World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
+150 hp a bohóc ruhára mert az allakhazamos képen nincs stat a gatyán😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
heroism 4,5% crit
zaniah's clownsuit* 6,5% crit

heroism 150 stamina
zaniah's clownsuit 108 stamina

heroism 316 AP
zaniah's clownsuit 164 AP

heroism 2% hit
zaniah's clownsuit 3% hit

+1 hit
+2 crit

VS

420 HP
152 AP
Chance on melee attack to heal you for 88 to 132.
+600 armor(200 setbonusz)

*clownsuit= #91484 hsz😄

V9ykn8_TZL0

gratz =)

Lynx_TWL
õ melyik része van ingyen pl a robe of archmagenek? a recept aminek pont hozzád kell kerülnie mivel bopos ugye, vagy esetleg a 40 essence?

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
bohóc?😄 öregem a random összeválogatott cuccoktól nézel ki úgy mint egy bohóc, rózsaszín kesztû, kék cipõ, piros nadrág, zöld köpeny stb. a setek színe legalább egységes.

๏̯͡๏﴿

Battlegear of Heroism:

Stamina: 150
Strength: 138
Agility: 50
Armor: 3887

2 pieces: +8 All Resistances.
4 pieces: Chance on melee attack to heal you for 88 to 132.
6 pieces: +40 Attack Power.
8 pieces: +200 Armor.

+15 Defense
+2% Critical strike
+2% Chance to hit

Namost mivel én DPS warrior vagyok / voltam mindig is, nem töltöm az idõt a tank gear linkelgetésével. Már alapból ha megfigyeled ez a set egy ilyen DPS és Tank wannabe de igazából egyikre sem jó annyira hogy megérje összeszedni.

Amit én így hirtelen összeraktam:

Head: Helm of the Executioner
Shoulder: Slamshot Shoulders
Chest: Savage Gladiator Chain
Wrist: Vambraces of the Sadist
Hands: Reiver Claws
Waist: Brigam Girdle
Legs: Abyssal Plate Legplates of Striking
Feet: Ribsteel Footguards

Stamina: 20+21+13+7+15+16+15+17 = 124
Strength: 14+0+13+6+9+15+15+10 = 82
Agility: 14+15+10 = 39
Armor: 534+470+369+270+398+369+566+438 = 3414

+3 Chance to hit
+5 Critical strike
+20 Attack Power

Namost összesen 100 Attack Powerrel és 260 HP-val kevesebb az én buildem viszont +1 hit és +3 crit ami nem teljesen elhanyagolható, nyilván talent/ízlés/dropfüggõen lehet csiszolni akármelyiken, van még drop bõven. Egyik cucc sem igényel pvp rangot, reputationt, vagy 10 fõtõl nagyobb raidet. Személy szerint én inkább Rank8 pvp gearre gyúrnék. És most nem azon van a hangsúly hogy amit én nyomattam sokkal jobb lenne, lehet éppenhogy csak jobb, viszont nem annyi munka/pénz hogy magáért a statért megérje. Mint említettem nálam a kinézet abszolút kizáró ok.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

RatBaG
4 Horsemen down by Decurse <#taps>

Per Aspera Ad Inferi.

Davidus
jó ilyen 1000 runbol 1x esik cucc nem ér😄

V9ykn8_TZL0

http://www.thottbot.com/?qu=9001 vs
http://www.thottbot.com/?i=23875 , http://www.thottbot.com/?i=26850 , http://www.thottbot.com/?i=8129

persze lehet mondani hogy statben sehol nincsenek de statokal én nem nagyon törödötem a mágusommal mert a statom senkit nem öl meg 😉
lehet mondani hogy ebböl az epik ritka. igaz de full ingyen van!
ha stat kell irány pvp és a kék pvpsetet ki lehet farmolni.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Davidus
ja

V9ykn8_TZL0

Warriorhoz jó lesz?

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Davidus
linkeld be nekem azokat az 5 fõs kékeket amik jobbak mint a dungeon2 set

V9ykn8_TZL0

Botond
legalábbis a terv még ez volt 1 hónapja, amikor blue mondta... de úgy látszik azóta ez megváltozott lévén h draeneinek is fear ward lesz alap ability..

Botond
AZ a fázis még csak most jön,egyenlõre 6db van meg az utolsó 2 drab upgradejébe most kezdtem. Pénzt nem számoltam talán 5-600. Idõben nem volt sok. De jópofa dolog. Mondjuk alap szet kifarmolása fárasztó. Még kell a chest abból. -.- Most járok a 3 kings of flame küldinél. Ez után jönnek az igazi idézõs küldik.
fun fight sztem nagyon

anti hero

Na igen de maga a tudat hogy úgy nézek ki a szetben mint egy bohóc. Eh. Amúgy ha már itt a végén jársz, összesen mennyi pénzbe/idõbe fájt, és az UBRS summon boss tényleg nagyon kemény?

