World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Friczy
Na figyelj te matematikus!
5*2-4g = 10-20g.. 35 perc pihi az insta elõtt hoyg újra be tudj menni.

LOL kissrác..

keep walking... www.artum-inferniti.net

MrStokes
Igen a crit chance-szel es ugy ahogy a chance to hit-tel meg vagyok elegedve, de az AP-m az vmi felelmetesen keves sztem. 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Guest
Óránként ötször resetelhetsz egy instát, tehát hiába lenne akár csak 30mp egy run, akkor is csak 5x tolhatnád le egy óra alatt. 5x 2-4g az 10-20g, gondolom ezért írta...
ZoRaL
sziasztok

valami jófajta undead warlock tippek trükkök, esetleg talentok a hivatalos oldalon kívül lennének a tarsolyaban?
köszi

és mikorra lesz nem szar? ^^
Sephi
Me szar 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

bs mé nem megy?
Sephi
Ahh engem nem zavar csak az ilyen kijelentesek altalaban erdekes olvasnivalot krealnak itt 😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Friczy
Azért te jól állsz agi-val is, a pvp-s nem sokat ad. Neked a bwl-es cumókból azért jön.

Nemtom mar szebben megfogalmazni, hogy vki nem kepes elosztani 60-at 5-el.
Irhattam volna azt is, hogy ostoba pocs.
MrStokes
Legutobb WSG-t probalgattam parszor PUG-gal BS alliance oldalon ugye, hat szanalom volt, ami ott ment.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Sephi
"kissrac"

LOL 😄DD

2-4g cucconkent..
Irtam, hogy egy run 5 perc...60(tudod ennyi perc egy ora)/5 = 12 run
12 * 2-4g = 24g-48g..de mivel szamitasba vettem a drop chanceket is egy picit bonyolultabb a szamitas..es korulbeluli szamokat irtam.

Tanulj meg szamolni kissrac..a kotekedes az mar jol megy.
MrStokes
Nekem a WSG gatyo lenne must have, de sajna eselytelen belathato idon belul normalis csapat nelkul. T_T

Ha eddig elmulasztottad volna, nezd meg nalam a wish list profil-t, az am a fincsi. Regen keszult, azota mar vannak jobb cuccok is, meg valamelyest torekedtem a keszitesnel arra is, hogy azert adott klannal (ami mar sajna azota megszunt) adott progress mellett belathato idon belul megszerezhetoek legyenek.

Fenrir
Ez tény, hogy a chance to hit kevés, ezért lenne jó a sisak is. Ugyebár dw-nél alapból 76%-ról indul a chance to hit, szóval lenne még hova növelni 😊

A guildünk nem túl nagy ezért zg/aq20/onyxia farmolásán kívül már csak a BG-zés maradt, de ott meg már mindháromnál exalted vagyok. Onyxia-ból kéne még a 2 egykezes ami esik, azt lecserélném a zg-s baltákra 😊

A halál csupán a kezdet...

MrStokes
Nalad meg a chance to hit keveske. 😄 Nekem is meg jo lenne 10 % fole tornasznom.
Azt a 15% crit eselyt hogyan hoztad ossze? Gyanusnak kevesnek tunik.

Hmm, most nezem, hogy valamiert lemaradt nalam a Striker's Mark a ranged slotbol. 😊 mindjart korrigalom.

Fenrir
Tessék

Jó öreg Lionheart, az nekem még mászt hev.

MrStokes
Hat fejbol nem vagom, nekem jelentosen kevesebb, de itt egy link a jelenlegi cuccaimrol. enyime

Keveslem a meglevo AP-m mennyiseget. Esetleg megadhatnad, hogy neked milyen cuccaid vannak, mit lenne erdemes lecserelni es mire. <#vigyor3>

Arra mar rajottem, hogy a fegyvereim igy statok nelkul kimondottan rosszak DW-hez.

