World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért szürke? mert menõ!
miért 1,3 speed?
overpower
overpower
overpower
overpower
overpower
rogue dies
V9ykn8_TZL0
1. Offhandbe nem a legalkalmasabb olyan fegyó aminek nincs stat-ja csak valami proc.
2. Hány rugó álmodozott róla? 😮
3. Így hogy elvitted, magának a guildnek a fejlõdését is visszafogtad kicsit mert nyilván egy rugó jobban kihasználja.
Ettõl függetlenül nem rossz fegyó, nem tudom hol jártok már de én lehet inkább egy ZG Offhand swordre gyúrtam volna rá 😊 Vagy Doom's Edge BWL stb.
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
keep walking... www.artum-inferniti.net
Attol, hogy te nem latod ennek a hasznossagad, meg igenis van neki.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Bár én már úgy vagyok vele, hogy igaza van csak hagyja abba máá'!
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
a 48g/orat nem irl ora szerint erti hanem ha ugy tetszik /played szerint azaz ingame 1 orara jon ki ennyi. Hogy ezt az 1 orat irl 3 ora 3 nap v 3 het alatt tolja le reszletekben az teljesen lenyegtelen. Ilyen szempontbol az 5 reset/ora cap nem jatszik szerepet.
Nekem ez a kedvenc balance druidos BC videom..ebbe ugy nagyjabol mindenfele dolog van, a csako is viszonylag skilles. (ha jol emlexem 5-7 perc kornyeken vannak ilyen 2-3 shotos killjei)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Pyromancer runrol beszéltél, és a kapcsán számoltad ki, nem azt írtad, hogy pyro-run, majd "egyéb tevékenység 35 percig" ;] (no offense, csak be kellene látnod, hogy picit sántít így, pár politikai körökben tuti üdvözölnék ezt a fajta számolást ;])
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
shadowstep
lock fear(INSTANT WTF)
mindflay
ice lance
spell reflect
crusader strike
stormstrike
BUFF DRUID!
V9ykn8_TZL0
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
Csakhogy a matek itt nem igazan hasznalhato. Jo lenne, de sajat magadat cafolod. Csak 5szor mehetsz le. Ezert egy ora alatt csak 5 runnal szamolj. Ugy nem fog kijonni. Hiaba is mond mast a matek, a gyakorlat nem fogja igazolni. A te elmeleted akkor lenne helytallo, ha nem lenne az orankenti 5 run megkotes a Blizz reszerol.
Vagyis 1 run 5 perc 4g (szerencsed van a loottal, tegyuk fel).
5 run 25 perc 20g..... es nincs tovabb, ennyi az egesz orai termes. A matek kapcsan szamolj tovabb, ha mar erolteted a matekot. Vedd be a kepletbe a kovetkezo 5 runt is, 25 perc alatt, 0 goldert (ezek fiktiv runok, mert nem fogsz lemenni a "megkotes" miatt, de a kepletben szerepelni kell, a "megkotes" miatt)
Sajnáljuk a lockokat vagy mittomén. Csak ne legyen benne átlagszámítás ésatöbbi.. <#wilting>#wilting>
Hiába jön ki neked matematikailag a 48g/óra, ha ezt játéktechnikai okok miatt nem tudod realizálni, vagyis ezzel a módszerrel csak 20g-t tudsz összeszedni óránként...
Azt irtam, hogy egy ora alatt atlag ~48g keresheto ezzel.Nem vagyok mazohista egyebkent sem, hogy 1 oraban 12 runt csinaljak.
Ergo akkor most mi is a no comment?
kár szépíteni a számtani közepeddel, akkor sem fogsz IRL 1 óra alatt lemenni csak 5-ször.
Komolyan ennyire retardalt emberek vannak itt?
Neked is javaslom az atlag szamitast..tudod alapveto matematikai fogalom(alant el is olvashatod)
Ha 5 run 25 perc..egy run 2-4g..akkor az atlag 24-48g/ora.
De hatha kozelebb all hozzad az autozas..egy kocsi 48km-el halad 25 percig akkor az atlag sebessege 48 km/h..es nem 20km/h.
neked biztos meg fogja engedni a Blizz, hogy lemenj 25 percenként, mert a számtani közép így meg úgy. PFFF 😄DDD
Igy utolag visszagondolva lehet, hogy nem a legtesthezallobb fegyver meg DW warrinak sem, de gyors, offhandbe jol generalja a rage-et es az elozo fegyveremnel jobb DPS-e volt nem kevessel es azota is nagy sikerrel hasznalom. Meg hat ha 1x DKP rendszer van, akkor hasznalja az ember, azert van. 😊
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
továbbá annyi hülyeséget összehordtál itt, hogy hujajj.
Ettol fuggetlenul nem tudom mit tudtal meg rolam..mert kurvara nem vagy kivancsi arra, hogy en ezt barmikor meg is merem mutatni, meg is csinalom elotted szivesen..ehhez kepest te csak ennyit tudsz felhozni, hogy szted nem igy van. Ebbol barki levonhatja a tanusagot, szvsz bizonyitekok(bizonyitasra valo hajlandosag), szamok az en oldalamon...te oldaladon meg csak nehany betu es matematikai, nyelvtani helytelensegek vannak.
Aztán majd jönnek a következõ dupla szintek train költsége, és mindjárt elmegy az a 25g ;]
Amennyiben 1 ora alatt 5 perces runokat szamolsz akkor az 12. Az egy dolog, hogy 5 insta reset lehet / ora, de attol meg ugyanugy 5 perc egy run, nem fogsz ottallni a fennmarado idoben te pocs.Ettol meg az atlag 1 ora alatt igenis 24-48g lesz. Kicsit nezz utanna a magyarnyelvi ismereteidnek.
De ha ugy jobban tetszik 5 runt tudsz menni 25 perc alatt...akkor is 24-48g / ora atlag jon ki..ugye milyen erdemes a matematika te kissrac.
majdnem leesetem a székrõl én is, mikor kiderült, hogy ki vitte a perdi-t 😄DD
Sok mindent megtudtunk róla 2 nap alatt, én személy szerint inkább sajnálom azért amilyen. Biztos van sok problémája emiatt.. 😊
(Erre pls már tényleg ne válaszolj, ne égesd tovább magad mert egyre idegesebb leszel! Akkor ugye egyre nagyobb baromságokat írsz! Köszi)
hát sajnos az a light-os összetételû alli wsg-n és ab-n szarrá veri a hordát, az esetek 70%-ában még pug vs. pug-ban is -.-
av az, amit 70%-ban a horda nyer, ha a sokkisbunkó nem megy belindázni az elején.
amúgy 5-ös battlegroup amibe a nepa is van, ha jól tudom...