Botond
Az élmény megfizethetetlen,minden másra ott a mastercard. -.-
MrStokes
Ez elszomorito :/

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Sima 5fõs instakékekbõl jobban, olcsóbban fel lehet szerelkezni mint T0.5, de mindez nem érdekelne ha legalább jól néznének ki, de szerintem az összese T0,5 szet undorító.

Botond
BRD aréna nudli volt. Elsõre megvágtuk õket csúnyán. Megjelent egy láda és volt benne egy 40.0dps 5str 12agi 1.5spd fist weapon. Most jön a végsõ hajrá. -.-
Lynx_TWL
vannak jobb kékek persze, csak nem összeszedhetõk az 5 fõs instákon kívül.
zgben pl nagyon fasza kékek vannak csak oda már nem elég 5 fõ

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

(SZERINTEM)maga a kontent biztos sorakoztato, ami nekem nemtetszett az 2 dolog; 1. irto sokba kerul 2. kicsit kidolgozhattak volna a set bonusokat 2b. sztem egy kulonbozo kekekbol osszerakott setbol jobb cuccot lehet kihozni mint egyes t0.5bol

mondjuk az elejet es a veget csinaltam, a vartalak vagy wyrmtalak vagykiafaszom sztem egy tok poenos 10fos boss 😄

anti hero

(SZERINTEM)maga a kontent biztos sorakoztato, ami nekem nemtetszett az 2 dolog; 1. irto sokba kerul 2. kicsit kidolgozhattak volna a set bonusokat 2b. sztem egy kulonbozo kekekbol osszerakott setbol jobb cuccot lehet kihozni mint egyes t0.5bol

mondjuk az elejet es a veget csinaltam, a vartalak vagy wyrmtalak vagykiafaszom sztem egy tok poenos 10fos boss 😄

anti hero

Botond
45ös baron a küzdõs,most megyünk BRD arénába summonolni,majd utána referálok.
MrStokes
Kek-Zold cukkokkal operalo partival mennyire nehezek a T0.5-os kuldikhez kapcsolodo "uj" bossok?

Sok lvl 60-on eltengetett ido utan vegre kezdtem egy altot, amit vegre ugy erzem sikerul feltolnom 60-ra. Igaz, meg kicsit messze vagyok a T0.5-tol, de azert erdekelne kinek mi a velemenye, mert meg ezt a fajta content-et nem volt szerencsem megismerni, meg tavolrol sem. ^_^

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Botond
Eddig 5 darab van. :-) Meg 9 lbs. :-D
Botond
Nekem sem lesz vége,csak lezárul egy szakasz,és kezdõdik az utolsó etap.
PiszkosFred
Ja ertem. Szoval neked lesz vege (kesz) ;] Hirtelen azt hittem, hogy globalisan megszunik a t0.5 upgrade, es a biztonsag kedveert kerdeztem ra. Thx.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Botond
Meglesza cipõ,akkor bevonulok orgriba és leadom a cipõt,vállast,nadrágot és kapok 3 feralheartot.
fear wardot kap minden priest. -.-

Friczy
<#eljen>

keep walking... www.artum-inferniti.net

Count Adyn
<#eplus2>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

picket
Nerf plx! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

s0n1c
"Ommra elhintett egy apróságot a fear-rel kapcsolatban az EU fórumban: azt ugye már tudtuk, hogy a Burning Crusade megjelenésével a fear hatások szerepe jelentõsen csökken majd, azonban az új információ, hogy mind a Horda, mind a Szövetség kapni fog új képességeket a Félelem ellen. Hmm… bajt szimatolok, halk warlock-vinnyogás neszeit hozza a szél…"

ahhhhahahahahahhhahahahahahahaaa <#mf2>

TDC Geronimo
Eye of the storm bg mage szemszögbõl

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sziasztok...valaki tudna segiteni?
Jo Paladin Talent kéne..amellyel érvényesülni tok PvP ben és Instákba egyaránt...
Segitséget elöre is köszönöm

