World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Vegyél vizet. Lehet venni."

a probléma az, hogy:
1. drága
2. a legjobb víz, amit vendor-nál lehet venni 2944 manát tölt vissza (most a különféle x szintnyi reput utániakat ne vegyük ide, az más tészta), míg a crystal water 3900 vagy 4000 valamennyit, nem emléxem már rá pontosan.

ergo nem mindegy, hogy 2x30 sec-ig kell ücsörögni AB-ben, mire full-on lesz a mana bar, vagy 1x30 sec-ig.
30 sec-en elég sok tud múlni ott...

de ugyebár van 1 cooking skill-ünk...nem értem pl., hogy ha kaját lehet fõzni, akkor italokat miért nem??? ^^
(azt a 2-3 fajtát most ne vegyük ide, amik perpillanat wow-ban vannak, mert 1. alapanyaguk beszerzése macerás, 2. crystal water-hez képest sehol sincsenek - bg-ben meg sokra nem megyek a manaregen buffjával, mivel általában priest nem él ott elég ideig, ha heal-re adja a fejét)

weee akkor teleg bemakoltam hogy muteon volt 😄

nézze már meg valaki pls h ptren kell-e 200+ enchanting epix disenchanthoz 😄

Dacid
Zlad! - Elektronik Supersonik a zene 😊

TDC Geronimo
Ritkán? Miért is? 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

zero the hero
"Még jó hogy pala leszek 😄"

ilyet is ritkán hallani mostanság, amúgy nekem tetszik a médzs ruci, a kalapot nem kell nézni mert az egyik settnél sem valami jó, egyiket sem hordtam soha

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

TDC Geronimo
Váá végre megérkezett palám ptr-re. Hát így elsõ ránézésre teljesen érthetõ volt az a CS nerf, de szvsz úgy se lesz sokkal rosszabb... no mind1 megyek is vissza a csilivili palámhoz 😄

Joe004
Mage tényleg gagyi de rugó az jó fõleg ud csajon jól fest majd ...

Ejj sarthan, fuuh de csunya es gonosz médzs vagy <#eplus2>

Count Adyn
😄 mer a priest az nem kap uj spell rank ot mi?😄 jáj tee😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Vegyél vizet. Lehet venni. Instában meg adnak. Nem értem hol a gond.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

TDC Geronimo
Úristen, kalap fos mindkettõ :/

Még jó hogy pala leszek 😄

Azert mikor IF ben minden 2 ik ember vizert tarhalt meg most pap szemmel sem valami leanyalom, nem de? 😄

minden kasztfórumban megvan ez a konstans whine valamiért, legyen akár us, akár eu fórum.
olyan nincs, hogy mindenkinek minden tetszen...

nekem is pl. nem tetszik, hogy a mage-ek nem akarnak vizet adni a priest-emnek.

ebben az az írónikus, hogy mikor mage-gel játszottam, utáltam a sok csóringert, aki mindig kólaautomatának nézett...

akkor még nem értettem ugyanis, hogy milyen gáz egy papnak, mikor normális pia nélkül kell bemennie bg-re heal-elni. de persze hogy is érthettem volna, mikor elötte sose volt papom, a mage-gel meg mindig volt elég kaja-pia 😊

instában viszont lefejem a mage-eket keményen. lehet bunkó vagyok, de amig nem ad 80 vizet, felõlem akár el is patkolhat, mert 1 mm heal-t se fog kapni 😄

btw ennek a videonak csak a 2 fele szol az omg noobokrol, elso resze kb arrol hogy a mutilate lofasz a backstabhez kepest.

a 0,5 dps daggeres pucer rugos videok milyen kategoriaba tartoznak? Beallitott, noob, vagy nefr plz kategoria? 😄

nagyon nem érdekelnek az ilyen "fudeszar menjenek már a picsába" videók, mert ezek vagy beállítottak, vagy nagyon nagy noobok csinálják. hallom hogy miket mondanak guildtársak, és nagyon meg vannak vele elégedve (gyak: nerfelni kell majd <#idiota>)

Wildor igazad lesz, megindul a sirogorcs lavina es "javitjak" a rugot 😄

igen de kicsit változtak a dolgok. nem fogsz annyit grindelni mint pl 1-60ig. ha fejlõdni akarsz akkor olyat h farm el is felejthetsz. questelés/insta pucolás iszonyat meg lett dobva. (nekem lvl60-70 annyi volt hogy 5 területet full kipucoltam quest ügyileg, meg mentem kb 6 insta runt mert elfogytak a questek (2 terület még mindig tök üres+1 át lesz dolgozva)). questelni meg ugye csapatosan jár az ember inkább, mert úgy gyorsabb.

hmm, amcsiknal is megy a siras 😄

MrStokes
Na majd este megnezem, nem akarom dagasztani az amugy sem keves letoltott adatmennyisegemet a melohelyen. ^_^;

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

"stun, crit,crit, mutilate, futás vissza hullához"

mondjuk ez sem lehetett túl funny!
miezmár?
NREF rogues!
vagy buff?

vagymostmi?
na mindegy, majd a blizzard megbalanszolja yol és öröm ül majd a rugók arcán <#idiota><#hehe>

nezd meg a "nagyon jo" mutilate videot amit belinkeltem.

