World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
egy karitranszfert lehet megér 😊
nekem miotan elloptak az accot es visszakaptam volt rajta 4 uj kari 2-2 francia servern a hyjalon es a kael thas -on

lvl3-lvl7 karik 300as mininggal
es olyan 300+thorium bar, 10+ arcane crystal, azerotina diamondok large opalok kutyafaszom van rajtuk, jo mi 😄

anti hero

ez lett volna:

tört server? :p

QuippeR
nem látom, mert bandwidth exceeded...

gondolom nem ez a kép <#beka3>

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

ennél a T4 warrior set 100.000x jobban néz ki...

Davidus
arra rakja rá amire akarja. elvileg ezen se lehetne mert csak lvl60 a kari a set meg lvl70😛

V9ykn8_TZL0

jah, milyen fa**ság már, hogy nem költheti el azt a dkp-t, amiért megdolgozott, arra amire szeretné? ^^

felháborító!

utána meg persze megy a /spit a többiektõl meg a fikázás, mert õk nem akartak érte annyi dkp-t adni...
pedig megtehették volna...
csak sajnálták rá...
de persze utána még mindig mehet a /spit, meg utálhatjuk is õt, meg lehet hivatkozni olyan baromságokra, hogy "mer' nem szolgálja a guild érdekeit", lol...

most õszintén, ne mondja már nekem senki, hogy egy UTB-n múlik az, hogy leverik-e a köv. boss-t vagy sem - pláne úgy, hogy olyan kaszthoz került, aki használni is tudja, max áttálentezik ^^

na az ilyen felfogástól okádni tudnék...

megdolgozott a dkp-iért? igen vagy nem? akkor meg had költse már el arra, ami neki szimpatikus.
kell másnak is a cucc?
nem gond.
adjon érte több dkp-t.
nincs neki annyi?
ejnye.
akkor max. kivárja a sorát, vagy többet jár instázni, hogy több dkp-ja legyen és akkor nem fog sirni, hanem õ viszi a következõt majd.

ennyi, itt a mese vége :X

Akkor te szerecsés vagy, mert kaptál 3 karit. Nálunk épp most tûnt el az egyik Gnome mágusunk, lehet feltörték az õ acc-ját is, mert nincs se guild ablakban sem máshol<#wilting>

értem én, hogy lock vállas, de mit keres egy Warrior-on?<#fejvakaras>
Amúgy nagyon durván néz ki.

Squasha
Úgy két napja visszatért a serverlistámba a Kor'gall server. Ez aztért tünt fel, mert ugyan sosem volt rajta karakterem, ellenben most van rajta 3! Gondoltam valaki feltörte, belépett az accal, de többi karihoz hozzá sem nyultak, be sem léptek velük. Volt valami server reset, mert a hivatalos forumon semmi ilyet nem találtam?

lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)

Davidus

V9ykn8_TZL0

Botond
Sose tudni mikor jön ez még jól. ;-)
amennyire én tudom, a huntert álatalában nem szokták ütni, max a petjét, azt viszont tudja gyógyítani. ha mégis õt ütik, akkor meg fd, vagy amit MrStokes is említett: szólsz mindenkinek hogy pillanatra stop, és addig bandage...

hát, azért még mindig javuló tendenciát mutat a dolog... emlékezzünk csak vissza a játék elejére:
volt a plate sisakból a szarvas dizájn, ezen belül is a kék, piros, sárga
a lionheart helm ma is örzi emlékét... most majd bc-vel szépen kifutnak ezek a dolgok is...

capaszabi
ha nem megy a heal hunterrel, használd a spirit healert....<#nezze>
vagy reroll healer class...<#wilting>

capaszabi
a valor kesztyüt is sikeresen recycle-zték.

hihetetlen hogy képtelenek csinálni/lopni egy értelmes designt, akár warrhammerbõl/dndbõl, valamelyik TCGbõl bárhonnan

SIRALMAS ! <#falbav><#unalmas><#unalmas><#unalmas><#falbav>

Lynx_TWL
fenomenális, zsiletpenge visszatér és hozza a felheart sisak kisöccsét is

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

MrStokes
Igazan orulok neki. 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

PiszkosFred
Koszi az infot, sokra nem megyek vele, de legalabb ezt is tudom. Igaz, nem erint. ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

kiváncsi vagyok honnan lett meg a model file :p
lehet nem voltam elég figyelmes a múltkor ~

Laky
<#merges2>
ez eddig a best!