Fenrir
Nekem ez azért könyebb mert éjszakás mûszak után kb reggel 7 körül érek haza és mivel aludtam már 2-3 órát bent ezért még álmos nem vagyok. Ilyenkor olyan 9-10-ig lehet nyugodtan farmolni az afk mob farmolók mellett, aztán már megjelennek a többiek is akik ugyanúgy arcane crystal-ra utaznak.

MrStokes
A korai orakrol mindig a szombati es vasarnapi hajnalok jutnak eszembe, amikor vegigjatszom az egesz ejszakat. Na meg az ilyenkor szinten fent levo kinai farmerek.

Pl. multkor az 1ik megkerdezte tolem, hogy kinai vagyok-e. Gondolom normalis emberrol nem feltetelezi, hogy hajnali 4-5 fele is jatszik, ezert eljutott az egyenes kovetkezteteshez, biztos kinai, tehat honfitars. 😊

Visszakoszontem neki es leirom neki angolul, hogy nem, nem vagyok kinai. Erre mit csinal? Ram koszon kinaiul. <#idiota>

Fenrir
Nem azért kérdeztem. Neked mennyi most az unbuffed AP-d? Nekem 932, ha felnyomom a Battleshout-ot (persze szigorúan 5 pontos) és proccol mindkét crusader akkor 1600 körül van.

MrStokes
Van, de tanacsokat nem adok, mert lehulyeznek, azt adjanak a nagyok.

Kulonben is, egy altalam igen tisztelt es megbecsult <#gunyos1> ex-klantarsam is megmondta, hogy warrior torrel a kezeben (meg ha az az offhand-ben is van) az nem warrior.

Friczy
Ennek megintcsak 0 a valóságtartalma, mert ha 2-4g a cucc az óránként 10-20g. Az elég hulladék.

Fenrir
Én arcane crystal-t farmoltam régen a kora reggeli órákban azshara-ban. 1-2 nap alatt max. 2 óra farmolással legalább 10 db kiesik ami minimum 400 aranyért eladható. így vettem meg annó az AV farkasomat is 640-ért.

Yah AV-ra visszaterve..nem repufarmrol beszeltem, mert az mint irtam is AV-n eleg easy.Peldaul 1 nap alatt is osszehozhato, ha raalsz..csinald meg az osszes AV questet pld.
Alant leirtam, miert van az allynak tobb eselye a nyeresre. En Bloodscalpon nyomom igy errol tudtam erdemben nyilatkozni, nem tudom en sem, hogy melyik battlegroupban vagy, de az altalad leirtak alapjan eleg lightos lehet az ally osszetetele - leven vagy premaddel lehet oket megverni, vagy ha lamak.

A penzfarmmal kapcsban johetnenek meg javaslatok.Engem mondjuk erdekelnenek hasznalhato lvl60 otletek is.Nem ilyen jellegu dolgok, hogy tyrs handen olok amig ki nem dobnak egy world drop epicet..vagy hasonlok..sot foleg nem is AH-val kapcsolatos dolgok, hanem inkabb vendoros(ertsd. akarhanyszor ismetelheto) modszerek.
Hogy egy peldat is irjak.Stealth classal bemenni arena utani bossra(pyromancer) es lesolozni a 2 addal egyutt..dropja vendornak eladhato 2-4 g korul..es kb 5 perc egy run. -> ~48g / ora (dobhat meg fiery enchant receptet is ami szervertol fuggoen akar meg dobhat is a gold/ora aranyon)
"AV leech -> a horda ha egy picit is ertelmes jatekosok vannak allyba veszit (ezt most nem fejtegetem ha nem ertesz av-hoz, hogy miert akkor inkabb maradj is csendbe), ha pedig lattam gyozelemre eselyt akkor pedig en is mentem a tobbiekkel ahogy irtam is."

azt nemtom melyik battlegroup-ba vagy, de a neptulon-osban nekem asszem 3 délutánnyi av-zéssel lett meg az exalted (mármint összeszámolva kb. 3 délutánnyi idõt vett igénybe.)
viszont itt meglepõen kevés vesztes AV-ben voltam.
általában csak azokat buktuk, ahol a sok nyomorék úgy kezdte, hogy: BELINDA 1ST, aztán a hülyegyerekek másik fele meghallgatott is rájuk, leszálltak a paciról belindánál, ott az alli szétverte õket, közben befoglalták Frostwolf GY-t (itt a horda még mindig belindázni próbált), aztán innentõl meg bukó volt.

