World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lvl3-lvl7 karik 300as mininggal
es olyan 300+thorium bar, 10+ arcane crystal, azerotina diamondok large opalok kutyafaszom van rajtuk, jo mi 😄
anti hero

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
V9ykn8_TZL0
felháborító!
utána meg persze megy a /spit a többiektõl meg a fikázás, mert õk nem akartak érte annyi dkp-t adni...
pedig megtehették volna...
csak sajnálták rá...
de persze utána még mindig mehet a /spit, meg utálhatjuk is õt, meg lehet hivatkozni olyan baromságokra, hogy "mer' nem szolgálja a guild érdekeit", lol...
most õszintén, ne mondja már nekem senki, hogy egy UTB-n múlik az, hogy leverik-e a köv. boss-t vagy sem - pláne úgy, hogy olyan kaszthoz került, aki használni is tudja, max áttálentezik ^^
na az ilyen felfogástól okádni tudnék...
megdolgozott a dkp-iért? igen vagy nem? akkor meg had költse már el arra, ami neki szimpatikus.
kell másnak is a cucc?
nem gond.
adjon érte több dkp-t.
nincs neki annyi?
ejnye.
akkor max. kivárja a sorát, vagy többet jár instázni, hogy több dkp-ja legyen és akkor nem fog sirni, hanem õ viszi a következõt majd.
ennyi, itt a mese vége :X
Amúgy nagyon durván néz ki.
lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)
V9ykn8_TZL0
volt a plate sisakból a szarvas dizájn, ezen belül is a kék, piros, sárga
a lionheart helm ma is örzi emlékét... most majd bc-vel szépen kifutnak ezek a dolgok is...
vagy reroll healer class...<#wilting>#wilting>
hihetetlen hogy képtelenek csinálni/lopni egy értelmes designt, akár warrhammerbõl/dndbõl, valamelyik TCGbõl bárhonnan
SIRALMAS ! <#falbav>#falbav><#unalmas>#unalmas><#unalmas>#unalmas><#unalmas>#unalmas><#falbav>#falbav>
๏̯͡๏﴿
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
lehet nem voltam elég figyelmes a múltkor ~
ez eddig a best!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Disenchant - adott magikus (zold, kek, lila, narancssarga(!)) targyakbol tudod kinyerni a magikus essenciat. Addig nem erdemes semmilyen targyat enchant-olni, amig a disenchant-olas noveli az enchanting skill-edet. Ez a kepesseg szolgaltatja az enhcanting mesterseghez szukseges alapanyagokat.
Enchant-olassal megbuvolt targy megtartja a feltett enchant-ot, amig egy masikkal le nem csereled (, ill. van meg par egyeb dolog is ami leszedi, mint pl. a fegyvereken a weapon chain, a pancolok az armor kit). Ez ugye azt jelenti, hogy egy enchant-ot barmikor felul irhatsz egy ujabbal.
Vizualitas szempontjabol: a fegyverekre teheto enchant-ok a fegyvereket kulonbozo szinu ragyogo szinekkel vertezik fel.
Bizonyos allomasai vannak az enchant-nak, amiket az enchant-olashoz hasznalatos kulonbozo rod-ok femjeleznek. Ahogy fejlodik az enchanting skilled, ujabb es ujabb rod-ok fognak kelleni az uj es magasabb szintu enchant-okhoz. A rod az enchanting mukaeszkoze, mint a kovacsnak a kalapacs, a banyasznak a csakany, stb.
Alapvetoen az enchanting lvl 60-ig nem annyira kifizetodo, inkabb veszteseges, mert a tobbi jatekos foleg a magas szintu enchant-okat keresi. Sok penzt kell beleolni es inkabb lvl 60-on nyereseges. Ha kello idot aldozol a receptek megszerzesere, akkor nagyon jo penzkereseti lehetosegnek szamit. Altalaban elso karakternek nem szoktak ajanlani.
Mivel az enchanting alapanyagai csak magikus targyakbol beszerezhetoek (vagy kereskedelem utjan), ezert a skill novelesehez jo modszer a tailoring (szabaszat >_<😉 mesterseg felvetele tarskent.
Menet kozben minden humanoid tipusu ellenfelbol esnek ruhadarabok, amikbol a talioringgal magikus ruhanemuk keszithetoek. Ezeket disenchantolva nyerhetjuk a az enchanting alapanyagait.
Remelem hasznodra valik ez a kis szosszenet.

๏̯͡๏﴿
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
keep walking... www.artum-inferniti.net
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
Amúgy nálunk is ez van nagyjából (sajnos), minden Brutality Blade-t hunterek visznek csak mert több DKPjuk van, sõt, ami elég durva, a legelsõ Untamed Blade-t egy 6/8 T1-es warrior vitte akinek 31/0/20 buildje van/volt. Ezek után.... Igen a kedvenc fegyóm az UTB, nem is érdekelne ha más vinné amennyiben ez segíti a klán fejlõdését, de ez aligha.
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
én még emléxem rá 😊)
Ha jol emlekszem, amikor vittem a Perdit, akkor meg nem tartott a klan Nefanal, Cromaggusnal maximum, de lehet hogy meg ott sem, csak a sarkanyoknal. Akkor emlekszem elotte megneztem, hogy az elerheto fegyok kozul melyik johetne szamitasba es a Perdi is koztuk volt.
Ha jol tudom 1 vagy 2 rugonak kellett volna, de gyakorlatilag 500-600 DKP korul vittem, szoval nem volt olcso.
A Doom's Edge-et neztem mar akkor is, de kozel 7 DPS-sel kisebb es akkor ugy gondoltam, hogy az tul sok. Ma mar kicsit maskent latom a dolgot, a DE-n ott vannak azert a statok, a perdi proc-ja meg nem egy nagy was ist das.
Amikor elvittem, eleg nagy port kavart a rugok kozott. De akkor konyorgom, a rugo officer miert nem vetozta meg a dolgot es akkor nem engedtek volna elvinni. Szal erdekes dolgok ezek.
Egyes klanokban barki vihet barmit, mashol megtiltanak bizonyos klasszoknak bizonyos dolgokat es van ahol nem tiltjak meg, de ha elviszed, leharapjak a fejedet.
sok pihentagyú 😄D