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Saccard
Nagyon köszi! Nagyon nagy hasznomra vált!<#worship>

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Davidus
anyád😮

V9ykn8_TZL0

Sugam
xC

MrStokes
<#wow1><#szeret><#taps>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Feign Death + Freezing trap, aztan bandage 😊

MrStokes
Akkor diohejban az enchantingrol:

Disenchant - adott magikus (zold, kek, lila, narancssarga(!)) targyakbol tudod kinyerni a magikus essenciat. Addig nem erdemes semmilyen targyat enchant-olni, amig a disenchant-olas noveli az enchanting skill-edet. Ez a kepesseg szolgaltatja az enhcanting mesterseghez szukseges alapanyagokat.

Enchant-olassal megbuvolt targy megtartja a feltett enchant-ot, amig egy masikkal le nem csereled (, ill. van meg par egyeb dolog is ami leszedi, mint pl. a fegyvereken a weapon chain, a pancolok az armor kit). Ez ugye azt jelenti, hogy egy enchant-ot barmikor felul irhatsz egy ujabbal.

Vizualitas szempontjabol: a fegyverekre teheto enchant-ok a fegyvereket kulonbozo szinu ragyogo szinekkel vertezik fel.

Bizonyos allomasai vannak az enchant-nak, amiket az enchant-olashoz hasznalatos kulonbozo rod-ok femjeleznek. Ahogy fejlodik az enchanting skilled, ujabb es ujabb rod-ok fognak kelleni az uj es magasabb szintu enchant-okhoz. A rod az enchanting mukaeszkoze, mint a kovacsnak a kalapacs, a banyasznak a csakany, stb.

Alapvetoen az enchanting lvl 60-ig nem annyira kifizetodo, inkabb veszteseges, mert a tobbi jatekos foleg a magas szintu enchant-okat keresi. Sok penzt kell beleolni es inkabb lvl 60-on nyereseges. Ha kello idot aldozol a receptek megszerzesere, akkor nagyon jo penzkereseti lehetosegnek szamit. Altalaban elso karakternek nem szoktak ajanlani.

Mivel az enchanting alapanyagai csak magikus targyakbol beszerezhetoek (vagy kereskedelem utjan), ezert a skill novelesehez jo modszer a tailoring (szabaszat >_<😉 mesterseg felvetele tarskent.
Menet kozben minden humanoid tipusu ellenfelbol esnek ruhadarabok, amikbol a talioringgal magikus ruhanemuk keszithetoek. Ezeket disenchantolva nyerhetjuk a az enchanting alapanyagait.

Remelem hasznodra valik ez a kis szosszenet.

tigeroo
hunternek nincs valami jó heal trükkje vagy valami? akció közben...(druida/sámli multammal khmm...szar dolog hogy nem tudok normálisan gyógyítani magamon) a first aid téleg ilyen szar vagy ha feljebb megy a skillem jobb lesz? (most 30-as) szal ha channelem a 1st aidet alrébbmegyek megütnek stb megtörik a channeling..akkor mia jó égre jó ha harc közben nemtom használni?? elszaladni meg ciki..manám meg van😄
Saccard
Kössz. Bár ahogy nézem, igencsak használatba fogja venni azt a minimális angoltudásomat<#awink>.

http://www.wow-europe.com/en/info/professions/enchanting.html

Saccard
Hi all! Bocsánat, hogy megtöröm a fórumot ezzel, de nekem el tudná valaki mondani, pontosan, hogy is megy az enchant? Igazából az érdekelne, mi az a disenchant, és hogy hosszabbtávom látványos is lesz ha megbûvölök, egy tárgyat (mondjuk, kicsit jobban izgat, hogy sok pluszt adjon a fegyverhez...)? Aztán mindig olyan drága lesz az alapanyag az enchantoláshoz, mint elõször?(A csuklószorítót amugy sikerült megbüvölnöm, asszem az az elsõ...) Elõre is kössz!

