode. Érdekes módon nálunk az összes hordás aki érzi hogy veszítHET, nem támad, odamegy és /wave /smile stb, amint kettõnél többen vannak, charge nuke /spit /mock /rofl ... Végülis csak horda.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

akkor épp nem volt hozzá hangulatom -.-

picket
Árulóóó! Akinek piros a neve, azt ölni kell!!! <#idiota>
Mindegy, hogy bukod a küldetést, de allis, tehát meg kell ölnöd!!! <#duma>

&#3237;_&#3237;

The Garrett
hat mi elso heten oltuk, a 2. vagy 3. killunkon pedig 32 en voltunk csak...
de felesleges magyarazni,aki tudja micsinal razu az tudja mennyire mind1 ki megy oda.

ezt a shadowferal a temat meg átrágtátok már ezerszer.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sephi
Me'? En STV-ben rohangalok es segitem a low lvl hordasokat. Van amikor pinzt osztogatok ha main kari. Aztan meg persze gyilkolom azokat az allyisokat akik bantsak a piciket 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zero the hero
😊 en eszre sem vettem. igaz, igaz 😊
szoval??

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Lynx_TWL
amilyen sok lány játszik wowot, így sokaknak csak IRL buzipajtásuk lehetne:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
😄Ddd

Ha te Tauren Druid voltál hogy ölt meg téged egy Troll hunter? <#wow1>

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Count Adyn
ha jól emlékszem amint kijött nax még aznap megfektették, szal komoly mob lehet😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

komolyra ferdítve a szót ilyen nekem is volt, Nepa-s priest-emnél egy NE warrior segitett megcsinálni a csirkekísérõs küldit Feralas-ban 😊

"Sosem felejtem el azt a napot amikor 20+os tauren druidámmal éppen Hillsbradban qteltem (fényes nappal) amikor a yeti barlang elõtt megláttam egy velem egyszintû ne female harcost. Gyorsan macska forma és a harc kellõs közepén megtámadtam és megöltem. Néhány perc múlva megint megfeküdt (pvpzhetnékem volt). Harmadjára már volt vele egy ?? troll hunter gondolom 60as lehetett el is intéztek"

na ebben a 3 mondatban szép kis logikai bukfenc van, de sebaj 😊
nagyon megható történet volt, el is morzsoltam egy könnycseppet a bal szemem sarkában :X

😄 😄 😄 😄 Signed 😄

BEAST
setalt az utcan es random leutotte az elso szembejovo lanyt? 😮

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus

V9ykn8_TZL0

az egyik guild társunknak igy lett IRL barátnõje. 😊
Üdv
Most következzen egy történet remélem senkit nem untatok majd vele. Sosem felejtem el azt a napot amikor 20+os tauren druidámmal éppen Hillsbradban qteltem (fényes nappal) amikor a yeti barlang elõtt megláttam egy velem egyszintû ne female harcost. Gyorsan macska forma és a harc kellõs közepén megtámadtam és megöltem. Néhány perc múlva megint megfeküdt (pvpzhetnékem volt). Harmadjára már volt vele egy ?? troll hunter gondolom 60as lehetett el is intéztek. Na mondom ennyi elég lesz nem akarom túlzásba vinni. Következõnek rohanok felé (stealth off) mire õ nekem esik. Elkezdtem neki nyomkodni az emotokat hogy bocsi meg /kiss (male taurenem volt), mire õ is hasonlóan tett (kiss, dance, shy, laugh stb). Ezután észrevettem egy eközben egy ud rugó mögé lopakodott és ki akarta végezni rögtön rászóltam hogy ne (persze sayban hogy a csaj is lássa). A rugó szépen elõjött stealthból majd szóltam neki hogy ezt a hölgyeményt ne bántsa😊, majd szépen elment. Nem sokkal késõbb 3 allis közelesett (20+osok) a ne csaj megpróbálta õket meggyõzni hogy ne bántsanak persze kevés sikerrel. Nem baj nem tudtak megölni lévén travel formban hamar kereket oldottam. Néhány perc múlva szerencsére lekoptak és a csajjal megint kettesben maradtunk😊. Lementünk a yeti barlangba egy ottani qtet megcsinálni. Szépen beosztottuk a mobokat 1X én 1X õ lõttem meg és segítettünk egymásnak. A poén az hogy neki is és nekem is kész lett a q. Ezután nyomott egy emotot hogy várjak. Vártam is de miután eltelt 1-2 perc gondoltam elmegyek addig enni. Közben visszanézegettem hogy megjött e már. Miután befejeztem az evést nem sokkal õ is visszajött (gondolom õ is kajálni ment). Ezután szépen /bye kiss meg ilyenek búcsút vettünk egymástól és ki-ki ment a saját dolgára.
Nos ennyi lenne és ezzel csak azt akartam mondani hogy (mint lejjebb már írták) ésszel is lehet pvp-ni és tudni kell hol a határ. Tudom kis low lvl karik pvpzése nem fogható a nagyobbak gyilkolászásához de nem is ez a lényeg. Azt is tudom hogy vannak olyanok akik mindenkiben az ellenséget látják és nem bírják abbahagyni az öldöklést és mindenáron más játékának a tönkretétele a cél (ami valljuk be nem egészséges pvp szerver ide vagy oda). Nekem szerencsém volt mert a ne warri is tudta hogy abbahagytam a szivatást és szépen együtt megoldottuk a qtet.
Remélem senkit nem untattam😊
QuippeR
érdekes, hogy néhány hónapja ilyesmit nem hallottunk. persze most hogy a kevésbé kocka guildek is odaérnek, most már gyerekjáték, sõt, igazából öt fõvel is menne, nem?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Count Adyn
ez jól jellemzi a szerver szintjét is 1ben😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