Friczy
Az egyetlen amitõl még tartunk, és maximálisan odafigyel mindenki. Nefa nem kap ekkora figyelmet 😊

keep walking... www.artum-inferniti.net

Mi anno 50+ próba után tudtuk csak meg ölni. Kitartás 😊
ÉS még most is van, hogy csak 2. alkalomra megy le. Ez ilyen.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Igen az, bar igen ritkan lattam eddig, hogy barki is csinalta volna, mert a sok chargeolo kecske meg a torony es a stable mellett allo sok kis npc mellett aldogalo emberke miatt eleg necces tud lenni, szinten kell hozza az osszetartas. No meg a helybol adodoan egyszerre fog jonni a zaszlos osztag es kozbe mindket torony fog loni rad. Ez inkabb premade group eseten bejovos taktik, ahol ninjazzak kozbe a tornyokat a rugok.
Ezert igyekeztem olyan tanacsokat adni, amit elsore is megtehet barki.(horgaszas - ja elfelejtettem meg ezzel kapcsolatban, hogy stonetalon mountainben van egy to, aminek a partjan 3-4 orveny szokott respawnolni folyamatosa, ezekben konnyu ladakat fogni 1-2gs itemek is lehetnek benne akar, ezenkivul pedig a firefin snapperek itt esnek talan a legjobban)
PiszkosFred
hogy érted hogy vége az upgrade hullámnak?

capaszabi
hmm az "átugrunk hegyrõl" az északi bunkerbe exploit, amit a horda alkalmaz nem ez-mode?

PiszkosFred
De mindenki elfelejti az alapfelallast: adott egy uj jatekos, aki most csoppent bele a vilagba, es o kert tanacsot, hogy milyen kaszttal kezdje el az ismerkedest. Ezt is vegyetek figyelembe. Mert mas elso karakterrel csinalni a dolgokat, mint huszadik 60ast felhuzni, csukott szemmel kattingatva, es fejbol vagva a dolgokat, mit erdemes es mit nem erdemes megcsinalni, mit erdemes farmolni, es hol, stb. Ez volt a kiindulas, nem az, hogy sokadik altnak adjuk tippeket. Ez is jo, de felesleges, mindenki tudja mit merre hogy erdemes.

"Elég vicces vagy, tudod-e." "Nem konkrétan rólad beszéltem hanem egyáltalán a hordáról"
Valahogy a ketto kozti ellentmondast nem latod? Mert nekem nagyon is ugy tunik, hogy nekem cimezted..
Ez egy forum, ahol leirjuk a wow dolgait tudtommal..igy beszeltunk errol is.Bar egyre inkabb ugytunik nekem, hogy nem sokan vagyunk emellett,sokan inkabb azt elvezik ha kiforgathatjak a masik szavait es frocsoghetnek jokat.
Egyebkent egyetlen egy hozzaszolasomba sem sirtam meg semmi miatt..nem szokasom ez, inkabb probalom kihasznalni az eros oldalat a karaktereimnek es a frakciomnak, nem pedig a gyengesegei miatt sirni..mindket oldalon van eros es gyenge pont, ez a balance resze, akar tetszik akar nem.
Ha pedig a siras ellen akarsz irni akkor ne nekem cimezd, mert mar unom kisse a kiforgatott mondatokat es a felesleges irogatasokat amiket nekem cimeznek.
- valóban, a horda a hídig rohanhat, utána kicsit lassítania kell a hídnál amit többnyire nem védenek. Várnia csak a temetõ 'átfordulására' célszerû, de ha az útba esõ temetõt már elfoglalta akkor arra se kell annyit várni (már szakítottak így ketté raidet, beállt a középsõ temetõ mellé 10 hordás, semmi esély nem volt átmenni rajtuk a fél raiddel, mert út másfele nem vezet)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

TDC Geronimo
Mi is hiányzik?... jaa!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nem konkrétan rólad beszéltem hanem egyáltalán a hordáról, meg más fórumokról, de a tény hogy van képed megemlíteni hogy allinak több esélye van már önmagában siralmas a régi AV-k esélytelensége után.

Az utolsó sorra pedig csak: <#wilting> <#lama>

Megis milyen sirasrol beszelsz?
Feljott a tema, hogy AV ally oldalon konnyebb..leirtam miert. Ennyi tortent.Egy kurva hozzaszolasomba nem irtam, hogy ez gondot jelent mert nem erdekel..igy is a legkonyebb az av exalted az osszes repu farm kozul.

Tanulj mar meg olvasni bassza meg a kurva isten mostmar!
"mivel a terep adottsagai meg mindig az ally malmara hajtjak a vizet"

Elég vicces vagy, tudod-e. Kb 50000 éve használ különbözõ terrain exploitokat a horda és mindez nagymértékben segítette a nyerésüket, most hogy 2 hónapja kicsit több esélye van allinak má egybõl megy a sírás?