Lynx_TWL
öregem nem tudod kivel beszélsz:p L tüdüdüdüdüdüdüdü Lynxman!

Botond
Tök jó,de mivel az #91543-as után is gondolkodott óránként 5 instánál többen,gondoltam segítek neki eloszlatni a kétségeit.
TDC Geronimo
gmotd átírásért még számolunk -_-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lynx_TWL
ki a franc maga újonc!?

Count Adyn
adj neki botond!<#hehe><#violent>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ajanlom figyelmedbe a #91584 illetve #91543 hsz-eket.
Botond
Óránként maximum 5 instancébe mehetsz be. Welcome to 1.12. -.-
Friczy
Ahskandi = hunterweapon! <#nyes>

keep walking... www.artum-inferniti.net

Plusz akinek van egy nemolyanrossz epic staffja is gyak. ingyen, mert nyilván más class nem szerezheti meg.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Joe004
Igen ezek undorító dolgok... UTB-t hamarabb adtam volna palának mint félig protos warrinak! Hunterek + no comment, szerencsétlen rogue, warri szenved a Brutalityért erre elviszi elõle 1 ranged class aki csak a stat miatt használja...

Na igen és az sem utolsó szempont hogy offhand DPS talenttel is csak max 62,5%-át fogja elérni 😊

Amúgy nálunk is ez van nagyjából (sajnos), minden Brutality Blade-t hunterek visznek csak mert több DKPjuk van, sõt, ami elég durva, a legelsõ Untamed Blade-t egy 6/8 T1-es warrior vitte akinek 31/0/20 buildje van/volt. Ezek után.... Igen a kedvenc fegyóm az UTB, nem is érdekelne ha más vinné amennyiben ez segíti a klán fejlõdését, de ez aligha.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

chromaggus-nál próbálkoztunk akkoriban...
én még emléxem rá 😊)

MrStokes
Jelenleg sehol nem all a klan, mivel mar feloszlott.

Ha jol emlekszem, amikor vittem a Perdit, akkor meg nem tartott a klan Nefanal, Cromaggusnal maximum, de lehet hogy meg ott sem, csak a sarkanyoknal. Akkor emlekszem elotte megneztem, hogy az elerheto fegyok kozul melyik johetne szamitasba es a Perdi is koztuk volt.

Ha jol tudom 1 vagy 2 rugonak kellett volna, de gyakorlatilag 500-600 DKP korul vittem, szoval nem volt olcso.

A Doom's Edge-et neztem mar akkor is, de kozel 7 DPS-sel kisebb es akkor ugy gondoltam, hogy az tul sok. Ma mar kicsit maskent latom a dolgot, a DE-n ott vannak azert a statok, a perdi proc-ja meg nem egy nagy was ist das.

Amikor elvittem, eleg nagy port kavart a rugok kozott. De akkor konyorgom, a rugo officer miert nem vetozta meg a dolgot es akkor nem engedtek volna elvinni. Szal erdekes dolgok ezek.

Egyes klanokban barki vihet barmit, mashol megtiltanak bizonyos klasszoknak bizonyos dolgokat es van ahol nem tiltjak meg, de ha elviszed, leharapjak a fejedet.

szintén ugyaninnen 😄DDDDD

sok pihentagyú 😄D

Azért ez az overpower dolog sem fenékig tejfel 😊 Fõleg nem DW-vel. Tegyük fel marhajó fegyód van, marhajó gearrel szerintem overpower akkor sem fogja nagyon meghaladni az 1000-et. Már a rank10 gear is több mint 4000 hp-val van szerelve. <#sniffles>