World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pala gladiator setrol kérhetek esetleg képet pls? ^^
Gladiator's Vindication errol
2-3-ig ugyse mennek a serverek, peccs meg elötte lejön úgyis :p
(bár lehet nem leszek olyan hangulatban hogy ezzel szórakozzak 😄)

Davidus
nem logolhatsz be amíg nem linkeled a T5 képeket

V9ykn8_TZL0

újabb peccs betahoz <#buck>
elvileg ez mostmár tényleg a lvl70es cuccos... de ha tényleg az akkor a héten még megdöglök alváshiányban ~
ígyis egyéni rekordot döntöttem már a héten, és még messze a vége 😄
(egy biztos, újabb t5-öes setek várhatóak 😄)

TDC Geronimo
De amúgy azt nem értem, hogy mindenhol írják h t4 5 darabos, de amiket láttam videókat meg képeket ott erõsen bejátszott a cipõ meg az öv is pl o.O

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

legalább nem akkora gagyi szarok lesznek mint a mostani sima pvp setek 😄

TDC Geronimo
sry dupla :/

TDC Geronimo
ua mint t4 csak más színbe, vhogy több kreativitást vártam -_-

TDC Geronimo
ua mint t4 csak más színbe, vhogy több kreativitást vártam -_-

TDC Geronimo

Gus ha olvasod akkor keress már meg Ragnaroson lehet kell a fos rugód!!!
Vagy Sound ha olvasod és tudsz neki szólni akkor szóljál mán neki plíz.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

MrStokes
jah, vicces lenne. Mint DnD-ben 2 bastard sword DW-ben. ^_^

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Bah, bocs, osszekevertem a roviditeseket. Valamiert en Brutality Blade-re gondoltam, kicsit mar faradt vagyok, haza kene mar mennem, Meg 1x sry.

Sztem nem szabad csak PvE szemszogbol nezni mindent. Sokan nem csak a PvE-nek elnek, es amikor nem tankol a szerencsetlen, miert ne hasznalhatna a szamara elerheto legjobb fegyvert. Megdolgozott erte, ha DKP-bol el tudta vinni gondolom. Az, hogy regebb ota van a klanban es tobbet melozott a klanert, talan feljogosithatja arra, hogy arra koltse a megszerzett DKP-jat amire szeretne/amit megenged a klanvezetes.

Gondolom UTB azert volt need neki, mert jobb, mint az addigi fegyverei.
Zin'Rokh -nal egyertelmuen, Spinal-on lehet vitatkozni, de sztem ennel is viszonylag konnyen belathato. S mint tudjuk, a warrior a(z egyik) legjobban cuccfuggo kaszt.

Amugy sztem egy 2h fegyver pont nem az a targy, (vagy az egyik legkevesbe olyan) amitol fuggove lehetne tenni a PvE guild progresst.

En sok helyen azt vettem eszre, hogy nincsenek kerek-perec ilyen es ehhez hasonlo dolgokra vonatkozoan letrehozva (vagy csak leirva, rogzitve) szabalyok. Ebbol kovetkezoen mindenki a sajat elkepzelesei szerint ervel. Ellenben, ha rogzitve vannak a szabalyok, akkor vagy elfogadtad oket, hiszen a klan tagja vagy, vagy pedig egyaltalan nem vagy a klan tagja.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

capaszabi
UTB-t DW-ben. csunya baleset lenne ^^

TDC Geronimo
Te nem vagy érintett, nyomás vissza EvE-ni -_-

Lynx_TWL
könnyen felismerhetõ, hogy mit írok én... nubok:d
de nehogy elvedd a rankot mert megyünk tüntetni

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

BEAST
:o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
A dátumot én írtam, de ami utána van azt már nem vállalom! 😄

Nem is volt szó DWrõl?