ahol kicsit is értelmesebb hordás banda keveredett be AV-ott, ott leugatták a belindázókat, grp 1-2 ment védeni, a többiek meg berush-olták stormpike gy-t.
innentõl meg kb. azon múlott a dolog, hogy kinek volt jobb a defense, s ki tudta tovább hátráltatni a másikat...

szal' "nálunk" olyan 30-70%-ban nyeri horda AV-t.

Nekem meg nem adod be hogy 80 óra alatt összehozol 100 aranyat + mountot + 40-es szintet (napi 4 óra hetente 5-ször)... fõleg nem feral dr00d-al 😄"

nos, a kis warlock-om perpillanat lvl 24-es, 23 óra played-del, és 25g-vel a táskájában...
kérsz screenshot-ot?

szerintem 80 óra played-del simán meglesz a 40, de lehet, hogy még több is -.-

l2lvlup dude :F

Friczy
vagy marad a www.veszekgoldotolcson.com/hovatuntazaccountom

"Én arra gondoltam, hogy 0.day: 1. szintû kari
3.-4. hét: 100g, mount, 40~ körüli lvl."

hát ha szerinted pappal és warri-val nehezebb 40-re összevakarni a 100g-t, mint hunter-rel, akkor az nem a kaszt hibája...
hunterrel lehet nonstop farmolni, de megsúgom, hogy ezt lehet pappal is, bár lehet, hogy kicsit lassabban, s ez warrior-ra is igaz (bár ennél sokat számit, hogy mit lóbál a kezébe, ha jól tudom - rég volt már melee kasztom).

szóval pénzt csinálni minden kaszttal lehet, csak tudni kell, hogy mit érdemes farmolni/quest-elni, mit érdemes berakni AH-ba, meg mi az, ami vendortrash...

Fenrir
Van itt dw-s warrior?

Friczy
Zaniah-al vitatkozni -400 bölcsesség pont..

capaszabi
mi? a tabard? <#nevetes1>

Fenrir
Azt már szeretem, bõvül akkor az armorsmith gyûjteményem.

Davidus
a betaban meg az😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
tanulható

V9ykn8_TZL0

Fenrir
A plan drop only vagy tanulható?

Davidus
BS cuccok
és a legszebb az egészben az hogy ezekhez minden alapanyag raid instán kívül gyûjthetõ. nyilván nem 2 perc lesz de legalább meglesz casual blekszmissznek az epic quest😛

V9ykn8_TZL0

s0n1c
wildheart ftw, azóta se sikerült szebb(/druidásabb) setet kialakítani a deveknek, talán dreamwalker még ami jól kinézõ, de az meg nekem nagyon futurisztikus, azt a pink tabardot a kép erejéig levehetted volna 😛
Lynx_TWL
éberség:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Botond
Neptulonon hosszabbított karbantartás ismét. -.- Ma is nyugodtan melózik estig. -.-
The Garrett
cg ^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Davidus
Level 65
1571 ap
27.93% Crit

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

Leírom megint 😊 Össze lehet válogatni másképp is, szerintem meg lehet csinálni hogy a statok megyegezzenek vagy nagyon közeliek legyenek. A beleölt energiáról és pénzrõl meg inkább ne beszéljünk. 😊 Az armor meg a heal proc amúgyis bohócság.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

<#hehe>

Davidus
+200 bölcsesség pont gained

V9ykn8_TZL0

Davidus
amugy meg az igazság az hogy dungeon set2böl a 4 epixet kell megtartani mert azok imbák és mellé meg lehet válogatni ilyen random cuccokat mert tény hogy a D2 kékeknél van jobb instance drop kék.

V9ykn8_TZL0

Davidus
nem is! azt diszkvalifikálom mert nem instance drop

V9ykn8_TZL0