The Garrett
jo hat razuvious az a fight ( amirol a kep is keszult) amit kb MC gearrel, bármilyen felállásban be lehet ütni 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

köszi

\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

picket
Kikapcsolni pvp szerveren pvp flaget nem lehet. Bekapcsolni igen, ha véletlenül nem contested területen lennél (20. szint alatti zónák ilyenek általában, meg a fõvárosok). Ilyenkor "/pvp"-vel be tudod kapcsolni, és talán ki is, de nem valószínû.
A fent említett saját területeken is pvp flaget kapsz, ha:
-ellenséges játékosra támadsz
-pvp flaggelt játékost healelsz, buffolsz
-beírod, hogy /pvp
Saját területeken (alliance controlled, horde controlled, nem tudom melyik oldalon játszol) lekopik a pvp flag, ha:
-eltelik 5 perc és nem élsz a fent említett 3 pvp-nek számító cselekménnyel

Persze sosem használtam a /pvp-t, mert minek <#idiota>

&#3237;_&#3237;

QuippeR
najah, ez tény.

QuippeR
/pvp ?

Mighty
pvp vagy rppvp server contested területein mindig pvp flaggel mászkálsz.

na még1x:
a PvP flag-et magamon hogy tudom kapcsolni?!
RPPVP szerveren lehet egyáltalán?

Zeccc
nah mégegyszer:

picket
A fél BS volt Hunstars-osokból áll szerintem, szóval így nézve esetleg átlagosnak mondható az Inkvizíció <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Zeccc
A WORLD OF WARCRAFT most CSAK!!! :

azaz kb 5000 HUF

Lassan az értelmesebb játékosok az után kezdenek vágyakozni hogy legalább 2 hónapig ne olvadjon össze vagy szünjön meg a guildjük, és akkor jönnek hozzánk. Szerintem még nincs vége a folyamatnak... és nem csak volt HS-esek jönnek.
Sephi
Szerintem meg egyik legkonnyeb kaszt 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

én inkább azon néztem, hogy a kép szerint a fél Inkvizíció volt Hunstars-osokból áll 😊

Van különbség a need moonkin+shadowpap és az eltûrt moonkin+shadowpap között. Rodzi papja rendben van mert fõleg célfeladatokra jön be vele, Fana bagolykodásával viszont gyengült a raid ahhoz képest amit healezni tudna.
QuippeR
minden tiszteletem Rodzié, de gondolom Razuvious-nál nem kellett túl sok healt kitolnia magából (ugyanis mind controllozott)

a PvP flag-et magamon hogy tudom kapcsolni?! vagymi?!

picket
Hányat számoltál belõlük? 10-et, 20-at? Vagy mindkettõbõl egyet-egyet? <#bee1>

&#3237;_&#3237;

Mighty
Biztosan a kill után behívták és úgy készült a shot <#nyes>

Botond
Te Picket, mi van ezzel a használhatatlan shaowdpappal? Meg a Moonkin druiddal? Vagy naxx már nem HLI?
Pyotr
sziasztok!
én is most léptem be 1 hete a wow világába és kapásból egy troll huntert inditottam , ami még nem baj de szerintem nem a legkönnyebb class!
kérdésem az lenne h ti milyen tallent elosztást ajánlatok és néhány tippet trükköt is mondhatnátok!

üdvözöl mnkit: Wuab

&#9608;&#9608;

decurse forumán láttam ilyet meg immortal armynál

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Lynx_TWL
õõõõ lootlink?

Valaki tudna mondani olyan addont amivel lehet belinkelni cuccokat pl thottbotrol vagy egyéb helyekrol játékba tudtommal van ilyen .

köszi elöre is
Lazarus
Nem, a mailcímet változtatták meg, írdle hogy a kérdést/választ nemtudod, elfelejtetted elnézést/sry/eszkuzimoá/stb
Köszi, ezt hogy értsem? "
Mondtam hogy nemtom a kérdést/választ -> megváltoztatták"

Ezt is meg lehet változtatni ha minden más adatot megadok?

Lazarus
Najólvan b@meg!
Wow account eladó: lvl19es fullkék palával, ha ma megveszed kapsz grátisz 60 huntert, sámánt és maget.
Pénzivisszafizetési garanciával 4in1 nettó 99'999.- Ft csakmost
További részletekért klikkide