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Botond
Dav,Lynx,Shala,Meki összes karija demotolva lesz a gondokat áthidalandó. Sõt asszem Finderé is. -.-
így van, fel kell venni embert trialra, berakni farm raidbe állandóan, ha meg olyan content jön amit utálsz(vagy épp csak nem akarsz raidelni), akkor mehet õ. aztán trial végeztével ki kell baszni guildból valami hülye indokra hivatkozva, és felvenni egy újabb embert 😄

Botond
Pont lesz asszonynak pár napja,hogy szülinapomra meglepjen. Ez aztán a szervezés. -.-
Friczy
<#hehe>

keep walking... www.artum-inferniti.net

MrStokes
Es arra nem gondoltal esetleg, hogy nem PvE kornyezetben ( ahol mindig tankol ahogy irtad) esetleg ki akarja probalni a DW-t?
Nem csak 2H-bol a vilag, szerencsere.

ha van helyette másik akkor meg ki kell baszni a guildbol😊

Friczy
Egy szónak is száz a vége, a loot-rinya senkinek sem tesz jót! Se a guild-nek, se a rinyálónak! <#eplus2>

Ha valaki valamit annyira akar, spórol rá dkp-t. Ha nincs neki annyi, vagy régi tag viszi akkor sorban áll. Több hónapig? És? A régi tag is várt ennyit rá!

És ki dönti el, hogy menniy dps warri cumó kell ahoz hogy valaki 'jogosan' elvigyen egy UTB-t? Ezt ki dönti el? Erre én azt mondanám, ezzel kezdem a dd warrim öltöztetését.
Sok helyen az ilyen rinyát egyszerûen kezelik, mindent elvisznek az arc elöl. Ha kell, ha nem. Magától nem jön rá, hogy nem róla szól a 40-es raid, akkor meg kell neki tanítani.

<#gunyos1>

Lynx_TWL
zavargást érzek az erõben

TDC Geronimo
Még szerencse, hogy nincs hunterünk :d

minden item hunter item szal nem tom mirol beszélunk😛

Lynx_TWL
victory is mine!

TDC Geronimo
Bzm Lynx már megint nem bírtad ki, hogy bele ne írj a gmotd-be mi? 😄

Davidus
nálunk ilyen loot gondok nem lesznek. én viszek mindent ami meg nem kell az disenchat-,-

V9ykn8_TZL0

Davidus
király

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo

azt nem irják hogy ténylegesen majd mikortól fognak menni a serverek? 😄D

nice

Ez a DKP olyan, mint a demokrácia. Churchill szerint a "demokrácia nem jó dolog, de jelen esetben nem tudunk jobbat". Ha egy main karit egy alt miatt nem tudnak felöltöztetni, az nem korrekt dolog. Nincs olyan klán, ahol ne lenne valakinek ott a haverja, akinek odaítélik a culát ahelyett, hogy olyan kapja, aki mindég ott görcsöl a rédeken. Szar dolog, de hát ez van. Ha meg szól, akkor mégjobban megszopja, mert azzal büntethetik, hogy legközelebb sem visz cuccot.
A legjobban ezt a "klán érdekében" dolgot élvezem. Ezt igen rugalmasan lehet kezelni és értelmezni.

"Blizzard press release for TBC :

PARIS, France. – 9 November, 2006 – Blizzard Entertainment® announced today that World of Warcraft®: The Burning Crusade™, the highly anticipated expansion to the world’s leading subscription-based massively multiplayer online role-playing game, World of Warcraft, will be in stores on January 16th in North America and Europe....stb"

aha deh akkor mért nem hoztok be egy olyan szabályt ami teljesen jol mukodott nálunk is h eloszor main-probidos-alt vitte el a cuccokat meg sztem tuti meg lehet beszélni h xy cuccot ne vigyen el a probaido mert neki ugy is jobb fog esni bwlbol vagy nagyobb instákbol😊

Félreérted, nem sírás, csak hülyeségnek tartom hogy a guildbe perpill minden más fontosabb a progressnél. Már sokan alt karival járnak MC-be hogy azt is felöltöztessék gyorsan, senki sem törõdik azzal hogy nézd má ennek a hülye rugónak még csak kék fegyója van, nekem ugyan van epic staffom meg +20dkp-m de +10 agi-t nyerek rajta, sz@rni bele, elviszem. Személy szerint engem nem érdekelne az hogy 1-2 héttel többet kell várnom akármire is amennyiben tudom hogy jó helyre kerül. De könyörgöm UTB egy olyan warriorhoz aki szinte csak tankol, csak tank cucca van, és volt már Zin'Rokh meg Spinal Reapere?

