World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a probléma az, hogy:
1. drága
2. a legjobb víz, amit vendor-nál lehet venni 2944 manát tölt vissza (most a különféle x szintnyi reput utániakat ne vegyük ide, az más tészta), míg a crystal water 3900 vagy 4000 valamennyit, nem emléxem már rá pontosan.
ergo nem mindegy, hogy 2x30 sec-ig kell ücsörögni AB-ben, mire full-on lesz a mana bar, vagy 1x30 sec-ig.
30 sec-en elég sok tud múlni ott...
de ugyebár van 1 cooking skill-ünk...nem értem pl., hogy ha kaját lehet fõzni, akkor italokat miért nem??? ^^
(azt a 2-3 fajtát most ne vegyük ide, amik perpillanat wow-ban vannak, mert 1. alapanyaguk beszerzése macerás, 2. crystal water-hez képest sehol sincsenek - bg-ben meg sokra nem megyek a manaregen buffjával, mivel általában priest nem él ott elég ideig, ha heal-re adja a fejét)
ilyet is ritkán hallani mostanság, amúgy nekem tetszik a médzs ruci, a kalapot nem kell nézni mert az egyik settnél sem valami jó, egyiket sem hordtam soha
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
Még jó hogy pala leszek 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
olyan nincs, hogy mindenkinek minden tetszen...
nekem is pl. nem tetszik, hogy a mage-ek nem akarnak vizet adni a priest-emnek.
ebben az az írónikus, hogy mikor mage-gel játszottam, utáltam a sok csóringert, aki mindig kólaautomatának nézett...
akkor még nem értettem ugyanis, hogy milyen gáz egy papnak, mikor normális pia nélkül kell bemennie bg-re heal-elni. de persze hogy is érthettem volna, mikor elötte sose volt papom, a mage-gel meg mindig volt elég kaja-pia 😊
instában viszont lefejem a mage-eket keményen. lehet bunkó vagyok, de amig nem ad 80 vizet, felõlem akár el is patkolhat, mert 1 mm heal-t se fog kapni 😄
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
mondjuk ez sem lehetett túl funny!
miezmár?
NREF rogues!
vagy buff?
vagymostmi?
na mindegy, majd a blizzard megbalanszolja yol és öröm ül majd a rugók arcán <#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
Ez eddig is a te furcsaságod volt, de mindegy 😄
Most majd rájössz hogy gyorsabb lesz megölni a mobot, majd inni, mint hogy wanddal bolondozz. 😉
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Nincs rugom, de mar en is sajnalom oket. Persze ez csak egy beta, es mint olyan, pont az ilyen dolgok feltarasara valo.
az alább linkelt rugó fórum alapján pedig elég kemény meló lesz, mikor 2 db 5 pontos eviscerate-tel lehet csak kinyúvasztani 1 mobot, vagy még azzal sem...
s állítólag combat build-del sem egyszerûbb a helyzet.
szóval nem irigylem õket...
s ezen még a 3000-es shadowstep ambush crit sem nagyon fog segiteni, mert pl. a 8000 hp-s warlock erre kb. megfordúl és kiröhögi a rugót...
amúgy errõl meg csak annyit hogy clothra 3ks criteket 60on is nyomnak, szal QQ :p
na akkor a priest-emmel is roppant érdekes(?) lesz szintezni 250-es sw:p tick-ek, 700-as mindblast, meg 100-as wand shoot-ok mellett -.-
arról inkább nem is beszélek, hogy olvastam beta priest fórumban, hogy átlag 68-69-es mage-ek sok esetben ilyen 1600-1900 noncrit fire/frostbolt-okat lövöldözgetnek... ilyen dps mellett az 1000-es absorb-ot adó power word:shield az kb. egy nagy nulla lesz...
bár úgyis reroll lesz BE valamire... -.-
(nekemseteccik :p)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ime egy pelda A 2ik hozzaszolo elegge kemenyen ossza mar a blizzardot a FUCK YOU BLIZZARD! es ehez hasonlo hozzaszolasokkal 😄
pvp-zel, gankelsz, kinyúvasztasz mindenkit aki eléd kerül, etc. felmarkolod a token-eket, beváltod õket a city-ben és voila -> epix! <#vigyor>#vigyor>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."