Oldern the 1st
" 100-as wand shot"

Ez eddig is a te furcsaságod volt, de mindegy 😄
Most majd rájössz hogy gyorsabb lesz megölni a mobot, majd inni, mint hogy wanddal bolondozz. 😉

Allitolag a zene sux (en muteolva neztem 😛 )de valamennyire kozel all a belinkelt topichoz

MrStokes
Csak nem mind1 h ki futott vissza... 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

nalad a pont ^^

MrStokes
Elolvastam, azert lehet nemi igazsag abban amit irnak. 😊

Nincs rugom, de mar en is sajnalom oket. Persze ez csak egy beta, es mint olyan, pont az ilyen dolgok feltarasara valo.

lvl62-ön találkoztam utoljára rugóval, akkor annyiból állt hogy stun, crit,crit, mutilate, futás vissza hullához

azért nem kell ennyire kétségbe esni. a dotok mostmár sokkal több +dmget kapnak a +dmg cuccokból (18 seces dot kap 170% ot vagy valahogy így)

ja csak 70-ig el is kell jutni valahogy...
az alább linkelt rugó fórum alapján pedig elég kemény meló lesz, mikor 2 db 5 pontos eviscerate-tel lehet csak kinyúvasztani 1 mobot, vagy még azzal sem...
s állítólag combat build-del sem egyszerûbb a helyzet.
szóval nem irigylem õket...

hát a jelenlegi rugó dps-sel igen.
s ezen még a 3000-es shadowstep ambush crit sem nagyon fog segiteni, mert pl. a 8000 hp-s warlock erre kb. megfordúl és kiröhögi a rugót...

Mikor vert le utoljara rugo? 😄

jah, csak 70en bejönnek ám olyan fegyverek amikkel "kicsit" gyorsabb lesz
amúgy errõl meg csak annyit hogy clothra 3ks criteket 60on is nyomnak, szal QQ :p

5-8000 hp/mob?

na akkor a priest-emmel is roppant érdekes(?) lesz szintezni 250-es sw:p tick-ek, 700-as mindblast, meg 100-as wand shoot-ok mellett -.-

arról inkább nem is beszélek, hogy olvastam beta priest fórumban, hogy átlag 68-69-es mage-ek sok esetben ilyen 1600-1900 noncrit fire/frostbolt-okat lövöldözgetnek... ilyen dps mellett az 1000-es absorb-ot adó power word:shield az kb. egy nagy nulla lesz...

bár úgyis reroll lesz BE valamire... -.-

Az is, meg az hogy 10k HPs playert lefaricsgalni bicskaval elegge hosszadalmas folyamat lesz.

nem tetszik neki h outlandsen kicsit több hpjuk(5-8k) van a moboknak mint azerothban volt, és nem 2 ütés/mob 😄
(nekemseteccik :p)

BEAST
jo , szanalom , azert sirni mert dagger spec rugo nem tud gyorsan solozni meg szintezni , wow , eddig is igy volt

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ezek hard mode instance rewardok bossokból esõ kövekért

Beleneztem EU beta forumra, ott a rogue topicba. Hu mekkora siras van ott. Ha igy hadjak a rugokat BC megjelenesekor akkora tengernyi siras lesz hogy ihaj.
Ime egy pelda A 2ik hozzaszolo elegge kemenyen ossza mar a blizzardot a FUCK YOU BLIZZARD! es ehez hasonlo hozzaszolasokkal 😄

külön setek lesznek

Sha'tar PVP reward-ok

pvp-zel, gankelsz, kinyúvasztasz mindenkit aki eléd kerül, etc. felmarkolod a token-eket, beváltod õket a city-ben és voila -> epix! <#vigyor>

Ezek a setbonusok így fognak mûködni, hogy a specced szerint fognak bónuszokat adni? Látom külön-külön van druidánál és palánál, hogy milyen esetben mire ad. Vagy ez csak nekem új? 😊

Davidus
:o

V9ykn8_TZL0

Oldern the 1st
Nem rossz, egyáltalán nem rossz 😊

BEAST
nem kerulheted el a sorsodat,Dav <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
elsõ boss

V9ykn8_TZL0

Davidus
karazhan

V9ykn8_TZL0

ptr is

beta megy