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

azért még sincs igazad telejesen...persze vannak oan guildek ahol olyan szabály van h csk kizárolak pve re viheted el a cuccokat/magyarul a shámán ne vigye el a rugo-hunter-dpswarri elol +dps t ado trinketeket,fingereket mert instában ugy is csak hilel/aztán meg...van eccer a dps warri meg a MT vagy OT.Nálunk a régi guildemben a dps warri csak dps cuccot vagy oan tank felszerelést vitt el ami az MT vagy az OT nek nem kellett ami ebben az esetben azt jelentette h a dps warrinak volt dkpja amivel el tudta vinni azt a dps cuccot ami neki kellett...és ha volt egy dps es cucc amit pl egy hunter vitt el senkit sem érdekelt mivel dps warrinka is ugyanolyan esélye volt elvinni HA éppen volt dkpja./az egy másik dolog volt h a rugok állandoan sirtak a brutality bladért vagy akármien cuccért ha nem rugo vitte el..😄
szal egy cuccért sirni a legundoritobb dolog a játékban.szerintem😊

" Amúgymeg, ugyanez a fószer vitt már el egy Spinal Reapert és egy Zin'Rokh-ot is anno. A DKP szerzésrõl annyit hogy hiába vagyok ott minden raiden, az elkövetkezendõ 2 hónapban esélyem sincs behozni mert egyszerûen õ annyival régebbi tag."-ez a másik amiatt az én guildemben nem volt mekotés h ki mit vihet el mert sokan jottek feloltoztek ritka hamar mc bol aztán leléptek akkor meg már vigye el aki akarja csak a guildben maradjon😊

"most õszintén, ne mondja már nekem senki, hogy egy UTB-n múlik az, hogy leverik-e a köv. boss-t vagy sem - pláne úgy, hogy olyan kaszthoz került, aki használni is tudja, max áttálentezik ^^

na az ilyen felfogástól okádni tudnék...

megdolgozott a dkp-iért? igen vagy nem? akkor meg had költse már el arra, ami neki szimpatikus."

Ezzel nem is lenne semmi gond ha nem egy olyanhoz került volna akinek egyetlen egy DPS cucca sincs és még csak a talentje sem stimmel. Áttelentezésrõl annyit hogy nem véletlen kapott meg szinte minden tank cuccot elsõként, mert offtank. Most akkor hogy is van? Attól nem tudsz okádni hogy 2 hónapig egy helyben toporgunk 1-2 fasz miatt mert arról szól a guild hogy õket felcuccoljuk? Amúgymeg, ugyanez a fószer vitt már el egy Spinal Reapert és egy Zin'Rokh-ot is anno. A DKP szerzésrõl annyit hogy hiába vagyok ott minden raiden, az elkövetkezendõ 2 hónapban esélyem sincs behozni mert egyszerûen õ annyival régebbi tag.

"most õszintén, ne mondja már nekem senki, hogy egy UTB-n múlik az, hogy leverik-e a köv. boss-t vagy sem"

Nem egy UTB-n, hanem a többi szarságon is. Nem mindegy hogy egy kék fegyós DPS warrior 6%-át csinálja az összes DMG-nek, az UTB-s meg 3%oat alig éri el.

Lazarus
oh b+
Davidus

V9ykn8_TZL0

Friczy
Ebben is van igazság, bizonyos szintig.
Nagyon sok arc van, akik szerint minden epixxet az õ karakterének találtak ki. Mind1 hogy más kaszt is tudja ugyanúgy használni, akkor is az õvé.

Ha pedig az én álmom egy kiba nagy kard a hátamon, harcosnak is kéne, nézzük meg miért van fele annyi dkp-ja mint nekem? Jaaa hogy ott egy full wrath set, egy ütõs set, pár t3 is és kissebb fegyóraktár? Akkor ne az én kardom fájjon neki.

Ez persze példa értékû. Minden lootot el lehet 'kuncsorogni', pl mi nem a guild-ben nem vetélytársak vagyunk hanem egy jó társaság, haverok inkább.

ez elég erõteljesen hasonlít a bloodfang sapira...
szerintem qrva hülyén néz ki, T4 priest fejes 1000x jobb...

warrior T4 is sokkal jobban néz ki, mint a T5.
vállas gagyi, sapka meg módosított warlock T1 sapi...

warlock T5 vállas jól néz ki (bár azokat a koponyákat nem kellett volna rájuk tenni -.-), bár szerintem a bestof set még mindig a warlock T4...

Tafaya
Pláne az "ingyenes" idõszakban 😊